Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 11 éve
Release Coleman S, sign Tyrell Johnson S.Ez is több mint érdekes. Coleman az év közepéig kezdő volt most meg lapát.
több mint 11 éve
Titus Young -> IR...
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Nick Fairley's marijuana charges droppedprofootballtalk.nbcsports.com/2012/12/04/nick-fairleys-marijuana-charges-dropped/
több mint 11 éve
Lions activate WR Kris Durham off practice squad to replace Ryan Broylestavaly volt negyedik körös pick seattleben de sérülés miatt kb semmit nem játszott
Ezzel asszem hivatalosan leszarják Schwartzék is a szezon.
Azt se tudom ki ez a Durham, de mivel Lions WR így tuti dropol és 3 meccs alatt IRre kerül.Bazzani
We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
Linehan azt mondta, hogy nagyon örülne, ha Megatron megdöntené Rice rekordját.Majd utána közölte, hogy semmilyen gameplant sem fog megváltoztatni azért, hogy meglegyen a rekord, minden marad az eddigiben.
Mondjuk bekaphatja, a szezon így is elment, kb. már csak ez maradt az egyetlen pozitívum és célkitűzés, ami még jöhet a szezon végén majd. 😊
több mint 11 éve
A dunatévé kívánságkosár műsorától:Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Na mondjuk Cherilus olyan is. 😀Több kárt okoz, mint amennyit használt eddig.
több mint 11 éve
Lions activate WR Kris Durham off practice squad to replace Ryan BroylesEzzel asszem hivatalosan leszarják Schwartzék is a szezon.
Azt se tudom ki ez a Durham, de mivel Lions WR így tuti dropol és 3 meccs alatt IRre kerül.
több mint 11 éve
Backust nem az elmúlt 10 évben draftoltuk.De Megatron és Cherilus jó ellenpélda. 😊
Amúgy tényleg nevetségesek a draftjaink.
több mint 11 éve
Backus. de hát őt meg tudjuk milyen spíler 😊Broyles torn ACLJSanyoRemek.
Nézzük a kibaszott draftoltjainkat:
Stafford - 2 kihagyott szezon, vállsérülések
...
...
...
folytassam? bazmeg nem volt olyan offensebe draftolt játékosunk az elmúlt 10 évben, aki ne lett volna többet out mint in
tele van a faszom ezzel az egésszel
MacPhisto
több mint 11 éve
Broyles torn ACLJSanyoRemek.
Nézzük a kibaszott draftoltjainkat:
Stafford - 2 kihagyott szezon, vállsérülések
Pettigrew - térdsérülés, első szezon nagy részét kihagyta
Best - lábfej, aztán agyrázkódás, 2 szezon kihagyás
LeShoure - achilles, egy szezon
Broyles - ACL
Fairley - első szezonjában végig sérült
Bentley - első szezonjában IR
Greenwood - IR
Fox - első szezonjában végig sérült
Spievey - IR
Delmas - minden héten dróttal játszik idén
Follett - carreer ending
Kevin Jones - ...
Kevin Smith - ...
Charles Rogers - marihuána chachacha
folytassam? bazmeg nem volt olyan offensebe draftolt játékosunk az elmúlt 10 évben, aki ne lett volna többet out mint in
tele van a faszom ezzel az egésszel
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 11 éve
Lions coach Jim Schwartz said more news about Titus Young coming today or maybe tomorrow.Suspension lesz az.
Remélem nem basszuk ki, hanem elcseréljük.
(Ilyenkor nincs erre lehetőség csak márciustól ugye?)Bazzani
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 11 éve
Schwartz azt nyilatkozta asszem, hogy a playhívás jó volt csak a megvalósítás volt rossz.nem arra írtam, hogy a hívás volt a szar, szerintem is a megvalósítás volt a gond sokkal inkább
Amúgy ezt az egész wide9 def-et el kellene felejteni. Asszem a Philly nyom még ilyet, hasonló sikerrel.Bazzani
több mint 11 éve
zenés playcall vótKing (SI) azért megemlítette, hogy a 0 mp-es Indy TD-nél hívott play (vagy épp annak a kivitelezése) több mint érdekes volt. Mindenki az endzone-ban kóricált, akár még Luck is tehetett volna kísérletet arra, hogy megfussa.Gyulusén is azt néztem, és érthetetlen volt.
nem tudom, mennyire látszik, de a 3 bekarikázott LB fogalmam sincs, mit csinált, maikor ott volt tőlük 10 yardra egy WR (akit a CB nem láthatott, mert jó eséllyel emberezett)Szobi22
több mint 11 éve
Schwartz azt nyilatkozta asszem, hogy a playhívás jó volt csak a megvalósítás volt rossz.Amúgy ezt az egész wide9 def-et el kellene felejteni. Asszem a Philly nyom még ilyet, hasonló sikerrel.
