Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 8 éve
Van már 1-2 viszonyítási alapunk Langhoz.Ma napig nem értem miért kérdés a visszaigazolása!
Leary évi 8.75-ért írt alá
Zeitler évi 12M-ért.
Lang valahol a 2 között lehet, így tippre a piaci ára 10M lehet kb. Kérdés ha a csapat részéről megvan a hajlandóság, mennyi lenne amit elenged.
alatriste
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Van már 1-2 viszonyítási alapunk Langhoz. Leary évi 8.75-ért írt alá
Zeitler évi 12M-ért.
Lang valahol a 2 között lehet, így tippre a piaci ára 10M lehet kb. Kérdés ha a csapat részéről megvan a hajlandóság, mennyi lenne amit elenged.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Igen, ismerve a trendeket a garantált pénznek ez a 30% biztos hometown discount.twitter.com/RapSheet/status/839902683683258368Foleg a garantalt penz nez ki jol. Kulon szimpatikus, hogy kockazatot vallalt ezzel o is, teljesitenie kell a tobb penzert - pedig mashol par millioval tobbet kaphatott volna garantaltkent.
Ok a dolog szerintem. Sőt csodálom, hogy a piacon a nagy hiány miatt nem dobtak neki oda komolyabb pénz.
alatriste
Johet Lang es Cook!
Kivancsi leszek, Hyde-dal mi lesz, mennyit ajanlanak neki mashol.
casaubon

Liverpool Fc
több mint 8 éve
twitter.com/RapSheet/status/839902683683258368Foleg a garantalt penz nez ki jol. Kulon szimpatikus, hogy kockazatot vallalt ezzel o is, teljesitenie kell a tobb penzert - pedig mashol par millioval tobbet kaphatott volna garantaltkent.
Ok a dolog szerintem. Sőt csodálom, hogy a piacon a nagy hiány miatt nem dobtak neki oda komolyabb pénz.
alatriste
Johet Lang es Cook!
Kivancsi leszek, Hyde-dal mi lesz, mennyit ajanlanak neki mashol.
több mint 8 éve
twitter.com/RapSheet/status/839902683683258368Ok a dolog szerintem. Sőt csodálom, hogy a piacon a nagy hiány miatt nem dobtak neki oda komolyabb pénz.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
The #Packers are pushing hard to resign Free Agent DB Micah Hyde. He loves it there and wants to get the deal done.Ennek ellent mond:
zsoltee
S Micah Hyde is said to be “aggressively pursuing other options” out of the #Packers. Looks like he’s out the door. 2 other strong offers
nem kéne...
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 8 éve
Tretter személyében valószínűleg megvan az első távozonk idén. JC a Barnákhoz ír alá vélhetően. Sok 
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Még nincs a papíron az aláírás, de minden jel arra mutat, hogy a no1 FA-nket vissza tudtunk hozzni. Jöhet a Hyde és Lang offensiva.
És reménykedjünk persze, hogy Perry esetében nem kell újra 5 évet várni a jó teljesítménnyel, hanem tavaly végérvényesen is megérkezett a ligába.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
twitter.com/JasonLaCanfora/status/839825507948593153twitter.com/PFF_NateJahnke/status/839829611349487620
Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 8 éve
twitter.com/FieldYates/status/839232833818349568Minden évben van egy DL-emberünk, aki elmeszeli magát a szezon elejére
empty taxi
több mint 8 éve
twitter.com/FieldYates/status/839232833818349568

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
The #Packers are pushing hard to resign Free Agent DB Micah Hyde. He loves it there and wants to get the deal done.és House-t is szeretnénk vissza elvileg, miután kitette a Jags
zsoltee
több mint 8 éve
The #Packers are pushing hard to resign Free Agent DB Micah Hyde. He loves it there and wants to get the deal done.
