NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 5 éve
Nem a vereséggel van a legnagyobb baj, hanem azzal, hogy ÍGY nem szabad kikapni. Főleg nem akkor, ha ott van az a másik 12-es is a pályán.Amúgy a kérdés az csődöt mondott az A terv ? Szerintem az első negyed alapján nem ...és addig védelem is leparancsolta Bradyeket...jöttek az intek és teljes csapat leült, ezt megerezte a Tampa és szét bliccelték Arodot.Működött igen. Az első negyedben. Utána három negyeden keresztül 0 pont. Nem csak megújulni kellett volna legalább a második félidőre, de valami Seahawksos motivációs tréninget is elkéne sajátítani MLFnek. Persze tudjuk Aaron "hangulat" ember...Akkor meg, ha nem tudja kezelni, küldte volna be a szerelem gyerek "jövő Mahomesját" vagy nem tudom. 😀 jó ez már a vicc része. Jövő héten sima W, jó játék felejteti ezt a kisiklast. Inkább egy ilyen random Tampa meccset bukjunk így, mint egy chicagót.
Jól mondta itt vki ha csak 1int van megnéztem volna ezt a meccset újra
nando89
twitch(4thline)
több mint 5 éve
Próbálkoztunk mi rb screennel is, de az se úgy működött, ahogyan eddig. Amikor Gary majdnem letekerte TB fejét, akkor azt éreztem, hogy az egész csapatnál elgurult a gyógyszer.Azzal vertek el nagyjából, hogy a White - David burtál meccset tolt. Se outside futások, se rb screenek. Egyszerűen elvették a csapat egyik leganagyobb, mégis alulértékelt erejét, hogy a futóink a játék minden elemében veszélyesek. Nem látni minden héten ilyen LB teljesítményt amit az az két srác letett, ezt el kell ismerni (ha nem ellenünk csinálták volna még tetszett is volna 😀).Amúgy a kérdés az csődöt mondott az A terv ? Szerintem az első negyed alapján nem ...és addig védelem is leparancsolta Bradyeket...jöttek az intek és teljes csapat leült, ezt megerezte a Tampa és szét bliccelték Arodot.nekem is azt tűnt fel, hogy szinte minden passzkísérletnél ütötték, vágták. És most nem a sackekről beszélek, hanem az általános zsebkényelemről.
nando89
A Bucs rohadtul felkészült a futásainkból, Jones nem ficánkolt. A közép-távoli passzokat kb. kitöröltük, folyamatosan a széleket vette célba A-rod...
Igen Adams idegesebb volt a kelleténél, a második INT-nél zsebkendőnyi területre mehet csak a labda és a hiba nem fér bele a WR részéről, most becsúszott. Máskor Rodgers jobban mellbe veri az elkapót a lézerrel...
Lapozzunk, kellett a seggberúgás, tuti hogy meg lesz ennek a haszna, csak Bakhtiari tényleg ne dőljön ki! 😊
gamerkr
Amikor nem a futóinkat kerestük akkor meg blitzeltek és együtt asszem 2.5 sackkel zártak. Embertelen volt a játékuk.
alatriste
A legvégén pedig, amikor a Tampa a red zone-ban letérdelt, mert nem akarta tovább alázni a földön fekvő ellenfelet, na, az már csak hab volt a tortán. Belátható időn belül nem szeretnék hasonló élményt.
A düh+csalódottság miatt kicsit még mindig ködben úszik a meccs. Pedig (ahogyan az eredménykövetőben már bevallottam) végig kóláztam az egészet, szóval, alkoholos befolyásoltság nélkül szenvedtem végig. Sajnos. A HOU ellen, azt hiszem, betárazok.
több mint 5 éve
Azzal vertek el nagyjából, hogy a White - David burtál meccset tolt. Se outside futások, se rb screenek. Egyszerűen elvették a csapat egyik leganagyobb, mégis alulértékelt erejét, hogy a futóink a játék minden elemében veszélyesek. Nem látni minden héten ilyen LB teljesítményt amit az az két srác letett, ezt el kell ismerni (ha nem ellenünk csinálták volna még tetszett is volna 😀).Amúgy a kérdés az csődöt mondott az A terv ? Szerintem az első negyed alapján nem ...és addig védelem is leparancsolta Bradyeket...jöttek az intek és teljes csapat leült, ezt megerezte a Tampa és szét bliccelték Arodot.nekem is azt tűnt fel, hogy szinte minden passzkísérletnél ütötték, vágták. És most nem a sackekről beszélek, hanem az általános zsebkényelemről.
nando89
A Bucs rohadtul felkészült a futásainkból, Jones nem ficánkolt. A közép-távoli passzokat kb. kitöröltük, folyamatosan a széleket vette célba A-rod...
Igen Adams idegesebb volt a kelleténél, a második INT-nél zsebkendőnyi területre mehet csak a labda és a hiba nem fér bele a WR részéről, most becsúszott. Máskor Rodgers jobban mellbe veri az elkapót a lézerrel...
Lapozzunk, kellett a seggberúgás, tuti hogy meg lesz ennek a haszna, csak Bakhtiari tényleg ne dőljön ki! 😊
gamerkr
Amikor nem a futóinkat kerestük akkor meg blitzeltek és együtt asszem 2.5 sackkel zártak. Embertelen volt a játékuk.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Amúgy a kérdés az csődöt mondott az A terv ? Szerintem az első negyed alapján nem ...és addig védelem is leparancsolta Bradyeket...jöttek az intek és teljes csapat leült, ezt megerezte a Tampa és szét bliccelték Arodot.nekem is azt tűnt fel, hogy szinte minden passzkísérletnél ütötték, vágták. És most nem a sackekről beszélek, hanem az általános zsebkényelemről.
nando89
több mint 5 éve
Amúgy a kérdés az csődöt mondott az A terv ? Szerintem az első negyed alapján nem ...és addig védelem is leparancsolta Bradyeket...jöttek az intek és teljes csapat leült, ezt megerezte a Tampa és szét bliccelték Arodot.Működött igen. Az első negyedben. Utána három negyeden keresztül 0 pont. Nem csak megújulni kellett volna legalább a második félidőre, de valami Seahawksos motivációs tréninget is elkéne sajátítani MLFnek. Persze tudjuk Aaron "hangulat" ember...Akkor meg, ha nem tudja kezelni, küldte volna be a szerelem gyerek "jövő Mahomesját" vagy nem tudom. 😀 jó ez már a vicc része. Jövő héten sima W, jó játék felejteti ezt a kisiklast. Inkább egy ilyen random Tampa meccset bukjunk így, mint egy chicagót.
nando89
több mint 5 éve
gedam
6 272
arod játékát sztem befolyásolta amajdnem futott td-nél a derékba törés. (ez egy szép mondat lett.)
több mint 5 éve
Amúgy a kérdés az csődöt mondott az A terv ? Szerintem az első negyed alapján nem ...és addig védelem is leparancsolta Bradyeket...jöttek az intek és teljes csapat leült, ezt megerezte a Tampa és szét bliccelték Arodot.Jól mondta itt vki ha csak 1int van megnéztem volna ezt a meccset újra
több mint 5 éve
A tegnapi meccs után még mindig jobban aggaszt a védelem teljesítménye.Azért van Zada, Clark, Jaire akik a posztjukon top játékosok, plusz Amos, Savage is korrektek, ennek ellenére semmilyen tekintetben nem jó ez a D#, Pettine-t már tavaly el kellett volna küldeni szerintem.
Tegnap ARod megdobta az éves INT-jeit, a csapat meg bele is állt a földbe, sajnos a védelem sosem rángatja ki támadókat a sz.rból(tavaly év elején 1-2 meccsen), ők meg fordítva ezt teszik évek óta : D komolyan hihetetlen, hogy nem tudnak évek óta egy közepesnél jobb D#-t összetákolni.
Gronk is ellenünk kezd el újra szárnyalni persze 😀
több mint 5 éve
Igen, az elején szépen ment az O. Aztán, mintha nem is ugyanazok jöttek volna fel a pályára! A meccs után gondolkozva az jutott az eszembe, hogy amikor Arod meg akarta futni a TD-t kapott egy kurva nagy ütést. Utána kezdődtek a bajok. Nem lehet, hogy agyrázkodást kapott és azért esett vissza katasztrófálisan a játéka?Nekem nincs épkézláb magyarázatom. A két INT után azonnal jött a két TD büntetés. Az rendben van, hogy ilyenkor megroggyan egy csapat, itt azonban sokkal rosszabb történt: a totális összeomlás. Pedig előtte 10-0-ra vezettünk, egyáltalán nem volt reménytelen a helyzet. Súlyosbító körülmény, hogy mindezt (megint) pihenőhét után sikerült prezentálni. Szomorúan állapítom meg: ARod most csődöt mondott. Mindenféle szempontból.Nem csak ARod mondott csődöt. Nagyobb baj, h van egy A-tervünk, ami eredménytől teljesen független! Tavaly is így volt, de idén azért az a terv jobban nézett ki. Azzal is egyetértek, h az idei draftal már tökön rugtuk magunkat és jó párszor még sajogni fog... Túl sok NFL meccset nézek, így én még bőven bíztam abban, h megrázzuk magunkat, mindenki felpörög és hatalmasat küzdve visszajövünk a meccsbe. Aztán rá kellett ébrednem, h csak egy újabb Packers meccset nézek. 😀 Bízom benne, h most kijött a sok xar, és jövő héten újra domináns offenssel folytatjuk! Go Pack Go!!!
