NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 580
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 11 éve
Szar idénye van. Egyes mockokban első körben sincs már egy ideje. Tavaly még nekem ő volt a liebling-em, de hamar kiábrándított.Sixo67Szerintem Mariota után egyértelműen a legjobb QB. De ezért is mondom, hogy az idei felhozatal semmivel sem jobb mint a tavalyi,
több mint 11 éve
Szar idénye van. Egyes mockokban első körben sincs már egy ideje. Tavaly még nekem ő volt a liebling-em, de hamar kiábrándított.Micsoda???? Ez most ugye nem komoly?BondiAz idei Hundleyt csoda ha draftolja valaki.Sixo67Ahhoz képest, hogy tavaly még azt mondták, hogy az idei QB prospect-ek sokkal jobbak lesznek...én személy szerint sokkal jobbnak nem érzem. Mondjuk van egy Mariota aki magasan a legjobb...meg Hundley aki véleményem szerint nagyon jó kis irányító lesz.BondiBár tegyük hozzá, hogy szar QB felhozatal lesz a drafton idén.Sixo67Malac, Fitz, Savage aki erre nem hoz QBt annak valami màsik dimenzióba kène tènykednisutianapHűha Bondi mingyà tökönlövömmagamsutianapNa mondjad mi a helyzet 😊Bondi
több mint 11 éve
Micsoda???? Ez most ugye nem komoly?Az idei Hundleyt csoda ha draftolja valaki.Sixo67Ahhoz képest, hogy tavaly még azt mondták, hogy az idei QB prospect-ek sokkal jobbak lesznek...én személy szerint sokkal jobbnak nem érzem. Mondjuk van egy Mariota aki magasan a legjobb...meg Hundley aki véleményem szerint nagyon jó kis irányító lesz.BondiBár tegyük hozzá, hogy szar QB felhozatal lesz a drafton idén.Sixo67Malac, Fitz, Savage aki erre nem hoz QBt annak valami màsik dimenzióba kène tènykednisutianapHűha Bondi mingyà tökönlövömmagamsutianapNa mondjad mi a helyzet 😊Bondi
több mint 11 éve
Az idei Hundleyt csoda ha draftolja valaki.Ahhoz képest, hogy tavaly még azt mondták, hogy az idei QB prospect-ek sokkal jobbak lesznek...én személy szerint sokkal jobbnak nem érzem. Mondjuk van egy Mariota aki magasan a legjobb...meg Hundley aki véleményem szerint nagyon jó kis irányító lesz.BondiBár tegyük hozzá, hogy szar QB felhozatal lesz a drafton idén.Sixo67Malac, Fitz, Savage aki erre nem hoz QBt annak valami màsik dimenzióba kène tènykednisutianapHűha Bondi mingyà tökönlövömmagamsutianapNa mondjad mi a helyzet 😊Bondi
több mint 11 éve
Ahhoz képest, hogy tavaly még azt mondták, hogy az idei QB prospect-ek sokkal jobbak lesznek...én személy szerint sokkal jobbnak nem érzem. Mondjuk van egy Mariota aki magasan a legjobb...meg Hundley aki véleményem szerint nagyon jó kis irányító lesz.Bár tegyük hozzá, hogy szar QB felhozatal lesz a drafton idén.Sixo67Malac, Fitz, Savage aki erre nem hoz QBt annak valami màsik dimenzióba kène tènykednisutianapHűha Bondi mingyà tökönlövömmagamsutianapNa mondjad mi a helyzet 😊Bondi
több mint 11 éve
Már írtam korábban. Vagy 6. kör Bryce Petty-ért. Vagy Rakeem Cato UDFA-ról.Ès mit vàlasztasz a nyakig vagy a maybebabyt?sutianapBár tegyük hozzá, hogy szar QB felhozatal lesz a drafton idén.Sixo67Malac, Fitz, Savage aki erre nem hoz QBt annak valami màsik dimenzióba kène tènykednisutianapHűha Bondi mingyà tökönlövömmagamsutianapNa mondjad mi a helyzet 😊Bondi
több mint 11 éve
Ès mit vàlasztasz a nyakig vagy a maybebabyt?Bár tegyük hozzá, hogy szar QB felhozatal lesz a drafton idén.Sixo67Malac, Fitz, Savage aki erre nem hoz QBt annak valami màsik dimenzióba kène tènykednisutianapHűha Bondi mingyà tökönlövömmagamsutianapNa mondjad mi a helyzet 😊Bondi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Bár tegyük hozzá, hogy szar QB felhozatal lesz a drafton idén.Malac, Fitz, Savage aki erre nem hoz QBt annak valami màsik dimenzióba kène tènykednisutianapHűha Bondi mingyà tökönlövömmagamsutianapNa mondjad mi a helyzet 😊Bondi
több mint 11 éve
Malac, Fitz, Savage aki erre nem hoz QBt annak valami màsik dimenzióba kène tènykedniHűha Bondi mingyà tökönlövömmagamsutianapNa mondjad mi a helyzet 😊Bondi

