Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 46 839 — Whoops, looks like something went wrong.
Azzal is vitatkoznek hogy McCarthyt Rodgers furta ki... az eredmenytelensege furta ki amibol egyenesen kovetkezett ket frusztralt ember konfliktusa. Az meg nem kerdes hogy ebben a helyzetben kinek van maradasa. 12 evet toltottek itt egyutt aminek nagy resze a sikerekrol szolt. Nem hiszem hogy Rodgers oreg korara hulyult meg, egyszeruen fogy az ideje es a turelme. Nekem is fogy pedig en csak egy szurkoloja vagyok..
JéBé
Ne haragudj, de ez semmi tobb, mint hogy keresgeled, hogy a kedvenced mivel vedhesd. En valahol megertem, mert hasonlo cipoben lehet, hogy en is igy tennek. Rodgers egy primadonna lett az elmult masfel evben, es most hogy ez azert van, mert mar nem Olivia Munn szopja a farkat, aki alapos volt es kitert a golyoira is, vagy eppen menstrual, vagy eppen rosszat almodott, vagy eppen megserult, vagy eppen nem nyert... Na az rohadtul mindegy. Miert mindegy? Mert meghulyulhet barmelyik okbol, a vegeredmeny az ugyanaz lesz. Akarva-akaratlanul feszkokat gerjeszt, amikbol elobb vagy utobb balhe van. Nyerni akar? Csak mondom, hogy egy bizonyos Dez Bryant is csak nyerni akart, megis kiutaltak a ligabol, de OBJ is csak annyira nagyon nyerni akar, aminek az eredmenye, hogy mara a liga vezeto hisztigepe, akirol minden evben pletykaljak, hogy epp ki unta meg a viselkedeset es adna tovabb.

Manninggel szerintem abszolut butasag osszehasonlitani, mert Manning soha a budos eletben nem hisztizett, nem kerdojelezte meg az edzoit, a front office-t, a draftokat. Sot, az operacio elott o maga javasolta a Coltsnak, hogy Irsay tegye ki, mert egyaltalan nem tudja megmondani, mi lesz a mutet utan. Jatszani szeretne, folytatja, ha tudja, de nem tudja megmondani biztosan.

Rodgers jo ember, kurva jo jatekos, de moralisan elcsuszott, ez azert erezheto, es szerintem nem kifogas, miert csuszott meg.

Tetszik vagy sem, o is csak egy jatekos, nem isten. A Packers elotte is nyert, utana is fog. Legutobb Favre is azt gondolta, o barmit megtehet, a vegen pakolhatott ossze. Szerintem a csapat mindig fontosabb, mint a jatekos.

A Packers es Rodgers kapcsolata pedig megromlott. Az ilyet idei oraig el lehet sikalni, de eogton az elso bibinel ujra elokerul az asztalra a sertettsegek. Ezek itt mind egoista korberajongott sztarok, akik soksok eve korbe vannak rajongva, mindenki nyal nekik, a kivansagukat lesi, mintha kiralyok lennenek. Az ilyeneknel a sertettseg nemigen szokott elmulni, a szalka megmarad, kis ido mulva pedig vagy egyik, vagy masik megy. Hogy ez Rodgers lesz e vagy LaFleur, szerintem a kovetkezo holt szezonban kiderul.
Stez
Csak nem LaFleur. Ez nem az NBA, hogy egy játékos rugdossa ki az edzőket.
Amadeus
De lehetne az. Ez nem a ligan mulik. Az nflben is van, aki ki tudna rugatni edzot, ha nagyon akarna. Manning is csak futtyentett volna, es repul, akire ramutat.

több mint 5 éve
JéBé Green Bay Packers 7 725
Rodgers az egyik kedvencem de nem vagyok rajongó, nem tisztem védeni se. Elég szorosan követem a történéseket és ami bosszant az az hogy simán el lett könyvelve primadonnának úgy hogy pár figyelemhajhász cikkíró / insider találgatásain kívül semmi sem támasztja ezt alá. Szépen mindenki felült az elkönyvelve vonatra és már Dez Bryanthez hasonlítgatjuk. Egyetlen egy pálya széli reakció, nyilatkozat vagy szösszenetet nem láttam amiből ilyen egyértelműen megállapíthat, az egész pletykákon alapszik. Ez persze a világon semmit sem jelent, lehet hogy egy idegbeteg egoista fasz, csak ne bulvárhírek alapján könyveljük már el ilyennek vagy olyannak.

