NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 8 éve
Jelen: szerintem sem kell számolgatni, mindenkit (magunkat is) meg kell lepni egy működő támadósorral és kész.+1
Old Green Bay
és ugye ez sokat lendíthet a PO-ra nézve is, akárki is jöjjön szembe. Kicsivel jobban, végre összhangban működő offense a lényeg, a védelem azért mutatott szép dolgokat.
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 919
2016-os ellenfelek:HOME: Chicago Bears, Detroit Lions, Minnesota Vikings, Dallas Cowboys, New York Giants, Houston Texans, Indianapolis Colts, NFC West Opponent
AWAY: Chicago Bears, Detroit Lions, Minnesota Vikings, Philadelphia Eagles, Washington Redskins, Jacksonville Jaguars, Tennessee Titans, NFC South Opponent
Jó, hogy a Texans és a Colts jön hozzánk abból a csoportból.
Jelen: szerintem sem kell számolgatni, mindenkit (magunkat is) meg kell lepni egy működő támadósorral és kész.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Kampman
28 363
Egyébként komoly dilemmában vagyok , nyerjünk és fogadjuk hawks-t vagy menjünk inkább a fővárosba.Remélem a csapat nem gondolkozik ilyeneken. Nem esne jól, ha egy hazai pályán játszott, kvázi divízió-döntőt (!) nem vennének komolyan, mert pl. nem szeretnék otthon fogadni a Seattle-t...
Szívesen látnék még egy meccset a Tundrán, de a Skinsznél meg több lenne a sansz..😊
nando89
Menni kell előre, aztán jön aki jön, ott ahol. Ha nem ilyen a hozzáállásunk, adjuk át a playoff-helyünket mittudomén az Atlantának 😀
Szerkesztette: Kampman
több mint 8 éve
nando89
3 906
McCarthy az egyik legjobb edző a ligában, az elmúlt évtizedben már-már dinasztia alakult itt ki. Szerencséje is volt Rodgersel de egy szar szezon miatt (ahol azért csak playoffban vagyunk) ne vegyük már el az érdemeit.Ez teljesen jogos , nekünk ez valószínű egy gyenge szezonként fog rögzülni az emlékezetünkben, pedig a Po így is meg lett , tényleg nem sok mindenben reménykedhetünk..de adja az ég h ennél gyengébb szezonunk csak szökő évente legyen 😊
JayB
Egyébként komoly dilemmában vagyok , nyerjünk és fogadjuk hawks-t vagy menjünk inkább a fővárosba.
Szívesen látnék még egy meccset a Tundrán, de a Skinsznél meg több lenne a sansz..😊
több mint 8 éve
Azért mi nem a ZS csapatot küldjük fel, max a tartalékos B csapatot...😊
több mint 8 éve
Nincs mire készülni,a Vikingst a legszarabb formában lévő Packers is megcsapja(mint legutóbb). :- DHa ebből egy mondatot is komolyan írtál és elhiszel háát öregem... nem trollkodni jöttem csak kíváncsi voltam hogy készültök ellenünk, de erre nem számítottam 😊 😊Ti tényleg nem látjátok, hogy MM a legnagyobb zseni? Amit az idén csinált arra nincsenek szavak! Mert mi történt a csapattal az elmúlt években? Mindig úgy indultunk neki a PO-nak, hogy a legnagyobb esélyesek között voltunk és mindig jött egy botlás. És miért? Egyszerű pszichológia. A csapattól mindenki elvárta a győzelmet, ami ugye nyomasztólag tud hatni a játékosokra. Az ellenfél ugyanakkor nyomás nélkül, az esélytelenek nyugalmával léphetett pályára. Így mindig ki is estünk az első max. a második körben. Ekkora pszihológiai handicappet egyszerűen nem lehetett kompenzálni.MM azt nyilatkozta, hogy Abby a korai drop miatt nem kapott több játékidőt. Adams a droppok ellenére meg azért játszik mert csak...Akkor nézegesse majd az Adams droppokat a PO-ban is, bár sokáig nem kell majd neki..😀
OK
MaG1Xx
Nevetséges, hogy hetek óta nulla az Offense teljesítménye és semmi javulás nincs, úgy, hogy a liga egyik legjobb QB-ja van a csapatnál...
