Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 8 éve
LN Green Bay Packers 3 276 — Packers fan
Sam Shields-et is kivágta a PAckers, így 9 milliót spórolt. 3 millió körül lesz a dead money
Klaci79
Úgy tűnik idén tényleg kilépünk a piacra, elég gyorsan elkezdtük kiszorni az embereket .
Sajnálom Shields-et de jó döntés :/
nando89
Ezekkel együtt 12m plusz pénz a meglévő 45 mellé. Lehet szétnézni a piacon.
több mint 8 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 351
Sam Shields-et is kivágta a PAckers, így 9 milliót spórolt. 3 millió körül lesz a dead money
Klaci79
Úgy tűnik idén tényleg kilépünk a piacra, elég gyorsan elkezdtük kiszorni az embereket .
Sajnálom Shields-et de jó döntés :/
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 695
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Starks cut.

Nagyon köszönjük neki a szép pillanatokat, főleg azt a SB menetelést 10ben.
Viszlát Mr. Snake! | Lehet TT megkeresi majd egy alacsonyabb szerződéssel. |

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Atyaég... Ezt még MM sem tudta volna szebben elbaszarintani...
James007
Pedig MM a Hox elleni NFC döntővel nagyon magasra tette a lécet. Most ezt a Falcons gond nélkül átvitte.
Nagyon szorítottam nekik, hogy ne kelljen a drukkereknek átélni azt, amit nekünk két éve, de ahogy jöttek a rosszabbnál rosszabb húzásaik, már annyira éreztem, hogy mi lesz a vége.
SBL
Bostick a kva anyád

Liverpool Fc
több mint 8 éve
SBL Green Bay Packers 2 611
James007
Pedig MM a Hox elleni NFC döntővel nagyon magasra tette a lécet. Most ezt a Falcons gond nélkül átvitte.
Nagyon szorítottam nekik, hogy ne kelljen a drukkereknek átélni azt, amit nekünk két éve, de ahogy jöttek a rosszabbnál rosszabb húzásaik, már annyira éreztem, hogy mi lesz a vége.
több mint 8 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 541 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Pennel --> Jets

több mint 8 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 948
több mint 8 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 356 — Packers Suicide Squad
21-3-nál, még inkább 28-3-nál erősen gondolkoztam azon, hogy beírjam ide, a valószínű a kickoff game-en vendégként történő részvételünk. Jó, hogy nem tettem. 😊

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 084
 www.packers.com/assets/images/imported/GB/photos/article_images/2017/02-february/170204-nelson-comeback-950.jpg

Jövőre csapatként kapjuk meg!

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Innentől van idő a drafton gondolkodni,ti kiket szeretnétek jövőre Green Bayben látni?

Személy szerint az OLB-CB posztokat tartom különösen fontosnak,így ha a T.J Watt(OLB),Jalen Tabor(CB),Quicey Wilson(CB) trió bármelyike nálunk landol az első kör végén,én elégedett leszek(direkt olyanokat írtam,akiknek talán lesz is esélye a 29. helyig bennmaradni).
Nelson87
Nem tudom, hogy egy rookie CB valóban gyógyír lenne-e a secondary gondokra. Nekem az volt az érzésem, hogy azon túl, hogy Randal és Rollins is több sérüléssel bajlódott, a legnagyobb gond Shields kiesésével, a tapasztalt vezér hiánya volt.Szóval én jobban örülnék, ha oda egy jó FA-t hoznánk, aki betölthené ezt a szerepet. Persze amellett, hogy leveszi az ellenfél elsőszámú elkapóját. Így Randalé lehetne 2. és Rollinsé vagy Gunteré a 3. elkapó. Ez a legtöbb csapat ellen nem lenne reménytelen felállás.
Tudom ez a Packer és a GM még mindig Teddy bácsi, de hátha most megint belecsap a lecsóba.
SBL
Peppers jó esélyel nem lesz vissza igazolva, hátha ez plusz egy indok lesz, hogy újra hozzunk legalább egy nagy FAt. Julius itt léte alatt szinte végig és idén Cook is megmutatta, hogy FAn is részt kell vennünk, mert nagyon fontos pluszt tudnak hozni. (Guion se rossz). Ha választani kell (és capba belefér) 1 jó nevű CBt vadásznék az öreg helyébe. De sok fontos FAnk lesz és a prioritás az ő megtartásuk. Ill. ha Shields valamilyen oknál fogva mégis folytatja (szvsz nem) akkor ki is húzhatjuk ezt az opciót mert pénzt végleg nem maradna rá.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Innentől van idő a drafton gondolkodni,ti kiket szeretnétek jövőre Green Bayben látni?

Személy szerint az OLB-CB posztokat tartom különösen fontosnak,így ha a T.J Watt(OLB),Jalen Tabor(CB),Quicey Wilson(CB) trió bármelyike nálunk landol az első kör végén,én elégedett leszek(direkt olyanokat írtam,akiknek talán lesz is esélye a 29. helyig bennmaradni).
Nelson87
Nem tudom, hogy egy rookie CB valóban gyógyír lenne-e a secondary gondokra. Nekem az volt az érzésem, hogy azon túl, hogy Randal és Rollins is több sérüléssel bajlódott, a legnagyobb gond Shields kiesésével, a tapasztalt vezér hiánya volt.Szóval én jobban örülnék, ha oda egy jó FA-t hoznánk, aki betölthené ezt a szerepet. Persze amellett, hogy leveszi az ellenfél elsőszámú elkapóját. Így Randalé lehetne 2. és Rollinsé vagy Gunteré a 3. elkapó. Ez a legtöbb csapat ellen nem lenne reménytelen felállás.
Tudom ez a Packer és a GM még mindig Teddy bácsi, de hátha most megint belecsap a lecsóba.
több mint 8 éve
casaubon Green Bay Packers 3 542
Packers coach Mike McCarthy hinted DC Dom Capers will return for 2017.

Tom Clements viszont megy.
gamerkr
McCarthy visszavarja Lacyt, de Montgomery is RB pozicioban marad. Szerinte TT meg nem vonul vissza.
Eliot Wolf viszont megy GM-interjura a Coltshoz.
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 049

gamerkr
Logikusan belegondolva várható volt. Gyökeres változáshoz ennél sokkal szarabb szezon kellett volna.
Aztán persze ha sikerülne megerősíteni a védelmet, lehet, hogy Capers is a régi fényében villogna.

több mint 8 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 541 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club

több mint 8 éve
Nelson87 Green Bay Packers 730 — Mr. Bigtime-Hotshot

több mint 8 éve
ilaris Green Bay Packers 215
Köszönöm a szezont a csapatnak . A hozzászólásokat mindenkinek .A Green Bay szeretetét az összes szurkolójának..

több mint 8 éve
@WesHod
TJ Lang said he won't be playing in the Pro Bowl due to foot and hip scope, which is scheduled for Friday #Packers

😕 😕
gamerkr
Sitton fog helyette beugrani.
Milyen kicsi a világ.
SBL
Nem marad sárga sisak nélkül a probowl támadófala. Bakhtiari megy.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
JéBé Green Bay Packers 7 731
Rengeteg sérülés, nyögvenyelés, kilátástalanság, run the table, drámai győzelem. Volt itt minden. Mivel nem élek kint, nincs kötődésem a városhoz és a csapathoz ezért a Louie Életén kívül nagy szükségem van arra hogy egy szerethető brigádnak tudjak szurkolni, és szerencsére ebben egy másodpercig sem tudok kételkedni. Felesleges Aaron gyűrűit számolgatni, annni sportélményt és örömet tud ez a csapat szolgáltatni amivel én évek óta beérem és beértem idén is. Folytatás jövőre.
több mint 8 éve
@WesHod
TJ Lang said he won't be playing in the Pro Bowl due to foot and hip scope, which is scheduled for Friday #Packers

😕 😕
gamerkr
Sitton fog helyette beugrani.
Milyen kicsi a világ.
több mint 8 éve
@WesHod

😕 😕

több mint 8 éve
Litone Green Bay Packers 9
 www.foxsports.com/nfl/gallery/green-bay-packers-nfc-championship-offseason-moves-super-bowl-2018-free-agency-draft-012317

Kb. összefoglalja az érzéseim.
több mint 8 éve
zsoltee Green Bay Packers 1 373
Nagy meglepetések nem történtek, azért ez volt a realitás. Köszönjük meg az Onak a két remek PO meccset!
Ahogy írtátok, a védelemmel tényleg kezdeni kell valamit, ez a teljesítmény vállalhatatlan ezen a szinten. Kezdve azzal, hogy megköszönjük DC eddigi munkáját. Az is látszik, hogy csak a draftról, FA igazolás nélkül ezt nem lehet megoldani. Reméljük a fejeseink is belátják ezt végre.
O részről csak az RB poszt a kritikus kérdés. Szerintem Monty elsőszámú futónak kevés, vagy draftról kellene hozni egy azonnal bevethető állatot vagy itt is FA játszik. Lacy nem hinném hogy marad de ha mégis, akkor sem lehet rá épyteni. Michael 3. számú futónak viszont jó lehet. Ripkowskiból meg egy igazi vadállat lesz.😀
Szóval ha a védelmet egy épkézláb szintre tudnánk hozni, akkor símán ott lehetünk jövőre is a POban.

Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 8 éve
Litone Green Bay Packers 9
Nem tudom ti hogy vagytok vele,de Matthews semmi nyomást nem tudott idén generálni,árnyéka önmagának. Az összes meccset láttam(ahogy minden évben),de igazán semmi nem maradt meg belőle. Persze lehet,hogy én néztem rossz szemüvegen keresztül a szezont,de Perry pl. 100x meggyőzőbb volt.
Nelson87
Nekem is meggyőzőbb volt Perry. Ha nem lobogna Clay haja, akkor fel sem tűnt volna, hogy a pályán van.
Mindenesetre szerencsétlen meccs volt, az elrontott FG és RIP fumble-je után végünk lett.
A tegnap kihozta a hiányosságokat. A secondaryvel tényleg kezdeni kell valamit, a futójáték is halott volt.
Mindenesetre köszönöm a szezont a csapatnak, a múlt hetit sokáig nem fogom elfelejteni.
Köszönjük meg Capersnek, talán elég volt ebből ennyi.
Laceyvel megpróbálkozunk még? (gondolom ez attól is függ, hogy mennyit kér)
több mint 8 éve
Nelson87 Green Bay Packers 730 — Mr. Bigtime-Hotshot
Nem tudom ti hogy vagytok vele,de Matthews semmi nyomást nem tudott idén generálni,árnyéka önmagának. Az összes meccset láttam(ahogy minden évben),de igazán semmi nem maradt meg belőle. Persze lehet,hogy én néztem rossz szemüvegen keresztül a szezont,de Perry pl. 100x meggyőzőbb volt.