NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 11 éve
andre johnson kiröhögte az újságírót amikor az azt mondta neki hogy kicsi az esélyük a továbbjutásra a pats ellen 😀Ez gyakorlatilag biztos.
szerintem ha nem is jutunk tovább nem lesz olyan külmbség mint a multkorsamu09
több mint 11 éve
andre johnson kiröhögte az újságírót amikor az azt mondta neki hogy kicsi az esélyük a továbbjutásra a pats ellen 😀 szerintem ha nem is jutunk tovább nem lesz olyan külmbség mint a multkor
több mint 11 éve
😊 ez jó volt (talán azok, akik nem olyan rég követik a Texanst és az nflt, nem teljesen értik. Anno Kubiak, Shanahan, Dennison, Gibbs stb. mind együtt dolgoztak a Denverben a saját kis rendszerükben (ZBS), nyertek is 2 SB-t, és mióta Kubiak vezeti a Texanst azóta rendszeresen onnan jönnek az új edzők (régen játékosok is), ha elment tőlünk valaki. Bár mostmár szerintem nem maradt ott senki a régi brigádból)hát valamennyire az ő sara is az idei pocsék play választás szinte minden esetben úgyhogy had menjen 😀Felesleges, majd jön valaki Denverből.Bondi
am ki lehet az utódja? meg tudjuk oldani házon belül a pótlását?samu09
Egyébként az, hogy elmegy interjúra messze nem jelenti azt, hogy meg is kapja a munkát. Valószínűbb, hogy marad.
több mint 11 éve
hát valamennyire az ő sara is az idei pocsék play választás szinte minden esetben úgyhogy had menjen 😀Felesleges, majd jön valaki Denverből.
több mint 11 éve
tex
151
hát valamennyire az ő sara is az idei pocsék play választás szinte minden esetben úgyhogy had menjen 😀Azért a Patriots elleni meccsig egész jól ment az offense, ha jól emlékszem, azért is volt az nagy meccsnek beharangozva, mert az addigi 2 legtöbb pontot szerzett csapat játszott. Tény, hogy azóta pocsék a támadó játék, de összességében nem volt ez olyan rossz év, csak összejött 12 W, és nem egy győzelem az offense-nek köszönhető.
több mint 11 éve
hát valamennyire az ő sara is az idei pocsék play választás szinte minden esetben úgyhogy had menjen 😀am ki lehet az utódja? meg tudjuk oldani házon belül a pótlását?
több mint 11 éve
Egészségére. Mondjuk csodálkoztam, hogy tavaly is felmerült a neve idén meg még nem. Nem tudom mennyire lenne nagy választás a Chicago részéről.
több mint 11 éve
Offensive coordinátorunk, Rick Dennison interjúra megy head coach posztra a Chicagohoz. Pedig nem mondhatni, hogy hasítana idén az offense.
több mint 11 éve
grat skacok. odatettétek, ahogy kell.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
tegnap sokszor láttam a meccs alatt a bengals támadásánál hogy 1 v 2 célpont is üres illetve a belső lb-k későn vették fel te-ket és sztem mire én észreveszem Brady 10szer odadobja 😀
több mint 11 éve
LanceVance
1 387
Schaubnak nem kicsit kéne javulnia, mert ez a Pats passzokkal lenne verhető leginkább. Egy jó izzadós kevéspontos meccsen van csak sanszunk ellenük.
több mint 11 éve
Akkor jövő héten Pats. A védelem ma eléggé rendben volt, az ST fos mint mindíg, a támadók pedig csak jobbak lehetnek. LanceVanceWelcome to Foxborough! 😊 Remélem, nem lesz jobb a Texans mint tegnap, Fostert megfogja a futás elleni védelmünk és megismételjük az alapszakasz eredményét.
Rettentő gyenge meccs volt a tegnapi, ha nem Dalton a másik irányító és nem Law Firm az első számú futó, hanem van egy jobb futójuk, gondban lehetett volt a Texans.
több mint 11 éve
Schaub formája nem nagyon javult, Fosterrel ellentétben. Bár az INT nem volt olyan hatalmas hiba, bár egy kicsit Casey mögé dobta, de TD-t már 3 meccse nem szertett. Remélem jövő hétre megszakad a sorozat. Egy valami ad hitet jövő hétre, mégpedig az, hogy még egyszer annyira nem játszhatunk rosszul a Pats ellen, mint múltkor.
több mint 11 éve
Hát, nyertünk, ennek örülhetünk, de ha nem Dalton ellen játszunk ma, akkor komolyan megszívhattuk volna, mert AJ Green elég sokszor elszakadt az emberétől csak Dalton folyamatosan alul- vagy túldobta.Foxboroba nem mi leszünk az esélyesek, nagyon nem, de talán pont ez segíthet a csapaton, mert igazából senki nem várja el tőlük, hogy ott nyerjenek, nem lesz rajtuk túl nagy nyomás.