Pep71
Szóval ezen változtatni kellett. MM taktikája erre a szezonra az volt, hogy először begyűjtjük a megfelelő számú győzelmet, amiről már szinte lehetetlen lesz elbukni a PO-t (6:0), majd elkezdjük játszani a bénát.
Ő majd hülyéket nyilatkozgat, hogy pl. a magaslati pályán sok szénhidrátot kell enni és akkor minden rendben lesz, mitha nem tudná mindenki, hogy ott az oxigénhiánnyal kell megküzdeni és azon nem segít a szénhidrát. (Lsd. a magyar foci válogatot tészta kúráját a 86-os mexikói VB-n). A csapat ezzel egyidőben úgy kezd játszani, mintha fogalmuk se lenne mi is ennek a játéknak a lényege. Ebben leginkább a O falra támaszkodhatott, hiszen a legtapasztaltabb és legösszeszokottabb egység, tehát a rutinjuknak köszönhetően ők tudták leghitelesebben eljátszani, hogy elfelejtették mit is kellene csinálniuk. Igaz a sokévi beidegződések miatt nekik is sokat kellett gyakorolni a bénázást, de a bye week két hete pont elég volt arra, hogy a Denver ellen ezt olyan jól adják elő, hogy mindenki bevegye. Persze ebben a nagy tervben mindenkinek megvolt a maga szerepe. Rodgers rendre kicsit túldobta a labdákat, a WR crop Adams-szal az élen olyan labdákat droppolt, hogy már a legnagyobb Packers hatereknek is elkezdték sajnálni őket a szerencsétlenkedéseik miatt, a secondary pedig úgy csinált, mintha nagyon akarná, csak képtelenek lekövetni az ellenfél elkapóit. A futók ha az ellenfél ügyetlenkedése miatt véletlenül sikerült 1,2 yardnál hosszabb futást összehozni, akkor azonnal elejtették a labdát. Az edzői csapat pedig úgy tett mintha kidobták volna az egész offense playbookot és csak a "Lacy fut középen 1 yardot", vagy a "Rodgers áll a labdával, míg le nem csapják" playeket tartották volna meg.
Mindeközben McCarthy továbbra is adta hülyét és magabiztosan nyilatkozta, hogy csak apróbb dolgokat kell kijavítani és újra minden rendben lesz. A világ hitetlenkedve nézte mi történik itt és bár eleinte azt gondolták csak egy nagyon erős időjárási front miatt viselkedik mindenki így, aki G betűs ruhában jár, a hetek és hónapok során újra és újra megismétlődő történéseknek köszönhetően elkönyvelték, hogy valószinűleg Letroy valami nagyon ütős anyagot szerzett be és osztott ki a csapatnak, ami következtében permanensen lebeg mindenki a rózsaszínű bárányfelhők között.
És MM mesteri terve teljes mértékben bejött. Ma nincs ember, aki a Green Baynek egy fikarsznyi esélyt adna arra, hogy egy first downt is csinál a PO-ban. Nincs lelki teher a csapaton, az ellenfél pedig úgy áll majd ki, hogy elég lesz ha a ZS csapatot küldik fel, nehogy a fontos játékosok lesérüljenek a következő körre. És ekkor jön a meglepetés!!!! Rodgers újra precizen dob a bombabiztos fala mögül, Adams félkézzel szedi le a 40 yardos passzokat, Lacy pedig újra a fél védelemmel a hátán fog végig kocogni a pályán.
Egy újabb SB run előtt állunk kedves Packers fannok. Csak győzzük követni!😊
SBL
vsanyi132
több mint 8 éve
Ha ebből egy mondatot is komolyan írtál és elhiszel háát öregem... nem trollkodni jöttem csak kíváncsi voltam hogy készültök ellenünk, de erre nem számítottam 😊 😊Ti tényleg nem látjátok, hogy MM a legnagyobb zseni? Amit az idén csinált arra nincsenek szavak! Mert mi történt a csapattal az elmúlt években? Mindig úgy indultunk neki a PO-nak, hogy a legnagyobb esélyesek között voltunk és mindig jött egy botlás. És miért? Egyszerű pszichológia. A csapattól mindenki elvárta a győzelmet, ami ugye nyomasztólag tud hatni a játékosokra. Az ellenfél ugyanakkor nyomás nélkül, az esélytelenek nyugalmával léphetett pályára. Így mindig ki is estünk az első max. a második körben. Ekkora pszihológiai handicappet egyszerűen nem lehetett kompenzálni.MM azt nyilatkozta, hogy Abby a korai drop miatt nem kapott több játékidőt. Adams a droppok ellenére meg azért játszik mert csak...Akkor nézegesse majd az Adams droppokat a PO-ban is, bár sokáig nem kell majd neki..😀
OK
MaG1Xx
Nevetséges, hogy hetek óta nulla az Offense teljesítménye és semmi javulás nincs, úgy, hogy a liga egyik legjobb QB-ja van a csapatnál...
