NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 12 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Jaja, Coleman az utóbbi időben + family nighton bebizonyította, hogy rettenetesen távol áll attól, hogy bevethető legyen. Az hogy erősebb a karja tavaly lehetett indok, azóta Harrell ebben sokat lépett előre.

Mellesleg vicces, hogy VY az utóbbi idők legnagyobb FA-igazolása nálunk 😀
Nekem is eszembe jutott, hogy az option miatt hoztuk ide, de akkor miért nem előbb, hogy már TC alatt is tudjunk vele edzeni?

több mint 12 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 016
Csak egyszer lenne egy olyan szezonunk, mikor nem dől ki a fél O-fal a szezon előtt/közben...

több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 724
Egyrészt hatalmas szopó. Másrészt meg nem mi lennénk, ha nincs valami ilyen. Bakhtiarit amúgy nagyon dicsérték egész felkészülés alatt. Ez mondjuk nem azt jelenti, hogy megnyugtat LT-ben, de potenciál mindenképpen van benne.Szobi22
Newhouse 2 év alatt 30+ sacket engedett. Bár fejlődött valamit, messze nem az igazi. Ráadásul mint mondtam futáshoz gyatrán blokkol, márpedig Lacy és Franklin érkeztével az is kell majd.

Harrell: valahol azt olvastam, hogy arra is volt esély, hogy Coleman kiszorítja, mivel erősebb a karja és szintén jól halad.LN
Coleman szar, Harrellé lenne a backup job továbbra is de így hogy jött Young... Kéne 4 jó pre meccs tőle legalább.
több mint 12 éve
LN Green Bay Packers 3 276 — Packers fan
Egyrészt hatalmas szopó. Másrészt meg nem mi lennénk, ha nincs valami ilyen. Bakhtiarit amúgy nagyon dicsérték egész felkészülés alatt. Ez mondjuk nem azt jelenti, hogy megnyugtat LT-ben, de potenciál mindenképpen van benne.Szobi22
Newhouse 2 év alatt 30+ sacket engedett. Bár fejlődött valamit, messze nem az igazi. Ráadásul mint mondtam futáshoz gyatrán blokkol, márpedig Lacy és Franklin érkeztével az is kell majd.

Harrell: valahol azt olvastam, hogy arra is volt esély, hogy Coleman kiszorítja, mivel erősebb a karja és szintén jól halad.
több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Vince Young 1 évre alá fog írni.vassadi
Pedig a reportok alapján Harrell jól haladt. Ezek szerint nem eléggéSzobi22
Week 1: 49ers, Week 2: Redskins. Fel kell készülni a read optionre. Persze nem kizárt, hogy VY marad második számúnak.
több mint 12 éve
Vince Young 1 évre alá fog írni.vassadi
Pedig a reportok alapján Harrell jól haladt. Ezek szerint nem eléggé

több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Vince Young 1 évre alá fog írni.
több mint 12 éve
Egyrészt hatalmas szopó. Másrészt meg nem mi lennénk, ha nincs valami ilyen. Bakhtiarit amúgy nagyon dicsérték egész felkészülés alatt. Ez mondjuk nem azt jelenti, hogy megnyugtat LT-ben, de potenciál mindenképpen van benne.

több mint 12 éve
lesz négy meccsünk, amin ismételten árgus szemekkel nézhetjük a fal két szélét. Aztán meg még 16.

Bulagának ugye nem ez az utolsó éve a jelenlegi szerződése alapján?gamerkr
Nem.

Megnéznék egy Bakthiari-Sitton-EDS-Lang-Barclay falat az első 1-2 negyedekben, mennyire szuperál, főleg futásnál.
Mondjuk azt is, hogy Datko mit tud, tavaly ha nem lett volna gond a vállával 2-3. kör lett volna. A mérete rendben lenne. szóval.. No és persze Sherrod is rendbejöhetne fizikálisan.
több mint 12 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 535 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
lesz négy meccsünk, amin ismételten árgus szemekkel nézhetjük a fal két szélét. Aztán meg még 16.

