NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 578
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 11 éve
Tavaly Buffaloban játszott pár meccset, Manuelnél jobb volt.Érkezett Thad Lewis QB Mallett helyére.BondiMit tudunk róla?samu09
több mint 11 éve
Kurta jó !Érkezett Thad Lewis QB Mallett helyére.BondiMit tudunk róla?samu09
több mint 11 éve
Érkezett Thad Lewis QB Mallett helyére.BondiMit tudunk róla?
több mint 11 éve
Off: Dude Perfect Seattleben járt. Tök jó mennyire közvetlen Caroll meg Wilson 😀www.youtube.com/watch?v=WwpD-daFx8U
több mint 11 éve
És ezzel a sérüléssel el is dőlt, hogy a Pats egy 2016-os 7. körös picket kap Mallettért cserébe.
több mint 11 éve
Savage csak akkor lesz kezdő ha BoB úgy gondolja elég érett hozzá. Szerintem csak az utolsó 1-2 fordulóban lesz bevetve.Tebow még készen áll. De amúgy valszeg Fitzi kezd és ha ugyanolyan homály játékot mutat csak akkor rakják be Savaget. Ha meg tényleg vége a szezonnak, el kéne küldeni Cushingot egy önusmereti túrára jó messzire hogy mire visszatér, már legyen bátorsága rendesen ütközni 😀samu09Nah most jött hír Malletről egész szezonra kiesett. Ez szívás mert így nem tudják megnézni mit tud. Ha én lennék az edző bedobnám Savaget ennek a évnek már úgyis annyi legalább hamarabb draftolhatnak megint😀swatt99Bryce Petty kell ide vagy Rakeem Cato és akkor jövő konf döntő lesz ebből.Sixo67
több mint 11 éve
Szegény csávó mire megmutathatta volna mit tud lesérül, nagyon sajnálom, akkor jöjjön Savage lássuk van e elég cohones nála.
több mint 11 éve
Tebow még készen áll. De amúgy valszeg Fitzi kezd és ha ugyanolyan homály játékot mutat csak akkor rakják be Savaget. Ha meg tényleg vége a szezonnak, el kéne küldeni Cushingot egy önusmereti túrára jó messzire hogy mire visszatér, már legyen bátorsága rendesen ütközni 😀Nah most jött hír Malletről egész szezonra kiesett. Ez szívás mert így nem tudják megnézni mit tud. Ha én lennék az edző bedobnám Savaget ennek a évnek már úgyis annyi legalább hamarabb draftolhatnak megint😀swatt99Bryce Petty kell ide vagy Rakeem Cato és akkor jövő konf döntő lesz ebből.Sixo67
több mint 11 éve
Nah most jött hír Malletről egész szezonra kiesett. Ez szívás mert így nem tudják megnézni mit tud. Ha én lennék az edző bedobnám Savaget ennek a évnek már úgyis annyi legalább hamarabb draftolhatnak megint😀swatt99Bryce Petty kell ide vagy Rakeem Cato és akkor jövő konf döntő lesz ebből.
több mint 11 éve
Nah most jött hír Malletről egész szezonra kiesett. Ez szívás mert így nem tudják megnézni mit tud. Ha én lennék az edző bedobnám Savaget ennek a évnek már úgyis annyi legalább hamarabb draftolhatnak megint😀
több mint 11 éve
Ezzel a vereséggel és a többi rivális győzelmével gyakorlatilag búcsút mondhatunk a rájátszásnak.Nem értem ha valaki már meccs előtt megsérül akkor miért kell erőltetni. Tegnap Mallet nagyon nem játszott jól csak lövöldözött mint egy ágyú 😀 Foster nagyon hiányzik ennek a csapatnak Blue múltkor megmentette a csapatot de ezen a meccsen már nem ment neki meg is lett az eredmény...Secondary elég gyenge igényelni fog pár picket jövőre.Ha Mallet kiesik ki fog irányítani Fitzmagic vagy Savage?
több mint 11 éve
Csak én nem értem a hívásokat??? Elsőre passz, második és sokra meg fusson Blue.... hát faszom Mallettel sem vagyunk kint a szarból, ezt Fitzmagic is megcsinálta volna.LanceVanceÉs az utolsó driveban észrevettük, hogy van a csapatban 1 tight end, aki nem ügyetlen fiú és nem is kevés a fizetése....
több mint 11 éve
Mallett izomszakadás állítólag, ha igaz, akkor IR.A bemelegítés alatt sérült meg. Ha kidőlt a hátralévő meccsekre, akkor nem fogjuk megtudni, hogy lehetne e fr QB.