Pep71
Szóval ezen változtatni kellett. MM taktikája erre a szezonra az volt, hogy először begyűjtjük a megfelelő számú győzelmet, amiről már szinte lehetetlen lesz elbukni a PO-t (6:0), majd elkezdjük játszani a bénát.
Ő majd hülyéket nyilatkozgat, hogy pl. a magaslati pályán sok szénhidrátot kell enni és akkor minden rendben lesz, mitha nem tudná mindenki, hogy ott az oxigénhiánnyal kell megküzdeni és azon nem segít a szénhidrát. (Lsd. a magyar foci válogatot tészta kúráját a 86-os mexikói VB-n). A csapat ezzel egyidőben úgy kezd játszani, mintha fogalmuk se lenne mi is ennek a játéknak a lényege. Ebben leginkább a O falra támaszkodhatott, hiszen a legtapasztaltabb és legösszeszokottabb egység, tehát a rutinjuknak köszönhetően ők tudták leghitelesebben eljátszani, hogy elfelejtették mit is kellene csinálniuk. Igaz a sokévi beidegződések miatt nekik is sokat kellett gyakorolni a bénázást, de a bye week két hete pont elég volt arra, hogy a Denver ellen ezt olyan jól adják elő, hogy mindenki bevegye. Persze ebben a nagy tervben mindenkinek megvolt a maga szerepe. Rodgers rendre kicsit túldobta a labdákat, a WR crop Adams-szal az élen olyan labdákat droppolt, hogy már a legnagyobb Packers hatereknek is elkezdték sajnálni őket a szerencsétlenkedéseik miatt, a secondary pedig úgy csinált, mintha nagyon akarná, csak képtelenek lekövetni az ellenfél elkapóit. A futók ha az ellenfél ügyetlenkedése miatt véletlenül sikerült 1,2 yardnál hosszabb futást összehozni, akkor azonnal elejtették a labdát. Az edzői csapat pedig úgy tett mintha kidobták volna az egész offense playbookot és csak a "Lacy fut középen 1 yardot", vagy a "Rodgers áll a labdával, míg le nem csapják" playeket tartották volna meg.
Mindeközben McCarthy továbbra is adta hülyét és magabiztosan nyilatkozta, hogy csak apróbb dolgokat kell kijavítani és újra minden rendben lesz. A világ hitetlenkedve nézte mi történik itt és bár eleinte azt gondolták csak egy nagyon erős időjárási front miatt viselkedik mindenki így, aki G betűs ruhában jár, a hetek és hónapok során újra és újra megismétlődő történéseknek köszönhetően elkönyvelték, hogy valószinűleg Letroy valami nagyon ütős anyagot szerzett be és osztott ki a csapatnak, ami következtében permanensen lebeg mindenki a rózsaszínű bárányfelhők között.
És MM mesteri terve teljes mértékben bejött. Ma nincs ember, aki a Green Baynek egy fikarsznyi esélyt adna arra, hogy egy first downt is csinál a PO-ban. Nincs lelki teher a csapaton, az ellenfél pedig úgy áll majd ki, hogy elég lesz ha a ZS csapatot küldik fel, nehogy a fontos játékosok lesérüljenek a következő körre. És ekkor jön a meglepetés!!!! Rodgers újra precizen dob a bombabiztos fala mögül, Adams félkézzel szedi le a 40 yardos passzokat, Lacy pedig újra a fél védelemmel a hátán fog végig kocogni a pályán.
