Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ez konkrétan ordas nagy ráadásul 😊
Azért 4 hit, állandóan úgy kellett kiszedni alóla Bradyt, 2 hurry, meg egy fumble (hát most arról nem ő tehet, hogy még azt is mi szereztük meg, és TD lett belőle), és állandó nyomás jött a részéről, óriási ember
Wyatt
foxsport meccsösszefoglalójából idézek:
"Brady nearly had a fifth as Woodhead broke free on a screen pass early in the fourth period. Texans standout defensive end J.J. Watt, who was pretty much invisible otherwise, forced a fumble, but the ball soared 11 yards into the end zone, where Lloyd fell on it for a 35-7 lead."
mondjuk foxsporttól, epsntől, yahoo sport szintű trashtől jobbat ne várjon az emberDC
Annyira brutálisan látványos, mint egyébként szokott lenni nem volt, de ez köszönhető a valahol idézett (talán Tomitól) félelmetesen gyorsan elengedett labdáknak, ilyen hamar Brady még talán nem is vált meg tőle átlagban, és annak, hogy a fal nagyon odatette magát
Ettől még nem sírnám tele a párnámat, ha Wilfork mellett nálunk lenne 😀 (Mekkora hentelés lenne ott te jó ég...)

több mint 13 éve
DC Houston Texans 1 305 — Texans fan
Azért 4 hit, állandóan úgy kellett kiszedni alóla Bradyt, 2 hurry, meg egy fumble (hát most arról nem ő tehet, hogy még azt is mi szereztük meg, és TD lett belőle), és állandó nyomás jött a részéről, óriási ember
Wyatt
foxsport meccsösszefoglalójából idézek:
"Brady nearly had a fifth as Woodhead broke free on a screen pass early in the fourth period. Texans standout defensive end J.J. Watt, who was pretty much invisible otherwise, forced a fumble, but the ball soared 11 yards into the end zone, where Lloyd fell on it for a 35-7 lead."
mondjuk foxsporttól, epsntől, yahoo sport szintű trashtől jobbat ne várjon az ember
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ez a vereség belefért, de azért aggodalomra ad okot, hogy a GB is hasonló módon dominált minket, mint a Pats. Kérdés tudunk e a playoffban közel hiba nélkül, a legjobbunkat nyútva játszani, mert ha nem, akkor nem sok esélyünk lesz az ilyen szintű csapatok ellen.
Amit komoly gondnak láttam most:
-Schaub egy-két borzasztó döntést hozott, mi ennek az oka? Lámpalázas főműsoridőben?
-Foster, már a Titans ellen se tetszett, most se futott jól, és vagy 2-3 passzt elejtett, nem koncentrált megfelelően, kicsit kezd nagy képűnek tűnni
-A Pats elkapói állandóan a secondarynk mögé került, ennél sajnos jóval több pontot is szerezhettek volna. Manning aludt egész meccsen. Sajnos Harris se tűnik annak a játékosnak, mint reméltük, de még persze fiatal, fejlődhet.
-Pass rushtól is több kell. (Valahol azt olvastam, hogy JJ láthatatlan volt a meccsen, ez hülyeség, állandóan ott láttam Brady közelében, nélküle nagy bajban lennénk)
-Edzőink is lehetnének kicsit kreatívabbak. Olyan volt, mintha Belichekéknek nyitott könyv lenne a playbookunk és jót röhögtem mikor a saját fegyverünkkel, a play actionnel, szivatott meg minket a Pats.

Reméljük összeszedi magát a csapat, és bebiztosítjuk a csoport győzelmet a hétvégénDC

több mint 13 éve
DC Houston Texans 1 305 — Texans fan
Ez a vereség belefért, de azért aggodalomra ad okot, hogy a GB is hasonló módon dominált minket, mint a Pats. Kérdés tudunk e a playoffban közel hiba nélkül, a legjobbunkat nyútva játszani, mert ha nem, akkor nem sok esélyünk lesz az ilyen szintű csapatok ellen.
Amit komoly gondnak láttam most:
-Schaub egy-két borzasztó döntést hozott, mi ennek az oka? Lámpalázas főműsoridőben?
-Foster, már a Titans ellen se tetszett, most se futott jól, és vagy 2-3 passzt elejtett, nem koncentrált megfelelően, kicsit kezd nagy képűnek tűnni
-A Pats elkapói állandóan a secondarynk mögé került, ennél sajnos jóval több pontot is szerezhettek volna. Manning aludt egész meccsen. Sajnos Harris se tűnik annak a játékosnak, mint reméltük, de még persze fiatal, fejlődhet.
-Pass rushtól is több kell. (Valahol azt olvastam, hogy JJ láthatatlan volt a meccsen, ez hülyeség, állandóan ott láttam Brady közelében, nélküle nagy bajban lennénk)
-Edzőink is lehetnének kicsit kreatívabbak. Olyan volt, mintha Belichekéknek nyitott könyv lenne a playbookunk és jót röhögtem mikor a saját fegyverünkkel, a play actionnel, szivatott meg minket a Pats.

