NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 12 éve
DC Houston Texans 1 246 — Texans fan
Az utóbbiról egyből ez ugrott be:
http://www.youtube.com/watch?v=RzToNo7A-94undisputedly
marha jó ez a videó 😀 még nem láttam előtte
több mint 12 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Yates-re is lehet szavazni a Pepsi Rookie of the Week-en

http://www.nfl.com/voting/rookies/2011/REG/13

több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 098 — SuperBowl Champions 2013/2014
A D új nevet kapott, Bulls on Parade

http://blog.houstontexans.com/2011/12/04/bulls-on-parade-a-nickname-is-born/Bondi
Mi volt az eddigi név?
Amúgy jó választás 😊 Cushing miatt megnéztem utólag a meccset, egészen élvezetesre sikeredett.undisputedly
Rosszul írtam, több név közül választódott ki ez a név. Amik még felmerültek pl. Texans hold'em( ez nekem nagyon tetszik 😊 )
vagy Houston Texans Pain Department és még volt egy párBondi
Az utóbbiról egyből ez ugrott be:
http://www.youtube.com/watch?v=RzToNo7A-94
több mint 12 éve
Kubiak tájékoztatót tart:

- Hartmann out for season, has torn ACL. Was having good year. ( Nem örülök neki, de hát nem lepődök már meg ezen)Bondi
Valóban felmerült Turk neve, pedig nem komolyan írtam. 😛
kalasnikov
Hartmann idei évi 44,4 yard-os átlaga új franchise rekord 😊
Én leigazolnám Robert Malone-t vagy Matt Dodge-ot, jobban úgy sem találhatunk

több mint 12 éve

http://blog.houstontexans.com/2011/12/04/bulls-on-parade-a-nickname-is-born/Bondi
Mi volt az eddigi név?
Amúgy jó választás 😊 Cushing miatt megnéztem utólag a meccset, egészen élvezetesre sikeredett.undisputedly
Rosszul írtam, több név közül választódott ki ez a név. Amik még felmerültek pl. Texans hold'em( ez nekem nagyon tetszik 😊 )
vagy Houston Texans Pain Department és még volt egy pár

több mint 12 éve
- Hamstring injury is Andre Johnson's. Mild hamstring injury in other leg. Is day-to-day. Will know more on Wednesday. Expect him back soon.
Ez nagyon nagyon jó hír. Azért a világért se siettessük. Nekem elég ha a PO meccseken elkapkod 150yard környékén per game.kalasnikov
A PO-ban egyszerűen muszáj játszania, már csak saját maga miatt is

több mint 12 éve
kalasnikov Houston Texans 355 — Texans D# fan

- Hartmann out for season, has torn ACL. Was having good year. ( Nem örülök neki, de hát nem lepődök már meg ezen)Bondi
Valóban felmerült Turk neve, pedig nem komolyan írtam. 😛

- Hamstring injury is Andre Johnson's. Mild hamstring injury in other leg. Is day-to-day. Will know more on Wednesday. Expect him back soon.
Ez nagyon nagyon jó hír. Azért a világért se siettessük. Nekem elég ha a PO meccseken elkapkod 150yard környékén per game.
több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 098 — SuperBowl Champions 2013/2014

Mi volt az eddigi név?
Amúgy jó választás 😊 Cushing miatt megnéztem utólag a meccset, egészen élvezetesre sikeredett.
több mint 12 éve
Nagy szívfájdalmam, hogy Reed nem szerzett sacket, pedig ha jól tudom amióta kezdő minden meccsen legalább 1et összehozott :/tenorx
Az első meccsét kivéve igen, és sack nélküli meccset is elég régen nyomtunk, de ez legyen a legnagyobb baj egy győzelem után 😊

több mint 12 éve

- Hartmann out for season, has torn ACL. Was having good year. ( Nem örülök neki, de hát nem lepődök már meg ezen)
- Kareem Jackson was defensive player of game, played best game of career.
- Our fans were tremendous yesterday and we fed off their energy.
- Don't think we're playing as well on O-line as we did before bye week. Think we'll play better, and get back to way we were playing.
- Good chance FB Lawrence Vickers returns this week. Would be good to get him back on offense and special teams.

több mint 12 éve
Egy kis kampány 😊

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MwWl_-KH0xU

több mint 12 éve

http://blog.houstontexans.com/2011/12/04/bulls-on-parade-a-nickname-is-born/

több mint 12 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
PO!