SBL
több mint 8 éve
JéBé
7 035
McCarthy az egyik legjobb edző a ligában, az elmúlt évtizedben már-már dinasztia alakult itt ki. Szerencséje is volt Rodgersel de egy szar szezon miatt (ahol azért csak playoffban vagyunk) ne vegyük már el az érdemeit.
több mint 8 éve
SBL
2 216
Ti tényleg nem látjátok, hogy MM a legnagyobb zseni? Amit az idén csinált arra nincsenek szavak! Mert mi történt a csapattal az elmúlt években? Mindig úgy indultunk neki a PO-nak, hogy a legnagyobb esélyesek között voltunk és mindig jött egy botlás. És miért? Egyszerű pszichológia. A csapattól mindenki elvárta a győzelmet, ami ugye nyomasztólag tud hatni a játékosokra. Az ellenfél ugyanakkor nyomás nélkül, az esélytelenek nyugalmával léphetett pályára. Így mindig ki is estünk az első max. a második körben. Ekkora pszihológiai handicappet egyszerűen nem lehetett kompenzálni.MM azt nyilatkozta, hogy Abby a korai drop miatt nem kapott több játékidőt. Adams a droppok ellenére meg azért játszik mert csak...Akkor nézegesse majd az Adams droppokat a PO-ban is, bár sokáig nem kell majd neki..😀
OK
MaG1Xx
Pep71
több mint 8 éve
Pep71
2 609
MM azt nyilatkozta, hogy Abby a korai drop miatt nem kapott több játékidőt. Adams a droppok ellenére meg azért játszik mert csak...Akkor nézegesse majd az Adams droppokat a PO-ban is, bár sokáig nem kell majd neki..😀
OK
MaG1Xx
több mint 8 éve
zsoltee
1 373
MM azt nyilatkozta, hogy Abby a korai drop miatt nem kapott több játékidőt. Adams a droppok ellenére meg azért játszik mert csak...OK
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 8 éve
Hehe,nekem is Fitzgerald a kedvenc nem-Packers játékosom. :- )Leírtuk már jó párszor de fogalmam nincs, hogy Adamset miért erőltetjük, szerintem két kezemen össze tudnám számolni, hány jó megmozdulása volt ebben a szezonban.Nekem elég hozzá a nagymamám meglévő fogai is (92 éves...).
MaG1Xx
Ahogy valaki írta is tavaly egy egész jó fallal, jó szezonos WR-ekkel, Jordyval meg is tette. De egyébként amilyen jó éve van Palmernek max 1-2 TD-vel pár yarddal több. Idén Palmer úgy játszik mint ahogy AR tud.Cobb-ot azért nem írnám le, tavaly szenzációs idénye volt, szerintem nagyon jó WR. Nyilván, ha a többiek bénák, akkor rá is több figyelem jut, ami nehezíti a dolgát. Adams-nél pedig talán törvényszerű volt a visszaesés a tavalyi aránylag jó kezdéshez képest. Bár nem vagyok szakértő, szerintem az is probléma lehet nálatok, hogy nagyon kiismerhető az O játéka. Kicsit úgy érzem, hogy m,egvannak az alapjátékok, de ha nem sikerül összehozni, akkor mindenki arra vár, hogy majd megoldja Rodgers.Ha másra nem is, arra talán jó ez a szezon, hogy végre TTék is belássák, kizárólag draftról nem lehet bajnok-, vagy legalábbis PO kaliberű (nem, mi nem vagyunk azok, ha még valakinek esetleg nem tűnt volna fel) csapatot építeni. Ha mégse, akkor jobb ha hozzászokunk a tegnapihoz hasonló meccsekhez, mert Nelson hiába godlike, ezt az O-t egyedül nem fogja megmenteni.Már a denveri zakó után is írtam, hogy el kell felejteni a draftról való csapatépítést... Remálem én is hogy TescoTed is rájött hogy keményen részt kell venni a FA piacon! Vicc kategória hogy a liga legjobb irányítóját hagyjuk szenvedni(meg összetöretni)... Nelsont leszámítva kb kuka az egész WR egység... a TE játék meg említést sem érdemel....
MaG1Xx
Rubens
Azért kíváncsi lennék, hogy Aron mire lenne képes, mondjuk a Cards WR állományával. 😊
Leon78
Az csak személyes szívfájdalmam, hogy Larry a kedvenc nem packers playam. Nagy vágyam lenne egyszer látni ahogy ARod zöld-sárga mezben dobálja neki a labdákat.
alatriste
Annak idején mikor elkezdtem NFL-t nézni,ő volt az első,akit ismertem.Azon kívül pedig mintapolgár a magánéletben is: nem veri a feleségét,nem szállít több kg füvet a kocsijában.....hogy mit csinál? Utazik ide-oda a világban.
Természetesen Packers szurkoló vagyok,de ha valami véletlen folytán mi kiesnénk,akkor a egyértelműen a Cardinals sikerének örülnék a legjobban.
több mint 8 éve
twitter.com/PFF/status/681527841637425152Jó lenne már, ha a két G-hoz más is felnőne...
Sittonnak tegnap épp nem volt túl jó napja, de ha csak két közepes T játszana már felére vagy negyedére csökkenne a siettetések száma.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Leírtuk már jó párszor de fogalmam nincs, hogy Adamset miért erőltetjük, szerintem két kezemen össze tudnám számolni, hány jó megmozdulása volt ebben a szezonban.Nekem elég hozzá a nagymamám meglévő fogai is (92 éves...).
MaG1Xx
Ahogy valaki írta is tavaly egy egész jó fallal, jó szezonos WR-ekkel, Jordyval meg is tette. De egyébként amilyen jó éve van Palmernek max 1-2 TD-vel pár yarddal több. Idén Palmer úgy játszik mint ahogy AR tud.Cobb-ot azért nem írnám le, tavaly szenzációs idénye volt, szerintem nagyon jó WR. Nyilván, ha a többiek bénák, akkor rá is több figyelem jut, ami nehezíti a dolgát. Adams-nél pedig talán törvényszerű volt a visszaesés a tavalyi aránylag jó kezdéshez képest. Bár nem vagyok szakértő, szerintem az is probléma lehet nálatok, hogy nagyon kiismerhető az O játéka. Kicsit úgy érzem, hogy m,egvannak az alapjátékok, de ha nem sikerül összehozni, akkor mindenki arra vár, hogy majd megoldja Rodgers.Ha másra nem is, arra talán jó ez a szezon, hogy végre TTék is belássák, kizárólag draftról nem lehet bajnok-, vagy legalábbis PO kaliberű (nem, mi nem vagyunk azok, ha még valakinek esetleg nem tűnt volna fel) csapatot építeni. Ha mégse, akkor jobb ha hozzászokunk a tegnapihoz hasonló meccsekhez, mert Nelson hiába godlike, ezt az O-t egyedül nem fogja megmenteni.Már a denveri zakó után is írtam, hogy el kell felejteni a draftról való csapatépítést... Remálem én is hogy TescoTed is rájött hogy keményen részt kell venni a FA piacon! Vicc kategória hogy a liga legjobb irányítóját hagyjuk szenvedni(meg összetöretni)... Nelsont leszámítva kb kuka az egész WR egység... a TE játék meg említést sem érdemel....
MaG1Xx
Rubens
Azért kíváncsi lennék, hogy Aron mire lenne képes, mondjuk a Cards WR állományával. 😊
Leon78
Az csak személyes szívfájdalmam, hogy Larry a kedvenc nem packers playam. Nagy vágyam lenne egyszer látni ahogy ARod zöld-sárga mezben dobálja neki a labdákat.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
AMúgy ha ennyire nem megy az O, akkor miért nem játszunk biztonságos west coast offense-t? Olyan nagy cucc lenne áttérni legalább néhány playhívás erejéig? Amúgy mi hír a sérültekről?szerintem Raji hetekre dőlt ki. Bulaga nagy kérdőjel. A meccs végén - igaz már tét nélkül - szinte minden fal ember játszott minden poszton...
zolten
több mint 8 éve
zolten
230
AMúgy ha ennyire nem megy az O, akkor miért nem játszunk biztonságos west coast offense-t? Olyan nagy cucc lenne áttérni legalább néhány playhívás erejéig? Amúgy mi hír a sérültekről?
több mint 8 éve
moncsy91
197
A Denver, a Carolina és az Arizona és mind a három óriási zakó lett.Kár hogy ilyenben kell bízni, de ha túlszenvedjük magunkat a wild card körön simán benne van, hogy utána ezzel a három csapattal fogunk játszani. És mindhármat így jól elaltattuk. Sima Super Bowl.
