NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
113
15
22:05
RedZone week 16
82
15
19:00
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
43
13
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
13
3
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
6
3
22:25
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 9 éve
Lacynek bokaműtét néz ki. A nyolc hét a minimum.Basszus, ekkora szarban régen voltunk...
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 9 éve
A "nevadai srác", Don Jackson is gyakorolt a héten az első csapattal RB poszton, a PS-ből promotálást ráértek most, pár órával a kickoff előtt megcsinálni, puszta formalitás. Sőt így, hogy Lacy IR-re megy, kiváltképp jól tették, hogy kivártak vele, nem kellett máshol hozzányúlni a kerethez, mehet egy az egyben a váltás közöttük.Davis fog kezdeni?Én azt hittem felhívják a nevadai srácot, de nem találtam semmi hírt egyelőre... vagy az lesz mint múlt héten Montgomerynek 10 dumpoff, meg mondjuk 5-6 vanilla carry Davisnek.
Elég sérülékeny szegény
Janek
Azért 2 nap alatt elég komoly lenne playbookot beleverni, de sztem inkább hosszú távra igazolták.
Igor
több mint 9 éve
két ilyen alapemberbert (Starks-al már három...) elvesztése sorsfordító.Ahogy elnézem a cornerback sorunkat, alaposan átkell értékelni a secondary teljesítményét a következő meccsek alapján.
A két veterán Dix és Burnett körül csupa rutintalan védő.
Az offense-nek óriási tőrdöfés a két RB sérülése, kíváncsi vagyok Montgomery tényleg kap-e 10 carry-t amennyit néhol jósolnak. Na meg hogy Davis mennyire lesz/lett beépítve.
És persze Rodgersen, így még nagyobb a teher. Jó kis csörte lesz este.
több mint 9 éve
Úgy legyen .Úgy tűnik Lacy szezonjának vége...Abban se vagyok biztos sajnos h látjuk még zöldben 😕Szerintem o jon vissza nyolc het utan.
nando89
casaubon
több mint 9 éve
Úgy tűnik Lacy szezonjának vége...Abban se vagyok biztos sajnos h látjuk még zöldben 😕Szerintem o jon vissza nyolc het utan.
nando89
több mint 9 éve
fodi91
196
Volt értelme erőltetni a cowboys ellen. De szerintem őt fogjátok visszahozni.
több mint 9 éve
Úgy tűnik Lacy szezonjának vége...Abban se vagyok biztos sajnos h látjuk még zöldben 😕
több mint 9 éve
Laci tényleg IR-en van? 😕
több mint 9 éve
ez címvédés lesz...A Chargers a ligaelső, már 17 játékosuk van IR-en.out: Lacy, Randall, Rollins, Starks, Cook, Banjo, AbbrederisSzerintem az egész ligában nincs annyi sérült mint nállunk... Ugye Fuller, Houston, White IR... Grassu már szezon előtt oda került... Cutler, Langford, Goldman nincs már egy hónapja...McPhee talán most visszatér, Floyd is mindig kűzd valami nyavajával. Trevathen is kihagyott 3 meccset... CB-k sorra dőlnek ki... Most Sitton és Royal... Ezt bármelyik frenchise megérezné nemhogy ez a mostani Bears...
Adams questionable
Jackson meg mindig a practice squadban amugy...
a Bearsnel is sok a hianyzo: Royal, Hall out, Cutler, Goldman, Langford es Sitton doubtful, heten questionable.
casaubon
Tomcsik
empty taxi
több mint 9 éve
Az igaz a Chargers se szerencsés a sérültekkel, de nállunk is rengeteg van, és szinte mind kezdő kulcsjátékos....A Chargers a ligaelső, már 17 játékosuk van IR-en.out: Lacy, Randall, Rollins, Starks, Cook, Banjo, AbbrederisSzerintem az egész ligában nincs annyi sérült mint nállunk... Ugye Fuller, Houston, White IR... Grassu már szezon előtt oda került... Cutler, Langford, Goldman nincs már egy hónapja...McPhee talán most visszatér, Floyd is mindig kűzd valami nyavajával. Trevathen is kihagyott 3 meccset... CB-k sorra dőlnek ki... Most Sitton és Royal... Ezt bármelyik frenchise megérezné nemhogy ez a mostani Bears...
Adams questionable
a Bearsnel is sok a hianyzo: Royal, Hall out, Cutler, Goldman, Langford es Sitton doubtful, heten questionable.
casaubon
Tomcsik
empty taxi
több mint 9 éve
A Chargers a ligaelső, már 17 játékosuk van IR-en.out: Lacy, Randall, Rollins, Starks, Cook, Banjo, AbbrederisSzerintem az egész ligában nincs annyi sérült mint nállunk... Ugye Fuller, Houston, White IR... Grassu már szezon előtt oda került... Cutler, Langford, Goldman nincs már egy hónapja...McPhee talán most visszatér, Floyd is mindig kűzd valami nyavajával. Trevathen is kihagyott 3 meccset... CB-k sorra dőlnek ki... Most Sitton és Royal... Ezt bármelyik frenchise megérezné nemhogy ez a mostani Bears...