több mint 11 éve
Jó, hát akkor kielemezhetjük szinte az összes Lions meccs offensive snapjeinek 80%-át, amikor Linehan érthetetlen szart hívott és erőltetett az egyébként ligaelit O-val.Oké, Cunningham ezt elbaszta, elbaszott már mást is, de továbbra is a defense az összességében, ami bőven erőn felül teljesít a szezonban, az offense pedig Linehan vezérletével bőven-bőven-bőven gyengébb.
több mint 11 éve
King (SI) azért megemlítette, hogy a 0 mp-es Indy TD-nél hívott play (vagy épp annak a kivitelezése) több mint érdekes volt. Mindenki az endzone-ban kóricált, akár még Luck is tehetett volna kísérletet arra, hogy megfussa.Gyulusén is azt néztem, és érthetetlen volt.
nem tudom, mennyire látszik, de a 3 bekarikázott LB fogalmam sincs, mit csinált, maikor ott volt tőlük 10 yardra egy WR (akit a CB nem láthatott, mert jó eséllyel emberezett)
több mint 11 éve
King (SI) azért megemlítette, hogy a 0 mp-es Indy TD-nél hívott play (vagy épp annak a kivitelezése) több mint érdekes volt. Mindenki az endzone-ban kóricált, akár még Luck is tehetett volna kísérletet arra, hogy megfussa.Szerintem is marad a vezetőség, bár még azt is kinézem a vezetőségből, hogy kivágják Cunninghamet, amikor idén pont a védelem teljesít teljesen erőn felül.StezElmegy nyugdíjba magától szerintem.MacPhisto
több mint 11 éve
nem csak sokat droppol de sok is a turnover ami miatta van.Pgrew iszonyat sokat droppol :SoleewearA Madden átok nem bírt el Megatronnal cserébe lecsapott az összes többi WR-ünkre:amíg Megatron mellett egészséges a Scheffler-Pettigrew páros, nem kell aggódniJSanyo
P.Edwards IR
Burleson IR
Broyles IR
Titus ...
A héten újabb WR érkezik, hétvégen Thomas a 2.WR hamár ilyen szépen eldropolt vagy 5 labdát. Bell több játékidőt kap Leshoure kárára.
Bazzani
Én attól félek hogy az utolsó pár mecset még schwarzék megnyerik a végén és maradnak még egy szezont
We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
oleewear
226
Pgrew iszonyat sokat droppol :SA Madden átok nem bírt el Megatronnal cserébe lecsapott az összes többi WR-ünkre:amíg Megatron mellett egészséges a Scheffler-Pettigrew páros, nem kell aggódniJSanyo
P.Edwards IR
Burleson IR
Broyles IR
Titus ...
A héten újabb WR érkezik, hétvégen Thomas a 2.WR hamár ilyen szépen eldropolt vagy 5 labdát. Bell több játékidőt kap Leshoure kárára.
Bazzani
több mint 11 éve
Olyanok vagytok mint gurulósfociban a Bayern 😕A Madden átok nem bírt el Megatronnal cserébe lecsapott az összes többi WR-ünkre:A droppok idén mindenkire jellemzőek. Megatron is sokat ejtett el.
P.Edwards IR
Burleson IR
Broyles IR
Titus ...
Bazzani
Érdekes offseason lesz es biztos meghalunk olyantól is akit megtartanánk ha tobb helyünk lenne a sapka alatt.
Attól tartok behúzunk még egy két meccset. Pedig elég jo draft pozíciót érne a 4-12 😊
Azért tavaly ami szerencsénk volt azt idén mind visszavette a sors. Ami ugye csak azért érdekes hogy amit 50even keresztül vett el, azt mikor kapjuk vissza?! topmodell
több mint 11 éve
A Madden átok nem bírt el Megatronnal cserébe lecsapott az összes többi WR-ünkre:amíg Megatron mellett egészséges a Scheffler-Pettigrew páros, nem kell aggódni
P.Edwards IR
Burleson IR
Broyles IR
Titus ...
Bazzani
több mint 11 éve
A Madden átok nem bírt el Megatronnal cserébe lecsapott az összes többi WR-ünkre:A droppok idén mindenkire jellemzőek. Megatron is sokat ejtett el.
P.Edwards IR
Burleson IR
Broyles IR
Titus ...
Bazzani
Érdekes offseason lesz es biztos meghalunk olyantól is akit megtartanánk ha tobb helyünk lenne a sapka alatt.
Attól tartok behúzunk még egy két meccset. Pedig elég jo draft pozíciót érne a 4-12 😊
Azért tavaly ami szerencsénk volt azt idén mind visszavette a sors. Ami ugye csak azért érdekes hogy amit 50even keresztül vett el, azt mikor kapjuk vissza?!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Lions coach Jim Schwartz said more news about Titus Young coming today or maybe tomorrow.Idén már nincs lehetőség cserére.
Remélem nem basszuk ki, hanem elcseréljük.
(Ilyenkor nincs erre lehetőség csak márciustól ugye?)Bazzani
A madden átok nem bírt el Megatronnak, aki cserébe megdönti Rice rekordját 😀
A madden átok Linehanre hat, átvette a tavalyi Browns playbookját, és olyan sikerrel is alkalmazza azt. 😊