Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 8 éve
Tedd meg privátba Zolten kérlek térden csúszva.a sisakszerelő mestert azért lefokoznám vagy valami..2 kihagyott snap emiatt megengedhetetlen 😊
Egyébként van aki kirúgná még az edzőket? 😊
tüsi91
több mint 8 éve
Tedd meg privátba Zolten kérlek térden csúszva.Huh ezt most nem értem😊
tüsi91
több mint 8 éve
Tedd meg privátba Zolten kérlek térden csúszva.Egyébként van aki kirúgná még az edzőket? 😊
több mint 8 éve
Régen én is elég sokat eredménykövetőztem, de ma már bizonyos bears és lions drukkerek folyamatos bírózása miatt élvezhetetlen. Persze most egyikük sem jött, hogy ellenünk fújtak elég rendesen. És még tudnám sorolni a hasonlóan ellenszeles meccseinket. Na mindegy.
több mint 8 éve
pedig annó milyen jó kis eredménykövetések voltak, mostanában meg teljesen lemaradtam a csapatról, és szinte már bandwagonra ülök fel 😊 de a Packers mindig örök maradhátha még valaki emlékszik rám 😊Rég eltűntél, de mikor élesedik a PO, előkerülsz 😊
SEE YOU IN ATLANTA!
Hurka
LN-től és Sanco-tól is rég olvastam.
Gergőbácsi
több mint 8 éve
Hát még mindig libabőrös vagyok a meccstől😊 Két barátommal is összevesztem miatta, de megérte. Pats és hawks drukkerek és valamiért nem bírták feldolgozni, hogy 4-6-ról ide jutottunk😊
több mint 8 éve
www.packers.com/media-center/videos/Film-study-Aaron-Rodgers-game-tape/1445e7c5-34b5-46e5-b0a7-6fe0c801681e?campaign=sf51370634_TW_C-Content-GB_CT-NFL+Video-GB_sf51370634R. Rodgers, mint superstar tight end? 😀
több mint 8 éve
Északon hideg van, szoros őrizetben nem fáznak annyira az elkapók.www.nfl.com/news/story/0ap3000000773531/article/davante-adams-leads-top10-wrs-in-tight-coverageKicsit sok benne az NFC North elkapó...
Adams nehezen szeparálódik? Baszni rá, elkapja a védővel a nyakán is. (Bár leválásban is fejlődött).
alatriste
James007

Liverpool Fc
több mint 8 éve
hátha még valaki emlékszik rám 😊Ja. még az 51-45 környékén mondtad, hogy legalább szerethető csapat vagyunk. Csak aztán Egervári lenyúlta a szlogent.
Hurka
több mint 8 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000773531/article/davante-adams-leads-top10-wrs-in-tight-coverageKicsit sok benne az NFC North elkapó...
Adams nehezen szeparálódik? Baszni rá, elkapja a védővel a nyakán is. (Bár leválásban is fejlődött).
alatriste
több mint 8 éve
Néha előfordul ha hétvégén suli és meló is van, hogy jut 2-3 óra alvás is a péntek reggel-hétfő reggel intervallumban 😊Valahonnan annyira ismerősek ezek a kérdések.Azt igazán. Párom nem egy sportrajongó.Nálunk a szokásos hétfő reggeli kérdések a kávé mellett:
A fórumhoz hozzászólni meg... olvasok annyi okosat, nem kell még nekem is hozzátenni 😊
LN
Feleség: - Kiestek már? Kell még nézni meccset?
Gyermek: - Miről beszéltek? Ez az az enefÖL?
Old Green Bay
Általában valami hasonló után szokott jönni:
Végignézted? És most bemész dolgozni? Esküszöm, nem vagy normális!
SBL
több mint 8 éve
Valahonnan annyira ismerősek ezek a kérdések.Azt igazán. Párom nem egy sportrajongó.Nálunk a szokásos hétfő reggeli kérdések a kávé mellett:
A fórumhoz hozzászólni meg... olvasok annyi okosat, nem kell még nekem is hozzátenni 😊
LN
Old Green Bay
Általában valami hasonló után szokott jönni:
Végignézted? És most bemész dolgozni? Esküszöm, nem vagy normális!
több mint 8 éve
Azt igazán. Párom nem egy sportrajongó.Nálunk a szokásos hétfő reggeli kérdések a kávé mellett:
LN
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
😛Igen, azt észrevettem. Család mellett nehéz eredménykövetni? 😊 (Bocs az airplane-ért)Eredménykövetek azért néha. Család mellett nehéz 😊hátha még valaki emlékszik rám 😊Rég eltűntél, de mikor élesedik a PO, előkerülsz 😊
SEE YOU IN ATLANTA!
Hurka
Gergőbácsi
LN
Gergőbácsi
Azt igazán. Párom nem egy sportrajongó.
több mint 8 éve
Igen, azt észrevettem. Család mellett nehéz eredménykövetni? 😊 (Bocs az airplane-ért)Eredménykövetek azért néha. Család mellett nehéz 😊hátha még valaki emlékszik rám 😊Rég eltűntél, de mikor élesedik a PO, előkerülsz 😊
SEE YOU IN ATLANTA!
Hurka
Gergőbácsi
LN
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Eredménykövetek azért néha. Család mellett nehéz 😊hátha még valaki emlékszik rám 😊Rég eltűntél, de mikor élesedik a PO, előkerülsz 😊
SEE YOU IN ATLANTA!
Hurka
Gergőbácsi
több mint 8 éve
hátha még valaki emlékszik rám 😊Rég eltűntél, de mikor élesedik a PO, előkerülsz 😊
SEE YOU IN ATLANTA!
Hurka
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
hazabeszélt, bejött 😀
gamerkr
több mint 8 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000773531/article/davante-adams-leads-top10-wrs-in-tight-coveragesajnos tapasztaltuk mi is tegnap.....
alatriste
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve

Liverpool Fc
több mint 8 éve
ez így is vanHihetetlen meccs, dráma. Burnettről tudni valamit? Nelsonnak állítólag van esélye játszani, de ki tudja.Azt a részt leszámítva hogy outplayelte Rodgerst, szerintem a többi igaz.
Aki meg nevetni akar, olvasson bele Skip Bayless twitterébe. Elképesztő a faszi.
"Congratulations to Dak Prescott for again outplaying Aaron Rodgers, again holding off Romo and again performing like a clutch MVP." Egyéb, erősebb gyöngyszemek is vannak.
Gergőbácsi
Cowboykarcsi90