Szerkesztette: JéBé
több mint 5 éve
Peszinter Ferenc 811 — 中国加油
Úgy látszik kb. minden offseasonban előjön valamilyen formában a Rodgers nem jön ki az edzővel okoskodás, még Jennings és Finley véleményét is ki kéne kérni erről és a draftról.
Ezért jobb csak szeptembertől februárig követni a focit | olyankor inkább csak bírózás van, de az szórakoztató 😊 |
több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Rodgers tavaly jó pár meccs után jelezte, hogy nem zavarja ha Jones és Williams viszik a meccset. Ha a végén ott a W akkor leszarja. Nyilván szeret játszani, nyilván benne van az egó, hogy hát tudok azért én passzolni is. Amíg minden fiszi-fasza addig nincs hiszti. 13-3 lett a mérleg és no2 seed. Ezek után még jó, hgoy nem kezdek el sárt dobálni egyből.
alatriste
Az érdekelne, hogy Rodgers valójában mit gondol erről a Lafleur-féle EstablishTheRun offense-ről, nagyon úgy tűnt, hogy a Packers inkább ennek ellenére nyert meccseket, mint emiatt.

Most meg ahelyett, hogy próbálnák kimaxolni Rodgers utolsó éveit, az első körben feltradelnek egy poor man's DeShone Kizerért.

Egy Pete Carroll-díjat simán megérdemelne a Packers vezetése, amilyen gyönyörűen próbálják szabotálni a Hall of Fame irányítójukat.
Cubehor
A Wilsoni párhuzam nem valótlan. Ott is itt is mintha kicsit elfelejtenék, hogy ki is van a center mögött.

A pontosat nem tudjuk meg max ha AR visszavonul és kijön egy életrajzi könyve - talán.
A tavalyi győzelmek elég hektikusan érkeztek. Időnként a védelem hozta őket, néha a futójáték, néha Rodgers zsenije akár egész meccsen akár 1 negyedre vonatkozóan.

Az inkább fussunk mentalitás mint már leírták páran nem egy rossz terv, csak ahhoz nem feltétlenül kell egy olyan pontos és jó irányító mint Rodgers. Ha futni akarsz arra elég a középső polc is, nem kell a legfelső. Ezért érthetetlen picit, hogy az amúgy is már átbillenő tendenciára még inkább erősíteni akarunk a 2. körös futóval és 3. körös Hback/TE-el, amikor volt 2 elég jól használt backünk eddig is.

Ha jövőre átrohan mindnekin az offense senki se fog szomorkodni. De a jól futó csapatoknak az nfl-ben rendszerint jó védelmük is van. Pont amiatt, mert ugyan lassan szereznek pontot, de az ellenfélnek se nagyon hagyják, hogy TD-t TD-re pakoljanak össze. Ehhez képest azért a GB-i védelem maximum középmezőny ligaszinte de futás ellen konkrétan az alsó részben állunk.

Namost szép dolog, ha mi futunk csak ha 3 drive alatt 7 futás mellet jön mondjuk 2 passz és nem teszünk vele csak 3 pontot a táblára, miközben kapunk 14-et akkor baszhatod a jó kis taktikádat és marad az, ami MM alatt is, Rodgers pls old meg. Csak 1-2 játékostárson kívül nincs kivel.
Én nem írom le Lazardon, ő tavaly fény volt az éjszakában Adams után. Funchess is új arc és a sok kisnév is itt van még. Lehet, hogy fölösleges a félelmünk és a pl a 6'4" magas Devin 1200 yardos WR lesz majd mert mindenki Adams-t fogja figyelni, meg duplázni miközben a colosra csak dobálja AR a labdákat. De azért nem ez a legvalószínűbb azt is látni kell. Majd a szezon eldötni. Ha megint harcban leszünk a no1 seedért akkor mindenki boldog lesz újra és le se fogja szarni senki se, hogy az első körben jött egy projekt QB. Ha épp csak kapaszkodunk majd a PO szintjén akkor biztos egész évben zengeni fog a miért nem ILB/WR/bármi jött helyette.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
Azzal is vitatkoznek hogy McCarthyt Rodgers furta ki... az eredmenytelensege furta ki amibol egyenesen kovetkezett ket frusztralt ember konfliktusa. Az meg nem kerdes hogy ebben a helyzetben kinek van maradasa. 12 evet toltottek itt egyutt aminek nagy resze a sikerekrol szolt. Nem hiszem hogy Rodgers oreg korara hulyult meg, egyszeruen fogy az ideje es a turelme. Nekem is fogy pedig en csak egy szurkoloja vagyok..
JéBé
Ne haragudj, de ez semmi tobb, mint hogy keresgeled, hogy a kedvenced mivel vedhesd. En valahol megertem, mert hasonlo cipoben lehet, hogy en is igy tennek. Rodgers egy primadonna lett az elmult masfel evben, es most hogy ez azert van, mert mar nem Olivia Munn szopja a farkat, aki alapos volt es kitert a golyoira is, vagy eppen menstrual, vagy eppen rosszat almodott, vagy eppen megserult, vagy eppen nem nyert... Na az rohadtul mindegy. Miert mindegy? Mert meghulyulhet barmelyik okbol, a vegeredmeny az ugyanaz lesz. Akarva-akaratlanul feszkokat gerjeszt, amikbol elobb vagy utobb balhe van. Nyerni akar? Csak mondom, hogy egy bizonyos Dez Bryant is csak nyerni akart, megis kiutaltak a ligabol, de OBJ is csak annyira nagyon nyerni akar, aminek az eredmenye, hogy mara a liga vezeto hisztigepe, akirol minden evben pletykaljak, hogy epp ki unta meg a viselkedeset es adna tovabb.

Manninggel szerintem abszolut butasag osszehasonlitani, mert Manning soha a budos eletben nem hisztizett, nem kerdojelezte meg az edzoit, a front office-t, a draftokat. Sot, az operacio elott o maga javasolta a Coltsnak, hogy Irsay tegye ki, mert egyaltalan nem tudja megmondani, mi lesz a mutet utan. Jatszani szeretne, folytatja, ha tudja, de nem tudja megmondani biztosan.

Rodgers jo ember, kurva jo jatekos, de moralisan elcsuszott, ez azert erezheto, es szerintem nem kifogas, miert csuszott meg.

Tetszik vagy sem, o is csak egy jatekos, nem isten. A Packers elotte is nyert, utana is fog. Legutobb Favre is azt gondolta, o barmit megtehet, a vegen pakolhatott ossze. Szerintem a csapat mindig fontosabb, mint a jatekos.

A Packers es Rodgers kapcsolata pedig megromlott. Az ilyet idei oraig el lehet sikalni, de eogton az elso bibinel ujra elokerul az asztalra a sertettsegek. Ezek itt mind egoista korberajongott sztarok, akik soksok eve korbe vannak rajongva, mindenki nyal nekik, a kivansagukat lesi, mintha kiralyok lennenek. Az ilyeneknel a sertettseg nemigen szokott elmulni, a szalka megmarad, kis ido mulva pedig vagy egyik, vagy masik megy. Hogy ez Rodgers lesz e vagy LaFleur, szerintem a kovetkezo holt szezonban kiderul.
Stez
Csak nem LaFleur. Ez nem az NBA, hogy egy játékos rugdossa ki az edzőket.
több mint 5 éve
Cubehor Los Angeles Rams 324
Rodgers tavaly jó pár meccs után jelezte, hogy nem zavarja ha Jones és Williams viszik a meccset. Ha a végén ott a W akkor leszarja. Nyilván szeret játszani, nyilván benne van az egó, hogy hát tudok azért én passzolni is. Amíg minden fiszi-fasza addig nincs hiszti. 13-3 lett a mérleg és no2 seed. Ezek után még jó, hgoy nem kezdek el sárt dobálni egyből.
alatriste
Az érdekelne, hogy Rodgers valójában mit gondol erről a Lafleur-féle EstablishTheRun offense-ről, nagyon úgy tűnt, hogy a Packers inkább ennek ellenére nyert meccseket, mint emiatt. Meg ha már annyira futócsapatot akarsz (hiába van nálad a GOAT QB), miért vagy ahhoz is pina, hogy félpályán nekimenj a 4. és 1-nek, amikor a 49ers ellen rohadt nehéz hátrányból játszani, és nagyon fontos lenne, hogy megszerezd az előnyt.

Most meg ahelyett, hogy próbálnák kimaxolni Rodgers utolsó éveit, az első körben feltradelnek egy poor man's DeShone Kizerért.

Egy Pete Carroll-díjat simán megérdemelne a Packers vezetése, amilyen gyönyörűen próbálják szabotálni a Hall of Fame irányítójukat.

Szerkesztette: Cubehor
több mint 5 éve
JéBé

több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 444
azért ott óriási mákja volt adenvernek is és pm-nek is. konkrétan a csávó 10yardon túl már nem tudott dobni. sztem lett volna a mezőnyben 40 másik qb, aki szintén nyert volna azzal a denverrel.
gedam
Szerintem itt nem a gyűrű a lényeg. Olyan szempontból ülhet a párhuzam, hogy a már leírt Manning idősödve is meg tudta mutatni, hogy megfelelő környezetben, megfelelő kerettel és bizalommal maga mögött még mindig tud a liga legjobb játékosa lenni. Rodgers mellől most látszólag a keret, és a bizalom is hiányzik. Még mindig csak 36 éves, képzeljük el, ha bekerül egy kvázi kész csapatba ahonnan már csak egy QB hiányzik. Lehet hasonló lökést adna a pályafutásának, mint a sheriffnek a Broncos. A Packerstől még baromi korainak érzem, hogy nem tesznek alá mindent, amit tudnak. Rodgers mostani 'gyengébb' szezonját alig van csapat, amelyik nem fogadná el azonnal QB-teljesítmény szempontjából.
több mint 5 éve

