NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 8 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
úgy látom mindenki az esélytelenek nyugalmával várja a meccset : Dés csak fokozzák:
MaG1Xx
@WesHod
David Bakhtiari will NOT play today. JC Tretter will start at LT in his place #Packers
több mint 8 éve
zsoltee
1 373
úgy látom mindenki az esélytelenek nyugalmával várja a meccset : D
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 8 éve
nem tettem spoilert, de ez a hsz tartalmazott egy markolónyi iróniát 😀Éééés eljött a pillanat amikor visszasírjuk Newhouset! Ezt is megéltem.Minden gúny nélkül ő az, akit soha. Én legalábbis nem.
alatriste
Kampman
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Kampman
28 363
Éééés eljött a pillanat amikor visszasírjuk Newhouset! Ezt is megéltem.Minden gúny nélkül ő az, akit soha. Én legalábbis nem.
alatriste
több mint 8 éve
Éééés eljött a pillanat amikor visszasírjuk Newhouset! Ezt is megéltem.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
casaubon
2 441
Leginkabb Tretter johet szoba, legalabbis az alapjan, amit iden mutattak, amikor szerepet kaptak. Taylor eleve guard inkabb, Walkert le kellett cserelni a Cards ellen, annyira rossz volt, Barclayrol meg iden szinte csak az nem csinalt sacket, aki nem akart.Én Bulagát tenném be, aztán RT-be valaki. Barclay, Tretter, Taylor, Walker.Szerintem induljunk ki abból, hogy Bak és Shields nem fog játszani. Jones sem.S ki lesz akkor az LT? Volt olyan hír a héten, hogy Sitton lesz az LG
Gergőbácsi
LN
Gergőbácsi
több mint 8 éve
Én Bulagát tenném be, aztán RT-be valaki. Barclay, Tretter, Taylor, Walker.Szerintem induljunk ki abból, hogy Bak és Shields nem fog játszani. Jones sem.S ki lesz akkor az LT? Volt olyan hír a héten, hogy Sitton lesz az LG
Gergőbácsi
LN
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
James007
1 859
Szerintem induljunk ki abból, hogy Bak és Shields nem fog játszani. Jones sem.Shields időközben out, Elliott pedig doubtful
Gergőbácsi
több mint 8 éve
Szerintem induljunk ki abból, hogy Bak és Shields nem fog játszani. Jones sem.S ki lesz akkor az LT? Volt olyan hír a héten, hogy Sitton lesz az LG
Gergőbácsi
több mint 8 éve
Szerintem induljunk ki abból, hogy Bak és Shields nem fog játszani. Jones sem.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Kampman
28 363
Nem értek hozzá, de az normális, hogy pl. Matthews egy bokasérüléssel egész héten edzett?
több mint 8 éve
17 név a legfrissebb sérült listán. Azt hiszem ez az idei csúcs. Pont PO meccsre.
SBL
itt a végső injury report, tehát indulhat a PO-run
több mint 8 éve
Ezt most találtam: espn.go.com/blog/green-bay-packers/post/_/id/26874/longtime-packers-locker-room-attendant-keeps-players-on-their-toes-works-his-way-into-their-heartsA szezon eltörpül mellette.
több mint 8 éve
Adódik a kérdés. Van egy első körös RT-d, akit nem is olyan régen ki akartál próbálni LT-ben. Miért nem próbálták meg?Tiszta Chicago eset. Van egy ProBowl kaliber G-od. Ne csinálj belőle tackle-t. (Kyne Long a medvéknél idén végig RTvolt, miután első két évében ott volt a probowl-on mint guard).Sitton a Washington ellen már újra az LG poszton játszik. Szerintem megkönnyebbült.Mindannyian. A kb. 30 problémából megoldódott 1 😊
Old Green Bay
Kampman
alatriste
több mint 8 éve
Tiszta Chicago eset. Van egy ProBowl kaliber G-od. Ne csinálj belőle tackle-t. (Kyne Long a medvéknél idén végig RTvolt, miután első két évében ott volt a probowl-on mint guard).Sitton a Washington ellen már újra az LG poszton játszik. Szerintem megkönnyebbült.Mindannyian. A kb. 30 problémából megoldódott 1 😊
Old Green Bay
Kampman
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Kampman
28 363
Sitton a Washington ellen már újra az LG poszton játszik. Szerintem megkönnyebbült.Mindannyian. A kb. 30 problémából megoldódott 1 😊
Old Green Bay
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 919
Sitton a Washington ellen már újra az LG poszton játszik. Szerintem megkönnyebbült.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
SBL
2 216
17 név a legfrissebb sérült listán. Azt hiszem ez az idei csúcs. Pont PO meccsre.
több mint 8 éve
zsoltee
1 373
vagy AR kiégett : DNem láttam sajnos (?) a meccset, de kinti oldalon Datone Jones nyaksérülésről írtak. Nem tudom, hogy ez most történt-e, de hogy mit jelent ez Green Bayben, azt tudjuk sajnos.A fenébe tényleg. Ma nem is edzett, ahogy Shields, Elliott, és Perillo sem.
Gergőbácsi
Közben TT már az offseasonra is készül és Ryan Williams ex Univ. of Miami irányító jöhet majd. Gondolom Tolzientől megválunk hamarosan és Hundley lesz a back up.
Old Green Bay
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 919
Nem láttam sajnos (?) a meccset, de kinti oldalon Datone Jones nyaksérülésről írtak. Nem tudom, hogy ez most történt-e, de hogy mit jelent ez Green Bayben, azt tudjuk sajnos.A fenébe tényleg. Ma nem is edzett, ahogy Shields, Elliott, és Perillo sem.
Gergőbácsi
Közben TT már az offseasonra is készül és Ryan Williams ex Univ. of Miami irányító jöhet majd. Gondolom Tolzientől megválunk hamarosan és Hundley lesz a back up.
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Vannak azért pozitív történések is. A Vikings ellen senki sem sérült meg. Ugye?Nem láttam sajnos (?) a meccset, de kinti oldalon Datone Jones nyaksérülésről írtak. Nem tudom, hogy ez most történt-e, de hogy mit jelent ez Green Bayben, azt tudjuk sajnos.
Old Green Bay
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 919
Vannak azért pozitív történések is. A Vikings ellen senki sem sérült meg. Ugye?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
GNG, persze amit leírtál mind igaz, és ezzel mindenki egyet is ért szerintem, de példákat lehetne könnyedén említeni kontra is, jó hosszan! Én nem ezt tettem meg. Nem kommentelek minden mérkőzésünk után ide, amiket leírtam az nem egy meccs után fogalmazódott meg bennem! Hanem egy nem kiemelkedő szezonunk után. Nem szeretném itt hosszú sorokban kifejteni ezeket, mert tényleg ott vagyunk idén is simán a rájátszásban, nincs helye az ilyesminek. (arányaiban szerintem így is túl sok a negatív kritika a csapattal kapcsolatban) Én is sokkal inkább vagyok bizakodó, mint csalódott.
több mint 8 éve
mindhárom otthoni csoportmeccsét elbukta a GB, ez utoljára 1968-ban volt. Igaz hogy még így is PO lett de ez azért elég döbbenetes alapszakasz volt.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal