Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 8 éve
"The NFL confirmed this morning that its rules do not require a coin to actually flip during the coin toss."
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Itt az eset amúgy:Szerintem nagyon nehéz úgy feldobni hogy se ne pörögjön, se leesésnél ne forduljon át párszor. Próbáljátok ki .-)
www.youtube.com/watch?v=259yl_TNuq8
Minitron
több mint 8 éve
És hullanak is a fejek.Liverpool Fc
több mint 8 éve
zsoltee
1 373
Ja, értem (interjút nem olvastam még).
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 8 éve
hegedusggergo
105
Azt reklamálta h nem pörgött, a Cardinals nyerte az első feldobást is. Ezt követően azonban az érmét megfordította a bíró és új tippek nélkül dobta fel újra.Most néztem vissza először a feldobást. Az elsőnél éppen hogy azt reklamálta AR, hogy mi nyertünk, a bíró meg erőlködött, hogy nem pörgött az érme. Szóval ha a szabályzatban nincs benne, hogy pörögnie kell, akkor szüljön süncsaládot a bíró!ha a szóból indulunk (coin toss) nem kell. most az NFL szabályzatában nem tudom mi van erről. amir Rogers is megemlített, hogy nem is mondhatott semmit a 2. feldobás előtt, mert a bíró azonnal feldobta. szvsz ha csak az NFL szabályzatában nincs benne, hogy a coin tossnál az érmének legalább egyszer pörögnie kell, akkor az első feldobás is szabályos volt, viszont így meg a 2. felesleges volt. csak kabaré az egész.Valahol le van írva, hogy feldobás után pörögnie kell? Komolyan kérdezem.És hivatalos; (főleg Bears/Lions/random nfl szurkoló) aki a bírók csapatának tart/tartott minket, az nézze meg ezt a meccset, a pénz feldobásnál különösen sasoljon.Ööö elbuktátok a pénzfeldobást, reklamáltak a játékosaitok, hogy nem fordult meg a pénz, majd újra feldobták és újra elbuktátok.
gamerkr
Ebben mi volt a csalás nem vágom
Lions fan
Ezeket az elkapás/nem elkapás szabályokat meg már az sem érti aki hozta.
Bazzani
füligjimmy
csebi
MaG1Xx
"He had it on heads, he was showing heads, so I called tails, and it didn't flip," Rodgers said. "He just tossed it up in the air and it did not turn over at all and it landed on the ground. So we obviously thought that was not right. He picked the coin up, flipped it to tails and then he flipped it without giving me a chance to make a recall there. So it was confusing."
Szerkesztette: hegedusggergo
On any given Sunday you're gonna win or you're gonna lose. The point is - can you win or lose like a man?
több mint 8 éve
zsoltee
1 373
Most néztem vissza először a feldobást. Az elsőnél éppen hogy azt reklamálta AR, hogy mi nyertünk, a bíró meg erőlködött, hogy nem pörgött az érme. Szóval ha a szabályzatban nincs benne, hogy pörögnie kell, akkor szüljön süncsaládot a bíró!ha a szóból indulunk (coin toss) nem kell. most az NFL szabályzatában nem tudom mi van erről. amir Rogers is megemlített, hogy nem is mondhatott semmit a 2. feldobás előtt, mert a bíró azonnal feldobta. szvsz ha csak az NFL szabályzatában nincs benne, hogy a coin tossnál az érmének legalább egyszer pörögnie kell, akkor az első feldobás is szabályos volt, viszont így meg a 2. felesleges volt. csak kabaré az egész.Valahol le van írva, hogy feldobás után pörögnie kell? Komolyan kérdezem.És hivatalos; (főleg Bears/Lions/random nfl szurkoló) aki a bírók csapatának tart/tartott minket, az nézze meg ezt a meccset, a pénz feldobásnál különösen sasoljon.Ööö elbuktátok a pénzfeldobást, reklamáltak a játékosaitok, hogy nem fordult meg a pénz, majd újra feldobták és újra elbuktátok.
gamerkr
Lions fan
Bazzani
füligjimmy
csebi
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 8 éve
zsoltee
1 373
Inkább a defense-t kéne szapulni és a rengeteg missed tacklet ... DripAz egy dolog, hogy az OTra elfáradtak, de ennél rosszabb Dnk soha ne legyen, szerintem.
Illetve nem tudom miért van még mindig TT zseniális státuszba de ez már csak személyes véleményMutass még egy GMet, aki ennyi kezdő kaliberű embert húz be évről-évre!
Drip
Mundjuk FA piacon kicsit aktivizálhatná magát de az egy másik kérdés...
több mint 8 éve
ha a szóból indulunk (coin toss) nem kell. most az NFL szabályzatában nem tudom mi van erről. amir Rogers is megemlített, hogy nem is mondhatott semmit a 2. feldobás előtt, mert a bíró azonnal feldobta. szvsz ha csak az NFL szabályzatában nincs benne, hogy a coin tossnál az érmének legalább egyszer pörögnie kell, akkor az első feldobás is szabályos volt, viszont így meg a 2. felesleges volt. csak kabaré az egész.Valahol le van írva, hogy feldobás után pörögnie kell? Komolyan kérdezem.És hivatalos; (főleg Bears/Lions/random nfl szurkoló) aki a bírók csapatának tart/tartott minket, az nézze meg ezt a meccset, a pénz feldobásnál különösen sasoljon.Ööö elbuktátok a pénzfeldobást, reklamáltak a játékosaitok, hogy nem fordult meg a pénz, majd újra feldobták és újra elbuktátok.
gamerkr
Lions fan
Bazzani
füligjimmy
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
füligjimmyOFF: Ez a pimp kabát azóta is kísért álmaimban 😀
Szerkesztette: undisputedly
több mint 8 éve
A seggrészeg Joe Namath kellett vona ide is!Valahol le van írva, hogy feldobás után pörögnie kell? Komolyan kérdezem.A pénzfeldobás tulajdonképpen egy szerencseszerződés, amelyben a szerencsefaktort a feldobott pénz levegőben történő mozgása adja. Ha egy szerencseszerződésből kivesszük a szerencsefaktort, akkor az általánosságban csalás. | És most ne kezdjen el senki btk-zni, mert nem büntetőjogilag értettem |
füligjimmy
James007
www.youtube.com/watch?v=EOaoRQdvgY8
Szerkesztette: füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
A D kordába tartotta az idén jól muzsikáló Cards O-t. MVP esélyes Palmer idei talán legrosszabb meccsét hozta. Volt nyomás a front7től, nem volt futójátékuk, és végig pick szag volt a levegőben amikor Palmer eldobott egy labdát 5 yardon túlra. Egészen félelmetesen jól nyomta a védelem. Nagyon nagy kár azért az egy hibáért OT-ban. (Talán Haha jött rossz szögbe és csúszott le a szerelésről kb 8-10yardos play lett volna és nem 50+os).
Az elkapósor is odapirított
Új JJ van GB-ben. Jeff-Jared. Felnőttek a feladathoz.
OL alig engedett siettetést egy rettenőten agresszív (jó értelemben) Cards D ellen.
A meccs előtt azt írtam, legyen szoros a meccs, legyen olyan mi csak 2 mozdulaton, (bírói ítéleten) dől el. Megkaptuk. Jó meccs volt, igazi GB-ARI klasszikus.
PO meglett idén is, PO Win is volt. Keserű a szájízem, de nem hibáztatom a csapatot.
| u.i.: Nelson87, most komolyan minek vetted ide a Lionst? Ez pont nem az a helyzet, amikor oda kell szúrni a riválisnak. Lesz még itt AR utáni időszak. És Favre-Rodgers után kicsi az esélye, hogy kihúzunk még egy HOF QB-t zsinorba. |
Liverpool Fc
több mint 8 éve
most az ilyeneket minek ? Bazza egy full normális választ adott.Véletlenül nem tudja valaki,hogy mikor játszik a hétvégén a Lions?Majd maximum, ha bekapcsolom a ps4-et.
Nelson87
twitch(4thline)
Inkább a defense-t kéne szapulni és a rengeteg missed tacklet ...
Illetve nem tudom miért van még mindig TT zseniális státuszba de ez már csak személyes vélemény
több mint 8 éve
kb. annyit, hogy a sporinak egy elvégzendő feladata van, hogy rendesen dobja fel azt a szart, (röhej). Elbassza, aztán feldobja újra 😊 Jogos, ez inkább karma volt, mint az illuminati-háttérhatalom összeesküvése.És hivatalos; (főleg Bears/Lions/random nfl szurkoló) aki a bírók csapatának tart/tartott minket, az nézze meg ezt a meccset, a pénz feldobásnál különösen sasoljon.Ööö elbuktátok a pénzfeldobást, reklamáltak a játékosaitok, hogy nem fordult meg a pénz, majd újra feldobták és újra elbuktátok.
gamerkr
Lions fan
Bazzani
Elkapás szabály hagyján, de a DPI/OPI szabályok sem egészen tiszták (vagy nem vesszük észre). Milyen ironikus, hogy most (is) egy ilyen hiba vezetett a hail mary-hez...
Mindegy is, nem ezen múlt a dolog. De továbbra is tartom, hogy a bírók első számú favoritjaitól már nagyon messze vagyunk.
több mint 8 éve
Megszólítottak (minket) így jöttem és feltettem egy teljesen normális hangvételű kérdést.Na,pont az ilyen kárörvendés miatt. Vagy talán gratulálni jöttetek a Packersnek?pbs.twimg.com/media/CY5cDweWMAAxC8m.jpgVan aki vicces és van aki szeretne az lenniVéletlenül nem tudja valaki,hogy mikor játszik a hétvégén a Lions?A lelkünkbe tapostál.
