Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 8 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 541 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Tedd meg privátba Zolten kérlek térden csúszva.

Egyébként van aki kirúgná még az edzőket? 😊
tüsi91
a sisakszerelő mestert azért lefokoznám vagy valami..2 kihagyott snap emiatt megengedhetetlen 😊

több mint 8 éve
zolten Green Bay Packers 232
tüsi91
Huh ezt most nem értem😊
több mint 8 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023

Egyébként van aki kirúgná még az edzőket? 😊
több mint 8 éve
Régen én is elég sokat eredménykövetőztem, de ma már bizonyos bears és lions drukkerek folyamatos bírózása miatt élvezhetetlen. Persze most egyikük sem jött, hogy ellenünk fújtak elég rendesen. És még tudnám sorolni a hasonlóan ellenszeles meccseinket. Na mindegy.
több mint 8 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
hátha még valaki emlékszik rám 😊
SEE YOU IN ATLANTA!
Hurka
Rég eltűntél, de mikor élesedik a PO, előkerülsz 😊
LN-től és Sanco-tól is rég olvastam.
Gergőbácsi
pedig annó milyen jó kis eredménykövetések voltak, mostanában meg teljesen lemaradtam a csapatról, és szinte már bandwagonra ülök fel 😊 de a Packers mindig örök marad
több mint 8 éve
Hát még mindig libabőrös vagyok a meccstől😊 Két barátommal is összevesztem miatta, de megérte. Pats és hawks drukkerek és valamiért nem bírták feldolgozni, hogy 4-6-ról ide jutottunk😊
több mint 8 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 541 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
 www.packers.com/media-center/videos/Film-study-Aaron-Rodgers-game-tape/1445e7c5-34b5-46e5-b0a7-6fe0c801681e?campaign=sf51370634_TW_C-Content-GB_CT-NFL+Video-GB_sf51370634

R. Rodgers, mint superstar tight end? 😀

több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000773531/article/davante-adams-leads-top10-wrs-in-tight-coverage

Adams nehezen szeparálódik? Baszni rá, elkapja a védővel a nyakán is. (Bár leválásban is fejlődött).
alatriste
Kicsit sok benne az NFC North elkapó...
James007
Északon hideg van, szoros őrizetben nem fáznak annyira az elkapók.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 049
Hurka
Ja. még az 51-45 környékén mondtad, hogy legalább szerethető csapat vagyunk. Csak aztán Egervári lenyúlta a szlogent.

több mint 8 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 948
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000773531/article/davante-adams-leads-top10-wrs-in-tight-coverage

Adams nehezen szeparálódik? Baszni rá, elkapja a védővel a nyakán is. (Bár leválásban is fejlődött).
alatriste
Kicsit sok benne az NFC North elkapó...
több mint 8 éve
LN Green Bay Packers 3 276 — Packers fan
Azt igazán. Párom nem egy sportrajongó.
A fórumhoz hozzászólni meg... olvasok annyi okosat, nem kell még nekem is hozzátenni 😊
LN
Nálunk a szokásos hétfő reggeli kérdések a kávé mellett:
Feleség: - Kiestek már? Kell még nézni meccset?
Gyermek: - Miről beszéltek? Ez az az enefÖL?
Old Green Bay
Valahonnan annyira ismerősek ezek a kérdések.
Általában valami hasonló után szokott jönni:
Végignézted? És most bemész dolgozni? Esküszöm, nem vagy normális!
SBL
Néha előfordul ha hétvégén suli és meló is van, hogy jut 2-3 óra alvás is a péntek reggel-hétfő reggel intervallumban 😊
több mint 8 éve
SBL Green Bay Packers 2 611
A fórumhoz hozzászólni meg... olvasok annyi okosat, nem kell még nekem is hozzátenni 😊
LN
Old Green Bay
Valahonnan annyira ismerősek ezek a kérdések.
Általában valami hasonló után szokott jönni:
Végignézted? És most bemész dolgozni? Esküszöm, nem vagy normális!
több mint 8 éve
Nelson87 Green Bay Packers 730 — Mr. Bigtime-Hotshot
Lang hatalmas arc. :- D

twitter.com/TJLang70/status/821021043791974400
több mint 8 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 084
LN

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
SEE YOU IN ATLANTA!
Hurka
Gergőbácsi
Eredménykövetek azért néha. Család mellett nehéz 😊
LN
Igen, azt észrevettem. Család mellett nehéz eredménykövetni? 😊 (Bocs az airplane-ért)
Gergőbácsi
😛
több mint 8 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 356 — Packers Suicide Squad
SEE YOU IN ATLANTA!
Hurka
Gergőbácsi
LN
Igen, azt észrevettem. Család mellett nehéz eredménykövetni? 😊 (Bocs az airplane-ért)

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
SEE YOU IN ATLANTA!
Hurka
Gergőbácsi
több mint 8 éve
SEE YOU IN ATLANTA!
Hurka

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
SEE YOU IN ATLANTA!
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 369 — Omar's Coming Yo!
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/16121057_1811310742451038_2119035897755205632_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=DbVBlwdWZLcQ7kNvwGinVRU&_nc_oc=AdlX74YcSSU3J4R6qp_B5hd1B3KF25rrfjPyezhPyXtjYYyWfHo4GvtgSyZugzXPPKg&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=Bzh6xhqDZLvOnij8CilKNA&oh=00_AfkfMcPUjOa9gC0RqOmFYtLTvJ6HmtWSAT_DbG1boNmj8A&oe=69529186
20 Mio. Aufrufe · 13 Reaktionen | For more Celined scenes --> Celine a Scene BLACK FRIDAY DEALS T-Shirt & Hoodies --> http://bit.ly/2OPh8Ww | Celine a Scene
For more Celined scenes --> Celine a Scene BLACK FRIDAY DEALS T-Shirt & Hoodies --> http://bit.ly/2OPh8Ww

csodálatos 😀

több mint 8 éve

gamerkr
hazabeszélt, bejött 😀

több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!

alatriste
sajnos tapasztaltuk mi is tegnap.....

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/ah3iuxdk8ygdes1dx7wc
Davante Adams leads Top-10 WRs in tight coverage
Davante Adams led all receivers this season in percentage of targets caught when in tight coverage. His rebound headlines Matt Harmon's Top-10 Next Gen Stats contested catch ranking.

Liverpool Fc
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Hihetetlen meccs, dráma. Burnettről tudni valamit? Nelsonnak állítólag van esélye játszani, de ki tudja.
Aki meg nevetni akar, olvasson bele Skip Bayless twitterébe. Elképesztő a faszi.

"Congratulations to Dak Prescott for again outplaying Aaron Rodgers, again holding off Romo and again performing like a clutch MVP." Egyéb, erősebb gyöngyszemek is vannak.
Gergőbácsi
Azt a részt leszámítva hogy outplayelte Rodgerst, szerintem a többi igaz.
Cowboykarcsi90
ez így is van