Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 8 éve
Kocsitelo New England Patriots 5
Bennett jobb mint Cook de kifejezetten unszimpatikus személyiség nekem.
Mindegy, a pályán egy remek TE-el erősödtünk. Finley óta a legjobb.

alatriste
Eddig nem nálunk volt.., így nekem is inkább volt némileg ellenszenves most, hogy nálunk fog játszani az ellenfeleknek lesz az. Szerintem egy ilyen karakter jól jön. (meg egy jó TE) Tipikusan az a játékos, akit a saját csapatán kívül más nem szeret...
twitch(4thline)
Csak az anyja meg a felesége 😉
több mint 8 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 084
One day after signing Martellus Bennett, Packers now bringing former Rams TE Lance Kendricks back to Wisconsin, per @RobDemovsky and me.
10:38 PM - 11 Mar 2017

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
twitch(4thline) Alabama Crimson Tide 820 — twitch@citromail.hu

alatriste
Eddig nem nálunk volt.., így nekem is inkább volt némileg ellenszenves most, hogy nálunk fog játszani az ellenfeleknek lesz az. Szerintem egy ilyen karakter jól jön. (meg egy jó TE) Tipikusan az a játékos, akit a saját csapatán kívül más nem szeret...
több mint 8 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 948

Overthecap szerint 30M pénz maradt még, úgy, hogy Hyde, Tretter már elment és a remélt top CB-ek közül már senki sem elérhető. Van egy olyan érzésem, hogy ezek után House jön majd vissza, amit egyébként nem vélnék rossz döntésnek.

Csak Lang jönne már vissza, van rá pénzünk!
Prove it deal keretében egyébként Lacy-t is szívesen látnám. Nagyon jó tandem volna Montyval.

Bennettel lehet, hogy kilőttük az idei top FA tevékenyésgünk. Ha esetleg mégse a két veterán RB vagy a Magastorony, (Zach Brown) igazolás lenne még upgrade. Ryan, Martinez egy szimpatikus kettős, de egy Hightower azért igen komolyat lendítene az amúgy sem rossz futás elleni D-n.

CB-ben Mo. Claiborne elérhető még de akkor már talán inkább tényleg House vissza + ugye draft.
alatriste
Szerintem sajnos lesz csapat, amelyik több pénzt ajánl Lacynek, mint egy esetleges wisconsini prove it szerződés.
AaronRoberts
Lacyt szerintem mi szurkolók rendesen túlértékeljük. A sérülései és a súlyproblémája miatt nem hiszem, hogy sok csapat tervezne vele nagyobb összeggel.
James007
Lehet, viszont ha megfelelően rotáljuk egy olyan kisebb, de mozgékony RB-vel mint Ty, és az eltérő képességek kiegészítik egymást, egy nagyon jó futó helyett lehet egy nagyon jó futó tandemünk.
AaronRoberts
Ebben nincs vita, én csak azt szerettem volna érzékeltetni, hogy szerintem előfordulhat simán az is, hogy Lacy nem fog kelleni senkinek és marad nálunk fillérekért.
több mint 8 éve
Pack3r Green Bay Packers 139

Overthecap szerint 30M pénz maradt még, úgy, hogy Hyde, Tretter már elment és a remélt top CB-ek közül már senki sem elérhető. Van egy olyan érzésem, hogy ezek után House jön majd vissza, amit egyébként nem vélnék rossz döntésnek.

Prove it deal keretében egyébként Lacy-t is szívesen látnám. Nagyon jó tandem volna Montyval.

Bennettel lehet, hogy kilőttük az idei top FA tevékenyésgünk. Ha esetleg mégse a két veterán RB vagy a Magastorony, (Zach Brown) igazolás lenne még upgrade. Ryan, Martinez egy szimpatikus kettős, de egy Hightower azért igen komolyat lendítene az amúgy sem rossz futás elleni D-n.

CB-ben Mo. Claiborne elérhető még de akkor már talán inkább tényleg House vissza + ugye draft.
alatriste
Szerintem sajnos lesz csapat, amelyik több pénzt ajánl Lacynek, mint egy esetleges wisconsini prove it szerződés.
AaronRoberts
Lacyt szerintem mi szurkolók rendesen túlértékeljük. A sérülései és a súlyproblémája miatt nem hiszem, hogy sok csapat tervezne vele nagyobb összeggel.
James007
Lehet, viszont ha megfelelően rotáljuk egy olyan kisebb, de mozgékony RB-vel mint Ty, és az eltérő képességek kiegészítik egymást, egy nagyon jó futó helyett lehet egy nagyon jó futó tandemünk.
több mint 8 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 948