több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Nagy szívfájdalmam, hogy Reed nem szerzett sacket, pedig ha jól tudom amióta kezdő minden meccsen legalább 1et összehozott :/
több mint 12 éve
komolyan sajnálom a texanst. tudom h nincsen ha, de ha schaub, aj, és mario is egészséges lenne sima SB esélyes lenne a csapat. nagyon brutál a Dífenzetek. rohadt jó meccs volt, élveztem 😊peach
Mi is, az év meccse volt, köszönjük a meccset 😉

Az első részére meg...ne is fájdítsd a szívünk :/

több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)
komolyan sajnálom a texanst. tudom h nincsen ha, de ha schaub, aj, és mario is egészséges lenne sima SB esélyes lenne a csapat. nagyon brutál a Dífenzetek. rohadt jó meccs volt, élveztem 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Amúgy gondolkoztam, hogy a drafton melyik poszt lehetne az amire rá kellene menni az első körben, de Johnson újabb sérülése miatt elkerülhetetlen lesz a WR húzás az 1. körbenBondi
Vagy Joseph-hez hasonlóan "kikukázni" valakit a FA piacról. Most már gyúrhatunk a támadósorra (drafton & a FA piacon is). De előbb nyerjük meg a Superbowlt. 😀kalasnikov
FA-ről? Nem is tudom, az a baj, hogy sokat kell költenünk így is a szerződés hosszabbításokra, sajnos

több mint 12 éve
Amúgy gondolkoztam, hogy a drafton melyik poszt lehetne az amire rá kellene menni az első körben, de Johnson újabb sérülése miatt elkerülhetetlen lesz a WR húzás az 1. körbenBondi
Vagy Joseph-hez hasonlóan "kikukázni" valakit a FA piacról. Most már gyúrhatunk a támadósorra (drafton & a FA piacon is). De előbb nyerjük meg a Superbowlt. 😀
több mint 12 éve
Amúgy gondolkoztam, hogy a drafton melyik poszt lehetne az amire rá kellene menni az első körben, de Johnson újabb sérülése miatt elkerülhetetlen lesz a WR húzás az 1. körben

több mint 12 éve
Ha jól értettem Yates, Foster, Ryans & Cushing jön Kubiak után - előben.
http://www.houstontexans.com/tv-media/videos/Falcons-at-Texans-LIVE-postgame-press-conference/471bb24c-1a1d-4b9e-8080-f56074b333aa
több mint 12 éve
Kubiak on WR Andre Johnson: "It's actually the other hamstring (left). It has been described to me as not being severe...We'll see tomorrow"Bondi
Ez jó jel. Akkor talán Turk aktiválásával megússzuk a meccset. 😂
több mint 12 éve
DC Houston Texans 1 246 — Texans fan
A futások nem mentek ok...Bondi
Azért 150 yardot futni a liga 2. futás védelem ellen szerintem nem rossz 😊

TJ tényleg elég jó volt, de nekem Foster és a védelem voltak az igazi hősök ma.

Egyedül AJ sérülését sajnálom, nagyon kellene a játéka, ha bejutunk a playoffba...
több mint 12 éve
Újabb győzelem, újabb sérülések.

Yates minden várakozást felül múlt. Az első félidőben szenzációs volt, nagyon jól mozgott a zsebben, jó passzai voltak. Egyetlen nagy hibája volt, de szerencsére visszafújták. A fumble-nak ítélt valami a meccs elején nem írható a számlájára.

Foster & Tate hozta magát, Kubiak bátran be is vállalta Fosterre a 4th downt. AJ ismét a régi volt... egészen addig, amíg rá nem sérült a húzódására. Nagyon örülnék, ha játszana idén még meccset, de sajnos nem valószínű.

A védelem elképesztő volt ismét, bár a végére kicsit felpuhultunk. Persze még így is megállítottuk őket 4th downon. Egy-két mázli benne volt (elejtett passzok -> főleg az utolsó playnél), visszafújt playek, de ez benne van. Cushingot is ápolni kellett, de ismét elképesztő nagyot játszott. Quinn játéka tetszett még nagyon.

Mindkét fal jól dolgozott, a második félidőre a zone blokkolás is összeállt a liga második legjobb futóvédelme ellen.

AJ mellett Hartmann is súlyosnak látszó sérülést szenvedett, de Allent & Cushingot is úgy kanalazták össze meccs közben. Nem tudom hányan maradunk a PO-ra (ami most már tényleg karnyújtásnyira van, bár a Titans is nyert).
több mint 12 éve
Kubiak on WR Andre Johnson: "It's actually the other hamstring (left). It has been described to me as not being severe...We'll see tomorrow"

több mint 12 éve
Srácok az év meccse volt, hihetetlen, nem tudom mikor izgultam ennyit utoljára.
A D fantasztikus volt ismét, az O is szerintem. A futások nem mentek ok, azt lehetett sejteni, de TJ király volt 😊