Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Semmi nagy mellény de én nagyon sima eredményt várok, Newton első meccse volt de szvsz élete meccse is egyben, nem kell tőle félni. Persze ha a srácok is hasonlóan gondolkodnak akkor lehet gond, láttunk már erre példát, mégiscsak NFL-ben vagyunk ugye. A reálitás a minimum 15-20 pont különbség.
több mint 13 éve
Ha nem tudni meddig nem lesz egészséges, hozzuk ide szerintem Olshanskyt. Tudom, hogy sokszor van fent csak 2 DL, de akkor is, vékonyka lesz így a depth. Neal meg gyógyuljon fel teljesen, ne járjon úgy mint Beason a hétvégén.MM: Mike Neal had a surgical procedure yesterday and will miss significant time 😕gamerkrcsak nehogy Harrell 2 legyenSzobi22
Ha már Panthers.. Megnéztem a meccset, Newton, ha van ideje, akkor elég jól hajigál, megtalálja a célpontjait, bár néha meglepheti egy-egy keresztező CB. Nagyon erős a TE játék (mondjuk Olsen-Shockey párossal nem meglepő), mellé még 2 WR is van a tarsolyban. Kemény lesz.
Rendes passrush kell (nem two-minute drill féle...😀 ) és akkor meglesz.
Ellenben a védelem Beason hiánya miatt sebezhetőbb, lehet futkorászni, majd néhány jó passz és TD 😊
több mint 13 éve
MM: Mike Neal had a surgical procedure yesterday and will miss significant time 😕gamerkrcsak nehogy Harrell 2 legyen
több mint 13 éve
MM: Mike Neal had a surgical procedure yesterday and will miss significant time 😕
több mint 13 éve
Cobb gyorsan belekerült a Sports Science-be 😀http://www.youtube.com/watch?v=Xr-3lludjq8
több mint 13 éve
Rodgers az NFC POTW. Ezt nem vártam 😊
több mint 13 éve
A Forbes magazin legfrissebb számából.Szabler, köszönet ezért a jó kis cikk-linkért.
How The Green Bay Packers Became Football's Most Improbable Financial Juggernaut
http://www.forbes.com/sites/jeffbercovici/2011/09/07/the-power-of-the-packers/Szabler
Mindig kurva jó látni szurkolókat x számmal, és egy laza "OWNER" felirattal látni a meccseken. Mekkora ez már....
Tényleg örömteli ilyen mértékú szurkolóközpontúságot látni, lehet, hogy egy kicsi irigységet is okoz más csapatoknak és azok szurkolóinak, ha máshol nem, hát tudat alatt.
Elgondolkoztam azon, hogy kellene rendelni/csináltatni egy Packers mezt, "PÁRTOLÓ TAG" felirattal.
Cheers to the most passionate fans in the NFL! :cool:
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
A Forbes magazin legfrissebb számából.How The Green Bay Packers Became Football's Most Improbable Financial Juggernaut
http://www.forbes.com/sites/jeffbercovici/2011/09/07/the-power-of-the-packers/
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
zsoltee
1 373
Jamarcu.. öö, Cam Newton barátunknak elég nagy az arca a tegnapi produkciója után, azt hiszem jó lenne ha Raji egy kicsit ráülne az arcára jövő héten... 😀kobalu91meg lesz oldva 😂 szerintem ez direkt jól jön nekünk, kicsit feltüzeli a D#-t
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 13 éve
Ha lejön, megnézem, este megkapok havertól kb. 8 meccset. TYT elvtársak ügyödtek 😊 Reggelig megnézek egykettőt, a Pantherst biztosan. A másik lehet, hogy a Bears lenne, de még nincs fent.Newton 77 yardos passza nem volt semmi, az emberke teljesen üresen kapta, volt vagy 3-4 yard előnye. Az látszik szép erős karja van.
Tramon remélem felépül, ha nem, Lee lesz pályán gondolom.
több mint 13 éve
Srácok, azt hiszem nem a csapatnál van Super Bowl hangover, hanem nálunk, a fanoknál... A mi topikunkba volt legrégebben írva az összes csapat közül... 😀 túl jó dolgunk van, "we have a pretty good squad..." :cool: Jamarcu.. öö, Cam Newton barátunknak elég nagy az arca a tegnapi produkciója után, azt hiszem jó lenne ha Raji egy kicsit ráülne az arcára jövő héten... 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Two minute drill-nél D oldalon ezt az összes komolyabb irányító ellen eljátszuk és még SOSE jött be 😀Na, megnéztem én is felvételről mert élőben nem tudtam. már mindent leírtatok előttem szóval én is csak 2 dolgot emelnék ki: meg kell csinálni a szereléseket, és pass rush kell.Ez az egy, amit sosem értek..
Egyébként meg végre foci és végre megint Packers! :cool:Hall Of Green
Most is volt olyan play, hogy egyértelmű passz, 3 és sok, és megy 3 ember siettetni. Esélyük sincs odaérni, Brees megkávézik és jól passzol.
Walden tűrhető volt, CM-re nagyon figyeltek. Kíváncsian várom So'oto-t, szerintem jobb lehet, mint Walden. Na és persze jöjjön vissza Zombooo 😀LN
több mint 13 éve
Nekem mondjátok? Majdnem befejeztem az általánost, mire megszületett....belegondolni is félelmetes...Cobb lesz az eső 1990-es születésű játékos aki pályára lép az NFL-ben.jézusom, az olyan idős, mint én. paraSzobi22
Csak hogy ne kerüljünk legalulra a topic listában 😛JayB
Hall Of Green
több mint 13 éve
Hát, ahhoz képest, hogy azt mondták, csak a PS utolsó meccseit hagyja ki, már sokat. Csak legyen rendben a térde, talán a Panthers ellen annyira nagy szükség nem lesz rá. Talán Tramonra sem, szóval csak akkor jöjjön vissza, ha teljesen egészséges.Hát ha Zombo visszatér akkor szerintem nem kérdés hogy ő lesz a kezdő, kivéve ha addig Walden vagy So'oto átmegy sackgyárba 😀 Egyébként DL nem volt olyan rossz. Raji még mindig egy állat és a futásokat szétszedi, Wynn is pozitív volt, Pickett meg a végén lehozta kilóból 😀 Neal mennyit fog kihagyni előreláthatólag? remélem ha visszatér hozzátud majd tenni.Hall Of GreenNa, megnéztem én is felvételről mert élőben nem tudtam. már mindent leírtatok előttem szóval én is csak 2 dolgot emelnék ki: meg kell csinálni a szereléseket, és pass rush kell.Ez az egy, amit sosem értek..
Most is volt olyan play, hogy egyértelmű passz, 3 és sok, és megy 3 ember siettetni. Esélyük sincs odaérni, Brees megkávézik és jól passzol.
Walden tűrhető volt, CM-re nagyon figyeltek. Kíváncsian várom So'oto-t, szerintem jobb lehet, mint Walden. Na és persze jöjjön vissza Zombooo 😀LN
A DL szerintem futás ellen jobb volt, mint tavaly átlagban, de egyelőre ez még csak az első hét.
több mint 13 éve
Hát ha Zombo visszatér akkor szerintem nem kérdés hogy ő lesz a kezdő, kivéve ha addig Walden vagy So'oto átmegy sackgyárba 😀 Egyébként DL nem volt olyan rossz. Raji még mindig egy állat és a futásokat szétszedi, Wynn is pozitív volt, Pickett meg a végén lehozta kilóból 😀 Neal mennyit fog kihagyni előreláthatólag? remélem ha visszatér hozzátud majd tenni.Na, megnéztem én is felvételről mert élőben nem tudtam. már mindent leírtatok előttem szóval én is csak 2 dolgot emelnék ki: meg kell csinálni a szereléseket, és pass rush kell.Ez az egy, amit sosem értek..
több mint 13 éve
Na, megnéztem én is felvételről mert élőben nem tudtam. már mindent leírtatok előttem szóval én is csak 2 dolgot emelnék ki: meg kell csinálni a szereléseket, és pass rush kell.Ez az egy, amit sosem értek..