alatriste
AaronRoberts
több mint 8 éve
Pack3r Green Bay Packers 139

alatriste
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Pep71 Green Bay Packers 3 357
Bennett nagyon jó húzás, jobb mint Cook, de most már érkezhetne egy, de a legjobb az lenne ha két normális CB 😀 és akkor már lenne kettő a keretben 😀
több mint 8 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 351
Ez viszont remek húzás TT-tól. Többet nem kérnék már csak h Lang valahogy kerüljön vissza .
Esetleg még Connor Barwin érkezzen , nem volt túl jó éve Philyben ..de hozzánk sztm jó fit lenne .
Az Olb poszt vele, CMIII-al és Perry-vel rendben lenne.
Akkor a drafton már "csak " jó cornereket kéne fogni , meg 1 futót , ez már mindjárt jobban hangzik .
több mint 8 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 356 — Packers Suicide Squad
Kiváló. Gondoltam Tesco Ted most hátradől és azt mondja: "most már mindenki hagyjon a picsába a GM-ségem végéig." Erre azt olvasni, hogy felvették a kapcsolatot Connor Barwinnal.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
casaubon Green Bay Packers 3 542
 mobile.twitter.com/AaronRodgers12/status/840345535064104960?ref_src=twsrc%5Etfw

Szerkesztette: casaubon
több mint 8 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Állítólag...

Rob Demovsky‏Hitelesített felhasználó
@RobDemovsky

Hearing the deal that Martellus Bennett got from the Packers – three years, $18.45 million

Gratula, ennyit simán megért ha igaz...

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 8 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 407 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Bennett SB contender csapatból SB contenderbe

Tud élni 😊

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Nelson87 Green Bay Packers 730 — Mr. Bigtime-Hotshot
Sokkal jobb,mint Cook,ráadásul nem az a sérülékeny fajta(utolsó 5 évében mindössze 5 alapszakasz meccset hagyott ki!).
A szerződés részletei még nem ismertek,de állítólag több évre szól...végre lehet konzisztens TE játékunk.
több mint 8 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 541 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
így akkor Cook mehet amerre lát.

több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 407 — The only discipline that lasts, is self discipline
Bennett szvsz marha jó fogás

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 695
Martellus Bennett to the Packers.
több mint 8 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 351
Nagyon nem tetszik ami eddig történik , érthetetlen h ennyi cap ellenére is hagyni fogjuk elmenni , Cook-ot, Lang-et.
Főleg h Tretter már lelépett , megőrülök ha Don Barclay esetleg kezdő lesz..
Valaki írta h Hyde túl lett fizetve , hát szerintem egyáltalán nem , egy ilyen több poszton bevethető játékos 5 év 30 milla nagyon baráti , nem is értem h ezt mért nem meccseltük .
Épkézláb corner , persze nem jött..
Jelen állapotban kéne kezdő Guard-Te-Corner , persze majd draftról.
több mint 8 éve
zsoltee Green Bay Packers 1 373
Úgy néz ki, Julius Peppers a Panthersben fejezi majd be a pályafutását. Sok sikert neki! Az első éve nálunk emlékezetes marad.

Egyre valószínübb, hogy Cook, Lang nem maradnak.

Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 8 éve
LN Green Bay Packers 3 276 — Packers fan
 twitter.com/RapSheet/status/839902683683258368

Ok a dolog szerintem. Sőt csodálom, hogy a piacon a nagy hiány miatt nem dobtak neki oda komolyabb pénz.
alatriste
Ráadásul ez is elég jól van összerakva, legalábbis szerintem. Csak maradjon egészséges.
 www.spotrac.com/nfl/green-bay-packers/nick-perry-9838/
több mint 8 éve
LN Green Bay Packers 3 276 — Packers fan
Tretter személyében valószínűleg megvan az első távozonk idén. JC a Barnákhoz ír alá vélhetően. Sok sikert egészséget (az jobban rá fér) neki, egyre szimpatikusabb csapat lesz a Cleveland.
alatriste
3 év, 16,5millió, 10m garantált
több mint 8 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 541 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Barclay marad

több mint 8 éve
casaubon Green Bay Packers 3 542
Hyde a Billse, 5 ev, 30M, 14 garantalt. szerintem tulfizettek.

Lacy is teszteli azert a piacot, a Packers mellett a Seahawks es a Vikings jatszik meg.

Langet irtatok mar, Elliott nem kapta meg az RFA tendert, de allitolag "kozos az igeny", hogy maradjon. A tobbiekrol egyelore nem lattam hirt.
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 695
TJ Lang initially visiting Detroit and Seattle. GB still in the mix, per sources.