NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 578
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 11 éve
Hogy látjátok az esélyeket hétvégére, ellenünk?Illetve van-e olyan kulcsjátékos, aki sérülés miatt kimaradhat?
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
Mallet biztatóan kezdett remélem ez így is marad. swatt99Ha nem jönne be Watt majd beáll oda is 😊 Hihetelen ez a figura. Drukkoltam egyébként Mallett-nak, megérdemel egy ilyen esélyt.
több mint 11 éve
Egyébként nagyon tetszett a no huddle offense 😊 Végre az O lélekben is ott volt a pályán, teljesen máshogy festett, mint Fitzpatrickkal. És végre vannak 10 yardnál hosszabb passzok is 😀
több mint 11 éve
Mallet biztatóan kezdett remélem ez így is marad. Keenum miatt egy kicsit óvatos vagyok igaz ő nem nyert meccset de az első meccse után már kikiáltották hogy évekig megoldva a helyzet aztán láttuk mi lett egyre gyengébb produkció majd cut ...A második punter mészárlás után látható volt hogy nem is próbálnak blokkolni a puntoknál. Valszeg meg lett mondva hogy ne kockáztassanak ilyenekkel. És lehet lenulláztuk volna őket ha simán punt van és hozhatjuk a labdát.
Blue első pár futásánál azt gondoltam ennek a meccsnek annyi de utána kellemes meglepetést okozott. Watt szokásos jó meccs egyedül a 2. punter megütésnél érzek egy kis hibát mert felesleges volt ennyire támadni de jó látni hogy neki nincs elvesztett labda mindent megtesz.swatt99
több mint 11 éve
Mallet biztatóan kezdett remélem ez így is marad. Keenum miatt egy kicsit óvatos vagyok igaz ő nem nyert meccset de az első meccse után már kikiáltották hogy évekig megoldva a helyzet aztán láttuk mi lett egyre gyengébb produkció majd cut ...Blue első pár futásánál azt gondoltam ennek a meccsnek annyi de utána kellemes meglepetést okozott. Watt szokásos jó meccs egyedül a 2. punter megütésnél érzek egy kis hibát mert felesleges volt ennyire támadni de jó látni hogy neki nincs elvesztett labda mindent megtesz.
több mint 11 éve
Hallod...telibe...ja 😀211 yard 2 td 1 int , -3 futott yard, taníts mesterSixo67Egyébként ki mit vár Mallett-tól? Milyen számokat fog produkálni? Képes lehet a "hátára" venni a csapatot?200 yard 2/1 TD/INT és 3 futott yard 😀samu09
Az én tippem: 17/27, 229 yard, 1 TD 1 INTBondi
Amúgy sokan nagyon közel voltatok a tippelésben.
több mint 11 éve
KèkAlfrèd 😊sutianapNem hittem volna ilyen teljesítményre lesz képes, mondjuk az O-line is dicséretet érdemel.
több mint 11 éve
Nem ámítok senkit 😀Gyorsan kiábrándítottál.Sixo67Fantasyba felszedtem waiverről kezdőbe, és projection-be ezt jósolták neki 😀samu09211 yard 2 td 1 int , -3 futott yard, taníts mesterSixo67Egyébként ki mit vár Mallett-tól? Milyen számokat fog produkálni? Képes lehet a "hátára" venni a csapatot?200 yard 2/1 TD/INT és 3 futott yard 😀samu09
több mint 11 éve
Gyorsan kiábrándítottál.Fantasyba felszedtem waiverről kezdőbe, és projection-be ezt jósolták neki 😀samu09211 yard 2 td 1 int , -3 futott yard, taníts mesterSixo67Egyébként ki mit vár Mallett-tól? Milyen számokat fog produkálni? Képes lehet a "hátára" venni a csapatot?200 yard 2/1 TD/INT és 3 futott yard 😀samu09
több mint 11 éve
Fantasyba felszedtem waiverről kezdőbe, és projection-be ezt jósolták neki 😀211 yard 2 td 1 int , -3 futott yard, taníts mesterSixo67Egyébként ki mit vár Mallett-tól? Milyen számokat fog produkálni? Képes lehet a "hátára" venni a csapatot?200 yard 2/1 TD/INT és 3 futott yard 😀samu09
több mint 11 éve
KèkAlfrèd 😊

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
211 yard 2 td 1 int , -3 futott yard, taníts mesterEgyébként ki mit vár Mallett-tól? Milyen számokat fog produkálni? Képes lehet a "hátára" venni a csapatot?200 yard 2/1 TD/INT és 3 futott yard 😀samu09
több mint 11 éve
Nálam eddig sem volt kérdése, csak az hogy tudja e vinni a csapatot.Lehet hogy csak az elfogultság miatt, hogy annyira vártam Mallettet, de úgy láttam jobban ment az O-nak, és mi lett volna ha Foster is ott van? Mind1 Mallett jól mutatkozott be.samu09Mallett >Fitzpatrick nem kérdés.Sixo67
több mint 11 éve
Lehet hogy csak az elfogultság miatt, hogy annyira vártam Mallettet, de úgy láttam jobban ment az O-nak, és mi lett volna ha Foster is ott van? Mind1 Mallett jól mutatkozott be.samu09Mallett >Fitzpatrick nem kérdés.
több mint 11 éve
Szerintem a szezon legjobb meccsét játszottuk. Mallett első meccsén több, mint biztató volt. Blue is nagyon jól nyomta.
több mint 11 éve
Szép győzelem volt. Nem volt ekkora különbség a két csapat közt, de most (kivételesen) nekünk jött össze minden.
több mint 11 éve
Lehet hogy csak az elfogultság miatt, hogy annyira vártam Mallettet, de úgy láttam jobban ment az O-nak, és mi lett volna ha Foster is ott van? Mind1 Mallett jól mutatkozott be.
több mint 11 éve
Holnap nem játszik Foster. Mallet-nek ez nem könnyíti meg a helyzetét.De így az esély adott hogy megmutassa mit tud.swatt99Mallett igazán sajnálhatja, hogy Foster nem tud játszani. Így már az első kezdő meccsén máris nagyobb teher kerül rá.
több mint 11 éve
Holnap nem játszik Foster. Mallet-nek ez nem könnyíti meg a helyzetét.De így az esély adott hogy megmutassa mit tud.
több mint 11 éve
Cushing és Clowney is edzett ma, BoB szerint tuti hogy kapnak egy-két playt a Browns ellen. Max Bollugh ILB pedig bekerült a keretbe a PS-ből. Remélem meg is ragad, nagyon szurkoltam neki a pre-seasonben.
több mint 11 éve
17-27, 333 yard, 1td 2int
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
18-23, 278 yard 2td 1int
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich