Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 5 éve
Linsley IRen kotott ki (3 center volt ma nalunk probajatekon), talan a rajatszasra rendbe jon.Vegulis Jenkins C volt az egyetemen, de az ő tehetsegere nagy szukseg van G-ban is, bar a CHI ellen folyton kozepen futottunk eredmenyesen, uh jol muzsikal ott is.
több mint 5 éve
1.24 a GB W a tippmixen. Tudnak valamit, amit én nem? Elég könnyű lóvénak tűnik.
több mint 5 éve
Huhhh, latva Metcalf 177 yardjat, mekkora mák, hogy 3-at is tudtunk huzni, mielott kiment volna a drafton a szornyeteg :'-(De jó! Végre a draft is szóba került!😊
jossbeaumont
Egyébként - nem tudom, ti hogyan vagytok vele - számomra teljesen hihetetlen, hogy már megint péntek van.
több mint 5 éve
Huhhh, latva Metcalf 177 yardjat, mekkora mák, hogy 3-at is tudtunk huzni, mielott kiment volna a drafton a szornyeteg :'-(
több mint 5 éve
Lazardrol vmi hir?Semmi hir rola, es mosolyogva uldogelt utana a kispadon, szoval komoly baj nem lehet. Ma kiderul, mennyire edz majd. Savage szinten.
Nem nezett ki jol az a hit mutet utan, de a vegen palyan volt.
Linsley 3-6 het...
jossbeaumont
több mint 5 éve
Lazardrol vmi hir?Nem nezett ki jol az a hit mutet utan, de a vegen palyan volt.
Linsley 3-6 het...
Szerkesztette: jossbeaumont
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
[/quote]Nehez nem abba a mantraba esni, hogy ha iden az elso korben WR-t huzunk, hol tartanank (fantasztikus az idei 1-2 koros elkapok statja).[/quote]Claypool, Aiyuk, Higgins, Mims, Lavishka S karrierjet nezhetjuk vegig ugy hogy mindig arra gondolhatunk nalunk is jatszhatott volna (a tobbiek kimentek elobb).
Mondanam ez az erzes majd elmulik de nekem meg mindig a szivem szakad meg TJ Watt megmozdulasait latva, akit sokan nekunk josoltak es meg elerheto is volt, de azt hiszem mi inkabb hatramentunk hogy Kevin Kinget behuzzuk helyette
több mint 5 éve
Ervin nagyon hianyzott plusz opciokent MLF-nek a snap koruli zavaro jatekoknal is, nem csak a visszahordasnal. Szerintem most a ket serulekeny speedy-bol, Ervinbol es Austinbol probalunk majd egyet a palyan tartani. Ez nekem mar igazi rajatszasra igazolasnak tunik.Kenny Stills pro és kontra?Kontra:
hegedusggergo
Serulekeny, nem fiatal, iden nem latott palyat, Ervin fenymasolata mindenben: "nem ezeket a robotokat ketessuk".
Nehez nem abba a mantraba esni, hogy ha iden az elso korben WR-t huzunk, hol tartanank (fantasztikus az idei 1-2 koros elkapok statja).
Pro:
Ervin sokat serult, par heten belul fogja tudni potolni. Visszahordasonkent majdnem 8yardot atlagol.
Fizetese ismeretlen...
több mint 5 éve
Kenny Stills pro és kontra?
On any given Sunday you're gonna win or you're gonna lose. The point is - can you win or lose like a man?
több mint 5 éve
Kicsit OFF: Will Fuller kapott egy hatmeccses eltiltast. Mennyivel maskent hangozna ez, ha osszejon a trade...
több mint 5 éve
Ervin nagyon hianyzott plusz opciokent MLF-nek a snap koruli zavaro jatekoknal is, nem csak a visszahordasnal. Szerintem most a ket serulekeny speedy-bol, Ervinbol es Austinbol probalunk majd egyet a palyan tartani. Ez nekem mar igazi rajatszasra igazolasnak tunik.
több mint 5 éve
Tavon Austin érkezikZáporozhatnak az első körös TD-k. Lewis, Austin. Nem is tudom mit elégedetlenkedett itt a nagyérdemű.