GNG
több mint 8 éve
zsoltee
1 373
Az elemzéseket olvasva a legnagyobb problémának azt látják, hogy már hetek óta rájöttek, hogy a Jones-Adams kombó minimális mélységi és oldalvonali veszélyt jelent.Leírtuk már jó párszor de fogalmam nincs, hogy Adamset miért erőltetjük, szerintem két kezemen össze tudnám számolni, hány jó megmozdulása volt ebben a szezonban.
GNG
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 8 éve
zsoltee
1 373
Cobbról eddig is tudtuk, hogy nem mélységi célpont. Sajnos mindenki főleg tőle várta el (kimondva-kimondatlanul), hogy majd pótolja Jordy-t, ez nem jött össze neki, amibe nyilván a többi WR/TE gyengélkedése is közrejátszott.Cobb-ot azért nem írnám le, tavaly szenzációs idénye volt, szerintem nagyon jó WR. Nyilván, ha a többiek bénák, akkor rá is több figyelem jut, ami nehezíti a dolgát. Adams-nél pedig talán törvényszerű volt a visszaesés a tavalyi aránylag jó kezdéshez képest. Bár nem vagyok szakértő, szerintem az is probléma lehet nálatok, hogy nagyon kiismerhető az O játéka. Kicsit úgy érzem, hogy m,egvannak az alapjátékok, de ha nem sikerül összehozni, akkor mindenki arra vár, hogy majd megoldja Rodgers.Ha másra nem is, arra talán jó ez a szezon, hogy végre TTék is belássák, kizárólag draftról nem lehet bajnok-, vagy legalábbis PO kaliberű (nem, mi nem vagyunk azok, ha még valakinek esetleg nem tűnt volna fel) csapatot építeni. Ha mégse, akkor jobb ha hozzászokunk a tegnapihoz hasonló meccsekhez, mert Nelson hiába godlike, ezt az O-t egyedül nem fogja megmenteni.Már a denveri zakó után is írtam, hogy el kell felejteni a draftról való csapatépítést... Remálem én is hogy TescoTed is rájött hogy keményen részt kell venni a FA piacon! Vicc kategória hogy a liga legjobb irányítóját hagyjuk szenvedni(meg összetöretni)... Nelsont leszámítva kb kuka az egész WR egység... a TE játék meg említést sem érdemel....
MaG1Xx
Rubens
Leon78
Azt, hogy mit tud AR egy fullos WR corpsszal tavaly láthattuk, egy Nelson-Cobb duó, jó formában lévő 3. 4. elkapókkal kb. megállíthatatlan (egészen addig míg Bostic nem akar hős lenni : D). Ebből idén semmi sincs meg, láthatjuk az eredményt...
több mint 8 éve
moncsy91
197
Ha csak az első két bajnokot nézzük a Seahawks és a Patriots is igazolt a free agent piacról. Nem kell a fél csapatot onnan hozni, de kulcsposztokra lehetne bátran igazolni, mert a két csapat a draftról építkezik mégis az értelmesen igazolt FA-k dobtak a játékon Seattle-nél Bennett, Avril, Clemons, a New England-nél Revis, Browner. Úgyhogy van értelme egy-két kulcsposztra veteránt igazolni. Tavaly Peppers is ilyen volt nálunk. Úgyhogy házon belül is van jó példa.Ha másra nem is, arra talán jó ez a szezon, hogy végre TTék is belássák, kizárólag draftról nem lehet bajnok-, vagy legalábbis PO kaliberű (nem, mi nem vagyunk azok, ha még valakinek esetleg nem tűnt volna fel) csapatot építeni. Ha mégse, akkor jobb ha hozzászokunk a tegnapihoz hasonló meccsekhez, mert Nelson hiába godlike, ezt az O-t egyedül nem fogja megmenteni.Már a denveri zakó után is írtam, hogy el kell felejteni a draftról való csapatépítést... Remálem én is hogy TescoTed is rájött hogy keményen részt kell venni a FA piacon! Vicc kategória hogy a liga legjobb irányítóját hagyjuk szenvedni(meg összetöretni)... Nelsont leszámítva kb kuka az egész WR egység... a TE játék meg említést sem érdemel....
