NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
21/33, 306 yard, 2 TD, 3 INT

több mint 11 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 447 — I like the Texans, I like who we are
215 yard 2 TD 0 INT 23 futott yard
Első meccsén nem hiszem hogy nagyon engedni fogják dobálózni sokat segíthet neki egy jó futójáték Foster képes rá szóval irány a győzelem😀swatt99
ha játszik Foster
több mint 11 éve
swatt99 Houston Texans Clemson Tigers 985 — Bulls on Parade
215 yard 2 TD 0 INT 23 futott yard
Első meccsén nem hiszem hogy nagyon engedni fogják dobálózni sokat segíthet neki egy jó futójáték Foster képes rá szóval irány a győzelem😀
több mint 11 éve
Egyébként ki mit vár Mallett-tól? Milyen számokat fog produkálni? Képes lehet a "hátára" venni a csapatot?
Az én tippem: 17/27, 229 yard, 1 TD 1 INTBondi
200 yard 2/1 TD/INT és 3 futott yard 😀
több mint 11 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Egyébként ki mit vár Mallett-tól? Milyen számokat fog produkálni? Képes lehet a "hátára" venni a csapatot?
Az én tippem: 17/27, 229 yard, 1 TD 1 INT

több mint 11 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Igen, az volt a baj hogy a Rams volt az 1/2 akiknél minimális esély volt csak a QB-húzásra így nem lehetett meghülyíteni a Jaxet és haverjait.

több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 46 867 — Whoops, looks like something went wrong.
Természetesen ALLEN HURNST!!!4444

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Reednek kéne középre bemennie és fasza lenne, szezon végén Cushing úgyis cut.adam8
BoB Cushingról: “I think if you look back at some of the guys I've dealt with that have come off a knee injury, maybe it is eight, nine games into it where they're truly trusting their knee and they’re full speed.”

Tehát Cushingot biztos nem cutolják. Reed sok interjút adott azzal kapcsolatban hogy éppen kézik át ILB-nek, aztán egyszer csak abbamaradt és hagyták a szélen. Nem tudom miben különbözik az OLB az ILB-től, hogy ennyire nehéz beletanulni, de neki nem sikerült. Fél évvel a draft után úgy gondolom, árulni kellett volna az 1/1-et, lejjebb menni és behúzni Mack-et, aki a Raiders védelmének közepén faszán aprít, így nem lenne ILB gond.samu09
ILBt lehetett vóna kaparni az elsőkör közepèn. Szerintem nem volt aki följött volna 1/1re. Esetleg a Bilz, de akkor Watkisra kellett volna feküdni. Nèzegettem így utólag, de nem lett megvilàgosodàsom, hogy ki a vères tüdőt kellett vón 1/1re húzni, màrminthogy value-ba is kijöjjön.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 528 — Chiefs GM
Reednek kéne középre bemennie és fasza lenne, szezon végén Cushing úgyis cut.adam8
BoB Cushingról: “I think if you look back at some of the guys I've dealt with that have come off a knee injury, maybe it is eight, nine games into it where they're truly trusting their knee and they’re full speed.”

Tehát Cushingot biztos nem cutolják. Reed sok interjút adott azzal kapcsolatban hogy éppen kézik át ILB-nek, aztán egyszer csak abbamaradt és hagyták a szélen. Nem tudom miben különbözik az OLB az ILB-től, hogy ennyire nehéz beletanulni, de neki nem sikerült. Fél évvel a draft után úgy gondolom, árulni kellett volna az 1/1-et, lejjebb menni és behúzni Mack-et, aki a Raiders védelmének közepén faszán aprít, így nem lenne ILB gond.samu09
Mack egy OLB nem ILB.Sixo67
ILB-t játszik. Illetve egy meccsét néztem, akkor nagyon bent mozgott.samu09
4-3-at játszik alapból a Raiders, Mack OLB. ILB-ként nem jönne ki az egyik legnagyobb erőssége, nagyon jól zárja le a széleket futás ellen és tereli vissza középre a futót (ha még lenne egy normális MLB, aki ebből profitál... de ez itt már off 😊 )

több mint 11 éve

Mack egy OLB nem ILB.Sixo67
ILB-t játszik. Illetve egy meccsét néztem, akkor nagyon bent mozgott.
több mint 11 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 430 — LIGHTS OUT!