Reméljük összeszedi magát a csapat, és bebiztosítjuk a csoport győzelmet a hétvégén
több mint 13 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Még egyszer nem fogunk ilyen gyengén játszani...
A PO-ra szerintem kiszűrik az itt és a Packers ellen elrontott dolgokat.

több mint 13 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 819
Szerintem se kell temetni a csapatot, egy PO meccsen meg bármi lehet. Menni kell tovább, és az alapszakasban nem lehet több vereség.

több mint 13 éve
tex 157
Hát ez kicsit gáz volt 😕LanceVance
Gáz volt, jah, főleg a bíráskodás, Pass Interference-t mikre nem adtak az első néhány driveban...Pethy
Főleg a Hernandez OPI volt felháborító!
Sokkal jobb bírók voltak a Lions-Texans meccsen.tomi-tomi
Pats is kapott rossz ítéletet, csak addigra már 3 td hátrányban volt a Texans.Pethy
Igen, mindkét oldalon voltak rossz bírói döntések. Nálunk viszont rossz egyéni döntések is, emiatt dobhattak sárga zászlókat a bírók. Szerintem részünkről ugyanolyan meccs volt, mint a Packers ellen, ők hozták a legjobb formájukat, mi meg nem, sokszor nem kipattant a kézből a labda, kulcsfontosságú játékoknál szabálytalankodtunk, ha labdát szereztünk, akkor hozzájuk került vissza stb. Szerintem túlgörcsölték a fiúk.

Viszont az eddigi statisztika azt mutatja, hogy egy ilyen meccs után összekapják magukat a srácok, és jön egy 5-6 meccses győzelmi széria, ami SB-t jelentene...😀 Persze ez nem komoly, az még messze van. Viszont szerintem a PO-ban, ha összejön a visszavágó, sokkal szorosabb meccset fogunk játszani, és helyszíntől függetlenül akár még mi is nyerhetünk.
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 275 — NFL bracket champion '26
Ez mondjuk nem gyengén paraj 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Pethy 6
Gáz volt, jah, főleg a bíráskodás, Pass Interference-t mikre nem adtak az első néhány driveban...Pethy
Sokkal jobb bírók voltak a Lions-Texans meccsen.tomi-tomi
Pats is kapott rossz ítéletet, csak addigra már 3 td hátrányban volt a Texans.
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Sokkal jobb bírók voltak a Lions-Texans meccsen.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Pethy 6
Gáz volt, jah, főleg a bíráskodás, Pass Interference-t mikre nem adtak az első néhány driveban...
több mint 13 éve
Hát ez kicsit gáz volt 😕

több mint 13 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 630
csoport rivális ide vagy oda, én ma este nektek szurkolok.

szívesen nézném Bradyt párszor a földön 😛

több mint 13 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 602 — I like the Texans, I like who we are
fu gyerekek kemény meccs lesz este. de ha most megverjük a patriots-t akkor miért ne verhetnénk el őket a konf döntőben is? 😀 mert ha az megvan bárki jöhet a másik konferenciából nem ellenfél.
több mint 13 éve
Houston Houston Texans 38 — Texans
Miért szerencse! Minek hagyta ki ö bénázta el esélyt adva a másik csapatnak! Ez kb a TD-vel felérö eset hogy lent volt a könyöke meg a lába meg mindene nem fujt a biró és nem állt meg ez sem a játékos vagy a csapat hibája hanem a biróké! De jó kicsit a szerencse is kelet! Igen Mascherano én is a D-re tippelek föleg ugy hogy a Tennessee ellen már páran csatlakoztak JJ.Watt hoz Sackek terén! PL foxsports
27-22-re 67.5%-ra a Texans-ra fogad! De szerintem ez hülyeség szoros lesz és gyöz a jobbik vagy a szerencsésebb csapat! De utólag kiegésziteném annyival Atlanta gyözelmét 80% ra becsülte 😀
több mint 13 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
Nagy meccs lesz!! De a Texans se tombolán kapta a 11-1 et 😀Houston
Én nagyon tartok ettől a meccstől mert a deffetek képes megfogni a pats o-t és szerintem a támadósorotok fog kellemetlen percet okozni a pats deffensenek. Ilyen meccsek nagyon szenvedősek részünkről

