NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Nem lesz sajnos watt mvp ha nem lesz po...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Gabriel Houston Texans 525
Csak abban az esetben fogadom el hogy Watt nem lesz MVP, hogyha Manning, Rodgers, Brady vagy akármelyik ligaelit irányító, a hátralévő meccsein legalább 1 sacket, 1-1 kierőszakolt és megszerzett fumblet, valamint 1 interceptiont fel tud mutatni. Ugyanez igaz DeMarco Murrayre is.:cool:
több mint 11 éve
sevarafa Houston Texans 511 — "take what the defense gives you"

Ki dominálja ennyire a saját pozícióját? Senki... Évek óta ez megy... 3-4-es DE-ként telibever mindenkit, mindenben. HA ő nem MVP, akkor innentől soha nem is lesz senki sem az, a labdának erről az oldaláról...
több mint 11 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 449 — I like the Texans, I like who we are
Biztos csak az elfogultság miatt, de Watt simán a legesélyesebb az MVP-re. Már mint Manning vagy Rodgers mit csinálnak? Magasan vezetik a ligát azokban a számokban amikben a posztjuk alapján ki kell tűnniük. Watt viszont a saját posztján kívül ott van a special teamben és a támadósorban is. Nyilván nehéz versenyezni olyan nevekkel mint az előbbi két irányító, de nekik legyen elég annyi hogy SB-t játszhatnak egymás ellen februárban 😀
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 655 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Justin James Watt has as many TDs this season as Megatron.
Sixo67
Nagy ügy, nálunk Allen Hurnsnek is ennyi van, és ő UDFA rookie. 😀😀
több mint 11 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 431 — LIGHTS OUT!
Justin James Watt has as many TDs this season as Megatron.

több mint 11 éve
Sixpatrick lett a hét támadója😀 Erre se gondoltam volna hogy ez megtörténhet.swatt99
és a két jax meccs még esélyt ad neki hogy megint az legyen 😀samu09
Volt már 6 TD-s meccse az öregnek?LanceVance
Szerintem még maddenben sem tudott vele senki 6ot dobni 😀
több mint 11 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 670
Sixpatrick lett a hét támadója😀 Erre se gondoltam volna hogy ez megtörténhet.swatt99
és a két jax meccs még esélyt ad neki hogy megint az legyen 😀samu09
Volt már 6 TD-s meccse az öregnek?

több mint 11 éve
és a két jax meccs még esélyt ad neki hogy megint az legyen 😀
több mint 11 éve
swatt99 Houston Texans Clemson Tigers 985 — Bulls on Parade
Sixpatrick lett a hét támadója😀 Erre se gondoltam volna hogy ez megtörténhet.
több mint 11 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Nagyon nagy videó 😀

több mint 11 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 670
Tavalyi 2-14 után én idén 8-8 körüli mérleget jósoltam, szerintem a két Jags meccset behúzzuk és ennyi. De az előrelépés megkérdőjelezhetetlen 😀

több mint 11 éve
LWWW, hogy legyen benne meglepetés is 😀adam8
Ezt aláírnám. Houstonban úgy is kikapunk.iktriad
Legyünk reálisak. Luck bohócot fog csinálni az egész secondaryből, a Ravensnél pedig a futás idén a veszélyesebb, amit ugye a Houston nem nagyon tud orvosolni ebben a szezonban. Úgyhogy a két Jaguars meccset kötelezőnek kell venni és nem a mérlege miatt hanem mert tényleg erősebb a Colts és a Ravens.