Nelson87
(Mellékesen kérdezem meg, hogy ez most miért írtad?)
Bazzani
davemayer
Értjük ki a viccet csak nem szeretjük.
Bazzani
Nelson87
Nem szurkoltam egyik csapatnak sem (nem szeretem a Cards-ot sem), tippmix miatt annak, hogy ne legyen 11 közte a javukra. Ennyi.
Nagyjából leszarom a PO-t, olyan az nekünk mint szegény gyereknek a Karácsony. Nézzük más ajándékát, ennyi.
több mint 8 éve
Na,pont az ilyen kárörvendés miatt. Vagy talán gratulálni jöttetek a Packersnek?pbs.twimg.com/media/CY5cDweWMAAxC8m.jpgVan aki vicces és van aki szeretne az lenniVéletlenül nem tudja valaki,hogy mikor játszik a hétvégén a Lions?A lelkünkbe tapostál.
Nelson87
Bazzani
davemayer
Értjük ki a viccet csak nem szeretjük.
Bazzani
Más: Jonest én is elengedném. Nagyon hasznos tagja volt a csapatnak,de nem rá kell építeni a jövőt. A Nelson,Cobb,Montgomery,Adams,Janis,Abby depth chart tökéletes lesz a következő szezonra.
több mint 8 éve
Van aki vicces és van aki szeretne az lenniVéletlenül nem tudja valaki,hogy mikor játszik a hétvégén a Lions?A lelkünkbe tapostál.
Nelson87
Bazzani
davemayer
Értjük mi a viccet csak nem szeretjük.
Szerkesztette: Bazzani
több mint 8 éve
Van aki vicces és van aki szeretne az lenniVéletlenül nem tudja valaki,hogy mikor játszik a hétvégén a Lions?A lelkünkbe tapostál.
Nelson87
Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Véletlenül nem tudja valaki,hogy mikor játszik a hétvégén a Lions?A lelkünkbe tapostál.
Nelson87
több mint 8 éve
Költői kérdés volt. :- )Véletlenül nem tudja valaki,hogy mikor játszik a hétvégén a Lions?Majd maximum, ha bekapcsolom a ps4-et.
Nelson87
twitch(4thline)
több mint 8 éve
Véletlenül nem tudja valaki,hogy mikor játszik a hétvégén a Lions?Majd maximum, ha bekapcsolom a ps4-et.
Nelson87
több mint 8 éve
Cobb-ról van valami híretek? Az nagyon nem nézet jól ki, mikor egy mellkas (tüdő) sérülés után vért köpködött. Megint olyan meccsen sikerült kikapni, ami után esély nem volt az elalvásra. 😀 Egyszer esnénk már úgy ki, hogy nem megalázva, emelt fővel búcsúzhatnánk a PO-tól. Persze most is így estünk ki, de ebben meg akármi benne volt, ha meccs előtt azt mondják egy TD-nyi különbséggel búcsúzunk és Rodgerst sem verik agyon, szerintem aláírom. Most megint itt van ezer meg egy dolog, amin emészthetjük magunkat. Én nem bírózom, mert ezen nem múlik semmi, vagyis ez a játék része de az, hogy egy ember egy érmét nem tud feldobni, az komoly kéréseket vet fel a képességeivel kapcsolatban. 😀
több mint 8 éve
Véletlenül nem tudja valaki,hogy mikor játszik a hétvégén a Lions?
több mint 8 éve
James007
1 859
Valahol le van írva, hogy feldobás után pörögnie kell? Komolyan kérdezem.A pénzfeldobás tulajdonképpen egy szerencseszerződés, amelyben a szerencsefaktort a feldobott pénz levegőben történő mozgása adja. Ha egy szerencseszerződésből kivesszük a szerencsefaktort, akkor az általánosságban csalás. | És most ne kezdjen el senki btk-zni, mert nem büntetőjogilag értettem |
füligjimmy
több mint 8 éve
Lions fan pipa, Bears fan pipa, már csak egy random nfl szurkoló kell és megvagyunk.Valahol le van írva, hogy feldobás után pörögnie kell? Komolyan kérdezem.És hivatalos; (főleg Bears/Lions/random nfl szurkoló) aki a bírók csapatának tart/tartott minket, az nézze meg ezt a meccset, a pénz feldobásnál különösen sasoljon.Ööö elbuktátok a pénzfeldobást, reklamáltak a játékosaitok, hogy nem fordult meg a pénz, majd újra feldobták és újra elbuktátok.
gamerkr
Lions fan
Bazzani
füligjimmy