Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 10 éve
Sokan már most a fejét követelik 3 meccs után, szóval nem lenne meglepő. Én nem örülnék neki, de benne van ha nagyon benyeljük. Tegyük hozzá hogy Suh azért nem váltja be a hozzá fűzött hatalmas reményeket Miamiban, pedig ezt vetik leginkább a szemére sokan.Már miért bukna Mayhew?Tavaly mindenki félt Caldwelltől, hogy túl tutyi mutyi lesz és hogy nem ilyen edző kell a Suh féle arcokkal felálló Lionsba. Aztán egyből meglett a PO. Idén meg egy rossz start után egyből leváltanátok az edzői stábot? OC kell, de ki lesz elérhető? vagy épp HC? A kilátástalan játékon ha nem változtat a csapat a szezon feléig, akkor tényleg lehet majd egy rebuild, de a roster sztem még mindig korrekt. Nálatok sokkal gyengébb csapatok szerepelnek jobban, van még remény sztem idénre isAz a baj ezzel hogy ha bukik Mayhew, márpedig ha szarok leszünk bukni fog, akkor hiába van itt csak 2 éve Caldwell ki lesz baszva valszeg Ő is.
Borbinho
Blevi
Millen hány évig volt fos?Ez Detroit nem bukik itt senki csak úgy...
Sok rossz év kell hozzá.
topmodell
több mint 10 éve
de a roster sztem még mindig korrekt. Nálatok sokkal gyengébb csapatok szerepelnek jobbanAzt hiszem ezzel el is mondtad, hogy miért kell mennie.
Borbinho
Ha ebből a rosterből ilyen siralmas eredményt tud kihozni akkor kamatoztassa máshol a "tudását".
több mint 10 éve
Már miért bukna Mayhew?Tavaly mindenki félt Caldwelltől, hogy túl tutyi mutyi lesz és hogy nem ilyen edző kell a Suh féle arcokkal felálló Lionsba. Aztán egyből meglett a PO. Idén meg egy rossz start után egyből leváltanátok az edzői stábot? OC kell, de ki lesz elérhető? vagy épp HC? A kilátástalan játékon ha nem változtat a csapat a szezon feléig, akkor tényleg lehet majd egy rebuild, de a roster sztem még mindig korrekt. Nálatok sokkal gyengébb csapatok szerepelnek jobban, van még remény sztem idénre isAz a baj ezzel hogy ha bukik Mayhew, márpedig ha szarok leszünk bukni fog, akkor hiába van itt csak 2 éve Caldwell ki lesz baszva valszeg Ő is.
Borbinho
Blevi
Millen hány évig volt fos?Ez Detroit nem bukik itt senki csak úgy...
Sok rossz év kell hozzá.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Érdemes lenne szerintetek Riddick-et betennem a fantasy csapatomba ha brutál futó hiányom van, és az eddigi pontszámai alapján ő az egyetlen elérhető normális játékos?Nagyon aggasztó kérdés. Főleg a csapat jelenlegi helyzetében.
TheBerzerker
Egyébként azt is el tudom képzelni hogy játszani sem fog. De tényleg mindenkit kihalásztak a ligádban ha egy olyan csapat futója kell ahol a futó átlag 1.2 yard. Ráadásul ő a csapat 3. számú futója 😊
Értem én hogy az elkapások miatt, de pont a Seattle ellen bahúzni... Utána meg Cardinals. Szerintem keress inkább egy siker franchiset ahol egy második számú még bent van 😉
További segítség itt:
www.fantasypros.com/nfl/
Szerkesztette: PintérÁdi
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Tavaly mindenki félt Caldwelltől, hogy túl tutyi mutyi lesz és hogy nem ilyen edző kell a Suh féle arcokkal felálló Lionsba. Aztán egyből meglett a PO. Idén meg egy rossz start után egyből leváltanátok az edzői stábot? OC kell, de ki lesz elérhető? vagy épp HC? A kilátástalan játékon ha nem változtat a csapat a szezon feléig, akkor tényleg lehet majd egy rebuild, de a roster sztem még mindig korrekt. Nálatok sokkal gyengébb csapatok szerepelnek jobban, van még remény sztem idénre isAz a baj ezzel hogy ha bukik Mayhew, márpedig ha szarok leszünk bukni fog, akkor hiába van itt csak 2 éve Caldwell ki lesz baszva valszeg Ő is.
Borbinho
több mint 10 éve
Tavaly mindenki félt Caldwelltől, hogy túl tutyi mutyi lesz és hogy nem ilyen edző kell a Suh féle arcokkal felálló Lionsba. Aztán egyből meglett a PO. Idén meg egy rossz start után egyből leváltanátok az edzői stábot? OC kell, de ki lesz elérhető? vagy épp HC? A kilátástalan játékon ha nem változtat a csapat a szezon feléig, akkor tényleg lehet majd egy rebuild, de a roster sztem még mindig korrekt. Nálatok sokkal gyengébb csapatok szerepelnek jobban, van még remény sztem idénre is
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Szerintem a Seattle ellen semmikép ne tedd be.
több mint 10 éve
Érdemes lenne szerintetek Riddick-et betennem a fantasy csapatomba ha brutál futó hiányom van, és az eddigi pontszámai alapján ő az egyetlen elérhető normális játékos?
