NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 13 éve
Harrell cut volt, Brad Jones nem volt valami meggyőző, So'oto jobb volt egész PS-ben, a rosteren meg Walden és Zombo is előtte lenne szerintemRoster tipp valaki?Először megijedtem hogy 10 WR lesz rosteren :o , de után rájöttem, hogy csak elírtad a TE-t WR-nek 😊. Amugy nagyjából én is erre tippelnék, sok név kimaradt nekem így ránézésre, pl Justin Harrell és Brandon Jones így elsőre, lehet lemaradtam róluk, őket cutoltuk vagy csak nem férnek be az 53as keretbe? Jó tudom, hogy Harrell szökőévente 1szer játszik, meg LB poszton tömve vagyunk, csak érdekel.MarioAna
Gergőbácsi
több mint 13 éve
Számokat még nem találtam, de Sitton 5 évvel megtoldotta a szerződését. 😀
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
Roster tipp valaki?Először megijedtem hogy 10 WR lesz rosteren :o , de után rájöttem, hogy csak elírtad a TE-t WR-nek 😊. Amugy nagyjából én is erre tippelnék, sok név kimaradt nekem így ránézésre, pl Justin Harrell és Brandon Jones így elsőre, lehet lemaradtam róluk, őket cutoltuk vagy csak nem férnek be az 53as keretbe? Jó tudom, hogy Harrell szökőévente 1szer játszik, meg LB poszton tömve vagyunk, csak érdekel.
Gergőbácsi
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Roster tipp valaki?Ennél jobbat nem nagyon lehet mondani 😊
QB: Rodgers, Flynn
RB: Grant, Starks, Green
FB: Kuhn, Johnson
WR:Finley, Quarless, Crabtree, Williams
WR: Jennings, Driver, Nelson, Jones, Cobb, West
OL: Clifton, Lang, Wells, Sitton, Bulaga, Sherrod, McDonald, Newhouse, Dietrich-Smith
DL: Raji, Pickett, Neal, Wilson, Wynn, Green
LB: Matthews, Hawk, Bishop, Walden, Francois, Smith, So'oto, Zombo
CB: Woodson, Williams, Shields, Lee, House, Bush
S: Collins, Burnett, Peprah, Levine
LS: Goode
K: Crosby
P: MasthayGergőbácsi
Egy olyan tippem van esetleg, hogy West helyett R. Taylor kerül be, igaz, hogy TE, de a keze jó és ST-ben is jobb talán mint West. Márpedig az ST-nk most sem az igazi, tegnap is volt kickoff után félpályás visszahordás. Ami az új szabályok mellett még gyenge 😐
Még nincs TYTn meccs, de amennyit láttam tegnap, So'oto igen jó meccset nyomott addig. Sack, FF, statból látom INT.. és a nagyját kezdők ellen érte el...
Mosolyogtam egyet, mert a sack után CM tavalyi ünneplését nyomta le 😀
több mint 13 éve
Roster tipp valaki?QB: Rodgers, Flynn
RB: Grant, Starks, Green
FB: Kuhn, Johnson
WR:Finley, Quarless, Crabtree, Williams
WR: Jennings, Driver, Nelson, Jones, Cobb, West
OL: Clifton, Lang, Wells, Sitton, Bulaga, Sherrod, McDonald, Newhouse, Dietrich-Smith
DL: Raji, Pickett, Neal, Wilson, Wynn, Green
LB: Matthews, Hawk, Bishop, Walden, Francois, Smith, So'oto, Zombo
CB: Woodson, Williams, Shields, Lee, House, Bush
S: Collins, Burnett, Peprah, Levine
LS: Goode
K: Crosby
P: Masthay
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
inaktívok18 Randall Cobb WR
21 Charles Woodson CB
34 Anthony Levine S
36 Nick Collins S
50 A.J. Hawk LB
52 Clay Matthews LB
58 Frank Zombo LB
69 Chris Campbell T
80 Donald Driver WR
87 Jordy Nelson WR
88 Jermichael Finley TE
89 James Jones WR
91 Lawrence Guy DE
96 Mike Neal DE
szép lista
több mint 13 éve
Wilson és Neal jók, csak legyenek egészségesek. Inkább Guy, Elmore mutasson valamit, meg D.J. Williams a vajkezéből. 😊A mai meccstől annyit várok hogy a szépen felépített pozitív preseasont Harrell ne bassza el egy káosz meccsel. 😛JayBEzen felül én annyit, hogy Wynn, Wilson, Green és talán Neal valamit tud előrelépni, plusz House is jó lenne ha tudna erősíteni.Gergőbácsi
Ha Elmore nem mutat valamit, So'oto lesz rosteren.