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 8 éve
Eeeees elvileg megvan az elso visszaigazolt jatekos: Schum.Ezzel pedig nagy kő esett le több százezer Packers fan szívéről. 😀
casaubon
több mint 8 éve
Eeeees elvileg megvan az elso visszaigazolt jatekos: Schum.
több mint 8 éve
Olyan izgatottak vagytok, mintha nem az FA-időszak lenne a Packers uborakszezonja.Persze Langet tényleg jó lenne nem elveszíteni, egyébként simán kinézem belőle, hogy Sittonhoz hasonlóan aláírna egy csoportriválishoz 😀
több mint 8 éve
“Our best intention will be to sign as many of our own players as we can and keep it together,”m.packers.com/news/article/next-week-could-be-busy-for-packers-738bec69-8434-4e00-b188-43bc97d3c538
több mint 8 éve
"McCarthy says #Packers RG T.J. Lang is in "recovery mode" from hip surgery, doesn't expect him to "do anything" until training camp."Erre tweetelte a következőt Lang,ami alapján egy kicsit olyan előérzetem van,mint Cobbnál 2 éve. Szerintem maradni fog. 😊
"Went thru this last year and was voted to my first pro bowl.. No worries over here! 👌🏻👌🏻👌🏻"
Szerkesztette: Nelson87
több mint 8 éve
Nyilván témának tökéletes, de 1. már a zeniten bőven túl van, 2. túl sok zsozsó aminek van helye máshol, ezért nem szeretném. A fallal kapcsolatban teljesen egyetértek.Remélem semmiképp sem jön Peterson.Revansot veszünk a Favre történetért! 😀
Gergőbácsi
Nyilván kicsi az esélye és elsősorban Lacy visszaigazolása van benne a pakliban egy prove it szerződés keretében, de témának érdemes előhozakodni vele, mert nem teljesen ördögtől való az ötlet.
alatriste
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Tretter és Lang szerintem 100%, hogy nem fog maradni. Van egy felcserével elhozott Spriggs a csapatba aki hiába T matéria, a két T posztján a csapat le van kötve hosszú szerződésekkel. Így oda csak sérülés esetén kell kimenni Spriggsnek. Van egy olcsó C-ünk (Linsley) még egy évig, aki ráadásul elég jó is. Szintén 1 évre van még Taylor LG-ba, aki már inkább csak átlag szint de kezdethető.Igaz, végre összeállt egy top támadófal A-Rod előtt, minek tartanánk együtt..Lang-ot mképp meg kellene tartani.
Így a falban csak a RG kiadó (Lang posztja ugyebár). Namost ugye hol lett kipróbálva Spriggs mint int OL a 16-os szezonban? RG-ban amikor Lang sérült volt. És nem volt olyan jó még, de hát tanulnia kell a G-ot, világ életében T volt Spriggs.
Én azért örülnék Langnak, mert le lennénk kötve LT, RT, RG posztra minőségi játékosokkal, miközben van LG és C posztban 2 fiatal, olcsó emberünk. 17ben Spriggs betanul LG-ba és versenyez Taylorral miközben univerzális csere ember posztját is betöltené. Ha valaki kiesik Taylor megy a helyére LG-ba, Spriggs pedig a C-en kívül bárkit tud helyetesíteni, hogy aztán 2018-ra már full tima LG lehessen.
2 minőségi csere már túl sok volna, így idén Tretter nem fog szerintem beleférni.
Ha viszont Tretter jönne vissza, akkor kialakulhatna egy érdekes kis verseny a Linsley/Tretter/Spriggs 3-as között a C, RG posztért. A dolog viszont itt anyiból bonyolódik, hogy: Tretter LT vagy C volt eddig nlben vagy egyetemen (ha jól tudom), Linsley junior és senior éve óta csak C. Spriggs pedig LT volt egyetemen.
Szóval igazi tapasztalata senkinek sem lenne G-ban. Plusz ugye Tretter eddigi profi karrierje alatt sose tudott egészséges maradni és mindig bukta a kezdő posztot emiatt (2014 és 16), és 2 év alatt 2 pro bowl G-ot bukna az OL.
Próbáltam összeszedni amit tudtam a dologról, nem kevés egyéni véleménnyel.
alatriste
több mint 8 éve
Tretter és Lang szerintem 100%, hogy nem fog maradni. Van egy felcserével elhozott Spriggs a csapatba aki hiába T matéria, a két T posztján a csapat le van kötve hosszú szerződésekkel. Így oda csak sérülés esetén kell kimenni Spriggsnek. Van egy olcsó C-ünk (Linsley) még egy évig, aki ráadásul elég jó is. Szintén 1 évre van még Taylor LG-ba, aki már inkább csak átlag szint de kezdethető. Így a falban csak a RG kiadó (Lang posztja ugyebár). Namost ugye hol lett kipróbálva Spriggs mint int OL a 16-os szezonban? RG-ban amikor Lang sérült volt. És nem volt olyan jó még, de hát tanulnia kell a G-ot, világ életében T volt Spriggs.
Én azért örülnék Langnak, mert le lennénk kötve LT, RT, RG posztra minőségi játékosokkal, miközben van LG és C posztban 2 fiatal, olcsó emberünk. 17ben Spriggs betanul LG-ba és versenyez Taylorral miközben univerzális csere ember posztját is betöltené. Ha valaki kiesik Taylor megy a helyére LG-ba, Spriggs pedig a C-en kívül bárkit tud helyetesíteni, hogy aztán 2018-ra már full tima LG lehessen.
2 minőségi csere már túl sok volna, így idén Tretter nem fog szerintem beleférni.
Ha viszont Tretter jönne vissza, akkor kialakulhatna egy érdekes kis verseny a Linsley/Tretter/Spriggs 3-as között a C, RG posztért. A dolog viszont itt anyiból bonyolódik, hogy: Tretter LT vagy C volt eddig nlben vagy egyetemen (ha jól tudom), Linsley junior és senior éve óta csak C. Spriggs pedig LT volt egyetemen.
Szóval igazi tapasztalata senkinek sem lenne G-ban. Plusz ugye Tretter eddigi profi karrierje alatt sose tudott egészséges maradni és mindig bukta a kezdő posztot emiatt (2014 és 16), és 2 év alatt 2 pro bowl G-ot bukna az OL.
Próbáltam összeszedni amit tudtam a dologról, nem kevés egyéni véleménnyel.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
41M még mindig a tárcánkban. Nem egyeztünk még meg senkivel sem, sőt a hírek szerint túl sok emberrel sem tárgyalunk még.egy a bökkenő, hogy ezzel a D#-vel a GB nem SB esélyes csapat és akkor még Perry visszaigazolását hagyjuk is...
No nem tudom mi az elképzelés de miután kikerült a piacra két HoF kaliber futó is, akik közül valószínűleg mind a ketten örülnének, ha egy SB esélyes csapatba játszanának JELENLEG nem tartom elképzelhetettlennek, hogy felkeressük Jamaal vagy Adrian ügynökét, hogy mégis mire gondoltak az említett srácok.
Peppers után azért még nagyobbat robbana, ha elhoznánk Petersont is, de maradjunk azért inkább egyenlőre a földön. Perry, Hyde, Lang. Szeretném, ha ebből a 3 névből minimum kettő pár napon belül aláírna.
Perrynél minden nap egyébként egyre kritikusabb, azzal, hogy Ő maradt az egyetlen elérhető top Edge FA.
alatriste
több mint 8 éve
Szerintem is, azt a pénzt, amit Petersonra költene a csapat, inkább költse Perry, Hyde, Cook és Lang visszaigazolására. Jó lenne még Lacy-vel is egy olcsó prove-it szerződést kötni.
Trettert is marasztalnám, nem sok pénzért. Jobb lenne tartaléknak, mint Barclay.
Minimumért vagy ahhoz közeli pénzért maradhatna Crocket vagy Michael, Scum, Allison, Elliot és Thomas.