Egyedül abban bízom, hogy az a szarmennyiség, amit az égiek elrendeltek a teljes szezonra, a Tampa ellen mind a nyakunkba ömlött, és a többi meccsre már nem marad belőle.
nagylaza
twitch(4thline)
több mint 5 éve
Nekem nincs épkézláb magyarázatom. A két INT után azonnal jött a két TD büntetés. Az rendben van, hogy ilyenkor megroggyan egy csapat, itt azonban sokkal rosszabb történt: a totális összeomlás. Pedig előtte 10-0-ra vezettünk, egyáltalán nem volt reménytelen a helyzet. Súlyosbító körülmény, hogy mindezt (megint) pihenőhét után sikerült prezentálni. Szomorúan állapítom meg: ARod most csődöt mondott. Mindenféle szempontból.Akkor nincs más hátra, jöjjön Love! Mégis csak miénk volt a legfaszább draft. | Vigyázat, a hozzászólás nyomokban iróniát tartalmazhat! |
Egyedül abban bízom, hogy az a szarmennyiség, amit az égiek elrendeltek a teljes szezonra, a Tampa ellen mind a nyakunkba ömlött, és a többi meccsre már nem marad belőle.
nagylaza
több mint 5 éve
Nekem nincs épkézláb magyarázatom. A két INT után azonnal jött a két TD büntetés. Az rendben van, hogy ilyenkor megroggyan egy csapat, itt azonban sokkal rosszabb történt: a totális összeomlás. Pedig előtte 10-0-ra vezettünk, egyáltalán nem volt reménytelen a helyzet. Súlyosbító körülmény, hogy mindezt (megint) pihenőhét után sikerült prezentálni. Szomorúan állapítom meg: ARod most csődöt mondott. Mindenféle szempontból.Nem csak ARod mondott csődöt. Nagyobb baj, h van egy A-tervünk, ami eredménytől teljesen független! Tavaly is így volt, de idén azért az a terv jobban nézett ki. Azzal is egyetértek, h az idei draftal már tökön rugtuk magunkat és jó párszor még sajogni fog... Túl sok NFL meccset nézek, így én még bőven bíztam abban, h megrázzuk magunkat, mindenki felpörög és hatalmasat küzdve visszajövünk a meccsbe. Aztán rá kellett ébrednem, h csak egy újabb Packers meccset nézek. 😀 Bízom benne, h most kijött a sok xar, és jövő héten újra domináns offenssel folytatjuk! Go Pack Go!!!
nagylaza
több mint 5 éve
Hat, ez fajt..."minden labda Adamst kereste"
A bye nem nekunk valo. Ha MLF rakeszul egy meccsre, annak nincs jo vege (ld. SF).
Hagytuk szetverni Arod-ot.Ervin nelkul semmi jatek elotti mozgas nem volt (hello McC - aki 2-3al vezeti az NFC East-et), minden labda Adamst kereste, aki igencsak hideg volt. Mar megint ott tartunk, h Adams nem megy, akkor a tobbi WR nem tesz semmit a jatekhoz.
Egyre jobban faj ez az idei draft. Pont 0 hatassal van a jatekunkra, es habar ertem a projekteket, de ennyi pickbol semmi impact-ot kihozni faj.
Dillon tegnap kapott lehetoseget, de mintha lassitott felvetelt neznenk, es az NFL-ben nem fogja bedonteni a vedofalat, mint az egyetemen...
jossbeaumont
Hát, ez az. Paradox módon a WR1 nélkül jobban működött a szisztéma. És véletlenül sem gondolom, hogy ezért Adams lenne a felelős. ARod szerintem benézte a meccset, túlságosan akart bizonyítani TB (és Suh) ellen, a pick6 után begőzölt, aminek az lett a vége, hogy az O padlót fogott.
Nehogy félreértse bárki: nem temetni akarom ARod-ot (aki azt állítja, hogy nálam jobban kedveli, az hazudik), de a mostani meccset törölni kell az agyakból, és visszatérni ahhoz, ami az első négy fordulóban remekül működött.
több mint 5 éve
Jó lenne egy alternatív valóságban végignézni a meccset a 2 INT nélkül...de legalábbis a 2. nélkül, amikor még 10-7 volt ide.Hiszen az elején minden jónak tűnt, ha úgy folytattuk volna, akkor...persze ki tudja?