Szerkesztette: JéBé
több mint 5 éve
gedam 6 267
Amugy Favre nehany oraja nyilatkozta, hogy biztos benne, hogy Rodgers tavozni fog a Packerstol, es hogy ez mar amugy is a levegoben volt, Rodgersnek tulajdonkeppen csak egy indok kellett, amire mutatva kimondhatja veglegesen, hogy o akkor menni akar. A Love-pick utan pedig meginkabb at fogja gondolni az egeszet.
Stez
Csak látszólag off. Most nincs kedvem keresgélni régi kommentek között, őszinte választ kérek: mit gondoltál magadban, amikor PM súlyos műtét után - akár azt is kockáztatva, hogy egy életre lerokkan - átcsekkolt Denverbe? Mennyi esélyét láttad annak, hogy Gyűrű lesz a vége?
nagylaza
Semmit, mivel a gyuru helyett afelol is ketsegeim voltak, tud e meg jatszani normalisan. Es mivel a kerdojelet ez adta, igy nem gondolkodtam azon, nyer e meg gyurut.
Stez
Oké, köszönöm. Csak annyit szerettem volna mondani, hogy "jósolni nehéz, különösen a jövőre tekintettel".
nagylaza
azért ott óriási mákja volt adenvernek is és pm-nek is. konkrétan a csávó 10yardon túl már nem tudott dobni. sztem lett volna a mezőnyben 40 másik qb, aki szintén nyert volna azzal a denverrel.
több mint 5 éve
jossbeaumont Green Bay Packers 1 197
Ha elvonatkoztatunk az Arod tematol, onallo topikként is szegyen:
 mobile.twitter.com/RNBWCV/status/1254421046712848385/photo/1
több mint 5 éve
Amugy Favre nehany oraja nyilatkozta, hogy biztos benne, hogy Rodgers tavozni fog a Packerstol, es hogy ez mar amugy is a levegoben volt, Rodgersnek tulajdonkeppen csak egy indok kellett, amire mutatva kimondhatja veglegesen, hogy o akkor menni akar. A Love-pick utan pedig meginkabb at fogja gondolni az egeszet.
Stez
Csak látszólag off. Most nincs kedvem keresgélni régi kommentek között, őszinte választ kérek: mit gondoltál magadban, amikor PM súlyos műtét után - akár azt is kockáztatva, hogy egy életre lerokkan - átcsekkolt Denverbe? Mennyi esélyét láttad annak, hogy Gyűrű lesz a vége?
nagylaza
Semmit, mivel a gyuru helyett afelol is ketsegeim voltak, tud e meg jatszani normalisan. Es mivel a kerdojelet ez adta, igy nem gondolkodtam azon, nyer e meg gyurut.
Stez
Oké, köszönöm. Csak annyit szerettem volna mondani, hogy "jósolni nehéz, különösen a jövőre tekintettel".
nagylaza

több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 709 — beers & Packers
Stez
nagylaza
Stez
több mint 5 éve
Stez
nagylaza

több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Rodgers kb 1-2 éve rájött, hogy öregszik. És többször is hangoztatta, hogy nem érdekli, hogy milyen módon de nyerni szeretne. Pénze megvan, mind a Packerstől mind a StateFarmtól, egyéb helyekről és ha szögre akasztja biztos vagyok benne, hogy csak rajta fog múlni mivel szeretne foglalkozni, marad-e a sport körül.

Rodgers tavaly jó pár meccs után jelezte, hogy nem zavarja ha Jones és Williams viszik a meccset. Ha a végén ott a W akkor leszarja. Nyilván szeret játszani, nyilván benne van az egó, hogy hát tudok azért én passzolni is. Amíg minden fiszi-fasza addig nincs hiszti. 13-3 lett a mérleg és no2 seed. Ezek után még jó, hgoy nem kezdek el sárt dobálni egyből. De az biztos, hogy ahogy többen is írták amikor ilyen kaliberű játékos vagy és tudod is magadról ezt, plusz nagyjából 2-3 igazán jó éved lehet hátra, akkor kurvára baszhatja a csőröd, hogy te nyerni akarsz most. Tavaly látszott az új irány előnye, de ha újrajátszanánk a 2019-es évet szerintem a 10 győzelemnek is nagyon örülhetnénk, annyi mák volt abba a szereplésbe. Ezek után pedig a csapat gyakorlatialg se FAről se draftról nem erősödött egy fikarcnyit se.

Ezek miatt nem hibáztatom Rodgerst a vezetőséget már inkább de nyilván valahol őket is lehet érteni, de a lényeg, hogy csak AR szemével nézve miért érné meg neki fogni magát és beletörődni, hogy karrierje alatt lehet, hogy csak 1 SB-ban járhatott? Tudja, hogy a liga fele boldogan fogadná ha azt mondja mennék innen. Pláne ha itt se marasztalják nagyon.

