Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 11 éve
1.: Jópár meccs ment el azon, hogy az O nem hozta a pontokat, pedig a D tartotta magát. A Steelers ellen is pl meg lehetett volna nyerni a végén, de szokás szerint Fitzi szar volt. A secondary most már csak azt nem nyeli be amit nem dobnak. Hihetetlen hogy meg sem próbálják levédekezni a passzt, folyton az elkapót nézik és akkor viszik le mikor a kezében van a labda, pedig nemegyszer jobb pozícióban voltak az elkapónál és leszedhették volna a labdát. 2.: Múlthéten azért nem jétszott mert beteg lett szegénykém 😕 illetve azt nyilatkozta, hogy még mindig nem tudják a kellő mértékbe terhelni a térdét a gyakorlatokon tehát nem gyógyul a lába. Nem tudom hova lett az amerikai orvostudomány ahol egy lábtörést 3 hét alatt rendbe raknak 😀
3.: Csak a múlt héten pihent, azelőtt játszik. Most bye van úgyhogy pihenhet még. Amúgy meg lassú lett, félti magát és egyenlőre a meccs előtti beszédeivel tesz valamit a csapatért. Lehet azon van hogy kihúzzon egy szezont sérülés nélkül, de hát ki látott már olyan ILB-t aki kerüli az ütközést? Ma raktak ki egy Re-Draft videót nfl.comra és ott Mack-et rakták 1/1-re. Lehet jobban jártunk volna, ha most van egy rendes LB a csapatban, talán a futás ellen komolyabb lenne a védekezés.
3.: -Mallett kezd
-A karerőssége messze felülmúlja Fitzijét, tehát mind a rövid-és hosszú passzok kevesebb eséllyel landolnak az ellennél.
-Talán első kört is megért volna a drafton, illetve tuti hogy ha nem Brady mögé kerül, akkor már kezdett volna.
-Viszont mivel nincs kezdő tapasztalata, ki tudja hogyan fog viselkedni élesben.
-BoB dolgozott már vele, tudja mit várhat el tőle, viszont ha rá meri bízni a csapatot mikor még van esély a PO-ra, akkor miért nem ő kezdett az elejétől???
több mint 11 éve
Akkor vitaindítónak mit szólnál néhány témához, amit kifejthetsz? De igazából bárki fejtegetheti, kíváncsi vagyok a véleményetekre.Na akkor visszatértem 😉sevarafaJa, úgyhogy nyugodtan szólj csak hozzá és ne tartsd magadban.Bondién ilynre nem emlékszem de eddig is ugyanazok szóltak hozzá ebben a szobábansamu09Pedig anno megkaptam, hogy én üldöztem el mindenkit 😊sziasztok! nem tűntem el, egyszerűen csak nem írom meg a véleményem, annyira nem értek veletek egyet sok mindenben (Nem csak Clowney-val kapcsolatban)...Pedig akkor élt igazán ez a topic mikor órákon át vitatkoztunk 😀 azóta napok telnek el két post között 😕samu09
Amikor meg megírtam a véleményem akkor céltábla lettem, az egyszer is elég volt 😊
Csendben figyelgetek a háttérből 😊
Szurkolok a Texans-nak 😊sevarafa
lehet azóta se jöttek vissza 😉sevarafa
1. A Texans egyre szarabb. Mi a tosz van?
2. Clowney folyton sérült. Mi a tosz van már?
3. Cushingnál azt kamuzták, csak pihenőt kap a térde miatt, ennek ellenére két hete nem játszik, most meg csönd van körülötte. Mi a tosz van vele?
4. Fitzpatrick helyett Mallett kezd. Fitz tényleg ilyen gyenge volt? És mit vársz Mallettől? Tosz?
De figyelmeztetlek, bármi is legyen a válaszod, nincs igazad.