Mack egy OLB nem ILB.

több mint 11 éve

Tehát Cushingot biztos nem cutolják. Reed sok interjút adott azzal kapcsolatban hogy éppen kézik át ILB-nek, aztán egyszer csak abbamaradt és hagyták a szélen. Nem tudom miben különbözik az OLB az ILB-től, hogy ennyire nehéz beletanulni, de neki nem sikerült. Fél évvel a draft után úgy gondolom, árulni kellett volna az 1/1-et, lejjebb menni és behúzni Mack-et, aki a Raiders védelmének közepén faszán aprít, így nem lenne ILB gond.
több mint 11 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Reednek kéne középre bemennie és fasza lenne, szezon végén Cushing úgyis cut.

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
A Mercilusra mèg senki nem mondott sömmit, ez ennyire egyèrteműen baromsàg vagy csak le vagyok nèmítva?sutianap
Volt eddig két jó meccse. Én arra számítottam hogy Clowney és Watt egy oldalon fognak játszani és Mercilus karjaiba terelik a futót meg hasonló, de nem jött be.samu09
Így vègkèpp nem èrtem, aszittem elkezdik pakolni az izmot, hogy DE legyen. Nekem akkor lesz èrtelme, ha Mercit sikerül elpasszolni valami pickèrt, - ahhoz viszont jàtszania kell, így nembànjuk, ha pihenünk Jàde dolog èrtelmet nyer. Àmbàr túl összeesküvős így. 😀

több mint 11 éve
A Mercilusra mèg senki nem mondott sömmit, ez ennyire egyèrteműen baromsàg vagy csak le vagyok nèmítva?sutianap
Volt eddig két jó meccse. Én arra számítottam hogy Clowney és Watt egy oldalon fognak játszani és Mercilus karjaiba terelik a futót meg hasonló, de nem jött be.samu09
Egyébként Clowney az utolsó évére, brutális lett futás ellen is, nem sok futó ment el mellette ( ha volt ilyen egyáltalán) szezon 2. felében, csak a mobilis QB-kel nem boldogult ,azok mindig átverték.
Szerintem bőven van hely a pályán Mercilusnak is ha JD ott is van.

több mint 11 éve
Volt eddig két jó meccse. Én arra számítottam hogy Clowney és Watt egy oldalon fognak játszani és Mercilus karjaiba terelik a futót meg hasonló, de nem jött be.
több mint 11 éve
A Mercilusra mèg senki nem mondott sömmit, ez ennyire egyèrteműen baromsàg vagy csak le vagyok nèmítva?

több mint 11 éve
Váltsunk témát 😀
A Texans oldalán elkezdték elemezni Mallettet, úgyhogy kezdjük el mi is:
 www.youtube.com/watch?v=_Z0uBItsSJI
Ezt a részt én is láttam anno, mondjuk fogalmam sem volt róla ki ő 😀 A karerejéről meg mindent elmond hogy 20 yardra 0,7 másodperc alatt dob el.
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Gabriel!

Én is kérdeztem anno BoBról, hogy ugyan mitől QB guru. Ellenben azt inkább elfogadom, hogy offensive guru. Ahhoz ért.
BoB fél szezon alatt nem tudta implementálni a gyakorlatilag mindenben más sémáját. Nem biztos, hogy reális cél volt eleve. Én várok még két szezont vele.
Fitz miért jött? Rá nem kellet sokat költeni, gyakorlatilag kirúgták. Nem találtak megfelelő irányítót (rosteren+draft+FA) akire fel akarnák építeni a csapatot. Fitz legalább már játszott területtámadást a Billsben évekig, eleinte egész jól. Annyit látok mögötte, hogy ha legalább a QB gyorsan belerázódik a sémába, az a többieken is segít (megérteni mi is a játék). Aztán jövőre hozzák a nagy reménységet valahonnan, egy már nagyjából működő rendszerbe. Ez lehetett a terv vele és úgy általában.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 231
Akkor 1 pár név akik kisebbek McGloinnál: Russell Wilson, Drew Brees, Johnny Manziel, Kellen Moore, Tyrod Taylor. Vick és Chase Daniel sem hiszem hogy sokkal nagyobb nála, de Bridgewater és Clausen sem izomkolosszusok. Mindegy, mert nem McGloinra volt kihegyezve a hozzászólás, hanem O'Brienre. McGloinról meg annyit hogy volt 5 perc hírneve, mostanság 3. QB Carr meg Schaub mögött. Szerintem nem csinált vele nagy csodát O'Brien, szerinted igen. 2 ember 2 vélemény.Gabriel
nem kisebb egyik sem. az egy dolog, hogy magasabbnak van nyilvántartva, mint ami (a Combine-ra nem hívták meg, így a Pro Dayen mérték, ott szoktak csalni ezzel azzal). Doug Flutie is 5-10 az nfl.comon, aztán a valóságban ennyi sem volt, lásd a Football Life-ban. aki látta élőben McGloint, pl. újságírók interjú közben, azok írták, hogy alacsonyabb, mint 6 láb. ennek megfelelően nagy fegyvertény, hogy még az NFL-ben van, mert ő nem tudja az alacsonyságát mobilitással kompenzálni, mint Russell Wilson, nem elég atletikus ahhoz. és nem a 3. számú QB, hanem a 2., a Dolphins ellen ő irányított idén, miután Carr megsérült.

