NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 686
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 12 éve
Hargrove mi lenne 3-4-ben? OLB? majdnem akkora, mint Neal, 272 font, nem lesz ezzel lassú?Hargrove twitter: loving the packer nation for all the love already…go packers go…goodniteGergőbácsiLe is írtad, hogy majd 340, én mégis 323-nak vettem Rajit. :rolleyes:SancoBiztos volt annyi is valamikor 😊
Az nfl.com szerint az érdeklődés valós Lawson iránt. Más kérdés, hogy ott mennyire friss az infó.
JSonline szerint viszont Anthony Hargrove is a képben van.LN
több mint 12 éve
Nem volt. Packers-Colts-Packers, egy-két hónapos kiruccanás Ramshez.Asszem Muir nálunk is volt Suh eltiltása alatt. Nem egy világmegváltó játékos.BazzaniPackers signed DT Daniel MuirSzerinte/d Muir lesz a megoldás Jenkins helyett?LN
TT csak elkezdi visszahozni az embereit. 😊Sanco
több mint 12 éve
Hargrove twitter: loving the packer nation for all the love already…go packers go…goodniteBiztos volt annyi is valamikor 😊Muir 312 fontLe is írtad, hogy majd 340, én mégis 323-nak vettem Rajit. :rolleyes:Sanco
Neal 294 font
Raji 337 font
😀LN
Az nfl.com szerint az érdeklődés valós Lawson iránt. Más kérdés, hogy ott mennyire friss az infó.
JSonline szerint viszont Anthony Hargrove is a képben van.LN
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
Biztos volt annyi is valamikor 😊Muir 312 fontLe is írtad, hogy majd 340, én mégis 323-nak vettem Rajit. :rolleyes:Sanco
Neal 294 font
Raji 337 font
😀LN
JSonline szerint viszont Anthony Hargrove is a képben van.
több mint 12 éve
Muir 312 fontLe is írtad, hogy majd 340, én mégis 323-nak vettem Rajit. :rolleyes:
Neal 294 font
Raji 337 font
😀LN
több mint 12 éve
Biztos, hogy volt?SancoHát mostmár nem tudom. :/
Úgy emlékeztem, hogy őt hoztuk Suh helyére egy meccsre.
(Oakland ellen volt)
Na megvan kivel kevertem bocsi (Jovan Haye).
Ráadásul nem is az Oakland ellen volt. 😀
több mint 12 éve
nfl.com szerint csak 4 meccse volt a Coltsban, semmi több.Biztos, hogy volt?SancoPackers signed DT Daniel MuirAsszem Muir nálunk is volt Suh eltiltása alatt. Nem egy világmegváltó játékos.Bazzani
Muir 312 font
Neal 294 font
Raji 337 font
😀
több mint 12 éve
Most ezek a dolgok alapján tényleg nem tűnik rózsásnak a caphelyzet, de nem hiszem, hogy a FO random igazolgat, és rosszul managelgetik a spacet..Szobi22Azt biztos jól menedzselik. Lehet, hogy már tudják mi lesz Cilton és Driver sorsa.
Biztos, hogy volt?Packers signed DT Daniel MuirAsszem Muir nálunk is volt Suh eltiltása alatt. Nem egy világmegváltó játékos.Bazzani
több mint 12 éve
Tehát közelebb van Rajihoz, mint Nealhez. 😛312 font a srác, Raji majd 340 😊 inkább DE lesz szerintem, NT meg Pickett ha marad.Szerinte/d Muir lesz a megoldás Jenkins helyett?LNSzerintem Raji mögé jön, elsősorban NT, de ahogy BJ-t is láttuk DE pozícióban, nyilván őt is fogjuk. Persze ahhoz meg kell érnie a rostert. 😊 Muir érkezésével viszont Green újraigazolására nem sok esély van.
Jeff Saturday's two-year deal in Green Bay is worth $7.75 million, including $4 million this season.Sajnálom, hogy közel sem ajánlottatok ennyit! 😕
Nem tudom ti hogy álltok cap space-el, én örülök, hogy mi ennyiért nem szerződtettük le...StormST
Amúgy szarul állunk. ~7 millióval kezdtük a FA-t és ebben már benne volt a Dallas és a Washington jóvoltából kapott plusz is. Azóta új szerződést kapott Bush 1,75/év, jött a két csikó, szóval nagyjából a hetedik körös pickünk még beleférhet. 😊Sanco
Mondjuk Neal-nél majd 20 fonttal több.LN
több mint 12 éve
Nem tudom, hogy mennyit ajánlottunk, de mivel Bunkley-nak nem adtunk éves szinten ennél kevesebbet, pedig need posztra tartottuk volna meg, akkor az én tippen szerint 2-2,5 misit és PM két szép szemét ajánlottuk neki, ami kevés lett ezek szerint... 😊Szerintem Raji mögé jön, elsősorban NT, de ahogy BJ-t is láttuk DE pozícióban, nyilván őt is fogjuk. Persze ahhoz meg kell érnie a rostert. 😊 Muir érkezésével viszont Green újraigazolására nem sok esély van.Packers signed DT Daniel MuirSzerinte/d Muir lesz a megoldás Jenkins helyett?LN
Jeff Saturday's two-year deal in Green Bay is worth $7.75 million, including $4 million this season.Sajnálom, hogy közel sem ajánlottatok ennyit! 😕
Nem tudom ti hogy álltok cap space-el, én örülök, hogy mi ennyiért nem szerződtettük le...StormST
Amúgy szarul állunk. ~7 millióval kezdtük a FA-t és ebben már benne volt a Dallas és a Washington jóvoltából kapott plusz is. Azóta új szerződést kapott Bush 1,75/év, jött a két csikó, szóval nagyjából a hetedik körös pickünk még beleférhet. 😊Sanco
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Most ezek a dolgok alapján tényleg nem tűnik rózsásnak a caphelyzet, de nem hiszem, hogy a FO random igazolgat, és rosszul managelgetik a spacet..mondjuk itt tök más poszton kell majd játszania, szóval meglássuk 😊Packers signed DT Daniel MuirAsszem Muir nálunk is volt Suh eltiltása alatt. Nem egy világmegváltó játékos.Bazzani
több mint 12 éve
312 font a srác, Raji majd 340 😊 inkább DE lesz szerintem, NT meg Pickett ha marad.Szerintem Raji mögé jön, elsősorban NT, de ahogy BJ-t is láttuk DE pozícióban, nyilván őt is fogjuk. Persze ahhoz meg kell érnie a rostert. 😊 Muir érkezésével viszont Green újraigazolására nem sok esély van.Packers signed DT Daniel MuirSzerinte/d Muir lesz a megoldás Jenkins helyett?LN
Mondjuk Neal-nél majd 20 fonttal több.
több mint 12 éve
Szerintem Raji mögé jön, elsősorban NT, de ahogy BJ-t is láttuk DE pozícióban, nyilván őt is fogjuk. Persze ahhoz meg kell érnie a rostert. 😊 Muir érkezésével viszont Green újraigazolására nem sok esély van.Packers signed DT Daniel MuirSzerinte/d Muir lesz a megoldás Jenkins helyett?LN
Amúgy szarul állunk. ~7 millióval kezdtük a FA-t és ebben már benne volt a Dallas és a Washington jóvoltából kapott plusz is. Azóta új szerződést kapott Bush 1,75/év, jött a két csikó, szóval nagyjából a hetedik körös pickünk még beleférhet. 😊
több mint 12 éve
Jeff Saturday's two-year deal in Green Bay is worth $7.75 million, including $4 million this season.ha idénre 4, akkor maradt a sapka alatt kb. 5 amennyire emlékszem, illetve minusz Bush idei pénze
több mint 12 éve
Asszem Muir nálunk is volt Suh eltiltása alatt. Nem egy világmegváltó játékos.Packers signed DT Daniel MuirSzerinte/d Muir lesz a megoldás Jenkins helyett?LN
több mint 12 éve
Jeff Saturday's two-year deal in Green Bay is worth $7.75 million, including $4 million this season.Nem tudom ti hogy álltok cap space-el, én örülök, hogy mi ennyiért nem szerződtettük le...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Packers signed DT Daniel MuirSzerinte/d Muir lesz a megoldás Jenkins helyett?
több mint 12 éve
Packers signed DT Daniel MuirTT csak elkezdi visszahozni az embereit. 😊
több mint 12 éve
Oké! Az O terén el vagyunk kényeztetve. 😀boldog az a csapat ahol az offenseben Saturday miatt kel legjobban izgulni.HöriJeff Saturday aláírt a Packershöz, legalább itt is lesz valami falszerűség 😀Dexxter TailorFasza. 😕
Wells azért lett elengedve, mert undersized, öreg és nem lesz túlfizetve. Ehhez képest, jött egy sokkal öregebb, ugyanakkora, viszont könnyebb játékos, akivel még össze is kell csiszolódni. Ja és ráígértünk a Denverre... F-Sanco
Viszont a 3,5-4 millióját nyugodtan bele lehetett volna fektetni mondjuk Wimbley szerződtetésébe.
több mint 12 éve
boldog az a csapat ahol az offenseben Saturday miatt kel legjobban izgulni.Jeff Saturday aláírt a Packershöz, legalább itt is lesz valami falszerűség 😀Dexxter TailorFasza. 😕
Wells azért lett elengedve, mert undersized, öreg és nem lesz túlfizetve. Ehhez képest, jött egy sokkal öregebb, ugyanakkora, viszont könnyebb játékos, akivel még össze is kell csiszolódni. Ja és ráígértünk a Denverre... F-Sanco
több mint 12 éve
Jeff Saturday aláírt a Packershöz, legalább itt is lesz valami falszerűség 😀Dexxter TailorIsten hozta. Nem ismerem jól, de azért biztos tud "valamit" a no huddle offenseről. Közben a háttérben gőzerővel folyik EDS és Genus centermesterré képzése. No de mi lesz itt, ha nem lesz Saturday starter? 😊
Még mindig tart az optimizmusom.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
Jeff Saturday aláírt a Packershöz, legalább itt is lesz valami falszerűség 😀Dexxter TailorFasza. 😕
Wells azért lett elengedve, mert undersized, öreg és nem lesz túlfizetve. Ehhez képest, jött egy sokkal öregebb, ugyanakkora, viszont könnyebb játékos, akivel még össze is kell csiszolódni. Ja és ráígértünk a Denverre... F-
több mint 12 éve
Jeff Saturday aláírt a Packershöz, legalább itt is lesz valami falszerűség 😀
több mint 12 éve
maximum 2 hét, és eldől Collins sorsa. Nagyon szurkolok neki!
több mint 12 éve
Speciel ha ezt olvasnánk azt nem bánnám. 😛érdeklődünk DE Dave Tollefson iránt.gamerkrHa a szokásos, akkor elolvassuk, hova ment... :oLN
Btw 2006-ban TT draftolta. 2 híján ő lett Mr. Irrelevant. 😊