MaG1Xx
Rubens
több mint 8 éve
Cobb-ot azért nem írnám le, tavaly szenzációs idénye volt, szerintem nagyon jó WR. Nyilván, ha a többiek bénák, akkor rá is több figyelem jut, ami nehezíti a dolgát. Adams-nél pedig talán törvényszerű volt a visszaesés a tavalyi aránylag jó kezdéshez képest. Bár nem vagyok szakértő, szerintem az is probléma lehet nálatok, hogy nagyon kiismerhető az O játéka. Kicsit úgy érzem, hogy m,egvannak az alapjátékok, de ha nem sikerül összehozni, akkor mindenki arra vár, hogy majd megoldja Rodgers.Ha másra nem is, arra talán jó ez a szezon, hogy végre TTék is belássák, kizárólag draftról nem lehet bajnok-, vagy legalábbis PO kaliberű (nem, mi nem vagyunk azok, ha még valakinek esetleg nem tűnt volna fel) csapatot építeni. Ha mégse, akkor jobb ha hozzászokunk a tegnapihoz hasonló meccsekhez, mert Nelson hiába godlike, ezt az O-t egyedül nem fogja megmenteni.Már a denveri zakó után is írtam, hogy el kell felejteni a draftról való csapatépítést... Remálem én is hogy TescoTed is rájött hogy keményen részt kell venni a FA piacon! Vicc kategória hogy a liga legjobb irányítóját hagyjuk szenvedni(meg összetöretni)... Nelsont leszámítva kb kuka az egész WR egység... a TE játék meg említést sem érdemel....
MaG1Xx
Rubens
több mint 8 éve
Rubens
830
Ha másra nem is, arra talán jó ez a szezon, hogy végre TTék is belássák, kizárólag draftról nem lehet bajnok-, vagy legalábbis PO kaliberű (nem, mi nem vagyunk azok, ha még valakinek esetleg nem tűnt volna fel) csapatot építeni. Ha mégse, akkor jobb ha hozzászokunk a tegnapihoz hasonló meccsekhez, mert Nelson hiába godlike, ezt az O-t egyedül nem fogja megmenteni.Már a denveri zakó után is írtam, hogy el kell felejteni a draftról való csapatépítést... Remálem én is hogy TescoTed is rájött hogy keményen részt kell venni a FA piacon! Vicc kategória hogy a liga legjobb irányítóját hagyjuk szenvedni(meg összetöretni)... Nelsont leszámítva kb kuka az egész WR egység... a TE játék meg említést sem érdemel....
MaG1Xx
több mint 8 éve
Összeszámoltam, hogy az eddigi 60 lejátszott negyedből 18-ban nem szereztünk pontot.nekem is beugrott, hogy ki ellen lenne esélyünk nyerni legalább egy meccset a PO-ban.. nem túl rózsás a helyzet a tegnapi produkciót tekintve.
Lehetne morfondírozni, hogy a Seattle vagy Washington a verhetőbb, de látva a tegnapi produkciót nincs értelme.
Old Green Bay
A Vikes elleni meccset hétfő hajnalra rakták, de jó meccs lesz az is... Ekkora underdogok nem voltunk soha szerintem 😊, legalábbis amióta követem a Packers-t biztos nem.
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 919
Összeszámoltam, hogy az eddigi 60 lejátszott negyedből 18-ban nem szereztünk pontot.Lehetne morfondírozni, hogy a Seattle vagy Washington a verhetőbb, de látva a tegnapi produkciót nincs értelme.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
GNG
241
Az elemzéseket olvasva a legnagyobb problémának azt látják, hogy már hetek óta rájöttek, hogy a Jones-Adams kombó minimális mélységi és oldalvonali veszélyt jelent. Így 8-9 emberrel támadják a line of scrimmage-t, amit se a futás, se fal nem bír el. Kiegyensúlyozatlan a játék, amit egy jobb védelem szétkap. Az év hátralévő részeiben a legjobb védelmek ellen fogunk játszani. Majd meglátjuk mi lesz. Az a baj, hogy a jelenlegi problémákat egy 20+ TE vagy ILB pick nem fogja megoldani. Jövőre muszáj lesz TT-nek veteránokat is legalább a Training Campre szerződtetni, mert az, hogy újonc ígéretekre és másodéves progress reményekre alapozzunk az csúnyán visszaütött idén. Három komoly teszt volt, ami nem divizión belüli. A Denver, a Carolina és az Arizona és mind a három óriási zakó lett. A Carolina ellen csak garbage timeban kapaszkodtunk vissza lőtávolba ezért csalóka az eredmény.