több mint 11 éve
Na akkor visszatértem 😉Ja, úgyhogy nyugodtan szólj csak hozzá és ne tartsd magadban.Bondién ilynre nem emlékszem de eddig is ugyanazok szóltak hozzá ebben a szobábansamu09Pedig anno megkaptam, hogy én üldöztem el mindenkit 😊sziasztok! nem tűntem el, egyszerűen csak nem írom meg a véleményem, annyira nem értek veletek egyet sok mindenben (Nem csak Clowney-val kapcsolatban)...Pedig akkor élt igazán ez a topic mikor órákon át vitatkoztunk 😀 azóta napok telnek el két post között 😕samu09
Amikor meg megírtam a véleményem akkor céltábla lettem, az egyszer is elég volt 😊
több mint 11 éve
Ja, úgyhogy nyugodtan szólj csak hozzá és ne tartsd magadban.én ilynre nem emlékszem de eddig is ugyanazok szóltak hozzá ebben a szobábansamu09Pedig anno megkaptam, hogy én üldöztem el mindenkit 😊sziasztok! nem tűntem el, egyszerűen csak nem írom meg a véleményem, annyira nem értek veletek egyet sok mindenben (Nem csak Clowney-val kapcsolatban)...Pedig akkor élt igazán ez a topic mikor órákon át vitatkoztunk 😀 azóta napok telnek el két post között 😕samu09
több mint 11 éve
én ilynre nem emlékszem de eddig is ugyanazok szóltak hozzá ebben a szobábanPedig anno megkaptam, hogy én üldöztem el mindenkit 😊sziasztok! nem tűntem el, egyszerűen csak nem írom meg a véleményem, annyira nem értek veletek egyet sok mindenben (Nem csak Clowney-val kapcsolatban)...Pedig akkor élt igazán ez a topic mikor órákon át vitatkoztunk 😀 azóta napok telnek el két post között 😕samu09
több mint 11 éve
Pedig anno megkaptam, hogy én üldöztem el mindenkit 😊sziasztok! nem tűntem el, egyszerűen csak nem írom meg a véleményem, annyira nem értek veletek egyet sok mindenben (Nem csak Clowney-val kapcsolatban)...Pedig akkor élt igazán ez a topic mikor órákon át vitatkoztunk 😀 azóta napok telnek el két post között 😕samu09
lehet azóta se jöttek vissza 😉
több mint 11 éve
sziasztok! nem tűntem el, egyszerűen csak nem írom meg a véleményem, annyira nem értek veletek egyet sok mindenben (Nem csak Clowney-val kapcsolatban)...Pedig akkor élt igazán ez a topic mikor órákon át vitatkoztunk 😀 azóta napok telnek el két post között 😕
több mint 11 éve
HAHA 😛Tudom, a Manzielesekkel mindig kèsnek 😉sutianapdehogy 😊sziasztok! nem tűntem el, egyszerűen csak nem írom meg a véleményem, annyira nem értek veletek egyet sok mindenben (Nem csak Clowney-val kapcsolatban)...Szeva Seva! De nem gorombútà meg?sutianap
Akkor leszek goromba ha holnap sem jön meg a rendelt nfl mezem 😀 már eg hete késik... 😕sevarafa
Ez most épp egy DJ Swearinger lesz 😛
több mint 11 éve
Tudom, a Manzielesekkel mindig kèsnek 😉dehogy 😊sziasztok! nem tűntem el, egyszerűen csak nem írom meg a véleményem, annyira nem értek veletek egyet sok mindenben (Nem csak Clowney-val kapcsolatban)...Szeva Seva! De nem gorombútà meg?sutianap
Akkor leszek goromba ha holnap sem jön meg a rendelt nfl mezem 😀 már eg hete késik... 😕sevarafa

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
dehogy 😊sziasztok! nem tűntem el, egyszerűen csak nem írom meg a véleményem, annyira nem értek veletek egyet sok mindenben (Nem csak Clowney-val kapcsolatban)...Szeva Seva! De nem gorombútà meg?sutianap
Akkor leszek goromba ha holnap sem jön meg a rendelt nfl mezem 😀 már eg hete késik... 😕
több mint 11 éve
sziasztok! nem tűntem el, egyszerűen csak nem írom meg a véleményem, annyira nem értek veletek egyet sok mindenben (Nem csak Clowney-val kapcsolatban)...Szeva Seva! De nem gorombútà meg?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
sziasztok! nem tűntem el, egyszerűen csak nem írom meg a véleményem, annyira nem értek veletek egyet sok mindenben (Nem csak Clowney-val kapcsolatban)...Amikor meg megírtam a véleményem akkor céltábla lettem, az egyszer is elég volt 😊
Szurkolok a Texans-nak 😊
több mint 11 éve
BoB interjút adott a QB cseréről. És ő is Fitzi-nek hívja Fitzit 😀www.houstontexans.com/tv-media/videos/1-on-1-Bill-OBrien-explains-QB-switch/dc05bc13-ec56-4bde-b593-9b2f077d711e
több mint 11 éve
úgy szokták nem? uccsó évben pirítanak hogy kapjanak egy fasza szerződést hogy utána 4 évig semmit ne kelljen csinálni megint....mint a politikusok 😀Akkor szerintem a fejeteket vernétek a falba, az azt jelentené, hogy 3-4 évig lószart sem csinálna nálatok, és szerződése utolsó évében meg hirtelen állat lenne. 😊StezA Clowney-saga folytatódik sajnos, pedig most már tényleg érdekelne, hogy mit tudna.Nem kéne már erőltetni ezt a szezont szerintem. Talán a 2018-as Super Bowl-ra egészséges lesz 😉samu09
Speaking Wednesday, Jadeveon Clowney said his knee remains an issue.