Bondi jól mondja, sok fog múlni azon, hogy Schaub összetudja e szedni magát.
több mint 11 éve
A secondary ma félelmetesen jó volt.Jövő héten Pats. Nem mi vagyunk az esélyesek. Schaub-nak kéne egy kicsit feljavulnia és akkor több esélyünk lehetne.
több mint 11 éve
LanceVance
1 387
Akkor jövő héten Pats. A védelem ma eléggé rendben volt, az ST fos mint mindíg, a támadók pedig csak jobbak lehetnek.
több mint 11 éve
Na akkor 1 nem túl fasza hír. Újabb sérülés a lb-sorban. Tim Dobbins ment IR listára, helyére aktíváltuk a PS-ből Cameron Collinsot. Így este Bradie James és Barrett Ruud kezd védelem közepén.Gabrielha ők szerzik meg a vezetést akkor futással simán lejáratják majd az időt-_-
több mint 11 éve
Gabriel
525
Na akkor 1 nem túl fasza hír. Újabb sérülés a lb-sorban. Tim Dobbins ment IR listára, helyére aktíváltuk a PS-ből Cameron Collinsot. Így este Bradie James és Barrett Ruud kezd védelem közepén.
több mint 11 éve
LanceVance
1 387
Ez igaz, de az nem csak az ő sara. Valami gáz van az egész O-val, de remélem azért a playoffra már összeszedik magukat.Ez mind igaz, de azét máshogy beszélnénk most róla, ha AJ elkapta volna a "TD" passzát múlt héten még a 2. interception előtt, még a 3. negyedben. Szóval a lényeg, hogy most az elkapói sem segítik (kb. a Pats meccs óta), és múlt héten már az O-line is gyengélkedett. Persze úgy nehéz segíteni, ha 80%-ban AJ-t keresi - szerintem az utóbbi időben inkább a play hívások kritikán aluliak.texSzerintem az év első felében nagyon jól nyomta.www.nfl.com/playoffs/story/0ap1000000121543/article/aaron-rodgers-tom-brady-joe-flacco-among-top-playoff-qbs?campaign=Twitter_writers_brandt érdekes írásnem érdemel 6. helyet. lehet csak azért látom így mert az elmúlt pár meccsen semmit se mutatott de szerintem ehez a 12-4hez nem sok köze volt...samu09
LanceVance
Engem igazából az lepett meg vele kapcsolatban, hogy korábban már megmutatta, hogy tud a csapatát a hátán cipelő yardgyáros passer QB lenni, aztán idénre előbb átment game manager QB-ba, majd év végére úgy tűnik még a formáját is elveszítette...peterk2005
több mint 11 éve
tex
151
Ez mind igaz, de azét máshogy beszélnénk most róla, ha AJ elkapta volna a "TD" passzát múlt héten még a 2. interception előtt, még a 3. negyedben. Szóval a lényeg, hogy most az elkapói sem segítik (kb. a Pats meccs óta), és múlt héten már az O-line is gyengélkedett. Persze úgy nehéz segíteni, ha 80%-ban AJ-t keresi - szerintem az utóbbi időben inkább a play hívások kritikán aluliak.Szerintem az év első felében nagyon jól nyomta.www.nfl.com/playoffs/story/0ap1000000121543/article/aaron-rodgers-tom-brady-joe-flacco-among-top-playoff-qbs?campaign=Twitter_writers_brandt érdekes írásnem érdemel 6. helyet. lehet csak azért látom így mert az elmúlt pár meccsen semmit se mutatott de szerintem ehez a 12-4hez nem sok köze volt...samu09
LanceVance
Engem igazából az lepett meg vele kapcsolatban, hogy korábban már megmutatta, hogy tud a csapatát a hátán cipelő yardgyáros passer QB lenni, aztán idénre előbb átment game manager QB-ba, majd év végére úgy tűnik még a formáját is elveszítette...peterk2005
több mint 11 éve
Szerintem az év első felében nagyon jól nyomta.www.nfl.com/playoffs/story/0ap1000000121543/article/aaron-rodgers-tom-brady-joe-flacco-among-top-playoff-qbs?campaign=Twitter_writers_brandt érdekes írásnem érdemel 6. helyet. lehet csak azért látom így mert az elmúlt pár meccsen semmit se mutatott de szerintem ehez a 12-4hez nem sok köze volt...samu09
LanceVance
Engem igazából az lepett meg vele kapcsolatban, hogy korábban már megmutatta, hogy tud a csapatát a hátán cipelő yardgyáros passer QB lenni, aztán idénre előbb átment game manager QB-ba, majd év végére úgy tűnik még a formáját is elveszítette...
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
mercilus is 4-3 DE volt egyetemen nálunk 3-4 olb és bár nemtudom clowney méreteit, ha nem látnám hova áll fel snap előtt simán lb-nek mondanámclowney nem 4-3 DE????leksysportgeza.hu/sport/nfl/2013/01/03/a_110_kilos_vedo_lerombolta_a_futot/ azt hiszem elférne nálunk 1-2 év múlvaLanceVanceHát reméljük nem lesz rá esélyünk, mert Clowney valószínűleg top 5-ös draft pick lesz jövőre (ha így folytatja simán 1/1 is lehet)DC
több mint 11 éve
leksy
76
clowney nem 4-3 DE????sportgeza.hu/sport/nfl/2013/01/03/a_110_kilos_vedo_lerombolta_a_futot/ azt hiszem elférne nálunk 1-2 év múlvaLanceVanceHát reméljük nem lesz rá esélyünk, mert Clowney valószínűleg top 5-ös draft pick lesz jövőre (ha így folytatja simán 1/1 is lehet)DC