több mint 13 éve
A mai meccstől annyit várok hogy a szépen felépített pozitív preseasont Harrell ne bassza el egy káosz meccsel. 😛JayBEzen felül én annyit, hogy Wynn, Wilson, Green és talán Neal valamit tud előrelépni, plusz House is jó lenne ha tudna erősíteni.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
A mai meccstől annyit várok hogy a szépen felépített pozitív preseasont Harrell ne bassza el egy káosz meccsel. 😛
több mint 13 éve
"Jarrett Bush is currently in the lead for the Packers' dime back job.
It's an indication that rookie Davon House and former second-round disappointment Pat Lee have continued to fail to step up. The Packers are always better off when Bush is focusing strictly on special teams. He's awful in coverage."
:/Sanco
:/ azért én bízok benne hogy House ki tudja szorítani majd év közben. Bush ST-ben király, de ahogy az utolsó mondat is mondja coverage-ben szar..
több mint 13 éve
"Jarrett Bush is currently in the lead for the Packers' dime back job.Az utolsó mondat teljesen igaz. A Colts elleni második TD-nél is csak ment az ember után, hátra sem nézett a labda felé.
It's an indication that rookie Davon House and former second-round disappointment Pat Lee have continued to fail to step up. The Packers are always better off when Bush is focusing strictly on special teams. He's awful in coverage."
:/Sanco
House gondolom nem edzett annyit, hogy felvegye a ritmust.
Lee-től többet vártam amikor draftoltuk, Underwoodtól szintén. A végén még Gordy is jobb lesz náluk.
több mint 13 éve
"Jarrett Bush is currently in the lead for the Packers' dime back job.It's an indication that rookie Davon House and former second-round disappointment Pat Lee have continued to fail to step up. The Packers are always better off when Bush is focusing strictly on special teams. He's awful in coverage."
:/
több mint 13 éve
Így már 80an vagyunk, jön még ugye 27 cut. A 3. számú irányító is beleszámít ugye, vagyis +1 helyet foglal el a rosteren?Szerintem meghagyjuk, 4-6 hét amivel számoltak, kezdésre ebből 2 elmegy.
Az egyik legnagyobb kérdés számomra, hogy Zombot meghagyjuk-e, esetleg IR... A másik, hogy Gordy-Lee-Ross hármasból melyik jut be, esetleg Underwood mint safety? Tavaly 10 DB volt rosteren az első héten. House remélem több játékidőt kap a Chiefs ellen.gamerkr
Ha egészséges lenne, azt mondanám, látva So'oto teljesítményét, hogy Jones cut, de így nem tudom.
Lehet lassan kellene egy 53as tippet nyomni. 😀
több mint 13 éve
Így már 80an vagyunk, jön még ugye 27 cut. A 3. számú irányító is beleszámít ugye, vagyis +1 helyet foglal el a rosteren?Az egyik legnagyobb kérdés számomra, hogy Zombot meghagyjuk-e, esetleg IR... A másik, hogy Gordy-Lee-Ross hármasból melyik jut be, esetleg Underwood mint safety? Tavaly 10 DB volt rosteren az első héten. House remélem több játékidőt kap a Chiefs ellen.
több mint 13 éve
Ugye ma lesz az első keretszűkítés nálunk is?gamerkrMuszáj, ma kell 80-ra szűkíteni a keretet. Ha úgy veszed, a második, Sherman, Swain és Havner már a múlt héten el lett küldve.