Holnap MRIStez
Fitzpatrick vissza, remek lesz. Remélem Savage-t bedobjuk a szezon vége felé.
több mint 11 éve
Mallett izomszakadás állítólag, ha igaz, akkor IR.Holnap MRI
több mint 11 éve
Nem lenne rossz, ha linebackerek is játszanának a csapatban.adam8Azt mondod tradeljen be a Texans Ogletree-ért? 😀
több mint 11 éve
Nem lenne rossz, ha linebackerek is játszanának a csapatban.
több mint 11 éve
Csak én nem értem a hívásokat??? Elsőre passz, második és sokra meg fusson Blue.... hát faszom Mallettel sem vagyunk kint a szarból, ezt Fitzmagic is megcsinálta volna.LanceVanceAzért Fitzi mérföldekkel hátrébb van mint Mallett 😀 Persze ő se volt jó, de a no-huddle bíztató
több mint 11 éve
Ejj, pedig annyira bíztam Mallett-ben. Az egyik részeges Jags szurkoló tuti azt mondaná, hogy kiégett. Én azért bízom, hogy fel fog javulni a következő meccsre.
több mint 11 éve
Csak én nem értem a hívásokat??? Elsőre passz, második és sokra meg fusson Blue.... hát faszom Mallettel sem vagyunk kint a szarból, ezt Fitzmagic is megcsinálta volna.
több mint 11 éve
A héten nálunk van workouton 3 fiatal defensive end, de még egyik sem kapott szerződést.Joe Kruger (6'6, 290): A clevelandi Paul Kruger öccse, a Utah egyetemre járt, 2013-ban a 7. körben draftolta az Eagles. Phillyben, San Diegoban, és Green Bayben volt eddig PS tag, NFL meccsen még nem lépett pályára.
Kona Schwenke (6'3, 302): Újonc játékos a Notre Dame egyetemről. Nyáron undrafted rookieként Kansas Citybe került, azóta megjárta New Englandet, de NFL meccse még neki sincs.
Ben Bass (6'5, 293): A Texas A&M egyetemről undrafted rookieként 2012-ben került a Dallashoz. Itt 2 NFL meccsen 1 szerelése volt, ezután folyamatosan sérült volt. 2012-ben és 2013-ban is IR listára került. Idén New Englandben volt tagja a PS-nek.
Valószínűleg nálunk is a practice squadba kerülésért versenyeznek.
több mint 11 éve
J.J. Watt wins AFC defensive player of the weekIdén már 2. neki.
több mint 11 éve
Én nem gondolnam hogy mi vagyunk a favoritok. Kiszamithatatlanabb csapat nem sok van a ligaban. Minden attol függ ki akarja jobban a PO-t.Hogy látjátok az esélyeket hétvégére, ellenünk?A favoritok Ti vagytok. Mi maximum reménykedünk, hogy esetleg okozunk valami meglepetést.
Illetve van-e olyan kulcsjátékos, aki sérülés miatt kimaradhat?megyerikrisz
Ha minden jól megy Foster visszatér.Bondi
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 11 éve
a 120 yard írt egy cikket Wattról. Nekünk nem újdonság, esetleg azoknak akik nem követik a Texans meccseit rendszeresen.120yard.blog.hu/2014/11/19/j_j_watt_megnyerte_az_nfl-szezont
több mint 11 éve
Hogy látjátok az esélyeket hétvégére, ellenünk?A favoritok Ti vagytok. Mi maximum reménykedünk, hogy esetleg okozunk valami meglepetést.
Illetve van-e olyan kulcsjátékos, aki sérülés miatt kimaradhat?megyerikrisz
Ha minden jól megy Foster visszatér.