NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
141
12
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
71
8
RedZone week 12
65
10
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
56
13
Washington Commanders - Dallas Cowboys
35
9
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Houston Texans - Tennessee Titans
8
6
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 12 éve
annyi volt, Rodgers sem találta a kapcsolatot az elkapókkal abban a 3 driveban (Finley szokásos dropjai is megvoltak 😊), szal ez egy nagyon nehéz szülés voltÉn is épp ezt akartam írni, hogy az első félidőben azért simán vezethettek volna a bocsok. Átfutották a Pack D-t, ráadásul az ő védelmük a gyors Pack TD után nagyon összeszedett lett (azt hiszem zsinórban három 3 and out).Csak az összefoglalót láttam de úgy tűnt felszabadultan játszottak a fiúk. Kellett a múlt heti verés. 😀 Rodgers 142.7 passer rating, DD átlépte a 10000 yardot, Nelson meg nem ember 😂 .Csalóka lehet az összefoglaló. Ha teheted, nézd meg inkább az egész meccset. Nem volt ez olyan sétagalopp. Az első félidő úgy (leszámítva a két TD drive-ot), ahogy van katasztrofális volt, mind O, mind D szempontból.Sanco
Kíváncsi vagyok mi lesz a héten de tippre jóval nagyob szerepet kap majd a B egység mindkét csapatnál.MaG1Xx
Utána lett sima.
Go Pack!
DS!Darksun3
több mint 12 éve
Én is épp ezt akartam írni, hogy az első félidőben azért simán vezethettek volna a bocsok. Átfutották a Pack D-t, ráadásul az ő védelmük a gyors Pack TD után nagyon összeszedett lett (azt hiszem zsinórban három 3 and out).Csak az összefoglalót láttam de úgy tűnt felszabadultan játszottak a fiúk. Kellett a múlt heti verés. 😀 Rodgers 142.7 passer rating, DD átlépte a 10000 yardot, Nelson meg nem ember 😂 .Csalóka lehet az összefoglaló. Ha teheted, nézd meg inkább az egész meccset. Nem volt ez olyan sétagalopp. Az első félidő úgy (leszámítva a két TD drive-ot), ahogy van katasztrofális volt, mind O, mind D szempontból.Sanco
Kíváncsi vagyok mi lesz a héten de tippre jóval nagyob szerepet kap majd a B egység mindkét csapatnál.MaG1Xx
Utána lett sima.
Go Pack!
DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 12 éve
SInow Sports IllustratedMMQB: "Rodgers' year... is a better one than any Brett Favre had in any of his three MVP years
http://sportsillustrated.cnn.com/2011/writers/peter_king/12/25/week.16/index.html?eref=sihp&sct=hp_wr_a1
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Csak az összefoglalót láttam de úgy tűnt felszabadultan játszottak a fiúk. Kellett a múlt heti verés. 😀 Rodgers 142.7 passer rating, DD átlépte a 10000 yardot, Nelson meg nem ember 😂 .Csalóka lehet az összefoglaló. Ha teheted, nézd meg inkább az egész meccset. Nem volt ez olyan sétagalopp. Az első félidő úgy (leszámítva a két TD drive-ot), ahogy van katasztrofális volt, mind O, mind D szempontból.
több mint 12 éve
írtam eredménykövetőbe is, és most itt is megteszem 😊 bár lényegében semmi esély sincs rá, azért titkon bízom benne, hogy meglesz Rodgersnek az 50 passzolt TD 😊 most 45-nél jár
több mint 12 éve
Valahogy így kell megnyerni egy meccset a különösen fájdalmas vereség után! Nálam MVP az egész O-line, akik nem engedtek sack-et Áronon, talán egyszer volt igazán bajban, amikor be is verte a jobb kezét. Egyre többet hívunk screent, ill. használjuk a checkdownt RB-nél, ami különösen tetszik. Sitton blockja a Grant-féle hosszú elkapásnál!Védelem: So'oto remélem kezd az Oroszlánok ellen, amikor Matthews-zal voltak fenn, rettentő jó volt! Azért Woodson sérülésénél kicsit felszisszentem, gondolom nem egyedül...
Kizártnak tartom hogy Áron sokat legyen fenn a Lions ellen, még akkor is ha vesztésre állunk. Max. az első félidő, mint ahogy Woodson, Matthews stb. Esetleg Clifton visszatérhet egy két drive-ra, hogy mégse egyből playoff meccsen lépjen elő (ha még egyáltalán számolunk vele, én remélem igen).
több mint 12 éve
Kiváló győzelem, támadásban megvolt többnyire az összhang, a védelem meg úgy látszik, már csak ilyen. Elég alacsony pontszámon tartottuk az ellent, amíg kellett, de aggasztó volt, ahogy futkároztak ellenünk. Nem tudom hogy lesz, de bízom abban, hogy a PO-ban a D még jobb lesz. Ha viszont az offense gyengébb napot fog ki, nagyon nehéz dolgunk lehet, bárki ellen.Egyelőre örüljünk a rekordoknak, DD-nek, és annak, hogy sokan az első hazai PO meccsüket játszhatják.