Sajnos egyre kevesebb esélyt látok arra, hogy itt fejezze be. Az látszódik, hogy se a vezetőség se az ő érdeke valahogy nem efelé húz. Ha pedig mindkét fél kicsit a váltás mellett gondolkodik akkor itt könnyű szülés lesz. Ha nem lesz idén teszem azt PO sem akkor szerintem kizárt, hogy maradjon 22-re. A vezetőség tud érvelni amellett, hogy vele se ment és AR is hogy megint egy évvel öregebb lett, szeretne nyerni ami itt nem adott.

Az, hogy kinek lesz igaza ha ez bekövetkezik majd kb 23-24 körül dől el, ugyanakkor ez a GB-i keret nem erős. Ez a csapat nem PO kaliber AR nélkül. Vele persze az, de ilyen kaliberű QB 3-5 szaladgál a ligában (Rodgers legjobb éveit nézve jelenleg max 1(Maho), bár a legjobb évei már lehet hogy elmúltek végeg...).

Favre lecserélése AR-re egy bazi jó döntés volt anno. De, Brett papának se tetszet (joggal), hogy az utolsó éveire nem segítséget hoztak neki ide hanem utódot. Nem is lett SB részvétel azután, hogy jött Rodgers. Maga a csere utólag jó döntés volt, de azért mert egyszer kurvanagy mázlid volt nem biztos, hogy mégegyszer az lesz.

Ha nem lesz eredmény maximum két éve van szerintem ennek a kapcsolatnak, de sajnos nem lepne meg ha csak egy lenne belőle.

És ezt nem a média keltette mostani hullám miatt mondom. Szimplán csak amiatt, mert nem látszik az, hogy a vezetőség nagyon meg akarná nyomni itt a HoF irányító utolsó éveit, akkor meg inkább keres majd ő is magának olyan helyet ahol ezt megteszik.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Stez
több mint 5 éve
Stez
Favre mindig is rajongott ARodért. Biztos, hogy csak jót akar neki.
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Most a karanten alatt romlott meg a kapcsolatuk? Mert szezon kozben ezek az oriasi insiderek meg nem nagyon beszeltek errol. Jott egy QB es kellenek a kattintasvadasz cikkek..
JéBé
Azert, mert nem beszelnek, ott lehet a feszko. Lasd a Patset, hogy megfordult BB es Brady kapcsolata, amire akkor jottel ra kb., amikor hopp, Brady elhuzott a retekbe.

Rodgers masfel eve meglepoen sokat primadonnaskodik, es az elmult napokban napvilagot lato "tippek" alapjan nem lepne meg, ha McCarthy tavozasa utan is folytatta volna ezt valamilyen szinten. Most ez alatt ne azt ertsd, hogy Rodgers allandoan verte az edzo ajtajat, hogy bazdmeg, itt az van, amit o akar, az is lesz es o a kiraly, de igenis lehetnek kinezetre aprobb dolgot, amik LaFleurt basztak, hogy meccs kozben peldaul Rodgers pofakat vag valami dontesere, hogy szova is teszi, hogy szerinte jobb lenne ez-az-amaz, hogy edzesen netan a tarsak elott megkerdojelezett valami dontest.

A fene tudja. Lehet barmi. Mivel LaFleurnek is megvan velhetoen a maga egoja, igy azert a foedzo koret igenis okosan es ovatosan kell kapirgalni, foleg egy olyan faszinak, aki konkretan megbuktatta LaFleur elodjet, es ezt LaFleur is tudja, ebbol fakadoan pedig maris van egy olyan szalka, ami ha neked nem is okozott sertettseget, megis kiemelten odafigyelsz minden lepesere, mert tudod, hogy teged is barmikor hatba dofhet.

