Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 13 éve
Megatron, Burleson, Young???? Nem ez lenne az optimális?tüsi91Dehogynem.
Csak Young jóformán edzeni sem tudott a sérülései miatt.
Na de akkor sem Davis!?!?! :/
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Megatron, Burleson, Young???? Nem ez lenne az optimális?
több mint 13 éve
Lions | Rashied Davis works as No. 3 WRThu, 18 Aug 2011 12:51:40 -0700
Detroit Lions WR Rashied Davis worked as the No. 3 wide receiver during practice Thursday, Aug. 18, and appears to be moving up the depth chart. Head coach Jim Schwartz said the team signed Davis because he has the ability to play several different roles.
:o
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
De nálunk minden évben ez van. Lockouttól függetlenül általában a keretből 10 -15 ember mindig sérült.Lockout azért játszik ilyen téren.szabaThe list of players who have been ruled out for Friday's game include tackle Jeff Backus (chest), tackle Jason Fox (foot), running back Maurice Morris (hand), tight end Tony Scheffler (hand), receiver Titus Young (hamstring), defensive tackle Andre Fluellen (hand), cornerback Alphonso Smith (foot) and defensive tackle Nick Fairley (foot).Nálunk dettó ugyan ez a helyzet.Shawn84
Gyönyörű,hogy a fél csapat sérült.
Valami kurvára nem stimmel nálunk...Bazzani
több mint 13 éve
szaba
10 544
Lockout azért játszik ilyen téren.The list of players who have been ruled out for Friday's game include tackle Jeff Backus (chest), tackle Jason Fox (foot), running back Maurice Morris (hand), tight end Tony Scheffler (hand), receiver Titus Young (hamstring), defensive tackle Andre Fluellen (hand), cornerback Alphonso Smith (foot) and defensive tackle Nick Fairley (foot).Nálunk dettó ugyan ez a helyzet.Shawn84
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
The list of players who have been ruled out for Friday's game include tackle Jeff Backus (chest), tackle Jason Fox (foot), running back Maurice Morris (hand), tight end Tony Scheffler (hand), receiver Titus Young (hamstring), defensive tackle Andre Fluellen (hand), cornerback Alphonso Smith (foot) and defensive tackle Nick Fairley (foot).Nálunk dettó ugyan ez a helyzet.
több mint 13 éve
The list of players who have been ruled out for Friday's game include tackle Jeff Backus (chest), tackle Jason Fox (foot), running back Maurice Morris (hand), tight end Tony Scheffler (hand), receiver Titus Young (hamstring), defensive tackle Andre Fluellen (hand), cornerback Alphonso Smith (foot) and defensive tackle Nick Fairley (foot).Gyönyörű,hogy a fél csapat sérült.
Valami kurvára nem stimmel nálunk...
több mint 13 éve
Lions | Aaron Francisco signedWed, 17 Aug 2011 11:53:57 -0700
The Detroit Lions have signed free-agent SS Aaron Francisco (Colts). Terms of the contract were not disclosed.
Comment (0) | Share: | Source: Twitter
--------------------------------------------------------------------------------
Lions | Three players off roster
Wed, 17 Aug 2011 11:46:30 -0700
The Detroit Lions have released OG Jeff Maddux and have released CB Maurice Leggett (undisclosed) from Injured Reserve. The team has also waived injured SS Randy Phillips (shoulder).
Comment (0) | Share: | Source: Twitter
--------------------------------------------------------------------------------
Lions | Ndamukong Suh fined $20,000
Wed, 17 Aug 2011 09:36:39 -0700
Detroit Lions DT Ndamukong Suh has been fined $20,000 for a hit on Cincinnati Bengals QB Andy Dalton in the first preseason game.
Comment (0) | Share: | Source: Bengals.com - Geoff Hobson
Lions | Two restructured contracts
Wed, 17 Aug 2011 09:19:07 -0700
Detroit Lions QB Matthew Stafford and DE Kyle Vanden Bosch both agreed to restructure their contracts after the lockout to give the team the salary cap space that allowed them to sign several defensive players. Stafford's 2011 base salary went from $9 million to $525,000 while Vanden Bosch's went from $4.5 million to $810,000.
Comment (0) | Share: | Source: Detroit Free Press - Dave Birkett
Lions | Nick Fairley in walking boot
Tue, 16 Aug 2011 16:11:47 -0700
Detroit Lions DL Nick Fairley (foot) was seen in a walking boot Tuesday, Aug. 16, and continues to receive treatment for his left foot.
Comment (0) | Share: | Source: The Associated Press
több mint 13 éve
tuti meglesz idén a gyűrű, Franciscot leigazoltátok
több mint 13 éve
Stafford beleegyezett a szerződése módosításába. Így 6 Milliót spórolt meg a sapka alatt a csapat idén. Nagy respekt érte !!!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 13 éve
While the Detroit Lions continue to insist their lack of a running game is nothing to be concerned about, a report on ProFootballTalk.com suggests otherwise. The Lions are reportedly bringing in veteran guard Leonard Davis for a visit.In Detroit's 34-3 preseason win over the Cincinnati Bengals on Friday, the play of the guards was shaky
több mint 13 éve
specc-be megy csak, ha ijent bevállatokLions signed CB Anthony Madison to a one-year contract.CB Alphonso Smith
The former Steeler saw action in all 16 games last season, starting just one. Should he make the final roster, he'll play on special teams and serve as depth at cornerback.tüsi91
CB Eric Wright
CB Chris Houston
CB Nathan Vasher
CB Aaron Berry
CB Brandon McDonald
Ebből a 6ból ki szorítana ki?