Bulagának ugye nem ez az utolsó éve a jelenlegi szerződése alapján?

több mint 12 éve
Sherrod-dal mi a túró van btw?Newman
Ha jól rémlik talán januárban volt egy második műtét, nem ment át a fizikai flemérőn, PUP-on kezd.
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 228
Még jó, hogy nem a 4. preseason meccsen történt.Gergőbácsi
és kb ennyivel vagyunk előrébb mint amikor tavaly év közben esett ki jobbról. akkor marad Newhouse mint LT, Barclay RT? Van Roten meg jöhet EDS cseréjénekHall Of Green
egyelőre úgy tűnik, hogy Bakhtiari kezdő lesz. másik oldalon Newhouse. azt még nem tudni, hogy melyikük lesz az LT vagy az RT.

"The Packers are expected to move David Bakhtiari, their prized rookie, into the lineup for Bulaga."

buhloone mindstate

több mint 12 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
Még jó, hogy nem a 4. preseason meccsen történt.Gergőbácsi
és kb ennyivel vagyunk előrébb mint amikor tavaly év közben esett ki jobbról. akkor marad Newhouse mint LT, Barclay RT? Van Roten meg jöhet EDS cseréjének

több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Sherrod-dal mi a túró van btw?

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Bulaga elszakította az ACLjét - ez sajna IR gyanús. Schefter is szinte tényként kezeli a dolgot.
 www.espnmilwaukee.com/common/more.php?m=49&post_id=27361
több mint 12 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 354 — Packers Suicide Squad
Felkészül Bakhtiari, Newhouse, Barclay és Datko. Még jó, hogy nem a 4. preseason meccsen történt.

Vince Young próbajátékon.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
Sanco Green Bay Packers 2 744 — Rest of the World fan
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000226206/article/packers-reportedly-fear-bryan-bulaga-out-for-season
Már hiányoltam az alapemberek sérüléseit... 😕Gergőbácsi
Így fair. Irreálisan nagy előny lett volna, ha LT-vel álltunk volna fel. 😕
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 724
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000226206/article/packers-reportedly-fear-bryan-bulaga-out-for-season
Már hiányoltam az alapemberek sérüléseit... 😕Gergőbácsi
Hát bazdmeg 😒
több mint 12 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 354 — Packers Suicide Squad
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/qyukwv9jkghwbmhxhopw
Packers' Bryan Bulaga believed to have torn ACL
The Green Bay Packers reshaped their offensive line in hopes of improving Aaron Rodgers' protection. They might have to change plans again after left tackle Bryan Bulaga's knee injury.

Már hiányoltam az alapemberek sérüléseit... 😕

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
Crosby 8/3 statot nyomott tegnap a Family Night-on, szerintetek szó nélkül kitesszük, ha nem javul fel?gamerkr
simán benne van, tavaly már megkapta a bizalmat mikor szar volt, még egyszer nem biztos megkapja. Tavecchio amúgy pontosabb, viszont a rúgóereje gyengébb állítólag. 50+ról már neccesen rúgja be.

több mint 12 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 535 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Crosby 8/3 statot nyomott tegnap a Family Night-on, szerintetek szó nélkül kitesszük, ha nem javul fel?

több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 331 — no es importante
vártam, hogy anfernee csak megosztja itt is a képeit, de még nem történt meg, szóval muszáj lesz nekem 😊

Lambeau Field:  plus.google.com/u/0/102363320967561381044/posts/NNnSeRgikfm

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
én kibékülök azzal is, ha megtaláljuk végre Burnett állandó társát a safety sorban.

több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Nálatok, és végre egészségesnek tűnik 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
MarioAna 1 997
fantasyben akkor egyik sem nyero 😀. kivancsi vagyok, hogy iden melyik CBnk fog villogni. Woodson, ra egy evre Tramon, aztan Shields, majd vegul Hayward...a tendencia szerint uj embernek kell, House nalunk van meg? 😊

Burrow > Luck valaha is