Walden tűrhető volt, CM-re nagyon figyeltek. Kíváncsian várom So'oto-t, szerintem jobb lehet, mint Walden. Na és persze jöjjön vissza Zombooo 😀
több mint 13 éve
zsoltee
1 373
Én is épp most néztem meg a második félidőt és tényleg nincs mit hozzáfűzni, ennél jobb szezonkezdetről nem is álmodhattunk. Def kicsit álmosan játszott de amikor kellett odatették magukat. Majd belelendülnek egy-két meccsen belül.Viszont a sérüléseket jó lenne elkerülni. Collins rendben lesz jövő hétre, Williamsről szerdán mondanak többet.
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 13 éve
Na, megnéztem én is felvételről mert élőben nem tudtam. már mindent leírtatok előttem szóval én is csak 2 dolgot emelnék ki: meg kell csinálni a szereléseket, és pass rush kell. Egyébként meg végre foci és végre megint Packers! :cool:
több mint 13 éve
Jackson máris IR-en van Clevelandben. Nem irigylem
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Több mint bíztató. Az O lehengerlő, a D-ben sincsenek nagy dolgok, szvsz meccsről meccsre egyre jobban össze fog állni az is. Biztos cseréink vannak, ha a motiváció ugyanúgy meglesz mint tavaly akkor kizárt hogy ne legyünk nagyon komoly meccsben a Super Bowl részvételért.
több mint 13 éve
ha igazak a hírek, Tramon "csak" zúzódás. bár azt passzolom, hogy ezzel ki kell e hagynia bármennyit is
több mint 13 éve
Igaz, mondjuk az ST-ben volt egy kis pozitív Randall-lenesség 😀😀😀kobalu91hát ezt már nem most olvasom először, de még mindig nem tudok napirendre térni fölötte 😂 😂
szerintem megvan a szezon első aranyköpése 😀
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Cobb-ra tényleg nincsenek szavak, a return TDjénél majd kiugrottam a székből, érdemes a lassításokban Kuhn-t figyelni, hogy lökdösi előre amikor már majd elesett Cobb. 😊gamerkrSegítek: Rookie Player of the Week.
több mint 13 éve
pff, most, hogy magamhoz tértem. először is: ha ez így folytatódik, nem élem túl a szezont, az biztos, a szívem azért nem bír el akármit.Köszönöm szépen Szobi!!! 😊
Az O tényleg félelmetes, futás is viszonylag működött, a passz meg zseniális. Jones pl labdát sem kapott, ha jól emlékszem 😛
D-t elég nehéz megítélni, mert tényleg komoly benézések voltak, viszont sztem ez a NO-offense top5-ben lesz.
ST: mondanám, hogy folytatjuk, ahol abbahagytuk, csak éppen Cobb TD-je hosszú hagyományt szakított meg. mondjuk egyértelmű, hogy hiba volt, onnan nem szabad elindulni 😛
Walden királyul tolta nagyon, secondary is egyben van (bush pl levédekezett egy passzt!), de persze van hova fejlődni. Wynn kifejezetten pozitív csalódás volt
ja, és eléggé mennek ezek a Rodgers->Jennings külső vállas megoldások
ÉS Boldog szülinapot, kobalu! a csapat is mindent megtett 😊Szobi22
Jobban nem is indulhatott volna a napom, én maradéktalanul elégedett vagyok a srácokkal 😀
Igaz, mondjuk az ST-ben volt egy kis pozitív Randall-lenesség 😀😀😀
több mint 13 éve
egyetértek szobival, mások szívével játszadozni a csapatnak nem menő dolog..Nekem valahogy a passzsiettetés hiányzott, futás ellen csak azok a fránya misstackle hegyek voltak rosszak, azok remélem csökkenni fognak.
A defenset nagyon meg kell javítani, főleg az LB-sorral nem voltam elégedettHurka