NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 660
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 12 éve
Kampman
28 306
Ahogy a packers.com-on egy komment írja: "Bring 'em on. Anybody,anytime,anywhere......." Az is érdekes, hogy már második éve nincs MNF a Lambeau-n.GergőbácsiTavaly is volt.
több mint 12 éve
Ahogy a packers.com-on egy komment írja: "Bring 'em on. Anybody,anytime,anywhere......." Az is érdekes, hogy már második éve nincs MNF a Lambeau-n.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
na akkor menetrend:Azért arra nem gondoltam volna, hogy a Seahawks ellen lesz MNF... 😊
1 Sun, Sept. 9 vs. San Francisco 49ers FOX 4:15 p.m.
2 Thu, Sept. 13 vs. Chicago Bears NFLN 8:20 p.m.
3 Mon, Sept. 24 at Seattle Seahawks ESPN 8:30 p.m.
4 Sun, Sept. 30 vs. New Orleans Saints FOX 4:15 p.m.
5 Sun, Oct. 7 at Indianapolis Colts FOX 1 p.m.
6 Sun, Oct. 14 at Houston Texans NBC 8:20 p.m.
7 Sun, Oct. 21 at St. Louis Rams FOX 1 p.m.
8 Sun, Oct. 28 vs. Jacksonville Jaguars CBS 1 p.m.
9 Sun, Nov. 4 vs. Arizona Cardinals FOX 1 p.m.
10 Bye
11 Sun, Nov. 18 at Detroit Lions FOX 1 p.m.
12 Sun, Nov. 25 at New York Giants NBC 8:20 p.m.
13 Sun, Dec. 2 vs. Minnesota Vikings FOX 1 p.m.
14 Sun, Dec. 9 vs. Detroit Lions NBC 8:20 p.m.
15 Sun, Dec. 16 at Chicago Bears FOX 1 p.m.
16 Sun, Dec. 23 vs. Tennessee Titans CBS 1 p.m.
17 Sun, Dec. 30 at Minnesota Vikings FOX 1 p.m.
szerintem egy 13-3 simán hozható belőle, akár jobb is, de legyen a tippem mondjuk 12-4
ami szopó, hogy 5 esti meccsünk is lesz, meg 2 délutáni, szal 7 hétfőn mosott szar leszek 😕.brk
Az viszont durva, hogy a csoportmeccsek nagyja az utolsó 7 fordulóba került, egy Giants elleni idegenbelivel megfűszerezve
több mint 12 éve
Kampman
28 306
Nem valami jó az a három egymás utáni idegenben, de mindegy, ebből tényleg legalább 12-13 meccset be kéne húzni.
több mint 12 éve
.brk
1 890
na akkor menetrend:1 Sun, Sept. 9 vs. San Francisco 49ers FOX 4:15 p.m.
2 Thu, Sept. 13 vs. Chicago Bears NFLN 8:20 p.m.
3 Mon, Sept. 24 at Seattle Seahawks ESPN 8:30 p.m.
4 Sun, Sept. 30 vs. New Orleans Saints FOX 4:15 p.m.
5 Sun, Oct. 7 at Indianapolis Colts FOX 1 p.m.
6 Sun, Oct. 14 at Houston Texans NBC 8:20 p.m.
7 Sun, Oct. 21 at St. Louis Rams FOX 1 p.m.
8 Sun, Oct. 28 vs. Jacksonville Jaguars CBS 1 p.m.
9 Sun, Nov. 4 vs. Arizona Cardinals FOX 1 p.m.
10 Bye
11 Sun, Nov. 18 at Detroit Lions FOX 1 p.m.
12 Sun, Nov. 25 at New York Giants NBC 8:20 p.m.
13 Sun, Dec. 2 vs. Minnesota Vikings FOX 1 p.m.
14 Sun, Dec. 9 vs. Detroit Lions NBC 8:20 p.m.
15 Sun, Dec. 16 at Chicago Bears FOX 1 p.m.
16 Sun, Dec. 23 vs. Tennessee Titans CBS 1 p.m.
17 Sun, Dec. 30 at Minnesota Vikings FOX 1 p.m.
szerintem egy 13-3 simán hozható belőle, akár jobb is, de legyen a tippem mondjuk 12-4
ami szopó, hogy 5 esti meccsünk is lesz, meg 2 délutáni, szal 7 hétfőn mosott szar leszek 😕
több mint 12 éve
Azt írják, a Frisco ellen kezdünk majd, hazai pályán...
több mint 12 éve
Lassan összedobhatjuk szerintem a saját mockjainkat, hátha eltalál valaki valamit 😀
több mint 12 éve
Kijöttek az új mezek a shopba.na ja, de a replica mezek is 100-ba fájnak. Reeboknál még 75-80 volt 😕
kib*shop drága, 250 dolcsi 😐LN
több mint 12 éve
twitteren (mint később kiderült) azzal szórakoztak,, hogy Sherrod visszavonul...