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
azért a lions ellen kellettz a szerencse mikor 40ről mellérúgták 😀samu09
Jó csapatokat a szerencse is segíti 😉

több mint 13 éve
azért a lions ellen kellettz a szerencse mikor 40ről mellérúgták 😀
több mint 13 éve
Houston Houston Texans 38 — Texans
Nagy meccs lesz!! De a Texans se tombolán kapta a 11-1 et 😀
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Abból a szempontból jó meccs hogy a két kedvenc csapatom. Viszont ha megfordítjuk az egyenletet, a Patriots defensenek is fel van adva a lecke rendesen, csak ebből a "ki dob több pontot" játékból mindíg ők jönnek ki győztesen. De azért hajrá Texans!!!LanceVance
Szar a Pats Def ez egyértelmű, de futás ellen egész tűrhetőek vagyunk, ami ugye nálatok a legnagyobb fegyver. Passz ellen sebezhetőek vagyunk, de azért Foxboroban nem lesz egyszerű passzolni főleg ha még a hó is esik majd. Arról nem is beszélve, hogy a Def az elmúlt 24 meccsen mindig szerzett labdát. Ez a Defense arra van kalibrálva, hogy a futást fogja és kulcsszitukban meg labdát szerezzen. Egyértelmű, hogy abban látom a Texans esélyét, hogy nagy nyomás Bradyre és kizökkenteni a ritmusából, aki a rövid passzokhoz kell. Ha ez meglesz, akkor szerintem nyertek.
több mint 13 éve
remélem a houston hétfőn mindent belead hogy lássák bírni fogják-e a PO-t illetve elég-e egy patriots ellen ha beleszakadnak a meccsbesamu09
Nagyon nehéz meccs lesz nektek. Decemberben a hóban fagyban nem szokott meccset veszteni a Pats. Ha jól tudom 2009 óta nem kaptunk ki a szezon második felében főleg nem hazai pályán. FViktor93
hát ha a D úgy fog teljesíteni ahogy a jax v a detroit ellen akkor el se menjenek...habár brady ellen meg is halhatsz a pályán ő odadobja ahova akarja 😀samu09
Abból a szempontból jó meccs hogy a két kedvenc csapatom. Viszont ha megfordítjuk az egyenletet, a Patriots defensenek is fel van adva a lecke rendesen, csak ebből a "ki dob több pontot" játékból mindíg ők jönnek ki győztesen. De azért hajrá Texans!!!

több mint 13 éve
remélem a houston hétfőn mindent belead hogy lássák bírni fogják-e a PO-t illetve elég-e egy patriots ellen ha beleszakadnak a meccsbesamu09
Nagyon nehéz meccs lesz nektek. Decemberben a hóban fagyban nem szokott meccset veszteni a Pats. Ha jól tudom 2009 óta nem kaptunk ki a szezon második felében főleg nem hazai pályán. FViktor93
hát ha a D úgy fog teljesíteni ahogy a jax v a detroit ellen akkor el se menjenek...habár brady ellen meg is halhatsz a pályán ő odadobja ahova akarja 😀
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Nagyon nehéz meccs lesz nektek. Decemberben a hóban fagyban nem szokott meccset veszteni a Pats. Ha jól tudom 2009 óta nem kaptunk ki a szezon második felében főleg nem hazai pályán.
több mint 13 éve
remélem a houston hétfőn mindent belead hogy lássák bírni fogják-e a PO-t illetve elég-e egy patriots ellen ha beleszakadnak a meccsbe
több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Én örülök neki, Ulpi tőletek miért lett kirúgva?adam8
A Raidersben túlfizették, és nem bírták tartani az összeget a sapka alatt szezon végén. Mi pedig Brandon Carr (->Dallas) pénzét nem akartuk megfizetni.
Így ~jó áron (oaklandi kevesebb mint feléért) aláírt.

Csakhogy míg a Raidersben alapfilozófia volt a szabálytalanság, ami Routt fegyvere, itt már nem engedélyezett. Eleinte jöttek is a zászlók.
Másrészt itt zónázni kell, de a pálya széle a CB felelőssége egyedül. Ha futás ha passz, ha Megatron vagy Fitz jut Flowersre (CB1 strong side), ha a CB2re (Carr, Routt most Arenas). Ott ő van és kész, oldja meg ami jön.
Routt azonban képtelen volt jó döntéseket hozni. Akkor futott hátra, mikor nem kellett, akkor maradt, mikor menni kellett volna, ha embert kellett váltani, azt későn vagy egyáltalán nem tette meg. És a szabályosságra kiemelten figyelve még többet vesztett a cover koncentrációból. (Ami tehát cover 3, vagyis ember-zóna hibrid CB szempontból.)

Nem neki való az a játék. Ellenben mikor a Raidersben fizikálisan emberezni kellett izomból és slussz, az elég jól ment. Azt értette.

Állat vagyok, ami enni kér...