Adams questionable
casaubon
Tomcsik

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Legalább rájátszás feelingje lesz a meccsnek. Ott szoktak a B és C sorok összecsapni. Sittont nagyon sajnálom. Medveként is örök kedvenc marad.out: Lacy, Randall, Rollins, Starks, Cook, Banjo, AbbrederisSzerintem az egész ligában nincs annyi sérült mint nállunk... Ugye Fuller, Houston, White IR... Grassu már szezon előtt oda került... Cutler, Langford, Goldman nincs már egy hónapja...McPhee talán most visszatér, Floyd is mindig kűzd valami nyavajával. Trevathen is kihagyott 3 meccset... CB-k sorra dőlnek ki... Most Sitton és Royal... Ezt bármelyik frenchise megérezné nemhogy ez a mostani Bears...
Adams questionable
casaubon
Tomcsik
Mindenesetre egy héten egy éjszakai megrázkódtatás élőben bőven elég, úgyhogy hagyom magam meglepni reggel.
több mint 9 éve
out: Lacy, Randall, Rollins, Starks, Cook, Banjo, AbbrederisSzerintem az egész ligában nincs annyi sérült mint nállunk... Ugye Fuller, Houston, White IR... Grassu már szezon előtt oda került... Cutler, Langford, Goldman nincs már egy hónapja...McPhee talán most visszatér, Floyd is mindig kűzd valami nyavajával. Trevathen is kihagyott 3 meccset... CB-k sorra dőlnek ki... Most Sitton és Royal... Ezt bármelyik frenchise megérezné nemhogy ez a mostani Bears...
Adams questionable
casaubon
több mint 9 éve
azert, ha megnezzuk a tobbi csapatot, a serultek szamat tekintve nem logunk ki felfele. inkabb azzal van a gond, hogy tul sokan azonos posztrolEszembe jut egy 2008-as Panthers elleni meccs, ahol 19 fős volt az injury report 1 nappal a meccs előtt...😀 Nekik meg 2. Persze kikaptunk 😀out: Lacy, Randall, Rollins, Starks, Cook, Banjo, AbbrederisEz már nem is Injury report hanem egy gyászjelentés. Egy szőnyegbombázás után nincs ennyi sérült.
Adams questionable
casaubon
SBL
Kampman
több mint 9 éve
Eszembe jut egy 2008-as Panthers elleni meccs, ahol 19 fős volt az injury report 1 nappal a meccs előtt...😀 Nekik meg 2. Persze kikaptunk 😀out: Lacy, Randall, Rollins, Starks, Cook, Banjo, AbbrederisEz már nem is Injury report hanem egy gyászjelentés. Egy szőnyegbombázás után nincs ennyi sérült.
Adams questionable
casaubon
SBL
több mint 9 éve
out: Lacy, Randall, Rollins, Starks, Cook, Banjo, AbbrederisEz már nem is Injury report hanem egy gyászjelentés. Egy szőnyegbombázás után nincs ennyi sérült.
Adams questionable
casaubon
több mint 9 éve
out: Lacy, Randall, Rollins, Starks, Cook, Banjo, AbbrederisAdams questionable
több mint 9 éve
Sajnos megszegtem a legősibb, legfontosabb törvényt, miszerint meccsnapon nem borotválkozunk. 25 éves aktív sportolói "karrier" során egyszer sem vétettem, de vasárnap reggel valahogy nem koncentráltam eléggé a fürdőszobában... Nem gondoltam volna, hogy ez lesz az eredménye, de a ígérem, a jövőben jobban odafigyelek.
több mint 9 éve
Davis fog kezdeni?Én azt hittem felhívják a nevadai srácot, de nem találtam semmi hírt egyelőre... vagy az lesz mint múlt héten Montgomerynek 10 dumpoff, meg mondjuk 5-6 vanilla carry Davisnek.
Elég sérülékeny szegény
Janek
Azért 2 nap alatt elég komoly lenne playbookot beleverni, de sztem inkább hosszú távra igazolták.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Lacyről lehet tudni, hogy kb mennyit hagyhat ki?NFL Network's Ian Rapoport reports Eddie Lacy has "more than a sprained ankle" and is expected to miss "several" weeks.
ervinator
De a következő napokban több ki fog derülni. Csütörtökön biztos, hogy nem látjuk.
több mint 9 éve
Lacyről lehet tudni, hogy kb mennyit hagyhat ki?
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Dov Kleiman @NFL_DovKIeiman 2 ó2 órával ezelőttElég valószínűtlennek tűnik, még kinti fórumokon se emlegetik
After placing CB Sam Shields on IR, I am now being told that the #Packers are sending S/CB Micah Hyde and a 6th to #Cleveland for Joe Haden.
Ennek van valami alapja? :0
zsoltee
több mint 9 éve
Elvileg Lacy is több hetet hagy majd ki...
több mint 9 éve
Dov Kleiman @NFL_DovKIeiman 2 ó2 órával ezelőttHaden elit CB, komoly erosites lenne. Sajnalnam Hyde-ot, de ok ketten nem egy kategoria.
After placing CB Sam Shields on IR, I am now being told that the #Packers are sending S/CB Micah Hyde and a 6th to #Cleveland for Joe Haden.
Ennek van valami alapja? :0
zsoltee
Ugyanakkor kerdes, hogy hogy ferne a fizetesi plafon ala, plane, hogy ki mindenkivel kellene iden hosszabbitani. Hacsak esetleg ok mar tudjak, hogy Shieldsnek tenyleg vissza kell vonulnia.
Raadasul egy nap akatt ket trade, eleg szokatlan lenne TT-tol.