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Kövezzetek meg, de úgy érzem nem úszuk meg ennyivel a szezont... túl egyszerű lenne ez így... valahogy feltámadunk és lesz esélyünk a playoff-ra (amikor mindenki elkezd reménykedni) ,de az utolsó meccsen természetesen elbukunk.Az meg amolyan igazán Lionsos lenne. Gondoljunk Csak bele a 2 evvel ezelőtti szezonba amikor Rodgers sérült volt és azt hittük csoportot nyerhetünk.
Nickname
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Én a finish strong híve vagyok!2009ben 4-et nyertünk a szezon végén.
Aztán a kovetkezo szezonban nyertünk zsinórban 5 meccset. Tulajdonképpen így zsinórban nyertünk 9et!!!!
Lions szurkolóként ez tobb mint emlékezetes. Végül 10-6 volt a mérlegünk es bejutottunk a rájátszásba. 2 jo szezonunk volt az utóbbi 15 evben. Az előbb említett es a tavalyi. 3-4 győzelmes szezonokkal Dunát lehet...
Ès amilyen draftokat szoktunk nyomni, nagyon nem biztos hogy jó helyről jót húzunk
Szerkesztette: PintérÁdi
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
A 2-14-et választanám inkább én is. Kiváló helyen draftolhatnánk, edzői stáb repülne. Ha valahogy összekaparunk egy 8-8 körüli mérleget, azzal semmi nem változna jövőre se, és még jó draft cetlink sincs, vagyis szerintem az lenne igazán a két szék közé esés esete. Én azt mondom ha már nincs rájátszás, akkor a csapat jövője szempontjából jobb ha nagyon szarok vagyunk idén.Kövezzetek meg, de úgy érzem nem úszuk meg ennyivel a szezont... túl egyszerű lenne ez így... valahogy feltámadunk és lesz esélyünk a playoff-ra (amikor mindenki elkezd reménykedni) ,de az utolsó meccsen természetesen elbukunk.és az a jobb vagy egy 2-14?
Nickname
naugye
braxa88
több mint 10 éve
Kövezzetek meg, de úgy érzem nem úszuk meg ennyivel a szezont... túl egyszerű lenne ez így... valahogy feltámadunk és lesz esélyünk a playoff-ra (amikor mindenki elkezd reménykedni) ,de az utolsó meccsen természetesen elbukunk.és az a jobb vagy egy 2-14?
Nickname
naugye
több mint 10 éve
Kövezzetek meg, de úgy érzem nem úszuk meg ennyivel a szezont... túl egyszerű lenne ez így... valahogy feltámadunk és lesz esélyünk a playoff-ra (amikor mindenki elkezd reménykedni) ,de az utolsó meccsen természetesen elbukunk.
több mint 10 éve
Levy visszatért az edzésekre.
Ansah, Bell, Pettigrew out
több mint 10 éve
Középen a 0-16 zászló van. Illetve azért négy fehér, mert már most megadtuk magunkat.detroitlions.fancam.com/20150927/?atv=-44.42572403715058&ath=19.84692141494622&fov=49.96468225852685&scene=mainkicsit régi dátumozásúak azok a zászlók 😕
Egy kép a vasárnapi meccsről. Kb 1millio megapixeles 😊
A gyönyörű Ford field. Ezt kellene akkor felgyújtani, beszórni a hűlt helyét sóval és elköltöztetni a siker franchise-t
topmodell
középen az NFC/SB bajnoki zászlók lennének?
petey
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 10 éve
Kezdek arra a szintre jutni Bamba Jabbával kapcsolatban ahová a Colts topik jutott cirka két éve. Inkább meg se szólalna...Caldwell said the predictability of the offense stories have been "sensationalized."
Mondjuk amikor a saját játékosaid is erről beszélnek akkor ez már nemcsak szenzációhajhászat.
Caldwell said he knows what opposing offenses are going to do a lot more often than you think.
Jó volna ha ez a pályán is látszana, mert eddig kurvára nem így nézett ki.
Caldwell on how players feel about Joe Lombardi: "I think they've always been behind him, I think they've always believed in him."
Majd egymás háta mögött mentek innen a picsába remélem.
Jim Caldwell: I'm surprised our team has not been better in first three games.
Esküdj! Mi is kurvára meg vagyunk lepve.
Ebron szerint meg lehetőségünk van arra, hogy egy fantasztikus storyt írjon a csapat (gondolom arra céloz, hogy 0-3ról döntőbe jutunk vagy mi). Én is nagyon félek, hogy egy nagy storyt fognak írni, csak nem ugyanaz a vége mint amit Ebron mond. Mondjuk nekem az is elég nagy story volna ha nem egy kibaszott nagy drop lenne minden meccs kezdése, vagy ha nem egymást blokkolnák az OL tagjaival.
több mint 10 éve
Ha korrekt, akkor ugyanazt csinálja, mint nálunk Fitz. Örök hűséget fogad a csapatnak. 😊 Viccet félre téve szerintem nem megy sehova, és a szurkolók nemigen bocsájtanák meg a vezetőknek, ha trade lenne a nóta vége. 😊 SZvsz.Jövőre 24 milliót foglal a capből!Nálam Levy, Slay, Quin, Ansah, Abdullah, Tate, Warford érinthetetlen. Mindenki más mehet. Igen a 30 éves 24 millás Megatron is megfelelő áron.Lehet, hogy tévedek, de kora/fizetése miatt szerintem trade eléggé elképzelhetetlen.
Bazzani
alatriste (ex-balazs799)
Kidobni se nagyon tudod, mert az is elvisz 12+ millát. Trade max ugy lehetne hogy adunk egy Megatron 2 masodikkörös draft cetlit, es kapunk cserèbe 7. Köröst, 3 labdát és egy bontatlan minden héten háború DVD-t extrákkal.
Különben nehezen tudom elképzelni, hogy valamelyik csapat felvállalja. Annak ellenére írom ezt hogy nagy kedvenc volt/van/lesz.
De 24 millából konkrét Olinet építesz. Nem 1 WR.
Esélyesebb hogy valamilyen atsrukturálásba belemegy és marad kb 2050ig elosztva a fizetését.
topmodell
több mint 10 éve
detroitlions.fancam.com/20150927/?atv=-44.42572403715058&ath=19.84692141494622&fov=49.96468225852685&scene=mainkicsit régi dátumozásúak azok a zászlók 😕
Egy kép a vasárnapi meccsről. Kb 1millio megapixeles 😊
A gyönyörű Ford field. Ezt kellene akkor felgyújtani, beszórni a hűlt helyét sóval és elköltöztetni a siker franchise-t
topmodell
középen az NFC/SB bajnoki zászlók lennének?
több mint 10 éve
de a garantált fizetése itt maradna trade esetén is, az őt megszerző csapatnak csak a bónuszokat kéne fizetni... overthecap.com/player/calvin-johnson/1035
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Jövőre 24 milliót foglal a capből!Nálam Levy, Slay, Quin, Ansah, Abdullah, Tate, Warford érinthetetlen. Mindenki más mehet. Igen a 30 éves 24 millás Megatron is megfelelő áron.Lehet, hogy tévedek, de kora/fizetése miatt szerintem trade eléggé elképzelhetetlen.
Bazzani
alatriste (ex-balazs799)
Kidobni se nagyon tudod, mert az is elvisz 12+ millát. Trade max ugy lehetne hogy adunk egy Megatron 2 masodikkörös draft cetlit, es kapunk cserèbe 7. Köröst, 3 labdát és egy bontatlan minden héten háború DVD-t extrákkal.
Különben nehezen tudom elképzelni, hogy valamelyik csapat felvállalja. Annak ellenére írom ezt hogy nagy kedvenc volt/van/lesz.
De 24 millából konkrét Olinet építesz. Nem 1 WR.
Esélyesebb hogy valamilyen atsrukturálásba belemegy és marad kb 2050ig elosztva a fizetését.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
detroitlions.fancam.com/20150927/?atv=-44.42572403715058&ath=19.84692141494622&fov=49.96468225852685&scene=mainEgy kép a vasárnapi meccsről. Kb 1millio megapixeles 😊
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Első NFL meccsem az a Romo féle muffed field goal volt, 😀 Azóta ugye Dallas. 0-16 után úgy voltam Vele hogy nézzünk rá erre a Lionsra is 😊 Lehet van egy kis önsanyargató hajlam a Lions fórum lakóiban ...
Staffordot nem engedném el. Sok hibája vande képes meccseket is nyerni, igazából nem kéne belemenni egy neverending irányítókeresős sztoriba. Stafi szintű irányítóval lehet PO-ba menni.
Megatront elengedném én is. Imádom mióta követem a csapatot emberileg sem lehet rá egy szavunk sem, de ennyi pénzt senki sem ér cap rendszerben. Ráadásul megérdemli hogy esélye legyen egy PO runra.
Mayhew-nek mennie kell ha takarítunk és akkor edzői stáb is repülni fog, ugyanakkro nem vagyok nagy híve a hirtelen változásokak.
több mint 10 éve
Nálam Levy, Slay, Quin, Ansah, Abdullah, Tate, Warford érinthetetlen. Mindenki más mehet. Igen a 30 éves 24 millás Megatron is megfelelő áron.Lehet, hogy tévedek, de kora/fizetése miatt szerintem trade eléggé elképzelhetetlen.
Bazzani

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Nálam Levy, Slay, Quin, Ansah, Abdullah, Tate, Warford érinthetetlen. Mindenki más mehet. Igen a 30 éves 24 millás Megatron is megfelelő áron.