buhloone mindstate

több mint 11 éve
Gabriel Houston Texans 525
Na röviden én is megosztom a véleményem. Többen írtátok már azt hogy BOB mekkora offenzív guru, meg micsoda QB mágus úgy, hogy ezt egy szem Matt McGloin nevű irányítóra alapozzátok aki hol is tart most? .Gabriel
elég messze, tekintve, hogy McGloin mindössze 180 cm magas, nem mobilis, emellett a tenyere a legkisebb a ligában lévő QB-k közül. ilyen paraméterekkel nem nagyon fordultak meg irányítók az NFL-ben az utóbbi időben, UDFA-ként is alig akarta valaki leigazolni, még a Penn State-en is walk-on volt. ennek ellenére McGloin több meccsen volt kezdő újoncként, nem vallott szégyent, egyet meg is nyert, pont a Texans ellen. az, hogy még mindig az NFL-ben van, ráadásul a jobb backupok közé tartozik, a fizikai tulajdonságait tekintve kisebb csoda. tehát a kérdésre válaszolva, sokkal messzebb jutott, mint várták tőle, és ebben O'Briennek nagy szerepe volt.deyell
Akkor 1 pár név akik kisebbek McGloinnál: Russell Wilson, Drew Brees, Johnny Manziel, Kellen Moore, Tyrod Taylor. Vick és Chase Daniel sem hiszem hogy sokkal nagyobb nála, de Bridgewater és Clausen sem izomkolosszusok. Mindegy, mert nem McGloinra volt kihegyezve a hozzászólás, hanem O'Brienre. McGloinról meg annyit hogy volt 5 perc hírneve, mostanság 3. QB Carr meg Schaub mögött. Szerintem nem csinált vele nagy csodát O'Brien, szerinted igen. 2 ember 2 vélemény.
több mint 11 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Nekem mondjuk Cook dobómozdulata nem tetszik, kissé mint ha mélyről eresztené el a labdákat.
Ettől függetlenül látok benne potenciált.Stez
Illetve pontosságban is lenne még fejlődni valója.

több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 231
Na röviden én is megosztom a véleményem. Többen írtátok már azt hogy BOB mekkora offenzív guru, meg micsoda QB mágus úgy, hogy ezt egy szem Matt McGloin nevű irányítóra alapozzátok aki hol is tart most? .Gabriel
elég messze, tekintve, hogy McGloin mindössze 180 cm magas, nem mobilis, emellett a tenyere a legkisebb a ligában lévő QB-k közül. ilyen paraméterekkel nem nagyon fordultak meg irányítók az NFL-ben az utóbbi időben, UDFA-ként is alig akarta valaki leigazolni, még a Penn State-en is walk-on volt. ennek ellenére McGloin több meccsen volt kezdő újoncként, nem vallott szégyent, egyet meg is nyert, pont a Texans ellen. az, hogy még mindig az NFL-ben van, ráadásul a jobb backupok közé tartozik, a fizikai tulajdonságait tekintve kisebb csoda. tehát a kérdésre válaszolva, sokkal messzebb jutott, mint várták tőle, és ebben O'Briennek nagy szerepe volt.

buhloone mindstate

több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 46 867 — Whoops, looks like something went wrong.
Nekem mondjuk Cook dobómozdulata nem tetszik, kissé mint ha mélyről eresztené el a labdákat.
Ettől függetlenül látok benne potenciált.

több mint 11 éve
Tom Savage > Connor Cook , ennyi.