Total sweep of da Bears. Négyszer. Már megérte. 😊
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
Csak az összefoglalót láttam de úgy tűnt felszabadultan játszottak a fiúk. Kellett a múlt heti verés. 😀 Rodgers 142.7 passer rating, DD átlépte a 10000 yardot, Nelson meg nem ember 😂 .Lionsnál nem hiszem. Ha kikapnak akkor Saints-t kapják mindenképpen. Ha a Falcons kikap a Bucs-tól (otthon nincs sok esélye a dolognak) az utolsó héten, akkor még elkerülhetik őket. Ergo, ha nem akarnak New Orleans-ba menni, nyerni kell.
több mint 12 éve
zsoltee
1 373
Csak az összefoglalót láttam de úgy tűnt felszabadultan játszottak a fiúk. Kellett a múlt heti verés. 😀 Rodgers 142.7 passer rating, DD átlépte a 10000 yardot, Nelson meg nem ember 😂 .Kíváncsi vagyok mi lesz a héten de tippre jóval nagyob szerepet kap majd a B egység mindkét csapatnál.
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 12 éve
If Aaron Rodgers starred in 'Mission: Impossible', it would have been called 'Mission'kishasziezek mind zseniálisak 😀
és köszi az előző infot is!
több mint 12 éve
ilaris
215
Megvártam mai eredményt... és most kívánok Békés Karácsonyt és sikerekben gazdag Új évet .ilaris
több mint 12 éve
If Aaron Rodgers starred in 'Mission: Impossible', it would have been called 'Mission'
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
The Packers, in their 35-21 victory over the Bears, became the first NFL team in 39 years to score at least 30 points in a game while committing no turnovers or penalties. Two teams did that during the 1972 season: the Lions, in a 38-24 win over the Bears and the Vikings, in a 45-41 victory against the Rams.
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Sajnos nem láttam a meccset de kellemesebb ünnepeket csináltak a srácok az biztos 😊 Ja és Rodgers rekordon belül!
több mint 12 éve
Csapatunk megszerezte 14. győzelmét a 2011-2012-es NFL szezonban
több mint 12 éve
twitteren írta vki, "noname", nem hivatalos személtől származik, persze hülyeség, de vicces😀
több mint 12 éve
take romo's ability to throw on the run, w/ sanchez's competitiveness, & teabow's soul - u get a QB that could back up aaron rodgers.nem tudom kitől származik ez, de azért még szentté nem kéne avatani 😀
😀 😀kishaszi
Remélem lesz Drivernek egy 21 yardos TD-je.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
take romo's ability to throw on the run, w/ sanchez's competitiveness, & teabow's soul - u get a QB that could back up aaron rodgers.😀 😀
több mint 12 éve
Békés, boldog Karácsonyt, srácok!Csatlakozom, boldob karácsonyt, srácokSzobi22Én is beigliben és maciverésben gazdag karácsonyt kívánok mindenkinek 😀kobalu91Boldog karácsonyt minden sorstársnak!gamerkr
több mint 12 éve
Csatlakozom, boldob karácsonyt, srácokBoldog karácsonyt minden sorstársnak!gamerkrBoldog Karácsonyt és PO-t mindenkinek! 😊LNÉn is beigliben és maciverésben gazdag karácsonyt kívánok mindenkinek 😀kobalu91
több mint 12 éve
.brk
1 890
Boldog karácsonyt 😊http://4.bp.blogspot.com/_kDQ_gSyMf7U/TQfTZaalkxI/AAAAAAAAD6Y/3EDBiQh5jaQ/s1600/1960s_PackersHolidayCard.jpg
több mint 12 éve
Boldog karácsonyt minden sorstársnak!Én is beigliben és maciverésben gazdag karácsonyt kívánok mindenkinek 😀kobalu91Boldog Karácsonyt mindenkinek, győzelmekkel, jó playoffal!Boldog Karácsonyt és PO-t mindenkinek! 😊LN
Ha nem írod le, akkor én folytatom. Menjen a lánc! 😊Gergőbácsi
több mint 12 éve
Én is beigliben és maciverésben gazdag karácsonyt kívánok mindenkinek 😀Boldog Karácsonyt és PO-t mindenkinek! 😊LNBoldog Karácsonyt az összes Packers fannak! 😊 1-2 éve leírtam az összes Packerses fórumos nevét, most erre inkább nem vállalkozom 😊HurkaBoldog Karácsonyt mindenkinek, győzelmekkel, jó playoffal!
több mint 12 éve
Boldog Karácsonyt és PO-t mindenkinek! 😊Boldog Karácsonyt az összes Packers fannak! 😊 1-2 éve leírtam az összes Packerses fórumos nevét, most erre inkább nem vállalkozom 😊HurkaBoldog Karácsonyt mindenkinek, győzelmekkel, jó playoffal!
több mint 12 éve
Boldog Karácsonyt az összes Packers fannak! 😊 1-2 éve leírtam az összes Packerses fórumos nevét, most erre inkább nem vállalkozom 😊HurkaBoldog Karácsonyt mindenkinek, győzelmekkel, jó playoffal!
Ha nem írod le, akkor én folytatom. Menjen a lánc! 😊