Mindenesetre ez egy kicsit magyar focis volt, kétszer rosszul pattant a labda, s elúszott az egész meccs....pedig volt még hátra majd 40 perc...
Ja, s hogy el ne felejtsem, a Tampának gratulálok, jók voltak, kihasználták az adódó lehetőségeket.
több mint 5 éve
A tavaly látottak alapján több ilyen meccsre számítottam idén...Persze aláírtuk volna a 4-1et.., de az ilyen kilátástalan játék azért felb@xa az embert. Jó volt az első négy W, mert egyáltalán nem emlékeztetett a játék a tavalyira, aztán bye week után egy "közepes" csapat és már az első félidőben feladta a csapat. Mintha láttam volna már ilyet.Tavaly mi voltunk az evszazad legrosszabb nyero csapata, iden a CHI az, vezetik a csoportunkat 😕
twitch(4thline)
több mint 5 éve
Hat, ez fajt...A bye nem nekunk valo. Ha MLF rakeszul egy meccsre, annak nincs jo vege (ld. SF).
Hagytuk szetverni Arod-ot.Ervin nelkul semmi jatek elotti mozgas nem volt (hello McC - aki 2-3al vezeti az NFC East-et), minden labda Adamst kereste, aki igencsak hideg volt. Mar megint ott tartunk, h Adams nem megy, akkor a tobbi WR nem tesz semmit a jatekhoz.
Egyre jobban faj ez az idei draft. Pont 0 hatassal van a jatekunkra, es habar ertem a projekteket, de ennyi pickbol semmi impact-ot kihozni faj.
Dillon tegnap kapott lehetoseget, de mintha lassitott felvetelt neznenk, es az NFL-ben nem fogja bedonteni a vedofalat, mint az egyetemen...
több mint 5 éve
Nekem nincs épkézláb magyarázatom. A két INT után azonnal jött a két TD büntetés. Az rendben van, hogy ilyenkor megroggyan egy csapat, itt azonban sokkal rosszabb történt: a totális összeomlás. Pedig előtte 10-0-ra vezettünk, egyáltalán nem volt reménytelen a helyzet. Súlyosbító körülmény, hogy mindezt (megint) pihenőhét után sikerült prezentálni. Szomorúan állapítom meg: ARod most csődöt mondott. Mindenféle szempontból.Egyedül abban bízom, hogy az a szarmennyiség, amit az égiek elrendeltek a teljes szezonra, a Tampa ellen mind a nyakunkba ömlött, és a többi meccsre már nem marad belőle.
több mint 5 éve
Matt LaFleur said he doesn't believe David Bakhtiari's chest injury is a long-term concern. So at least there's some good news.Demovsky a meccs után. Reméljük tényleg így van.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Egyenlőre egy dolog miatt nem aggódom...az első negyedben látott játék miatt , működött az O mint az első 4 meccsen , picksix és az int után szét estünk és ritmust vesztettünk ,..míg ők vérszemet kaptak .Lehet javítani a dolgokat , egyenlőre nem vagyok borulátó.
A legfontosabb Bakh rendben legyen , ha ő oké olcsón megúsztuk tegnap.
több mint 5 éve
Beleszaladtunk a nem tompa Tampa késbe, azaz saját magunkat szurkáltuk meg.Tipp: hétvégén a feltüzelt Watson ellen ismét L, de aztán hármas win széria jön
Van javítanivaló, remélem meg is teszik gyorsan...
Ami a legfontosabb: Bakhtiariról tudni lehet már valami lényegeset?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
A tavaly látottak alapján több ilyen meccsre számítottam idén...Persze aláírtuk volna a 4-1et.., de az ilyen kilátástalan játék azért felb@xa az embert. Jó volt az első négy W, mert egyáltalán nem emlékeztetett a játék a tavalyira, aztán bye week után egy "közepes" csapat és már az első félidőben feladta a csapat. Mintha láttam volna már ilyet.
több mint 5 éve
Hat ez nem nagyon erdemel emlitest se, szanalmas volt. Oszinten remelem hogy nem ez a valos arcunk.
több mint 5 éve
Szezon előtt aláírtuk volna a 4-1-et. Most meg elégedetlenek lennénk.JW beszólt Bradynak, Rodgers legendásan utálja ezt a "gyepet", ott van egy Suh, nyert a Bears, izgi lesz.
Szerintem ma a védelem hozza az meccset, mármint a(z)
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Pillanatnyilag megint azt érzem, hogy lenyomjuk a Tampát. (De még elmúlhat.)
több mint 5 éve
King inaktív.Z. Smith & Gary viszont játszanak!
több mint 5 éve
Kasir mennyire egészséges?ő kicsoda?
ThundersNFL
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.