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
Rodgers ellenfele Megatron a legjobb 4 között, ne hagyjuk kikapni. mármint Megatront persze 😀+1 Megatron 😀
http://espn.go.com/sportsnation/feature/madden2013coverSzobi22
több mint 12 éve
Rodgers ellenfele Megatron a legjobb 4 között, ne hagyjuk kikapni. mármint Megatront persze 😀http://espn.go.com/sportsnation/feature/madden2013cover
több mint 12 éve
http://www.youtube.com/watch?v=B1vsdBsBMcUDiscount Double Check
"He plays football... professionally" 😀
több mint 12 éve
Azon gondolkoztam, mennyire lesz jó igazolás Hargrove. Gyanítom attól függ, milyen büntit kap.Neal kihagyja az első 4 meccset, ez biztos, ha Hargrove is kihagy párat, akkor Muir esélyesen kezdő DE-nek jött.
Nameg akkor mindjárt nem olyan nagy ez a DL frissítés.
több mint 12 éve
http://www.jsonline.com/sports/packers/collins-hopes-to-return-to-football-after-fusion-surgery-mo4u26m-146925665.htmlegészen biztosan, ő is elmondta, hogy ott akar lenni a srácai meccsein és életénél, és nem tolószékben szeretné. meg MM is elmondta, hogy nem engedi vissza, ha nem 100%-os
Remélem csak akkor, ha tényleg 100%-ig egészségesLN
több mint 12 éve
http://www.jsonline.com/sports/packers/collins-hopes-to-return-to-football-after-fusion-surgery-mo4u26m-146925665.htmlRemélem csak akkor, ha tényleg 100%-ig egészséges
több mint 12 éve
csend van, úgyhogy egy kis hír: tőlünk került ki az év erőnléti edzője. szép munka 😊 http://www.jsonline.com/blogs/sports/146687155.html
több mint 12 éve
Akkor azt még akkor kellene megtenni, amikor (persze fejből nem tudom, van e ilyen a szerződésében egyáltalán) a roster bónusz nem lesz esedékes.szerintem TC-n se lehet ott. ha így van, akkor pedig nem is meglepő, ha elküldikSzobi22Sanco, teljesen jó lett ez.Passz. TC-n szerintem igen.
Olyat írnak egy helyen (PFW), hogy a draft után lehet hogy szélnek eresztik Nealt. Gondolom ez azért - ismerve TT ragaszkodását a hibáihoz is - korai lenne. Eltiltott játékos TC-n, preseasonben rész vehet?Gergőbácsi
Ha pedig végre azt mutatja, amit várnak tőle, talán marad.LN
Vic a linebackerekről (McClellin az első említett)
http://www.packers.com/news-and-events/article_ketchman/article-1/McClellin-is-linebacker-on-the-move/307f59df-64fc-4978-8e4b-1d85f706e350
több mint 12 éve
szerintem TC-n se lehet ott. ha így van, akkor pedig nem is meglepő, ha elküldikSanco, teljesen jó lett ez.Passz. TC-n szerintem igen.
Olyat írnak egy helyen (PFW), hogy a draft után lehet hogy szélnek eresztik Nealt. Gondolom ez azért - ismerve TT ragaszkodását a hibáihoz is - korai lenne. Eltiltott játékos TC-n, preseasonben rész vehet?Gergőbácsi
Ha pedig végre azt mutatja, amit várnak tőle, talán marad.LN
több mint 12 éve
Sanco, teljesen jó lett ez.Passz. TC-n szerintem igen.
Ha pedig végre azt mutatja, amit várnak tőle, talán marad.
több mint 12 éve
Sanco, teljesen jó lett ez.Olyat írnak egy helyen (PFW), hogy a draft után lehet hogy szélnek eresztik Nealt. Gondolom ez azért - ismerve TT ragaszkodását a hibáihoz is - korai lenne. Eltiltott játékos TC-n, preseasonben rész vehet?
több mint 12 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8282acfa/article/expacker-butler-not-surprised-by-bounty-scandal?module=HP11_content_streamNem akarok vitát nyitni a Bounty dologról, de egyetértek vele, és lehet adni LeRoy Butler szavára. Egy védő tudja, hol az ellenfél gyenge pontja, felesleges még pénz is motivációnak ezért. Valahol ez áll legközelebb a valósághoz.
több mint 12 éve
Jó.melyik kompániát választanátok az alábbiak közül? (belül a sorrend mindegy)Ma volt a mock draft game, amire csináltam draftboardot. Az "I"-vel jelöltek szerepeltek a listámon. Az eredmény "csak" 7-5, de mégis egyértelműen a B-t választanám.
