NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 582
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 11 éve
Én mondom a következő játékot BoB-nak: Fitzi még hoz két ilyen meccset és elcseréli szezon végén az 1/1-ért ls behúzzák Mariotát. Sima 6 pont 😀
több mint 11 éve
Hát a playoff úszott (pedig Colt McCoy mindent megtett 😀 ), de ez a meccs azért elég jó kárpótlás érte. 😊
több mint 11 éve
Egyébként Schaub beállt irányítani Raidersnél: | Fumble + Pick6 | H_Markoc'mon man...bővítsd a siged 😀
több mint 11 éve
Fitzi a 100milliós szerződésre hajtsamu09Azért csak óvatosan azzal a szerződéssel 😀
több mint 11 éve
Fitzi a 100milliós szerződésre hajt
több mint 11 éve
Egyébként Schaub beállt irányítani Raidersnél: | Fumble + Pick6 |
több mint 11 éve
A csapat történelmet írt, a legtöbb pontot szerezte egy meccsen. Szép volt srácok.
több mint 11 éve
Gyerekek mi van Fitzmagicel??????LanceVanceLevágta a szakállát amitől nem látott:d
több mint 11 éve
Meg az is a játékosmenedzselés hibáit mutatja, hogy (lehet a draft után egyből vagy azután két évvel) a csapattól távozó játékosok máshol simán kezdők lettek.Barwin, Decker, Holiday, Leach. Van köztük aki a pénz miatt ment el, de értitek a lényeget 😀
több mint 11 éve
Téves.Miért, Halról egyetértettek itt a felek? Van, aki szerint full fos volt, van, aki szerint használható. Ergó ezek különböző vélemények. 😉StezEzért van vita... 😀
Csak fontossági sorrend azért. 😀 Lehet, hogy a korai pickekről azonosak a vélemények, de a fő gondot inkább ez jelenti a draftnál, mint sem Hal. És ugye itt a draft sikere volt a téma. Hal pedig az eddigiek alapján pont a draft egyik sikere, legalább látja a pályát, még ha hullámzó is a játéka. 😀StezA draft sikerében az első 6. kört tekintve egyetértettek a felek. Ergo itt nincs vita. 😊
De befejezem a topic szétoffolását.somoskovig
Seva nem értett egyet, szerinte Clowney az idei MVP. 😀
több mint 11 éve
Miért, Halról egyetértettek itt a felek? Van, aki szerint full fos volt, van, aki szerint használható. Ergó ezek különböző vélemények. 😉StezEzért van vita... 😀
Csak fontossági sorrend azért. 😀 Lehet, hogy a korai pickekről azonosak a vélemények, de a fő gondot inkább ez jelenti a draftnál, mint sem Hal. És ugye itt a draft sikere volt a téma. Hal pedig az eddigiek alapján pont a draft egyik sikere, legalább látja a pályát, még ha hullámzó is a játéka. 😀StezA draft sikerében az első 6. kört tekintve egyetértettek a felek. Ergo itt nincs vita. 😊
De befejezem a topic szétoffolását.
több mint 11 éve
Miért, Halról egyetértettek itt a felek? Van, aki szerint full fos volt, van, aki szerint használható. Ergó ezek különböző vélemények. 😉Csak fontossági sorrend azért. 😀 Lehet, hogy a korai pickekről azonosak a vélemények, de a fő gondot inkább ez jelenti a draftnál, mint sem Hal. És ugye itt a draft sikere volt a téma. Hal pedig az eddigiek alapján pont a draft egyik sikere, legalább látja a pályát, még ha hullámzó is a játéka. 😀
több mint 11 éve
1/1-es csapatként az első 4 picketekből 3 eddig bőven a várakozáson alul teljesít, és ti a 7. körös védőről vitatkoztok? 😀Én úgy tudom, hogy a vita feltétele, hogy legyenek különböző vélemények, amiket ütköztetni lehet... Szerintem simán elképzelhető, hogy az elejeén húzott játékosokról azonos módon gondolkodnak, nem? És attól, hogy definiálod a 7. körös picket, még nem fognak másként vélekedni az 1-4. körös húzásokról... 😛
Ha a 7. körben korrekt backupot húzol, az már bőven jó. A csapatok felénél a 7. körös pickek sokszor a rostert sem élik meg.Stez
több mint 11 éve
1/1-es csapatként az első 4 picketekből 3 eddig bőven a várakozáson alul teljesít, és ti a 7. körös védőről vitatkoztok? 😀Ha a 7. körben korrekt backupot húzol, az már bőven jó. A csapatok felénél a 7. körös pickek sokszor a rostert sem élik meg.