több mint 11 éve
Hűha Bondi mingyà tökönlövömmagamsutianapNa mondjad mi a helyzet 😊
több mint 11 éve
4èv a ruki szerződès, az ötödik pociós, sapka megkeverte a paklit...Ebből nekem pont az ellenkezője jön le.Sixo67Az opció 2016-ra vonatkozik, amit a következő szezon után lehet aktiválni.nincs, csak ha élnek az opciójávalsapka2015-ös szezonban még van szerződése, nem?mustaineRG 3-t állítólag tradelni akarják szezon végén. Kell nekünk? Biztos többet mutatna mint Fitzi, neki is menne a nohuddle + egy kis read option is amíg újra el nem kaszálják a térgyit 😀samu09év végén lejár a szerződésesapka
www.spotrac.com/nfl/washington-redskins/robert-griffin-iii/mustaine
Hűha Bondi mingyà tökönlövömmagam

több mint 11 éve
Ryan Mallett kapni fog egy rövidtávú szerződést. Ő is jól jár és mi is. Valószínüleg vetminért visszahozzuk 1-2 szezonra. Valószínűleg ő lesz a kezdő a 2015-ös szezonban, ha csak nem győzi le valaki az offseasonben. Ezek alapján nem is biztos, hogy fogunk draftolni irányítót a draftról.
több mint 11 éve
Ebből nekem pont az ellenkezője jön le.Az opció 2016-ra vonatkozik, amit a következő szezon után lehet aktiválni.nincs, csak ha élnek az opciójávalsapka2015-ös szezonban még van szerződése, nem?mustaineRG 3-t állítólag tradelni akarják szezon végén. Kell nekünk? Biztos többet mutatna mint Fitzi, neki is menne a nohuddle + egy kis read option is amíg újra el nem kaszálják a térgyit 😀samu09év végén lejár a szerződésesapka
www.spotrac.com/nfl/washington-redskins/robert-griffin-iii/mustaine
több mint 11 éve
Az opció 2016-ra vonatkozik, amit a következő szezon után lehet aktiválni.nincs, csak ha élnek az opciójávalsapka2015-ös szezonban még van szerződése, nem?mustaineRG 3-t állítólag tradelni akarják szezon végén. Kell nekünk? Biztos többet mutatna mint Fitzi, neki is menne a nohuddle + egy kis read option is amíg újra el nem kaszálják a térgyit 😀samu09év végén lejár a szerződésesapka
www.spotrac.com/nfl/washington-redskins/robert-griffin-iii/
több mint 11 éve
A nap híre....Fitzpatrick megszabadult a szakállától. Vagyis egy kicsit hagyott csak hogy nehogy azt higgyék, hogy új játékos van a csapatnál 😀BondiPedig sokat segítene a megítélésén ha mindenki az hinné, hogy egy új QB jött a csapathoz.
több mint 11 éve
A nap híre....Fitzpatrick megszabadult a szakállától. Vagyis egy kicsit hagyott csak hogy nehogy azt higgyék, hogy új játékos van a csapatnál 😀
több mint 11 éve
nincs, csak ha élnek az opciójával2015-ös szezonban még van szerződése, nem?mustaineRG 3-t állítólag tradelni akarják szezon végén. Kell nekünk? Biztos többet mutatna mint Fitzi, neki is menne a nohuddle + egy kis read option is amíg újra el nem kaszálják a térgyit 😀samu09év végén lejár a szerződésesapka
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
2015-ös szezonban még van szerződése, nem?RG 3-t állítólag tradelni akarják szezon végén. Kell nekünk? Biztos többet mutatna mint Fitzi, neki is menne a nohuddle + egy kis read option is amíg újra el nem kaszálják a térgyit 😀samu09év végén lejár a szerződésesapka
több mint 11 éve
Pont ezt akartam ma én is írni, hogy olcsóért nagyon szívesen kipróbálnám.
több mint 11 éve
RG 3-t állítólag tradelni akarják szezon végén. Kell nekünk? Biztos többet mutatna mint Fitzi, neki is menne a nohuddle + egy kis read option is amíg újra el nem kaszálják a térgyit 😀samu09év végén lejár a szerződése
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
RG 3-t állítólag tradelni akarják szezon végén. Kell nekünk? Biztos többet mutatna mint Fitzi, neki is menne a nohuddle + egy kis read option is amíg újra el nem kaszálják a térgyit 😀
több mint 11 éve
Duke QB-nál jobbat nem is lehetne kívánni. Remélem kezdeni fog a Titans ellen.
több mint 11 éve
7 meccs 30qbr td/int/fum 5/4/4 cmp60 rat81Kurta jó !Sixo67Érkezett Thad Lewis QB Mallett helyére.BondiMit tudunk róla?samu09
Decsinos

több mint 11 éve
szégyen, hogy eddig nem volt csapata.Érkezett Thad Lewis QB Mallett helyére.BondiMit tudunk róla?samu09
már a Rams-ben is ő volt a legjobb QB, mégis elengedték.