A
N - Dont'a Hightower
I - Shea McClellin
I - Trumaine Johnson
I - Derek Wolfe
N - Chase Minnifield
I - David Molk
I - Nicolas Jean-Baptiste
N - Brian Quick
I - Billy Winn
N - Jordan Jefferson
N - Sammy Brown
N - Brandon Bolden
B
I - Nick Perry
I - Brandon Thompson
I - Philip Blake
N - Brandon Taylor
I - Brandon Lindsey
I - Jamell Fleming
I - Donnie Fletcher
N - Josh Chapman
N - Asa Jackson
N - Austin Davis
N - Davin Meggett
I - Jacquies SmithGergőbácsi
Egyébként itt van a draftom:
1/28 Peter Konz, C (Wisconsin)
2/59 Ronnell Lewis, OLB (Oklahoma)
3/90 Billy Winn, DE (Boise State)
4/123 Isaiah Pead, RB (Cincinnati)
4/132* Josh Norman, CB (Coastal Carolina)
4/133* Derek Wolfe, DE (Cincinnati)
5/163 Kyle Wilber, OLB (Wake Forest)
6/197 Kelcie McCray, S (Arkansas State)
7/224 B.J. Coleman, QB (Tennessee-Chattanooga)
7/235 Louis Nzegwu, OLB (Wisconsin)
7/243* Armond Armstead, DE (USC)
Sok magyarázat nem kell hozzá, legalábbis a posztokhoz nem. 😀Sanco
Bár szerintem egy projekt T még elfért volna a vége felé, ha Clifton kidől (úgy fest marad), akkor nem valami mély a depth.
Főleg, ha Sherrod még nem lesz 100% a kezdésre.
több mint 12 éve
Nálam óriási jó pont, hogy elvitted B.J. Colemant. Nekem ő a titkos favoritom a poszton idén. Sztem nagyon jó is lehet, ha megfelelő helyre kerül. Egyszerűen minden megvan benne ehhez. Évek kérdése, míg ez kiderül, de én figyelni fogom. Ha egyáltalán kell valakinek majd.Isaiah Pead is nagy fogás a negyedik körben. Nem is értettem, hogy miért ragadt be a HB lista a játék elején? Elég jó játékosok vannak rajta pedig. Csak valahogy a HB nem volt ma divat.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
melyik kompániát választanátok az alábbiak közül? (belül a sorrend mindegy)Ma volt a mock draft game, amire csináltam draftboardot. Az "I"-vel jelöltek szerepeltek a listámon. Az eredmény "csak" 7-5, de mégis egyértelműen a B-t választanám.
A
N - Dont'a Hightower
I - Shea McClellin
I - Trumaine Johnson
I - Derek Wolfe
N - Chase Minnifield
I - David Molk
I - Nicolas Jean-Baptiste
N - Brian Quick
I - Billy Winn
N - Jordan Jefferson
N - Sammy Brown
N - Brandon Bolden
B
I - Nick Perry
I - Brandon Thompson
I - Philip Blake
N - Brandon Taylor
I - Brandon Lindsey
I - Jamell Fleming
I - Donnie Fletcher
N - Josh Chapman
N - Asa Jackson
N - Austin Davis
N - Davin Meggett
I - Jacquies SmithGergőbácsi
Egyébként itt van a draftom:
1/28 Peter Konz, C (Wisconsin)
2/59 Ronnell Lewis, OLB (Oklahoma)
3/90 Billy Winn, DE (Boise State)
4/123 Isaiah Pead, RB (Cincinnati)
4/132* Josh Norman, CB (Coastal Carolina)
4/133* Derek Wolfe, DE (Cincinnati)
5/163 Kyle Wilber, OLB (Wake Forest)
6/197 Kelcie McCray, S (Arkansas State)
7/224 B.J. Coleman, QB (Tennessee-Chattanooga)
7/235 Louis Nzegwu, OLB (Wisconsin)
7/243* Armond Armstead, DE (USC)
Sok magyarázat nem kell hozzá, legalábbis a posztokhoz nem. 😀