amaru

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Tavon Austin érkezik
több mint 5 éve
Értékelni komolyan 41-10ig lehet onnatól jött egy szép hosszu garbage time .Tegnap nem is ertettem, a Runyan/Jenkins/Patrick kozep meglepoen mukodott. Befele altalaban attorhetetlen volt, a futasokhoz pedig kozepen akkora kapukat nyitottak, hogy a 424es gozos atfert volna, nagyon ment is vegig a kozepso futas (nemugy a szelso futasok). Bakh hozta a szokasosat, egyszer lattam, h konkretan rossz embert blokkolt. Turnert a tulvegen Mack miatt nem ekeznem. Rodgers vegig nagy nyugalomban jatszhatott, ami azert meglepo volt - igaz, ebben szerepe volt, hogy a Chi D# jatekok szamomra sokszor megfejthetetlenek voltak.
Ami nekem különösen tetszett az a passprot nem engedtünk sacket egy jó bears defense ellen , mondjuk sokszor nyomtak 3 emberes rusht ,de ez legyen az ő gondjuk 😊
Ehhez kapcsolódik még Jenkins mennyire univerzális és a fal bármely pontján megállja a helyét , Linsley kiesése után is működött a fal..ez nagyban az ő érdeme is.
Gute magasan legjobb pickje 😊
nando89
Mult meccsen nagyon hianyzott Linsley, a mai alapjan talan megoldhato lesz a potlasa. Erdekes, h a bena draftolas mellett az O falba azert becsusznak tehetsegek (is -csak tudnam Spriggs-t feledni, akiert TT feltradelt).
több mint 5 éve
Gergőbácsinak pedig innen is mielőbbi gyógyulást!
több mint 5 éve
Még valami. Most már nagyon feltűnő, hogy rendszeresen nekimegyünk a 4-nek, akár vezetés birtokában, FG-távolságon belül is. A Bears ellen három 4. kísérlet volt, ráadásul mind a három bejött.Ennek alapvetően örülök, mentálisan is sokat jelent. Csak nehogy a PO-ra kiismerjék a hívásainkat: bízzunk abban, hogy akad majd néhány meglepi a playbookban.
Kár, hogy ez a mostani meccs se mérvadó. Bár elég jó volt a GB, a CHI def valami elképesztően szar napot fogott ki.
több mint 5 éve
Értékelni komolyan 41-10ig lehet onnatól jött egy szép hosszu garbage time .Ami nekem különösen tetszett az a passprot nem engedtünk sacket egy jó bears defense ellen , mondjuk sokszor nyomtak 3 emberes rusht ,de ez legyen az ő gondjuk 😊
Ehhez kapcsolódik még Jenkins mennyire univerzális és a fal bármely pontján megállja a helyét , Linsley kiesése után is működött a fal..ez nagyban az ő érdeme is.
Gute magasan legjobb pickje 😊
több mint 5 éve
"This is as good as I've ever seen anybody play." -- Matt LaFleur on Aaron Rodgers"In my eyes, he's an MVP player, no doubt about it. I wouldn't want any other quarterback on my team."
több mint 5 éve
Titans meccs előtt legrosszabb esetben is 10 győzelemmel kell állni.Nem feltétlenül a PO szempontjából írtam. Hajnali meccs lesz, és nem a kedvenc műfajom egy zakó kedvéért átvirrasztani az éjszakát.
Peszinter Ferenc
több mint 5 éve
Titans meccs előtt legrosszabb esetben is 10 győzelemmel kell állni.
több mint 5 éve
A jövőre nézve: nem fest jól a Titans-Colts.
több mint 5 éve
Szerintem Pettinet gyorsan ki kéne vágni, hogy a Lions lecsaphasson rá, mint új HC-re 😀Szerintem Hue Jackson az ő emberük.
Peszinter Ferenc
több mint 5 éve
Szerintem Pettinet gyorsan ki kéne vágni, hogy a Lions lecsaphasson rá, mint új HC-re 😀Szép tőled, hogy ennyire önzetlenül egy csoportrivális segítségére sietsz.
Peszinter Ferenc
több mint 5 éve
Szerintem Pettinet gyorsan ki kéne vágni, hogy a Lions lecsaphasson rá, mint új HC-re 😀