Nem veletlenul van sok csapat, ami rogton megszabadul a primadonnaktol, es jelzeserteku, hogy a Packers nehany eve megunta az elod szorakozgatasat, aztan lecserelte a faszba, aztan szervusz. Es lehet ez a primadonna Rodgers is, ket dudas ritkan fer meg egy csardaban, aztan csak ido kerdese, hogy mikor jon el az a pont, amikor valamelyik oldalnal meg kell hozni a dontest, es takaritas.

Ez egyaltalan nem biztos, mint ahogy semmi sem, en lehetsegeskent irom, de en sem teszek tobbet, mint kovetkeztetek a csapat huzasaibol. Szoval teny emogott nincs. En csak arra kovetkeztetek (ismetlem, szubjektiv velemenyem), hogy a hatterben azert Rodgers es LaFleur kozott egyaltalan nem volt akkora a szerelem, es szerintem voltak finom faszmeregetesek, amik alapjan LaFleur igenis veszelyeztetve erzi magat Rodgerstol.

Itt LaFleur mar vedi a kis birodalmat, mig Rodgers mar tavaly kapott egy olyan egoloketet, ami utan nemigen akarja teljesen atengedni a gyeplot masnak. Velhetoen a QB-pick is a hatalmi harc resze, amiben az egyik oldal jelezte a masiknak, hogy vegyen vissza, mert o is csak egy ember, lecserelheto, es nem felnek lecserelni.

En amugy azt mondom, itt legkesobb jovore vagy LaFleur megy, vagy Rodgers, inkabb mondanam utobbit, mert szvsz folyamatos hiszti lesz, aztan ARod vegul azt mondja, leszarja az egeszet, uj csapatot es kornyezetet akar.
Stez
"A fene tudja. Lehet barmi."
A lényegre tapintottál.
nagylaza
Igen. De a draftbol kiindulva az a barmi valoszinuleg nem a semmi iranyaba billen, ha pedig az a barmi akarcsak egy picike fust, az is eleg, es be fog lobbanni.

több mint 5 éve
Most a karanten alatt romlott meg a kapcsolatuk? Mert szezon kozben ezek az oriasi insiderek meg nem nagyon beszeltek errol. Jott egy QB es kellenek a kattintasvadasz cikkek..
JéBé
Azert, mert nem beszelnek, ott lehet a feszko. Lasd a Patset, hogy megfordult BB es Brady kapcsolata, amire akkor jottel ra kb., amikor hopp, Brady elhuzott a retekbe.

Rodgers masfel eve meglepoen sokat primadonnaskodik, es az elmult napokban napvilagot lato "tippek" alapjan nem lepne meg, ha McCarthy tavozasa utan is folytatta volna ezt valamilyen szinten. Most ez alatt ne azt ertsd, hogy Rodgers allandoan verte az edzo ajtajat, hogy bazdmeg, itt az van, amit o akar, az is lesz es o a kiraly, de igenis lehetnek kinezetre aprobb dolgot, amik LaFleurt basztak, hogy meccs kozben peldaul Rodgers pofakat vag valami dontesere, hogy szova is teszi, hogy szerinte jobb lenne ez-az-amaz, hogy edzesen netan a tarsak elott megkerdojelezett valami dontest.

A fene tudja. Lehet barmi. Mivel LaFleurnek is megvan velhetoen a maga egoja, igy azert a foedzo koret igenis okosan es ovatosan kell kapirgalni, foleg egy olyan faszinak, aki konkretan megbuktatta LaFleur elodjet, es ezt LaFleur is tudja, ebbol fakadoan pedig maris van egy olyan szalka, ami ha neked nem is okozott sertettseget, megis kiemelten odafigyelsz minden lepesere, mert tudod, hogy teged is barmikor hatba dofhet.

Nem veletlenul van sok csapat, ami rogton megszabadul a primadonnaktol, es jelzeserteku, hogy a Packers nehany eve megunta az elod szorakozgatasat, aztan lecserelte a faszba, aztan szervusz. Es lehet ez a primadonna Rodgers is, ket dudas ritkan fer meg egy csardaban, aztan csak ido kerdese, hogy mikor jon el az a pont, amikor valamelyik oldalnal meg kell hozni a dontest, es takaritas.