Nagyon meg lennék lepve,ha rosterre kerülne.
Kipróbáljuk,ennyi.Bazzani
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Lions signed CB Anthony Madison to a one-year contract.CB Alphonso Smith
The former Steeler saw action in all 16 games last season, starting just one. Should he make the final roster, he'll play on special teams and serve as depth at cornerback.tüsi91
CB Eric Wright
CB Chris Houston
CB Nathan Vasher
CB Aaron Berry
CB Brandon McDonald
Ebből a 6ból ki szorítana ki?
Nagyon meg lennék lepve,ha rosterre kerülne.
Kipróbáljuk,ennyi.
több mint 13 éve
Ennyire ronda lányokat hol szedtek össze?Hagyjad már. 😀
Nyilvánvaló volt, hogy season ending sérülésre jövök haza 😕 faszom.MacPhisto
Ez már a második brigád,a tavalyiban egy nézhető sem volt,legalább itt van 2-3 nő kinézetű. 😉
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Lions signed CB Anthony Madison to a one-year contract.The former Steeler saw action in all 16 games last season, starting just one. Should he make the final roster, he'll play on special teams and serve as depth at cornerback.
több mint 13 éve
Ennyire ronda lányokat hol szedtek össze?Nyilvánvaló volt, hogy season ending sérülésre jövök haza 😕 faszom.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 13 éve
szaba
10 544
CJ-t.Majd én is kitalálok Neked valami szépet addigra. 😉Hehe 😉Persze, majd még engedményeket is kapsz, mi? Rivers lesz az, szeresd csak meg addigra.szaba
Szerintem is nyeritek. Mi addigra már POban leszünk,ti addigra már kiestek.
Úgyhogy legyőzitek a cseréinket. 😉
Amúgy sem Rivers hanem Jonas Mouton avatar lenne.Bazzani
Kit utálsz nálunk igazán?Bazzani
😀
Amúgy senkit, semmi bajom a Lionssal.
több mint 13 éve
Majd én is kitalálok Neked valami szépet addigra. 😉Persze, majd még engedményeket is kapsz, mi? Rivers lesz az, szeresd csak meg addigra.szabaPersze, hogy láttam. Majd készítheted a Rivers avatart, előre szólok.szabaHehe 😉
Kit utálsz nálunk igazán?
több mint 13 éve
szaba
10 544
Persze, majd még engedményeket is kapsz, mi? Rivers lesz az, szeresd csak meg addigra.Persze, hogy láttam. Majd készítheted a Rivers avatart, előre szólok.szabaHehe 😉
több mint 13 éve
Persze, hogy láttam. Majd készítheted a Rivers avatart, előre szólok.szabaHehe 😉
Amúgy sem Rivers hanem Jonas Mouton avatar lenne.
több mint 13 éve
szaba
10 544
Persze, hogy láttam. Majd készítheted a Rivers avatart, előre szólok.Tampában, aztán jön a Kansas.Az. Minden preseasonban van egy ilyen brutális megmozdulása,mondjuk a tavalyi rondább volt,itt csak a sisak lerepülés miatt tűnt annak.Tampában vagy Detroitban lesz a meccs?szaba
Én a pozitív jelzőkkel megvárom a Tampa elleni nyitómeccset,mert kellemetlen meglepetés érhet bennünket.Bazzani
Azt láttad,hogy dec24 este 10 óra Chargers-Lions? Remek program ajándékozás utánra. 😀Bazzani
több mint 13 éve
Tampában, aztán jön a Kansas.Tampában vagy Detroitban lesz a meccs?szabafasza lesz nagyon a Lions, ha Stafford egészséges marad. de azért ez bengals hótgyenge 😛Az. Minden preseasonban van egy ilyen brutális megmozdulása,mondjuk a tavalyi rondább volt,itt csak a sisak lerepülés miatt tűnt annak.
Suh viszont hatalmas paraszt...braxa88
Én a pozitív jelzőkkel megvárom a Tampa elleni nyitómeccset,mert kellemetlen meglepetés érhet bennünket.Bazzani
Azt láttad,hogy dec24 este 10 óra Chargers-Lions? Remek program ajándékozás utánra. 😀
több mint 13 éve
Alakul ez. 😀
Megatron TD
Stafford had a quarterback rating of 148.5 with 6 completions for 7 attempts for 71 yards and 2 touchdowns.
A Suh-Dalton affair.
Hill TD
több mint 13 éve
szaba
10 544
Tampában vagy Detroitban lesz a meccs?fasza lesz nagyon a Lions, ha Stafford egészséges marad. de azért ez bengals hótgyenge 😛Az. Minden preseasonban van egy ilyen brutális megmozdulása,mondjuk a tavalyi rondább volt,itt csak a sisak lerepülés miatt tűnt annak.
Suh viszont hatalmas paraszt...braxa88