Plusz it tegy video Mayocktól, aki a legnagyobb esélyesnek látja Wattot az MVP címre 😀
 www.nfl.com/videos/mayocks-slant/0ap3000000438121/Mayock-s-Slant-Watt-for-MVP
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 655 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
LWWW, hogy legyen benne meglepetés is 😀adam8
Ezt aláírnám. Houstonban úgy is kikapunk.
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
KC: @ARI, OAK, @PIT, SD
SD: NE, DEN, @SF, @KC ez öngyilkos kommandó
PIT: @CIN, @ATL, KC, CIN itt a macsknyúzás elég lehet valamire
BAL: @MIA, JAC, @HOU, CLE itt kilehet taposni egy harmadik félnek az utat
CIN: PIT, @CLE, DEN, @PIT ez mikor a macsek rákészül az elefántra
MIA: BAL, @NE, MIN, NYJ egy ütés mind felett
CLE: IND, CIN, @CAR, @BAL szintén öngyilkos kommandó
BUF: @DEN, GB, @OAK, @NE ez meg elismert kamikaze akció, anyahajó ellen
HOU: @JAC, @IND, BAL, JAC itt kilehet taposni egy harmadik félnek az utat
tehát a leggyilkosabb meccs a Bal-Hou lehet, viszont akkor mélytorkoztatni kell a Polákokat

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
LWWW, hogy legyen benne meglepetés is 😀

több mint 11 éve
swatt99 Houston Texans Clemson Tigers 985 — Bulls on Parade
KC: @ARI, OAK, @PIT, SD
SD: NE, DEN, @SF, @KC
PIT: @CIN, @ATL, KC, CIN
BAL: @MIA, JAC, @HOU, CLE
CIN: PIT, @CLE, DEN, @PIT
MIA: BAL, @NE, MIN, NYJ
CLE: IND, CIN, @CAR, @BAL
BUF: @DEN, GB, @OAK, @NE
HOU: @JAC, @IND, BAL, JAC
Itt vannak a wildcardért küzdő csapatok sorsolása ki mit gondol mi lehet a vége? Én azt mondom ha sikerül pozitív mérleggel zárni az már jó.Tippem: W L W W
több mint 11 éve
Andre Johnsonnak egyértelműen mennie kell a szezon végén. Már a csapat kárára is van. Idén már három dropja is volt, miközben előtte évekig egy sem. Sok sikert neki valahol máshol. Hatalmas játékos, meg a csapat ikonja, de ha ennyire menni akar, akkor hajrá.Bondi
Azon nyavajgott a szezon elején hogy nincs rendes irányító, így nincs esélyük SB-ba jutni. És mivel már nem mai csirke, nem sok esélye van már a gyűrűre. De ha elmegy szezon végén, melyik SB esélyes csapat igazolná le? Ráadásul úgy hogy most már minden csapat tudja hogy saját magát a csapat elé helyezi. Vagy megy a Texans B-be (Eagles) vagy Schaub után ha már 10 évig egymás mellett játszottak. De akkor meg ugyanott van 😀
több mint 11 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Andre Johnsonnak egyértelműen mennie kell a szezon végén. Már a csapat kárára is van. Idén már három dropja is volt, miközben előtte évekig egy sem. Sok sikert neki valahol máshol. Hatalmas játékos, meg a csapat ikonja, de ha ennyire menni akar, akkor hajrá.

több mint 11 éve
Hát Stez... tudom, hogy nincs igazam, de most egyetértek veled mindenben 😀

Remélni tudom, hogy:
1. Clowney térde nincs teljesen elbaszva, és nem erőltetik ebben a szezonban.
2. Andre Johnson távozik (pár éve még ezt nagyon nem akartam, gondolom ti sem Texans szurkolok, de itt az idő).
3. Lesz egy vállalható QB-nk hosszútávra, akiben jövő ilyenkor már fantáziát is látunk
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 46 867 — Whoops, looks like something went wrong.
Stez! Először is! Nincs igazam tudom 😀

Clowney idén még nem MVP, de majd jövőre ha nem sérül le 😊

Hal nekem bejön, főleg, hogy hol lett elhozva. Aki nekem idén a legnagyobb csalódás az nem más, mint a future Hall of Famer Andre Johnson. Azért mert ha valaki lesérül, és nem hoz számokat, az ok... Megvan az "igazolása"... Nem tehet róla, senki sem szeret/akar sérült lenni. DE AJ sajnos nem az a játékos aki volt eddig, ez lehet kor, vagy hozáállás kérdése, engem személy szerint nem is érdekel az ok. Úgysem ő a jövő, ő a múlt.
Na vitázzunk ezen, bár tudom nincs igazam 😀 😀sevarafa
Szerintem igazad van.
Kivéve Clowneyt, vele kapcsolatban valami komoly változásra lenne szükség.mustaine
Annyi változás kell hogy teljesen meggyógyuljon a térde. Egy normális meccset nem sikerült játszania. Láttuk az előszezonban az atlanta ellen, ha minden rendben van nincs az a falember aki mellett ne menne el. Ez a szezon már kuka neki. Most már arra kell figyelnie hogy jövő nyárig teljesen felépüljön.samu09
Először is szögezzük le Seva, nincs igazad 😀

Számomra az is kérdés, hogy egyáltalán jól sikerült-e Clowney műtétje. Heteket pihent a műtét után, tudtommal kipihente az orvosok által elvárt időszakot, és a rehabilitációt is végigcsinálta. Ha ezek ellenére is gondok vannak, akkor ott lehet, hogy nem az volt a baj, hogy ismét játszott, hanem az, hogy alapból valami nem volt teljesen jó a műtétnél, ami persze ott helyben nem biztos, hogy feltűnik, de amikor utólag komplikációk vannak, akkor valami ott lehet rossz lett. Clowney még csak 21 éves, a regenerálódásnak és a felépülési időnek is gyorsabbnak kéne lennie.
Az egész kezd úgy kinézni, hogy lehet IR-re kéne pakolni, és belenézni a lábába, minden rendben van-e, de ha igen, akkor is rinyál, hogy állandóan fáj a térde, szóval erre a maradék pár hétre már nem is kéne visszaerőltetni a pályára, mert ha mondjuk rásérül, akkor hiába lesz 9 hónapja felépülni, sokkal aggasztóbb lesz az egész.

Johnson menni akart szezon előtt is, most is ugyanez a helyzet szerintem, nem túl fair viselkedés ez a pályán, de gondolom el akarja érni, hogy kivágják. Egy edző számára pedig a legnagyobb "ellenség" a motiváció nélküli, beleszaró játékos, akitől általában mindenki rögtön szabadulni akar. A. J. szerintem nem rosszabb WR, nyilván a sebessége kopik, de ő előtte sem abból élt. Csak ugye kissé tojik a játékba, nem is koncentrál annyira, adja magát a drop, hogy nem veri a CB-t. Ugyanaz a helyzet, mint ami Jacksonnal a Buccaneersnél. Jöjjön a Coltsba, ott még lehet 1-2 jó éve. 😛

több mint 11 éve

Hal nekem bejön, főleg, hogy hol lett elhozva. Aki nekem idén a legnagyobb csalódás az nem más, mint a future Hall of Famer Andre Johnson. Azért mert ha valaki lesérül, és nem hoz számokat, az ok... Megvan az "igazolása"... Nem tehet róla, senki sem szeret/akar sérült lenni. DE AJ sajnos nem az a játékos aki volt eddig, ez lehet kor, vagy hozáállás kérdése, engem személy szerint nem is érdekel az ok. Úgysem ő a jövő, ő a múlt.
Szerintem igazad van.
Kivéve Clowneyt, vele kapcsolatban valami komoly változásra lenne szükség.mustaine
Annyi változás kell hogy teljesen meggyógyuljon a térde. Egy normális meccset nem sikerült játszania. Láttuk az előszezonban az atlanta ellen, ha minden rendben van nincs az a falember aki mellett ne menne el. Ez a szezon már kuka neki. Most már arra kell figyelnie hogy jövő nyárig teljesen felépüljön.
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan

Szerintem igazad van.
Kivéve Clowneyt, vele kapcsolatban valami komoly változásra lenne szükség.

több mint 11 éve

Na vitázzunk ezen, bár tudom nincs igazam 😀 😀
több mint 11 éve
 bleacherreport.com/articles/2284833-texans-qb-ryan-fitzpatricks-son-shows-off-math-skills-during-postgame-presser?utm_source=twitter.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programming-nationalSixo67
Lehet az apja eladott labdáit nem tudta volna összeszámolni 😀