Ez egyaltalan nem biztos, mint ahogy semmi sem, en lehetsegeskent irom, de en sem teszek tobbet, mint kovetkeztetek a csapat huzasaibol. Szoval teny emogott nincs. En csak arra kovetkeztetek (ismetlem, szubjektiv velemenyem), hogy a hatterben azert Rodgers es LaFleur kozott egyaltalan nem volt akkora a szerelem, es szerintem voltak finom faszmeregetesek, amik alapjan LaFleur igenis veszelyeztetve erzi magat Rodgerstol.

Itt LaFleur mar vedi a kis birodalmat, mig Rodgers mar tavaly kapott egy olyan egoloketet, ami utan nemigen akarja teljesen atengedni a gyeplot masnak. Velhetoen a QB-pick is a hatalmi harc resze, amiben az egyik oldal jelezte a masiknak, hogy vegyen vissza, mert o is csak egy ember, lecserelheto, es nem felnek lecserelni.

En amugy azt mondom, itt legkesobb jovore vagy LaFleur megy, vagy Rodgers, inkabb mondanam utobbit, mert szvsz folyamatos hiszti lesz, aztan ARod vegul azt mondja, leszarja az egeszet, uj csapatot es kornyezetet akar.
Stez
"A fene tudja. Lehet barmi."
A lényegre tapintottál.
több mint 5 éve
JéBé

több mint 5 éve
JéBé
Ha viszont WR jött volna (akárki), minden rendben lenne. Ilyen egyszerű a világ.
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Pep71 Green Bay Packers 3 357
AR career stats: 364TD/84INT, egész karrierje során kétszer dobott 10+ Int-et egy szezonban(11 illetve 13 INT).
Na egy ilyen QB-tol azt várják el, hogy adja át a labdát az RB-nek, ameddig nem jön szembe egy komolyabb def, akkor meg dobja fel Adams-re v bejön v nem 😃😃
Jaa és akinél egy 4000yard, 26TD/4INT, 95 Rating , féltávnál MVP versenyben levő szezon szarnak számít, sokan már vissza is vonultatnák.
Lehet h, nagyképű meg stb..bár annyira nem ismerem 😃, de ilyen számok mellett , nem hiszem ez számítana, a legtöbb csapat örömtáncot járna , ha egy ilyen irányítója lenne.
Csak azért írtam , mert kint is egyre többet foglalkoznak azzal, hogy nem valami fényes a kapcsolata MLF-el, aztán, hogy ez igaz-e, az jó kérdés, de valami oka biztos van, h feltradeltek egy QB-ért.

Szerkesztette: Pep71
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 608 — a new hope (again)
Career TD passes to 1st round picks:

P. Manning 293
Favre 127
Brady 105
Brees 104
Marino 84
Roethlisberger 69
Rivers 35
*Rodgers 1

*Marcedes Lewis 2019
D-Train
Ez a stat tuti nem oké, ryannek a julio-white-gonzo-ridley kvartettel érzésre vhol bigben-marino környékén kéne, hogy legyen. Ettől persze a lényeget értem.

De, hogy ne legyek teljesen off, átment itt a diszkurzus mlf elemzésbe, hogy finom legyek, amit azért nem értek, mert bár nyílván van összedolgozás a hc és a gm között, de végtére is gute draftol, mlf meg abból főz amilye van. Az ok, hogy a kis shanny iskolából jött aminek alapja, hogy kurvajó futójátékkal alapozol meg a playactionnek, de azzal ha normális wr corpotot nem kap maga alá azzal hosszútávon nem lehet mit kezdeni mert senki nem hiszi el, hogy passz fog jönni, mert ha mégis, elég adamset kettőzni, a többi meg nem meccs befolyásoló tényező.

Szerkesztette: peach

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...