több mint 11 éve
Jó, nem baj ez, hogy most nem fogunk egyetérteni, de szerintem eddig nagyon fos játék amit mutat, JoJohoz hasonlítani sem lehet szerinten. De még fiatal és fejlődhet. Ez nem kötekedés csak az én véleményem.:cool:nem azt írtam hogy hűde istenkirály, hanem hogy a mostani CB-k közül ő az egyetlen aki jobb mint a többi és ez Kareemre és Joseph-re nézve szégyen.Az mindegy hogy vele együtt is szánalom a secondary munkája 😀samu09Na Neeeee.... Samu kérlek! Az Eagles meccsen 2 TD-t kaptunk róla úgy hogy az gyakorlatilag szánalmas volt. Szerintem az összekukázott Daryl Morris- Jumal Rolle duó mindkét tagja jobb mint ő. És amikor belegondolok hogy Marcus Williamsről milyen könnyen lemondtak, anélkül hogy kipróbálták volna. A Jets leigazolta, rögtön kezdő lett és elég szolídan játszik. Szerintem Hal az egész secondary leggyengébb játékosa.Gabriel7. kör Hal - Backupnak jó.BondiNyílván a secondar teljesítménye az ő eredményeit is lehúzzák, de azért többet mutatott eddig mint JoJo. Volt két pick6 is ha jól emlékszem meg INT. Jó a mély labdákat ő is benyeli de ki nem a backek közül? 😀samu09
több mint 11 éve
nem azt írtam hogy hűde istenkirály, hanem hogy a mostani CB-k közül ő az egyetlen aki jobb mint a többi és ez Kareemre és Joseph-re nézve szégyen.Az mindegy hogy vele együtt is szánalom a secondary munkája 😀Na Neeeee.... Samu kérlek! Az Eagles meccsen 2 TD-t kaptunk róla úgy hogy az gyakorlatilag szánalmas volt. Szerintem az összekukázott Daryl Morris- Jumal Rolle duó mindkét tagja jobb mint ő. És amikor belegondolok hogy Marcus Williamsről milyen könnyen lemondtak, anélkül hogy kipróbálták volna. A Jets leigazolta, rögtön kezdő lett és elég szolídan játszik. Szerintem Hal az egész secondary leggyengébb játékosa.Gabriel7. kör Hal - Backupnak jó.BondiNyílván a secondar teljesítménye az ő eredményeit is lehúzzák, de azért többet mutatott eddig mint JoJo. Volt két pick6 is ha jól emlékszem meg INT. Jó a mély labdákat ő is benyeli de ki nem a backek közül? 😀samu09
több mint 11 éve
Na Neeeee.... Samu kérlek! Az Eagles meccsen 2 TD-t kaptunk róla úgy hogy az gyakorlatilag szánalmas volt. Szerintem az összekukázott Daryl Morris- Jumal Rolle duó mindkét tagja jobb mint ő. És amikor belegondolok hogy Marcus Williamsről milyen könnyen lemondtak, anélkül hogy kipróbálták volna. A Jets leigazolta, rögtön kezdő lett és elég szolídan játszik. Szerintem Hal az egész secondary leggyengébb játékosa.7. kör Hal - Backupnak jó.BondiNyílván a secondar teljesítménye az ő eredményeit is lehúzzák, de azért többet mutatott eddig mint JoJo. Volt két pick6 is ha jól emlékszem meg INT. Jó a mély labdákat ő is benyeli de ki nem a backek közül? 😀samu09
több mint 11 éve
7. kör Hal - Backupnak jó.BondiNyílván a secondar teljesítménye az ő eredményeit is lehúzzák, de azért többet mutatott eddig mint JoJo. Volt két pick6 is ha jól emlékszem meg INT. Jó a mély labdákat ő is benyeli de ki nem a backek közül? 😀
több mint 11 éve
Azért nem teljesen, bár az igaz ha hátsó körös draft pickek jönnek be az mindig örömteli.Elég szomorú, hogy úgy tűnik a legjobb pickeink idén az 5. kör után voltak...adam8ez egyben örömteli is ha belegondolszsamu09
Nézzük meg így a szezon vége felé, hogy ki mit mutatott.
1. kör Clowney - hát....nem akarom nagyon lehúzni, mert tudom, hogy Seva nagy kedvence, meg Sixo-é és azt is tudom, hogy sérülésekkel küzdd az évben, de nekem valamiért nincs az az érzésem vele kapcsolatban, hogy HoF játékos lesz belőle.
2. kör. Su'a-Filo - azért többet várna az ember a class legjobbnak titulált Guardjától, de legalább az is örömteli, hogy Jones-ra lehet számítani kezdőként.
3. kör Fiedorowicz - Sok emlékezetes megmozdulása nem volt, inkább blokkolásban használjuk, azt viszont tudja. Mondjuk az nem az ő hibája, hogy a TE-eket indokolatlanul keveset használjuk.
3. kör Nix - Nem túl szerencsés a jövőre nézve egy DT-nél, hogy IR-re kerül a térde miatt az első szezonban. Hátha...
4. kör Savage - Majd meglátjuk...
6. kör Pagan - backupnak jó
6. kör Blue - Első évében eléggé ígéretes. Remélhetőleg tovább fejlődik és akkor akár még kezdő is lehet belőle.
6. kör Prosch - Lehet, hogy ő volt a legjobb pickünk idén?
7. kör Hal - Backupnak jó.
7. kör Ballantine - ....
több mint 11 éve
Elég szomorú, hogy úgy tűnik a legjobb pickeink idén az 5. kör után voltak...adam8ez egyben örömteli is ha belegondolsz
több mint 11 éve
Elég szomorú, hogy úgy tűnik a legjobb pickeink idén az 5. kör után voltak...