It's troubling that the meniscus Clowney injured in Week 1 is still giving him problems. "It’s just not where it needs to be right now," he said. "We're taking a step back and trying to get it to where we need it be so I can play." Clowney was also sick last week, missing the loss to the Eagles. Amid reports the franchise is growing frustrated with the No. 1 overall pick, he'd do well to at least practice when the bye is over.Stez
több mint 11 éve
Akkor szerintem a fejeteket vernétek a falba, az azt jelentené, hogy 3-4 évig lószart sem csinálna nálatok, és szerződése utolsó évében meg hirtelen állat lenne. 😊A Clowney-saga folytatódik sajnos, pedig most már tényleg érdekelne, hogy mit tudna.Nem kéne már erőltetni ezt a szezont szerintem. Talán a 2018-as Super Bowl-ra egészséges lesz 😉samu09
It's troubling that the meniscus Clowney injured in Week 1 is still giving him problems. "It’s just not where it needs to be right now," he said. "We're taking a step back and trying to get it to where we need it be so I can play." Clowney was also sick last week, missing the loss to the Eagles. Amid reports the franchise is growing frustrated with the No. 1 overall pick, he'd do well to at least practice when the bye is over.Stez
több mint 11 éve
Csak beugrott, ha már Watt 😊
több mint 11 éve
Addigra már Watt ég ki 😛 😀A Clowney-saga folytatódik sajnos, pedig most már tényleg érdekelne, hogy mit tudna.Nem kéne már erőltetni ezt a szezont szerintem. Talán a 2018-as Super Bowl-ra egészséges lesz 😉samu09
több mint 11 éve
A Clowney-saga folytatódik sajnos, pedig most már tényleg érdekelne, hogy mit tudna.Nem kéne már erőltetni ezt a szezont szerintem. Talán a 2018-as Super Bowl-ra egészséges lesz 😉
több mint 11 éve
lehet, hogy mégiscsak Teddy "skinny knee" Bridgewatert kellett volna draftolni? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
A Clowney-saga folytatódik sajnos, pedig most már tényleg érdekelne, hogy mit tudna.Speaking Wednesday, Jadeveon Clowney said his knee remains an issue.
It's troubling that the meniscus Clowney injured in Week 1 is still giving him problems. "It’s just not where it needs to be right now," he said. "We're taking a step back and trying to get it to where we need it be so I can play." Clowney was also sick last week, missing the loss to the Eagles. Amid reports the franchise is growing frustrated with the No. 1 overall pick, he'd do well to at least practice when the bye is over.
több mint 11 éve
Jó ütemben jön a váltás, a menetend alapján nem kell összeomlani.Lehet addigra már Savage lesz a kezdő 😀
@CLE, CIN, TEN @JAX, lehet önbizalmat építeni.
| Aztán majd mi leépítjük neki | 😛Höri
több mint 11 éve
Jó ütemben jön a váltás, a menetend alapján nem kell összeomlani.@CLE, CIN, TEN @JAX, lehet önbizalmat építeni.
| Aztán majd mi leépítjük neki | 😛
több mint 11 éve
Most már nagyon kíváncsi lettem, hogy hoz le egy meccset Mallett.