No, ami már biztos: Packers release WR Robinson
A továbbiak pedig: Packers release LB Asiodu and G Battles
több mint 13 éve
Ugye ma lesz az első keretszűkítés nálunk is?
több mint 13 éve
Egyik sem férne oda a saját posztján, ezt aláírom. Ellenben fogy az amúgy sem veretes ST... mindketten benne voltak, Swain talán még a jobbak között is volt.Havner és Swain ill rookie OT Theo Sherman cut. várható voltSzobi22szinte papírforma, Havner fogadok a maciknál köt ki, most vesztettek el egy TE-t.kobalu91
több mint 13 éve
Havner és Swain ill rookie OT Theo Sherman cut. várható voltSzobi22szinte papírforma, Havner fogadok a maciknál köt ki, most vesztettek el egy TE-t.
több mint 13 éve
Havner és Swain ill rookie OT Theo Sherman cut. várható volt
több mint 13 éve
Csak 3 negyedet néztem meg, az O-Line tényleg gáz volt, Clifton engedett sacket, de sokszor kellett menekülnie Áronnak Harrelnek is. Ha Rodgers elindul a saját lábán, nem tudok nem a Lions meccsre gondolni...Az első félidőt láttam eddig. Clifton nagyon gyenge volt, ha nem sack, akkor Freeney eltolta, mintha csak gyakorló bábú lett volna, ha meg egyik sem, akkor holding. Látszik már rajta a kor, ha jövő héten is ilyen lesz, akkor Sherrod legyen a kezdő inkább (btw. Clifton 5 misit kap idén...).
A futójátékunk a tavalyi szezon közepét idézte sajnos, viszont Starks bemutatta, hogy elkapni is jól tud 😀
Wilson v. Neal egyenként vagy együtt, de nagyon kellenek DLineba!
Onside kick gyakorlása is megvolt ahogy látom, Harrell faszán tolta, remélem Chiefs ellen kap egy félidőt.gamerkr
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Clutch Harrell 😛
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Hát ezt azért úgy eléggé kiszámoltátok 😀 De legalább mókás volt a meccs vége
több mint 13 éve
Hmm.. látom. Simán átugrottam az angol részt 😀akkor még jó,hogy pár kommenttel feljebb leírtam 😛Newman
A futókérdéshez meg, elég megnézni a számokat, majdnem mindegy ki fut. Másrészt, amiről én spec nem tudtam, Grant engedett a fizuból, csak 2.5-et kap, nem 3.5 felet.
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d821b48be/article/report-packers-rb-grant-restructures-contract-to-make-rosterLN
több mint 13 éve
akkor még jó,hogy pár kommenttel feljebb leírtam 😛
A futókérdéshez meg, elég megnézni a számokat, majdnem mindegy ki fut. Másrészt, amiről én spec nem tudtam, Grant engedett a fizuból, csak 2.5-et kap, nem 3.5 felet.
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d821b48be/article/report-packers-rb-grant-restructures-contract-to-make-rosterLN
több mint 13 éve
Csak 3 negyedet néztem meg, az O-Line tényleg gáz volt, Clifton engedett sacket, de sokszor kellett menekülnie Áronnak Harrelnek is. Ha Rodgers elindul a saját lábán, nem tudok nem a Lions meccsre gondolni...A futójátékunk a tavalyi szezon közepét idézte sajnos, viszont Starks bemutatta, hogy elkapni is jól tud 😀
Wilson v. Neal egyenként vagy együtt, de nagyon kellenek DLineba!
Onside kick gyakorlása is megvolt ahogy látom, Harrell faszán tolta, remélem Chiefs ellen kap egy félidőt.