Indianapolis Colts
Lorenzo megprobalta kiutni Wentzet. Ha geci lennek, azt mondanam, kar, hogy nem jart sikerrel. De en egy angyal vagyok.Én percekig röhögtem. 😀
Stez
De nem fogjuk, ránézve a szerződésére nincs most miért, 2023ban lesz egy kiszállási opció, ott dead cap nélkül kimenekülhetünk.
És őszintén ez a csapat nem egy Brady nélküli Tampa, jóval több a lyuk a kereten, akkor meg miért jönne erre a kis piacra egy sztár??
Meg amugy... minek? Reich megmondta, megvan a franchise kubeja a Coltsnak!
Mit szolnatok egy ilyen cserehez?Én a 38 éves ARodért ezt sokallanám. Wilsonban benne lennék, de őt meg szerintem nem kapnánk meg ennyiért.
Colts adja:
Idei 2.kor + jovo evi 1.kor + BigQ
Seahawks adja:
Russell Wilson
Vagy ugyan ezt a pakkot ARodert?
Borbinho
Colts adja:
Idei 2.kor + jovo evi 1.kor + BigQ
Seahawks adja:
Russell Wilson
Vagy ugyan ezt a pakkot ARodert?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Ne menjunk at twitter szintre ahol megjosoltak h Wilson ALS-es / Parkinsons-os lesz...Jobb kép a bajuszról. Nagyon Minshews-s. Ez Luck jele, hogy kit akar jövőre QB-nak Indyben. Az Eagles biztos megszámolja olcsón. 😀 😀 😀Jézusom, szörnyen néz ki. Nem csak vállban volt ott probléma sajnos.
Colts legendák (bár Stez többször lesenkizte mostanság Reggie-t "Ki volt Luck mellett a rookie évében??? Senki!") Indyben.
Look no further fellow you found em... We missed the whole first quarter catching up. It was great seeing #12. Miss the dude. #outstanding #AndrewLuck pic.twitter.com/TRo2t7P85q
— Reggie Wayne (@ReggieWayne_17) January 11, 2022
Ledobott egy 20 kilot, tobbnyire izombol 😀Olvasáshoz meg levélíráshoz nem kell izom. 😊
Borbinho
iktriad
Amadeus
Egy 110 kilos izomallatbol lett egy 85 kilos apuka.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Mas kerdes, hogy az eletminosege szempontjabol jol tette, kinek hianyzik, hogy hetente nyolcszor osszetorjek.
anno imádtam a Justified sorozatot, abban mászkáltak ilyen redneck kinézetű arcok 😊Jobb kép a bajuszról. Nagyon Minshews-s. Ez Luck jele, hogy kit akar jövőre QB-nak Indyben. Az Eagles biztos megszámolja olcsón. 😀 😀 😀Jézusom, szörnyen néz ki. Nem csak vállban volt ott probléma sajnos.
Colts legendák (bár Stez többször lesenkizte mostanság Reggie-t "Ki volt Luck mellett a rookie évében??? Senki!") Indyben.
Look no further fellow you found em... We missed the whole first quarter catching up. It was great seeing #12. Miss the dude. #outstanding #AndrewLuck pic.twitter.com/TRo2t7P85q
Ledobott egy 20 kilot, tobbnyire izombol 😀Olvasáshoz meg levélíráshoz nem kell izom. 😊
Borbinho
iktriad
Amadeus
Jobb kép a bajuszról. Nagyon Minshews-s. Ez Luck jele, hogy kit akar jövőre QB-nak Indyben. Az Eagles biztos megszámolja olcsón. 😀 😀 😀Jézusom, szörnyen néz ki. Nem csak vállban volt ott probléma sajnos.
Borbinho
iktriad
criminal lawyer or criminal lawyer?
Borbinho
Szerkesztette: iktriad
Hetkoznapi ember lett belole 😊Bajusz 🤣🤣Bakker, vele mi lett, nem lehet ráismerni.
steelwolf
Sztyopa
Ledobott egy 20 kilot, tobbnyire izombol 😀
Bajusz 🤣🤣Ezkiez? Freddie Mercury? Lucknak egy kicsit... szetesett. Ugy fejre meg mindenre. De hat nem is igazan tartotta meg a focis testalkatot, az is fix. Asszony biztos kizsigereli.
steelwolf
Az az erzesem, hogy nem vettek eleg komolyan a Jagset.
Tobben is mar a POrol beszeltek, hogy hogy keszultek a kovetkezo hetre.
Viszont Reich mai szezonertekeloje eleg beszedes, amikor az elso kerdesre azt kapta (reszben) h Wentz lesz-e a QB a kovi szezonban, jott a rizsa hogy nem fog senkirol se kulon beszelni, leulnek kielemezni a szezont es utana dontenek mindenrol.
Vajon ha Taylorrol vagy Leonardrol kerdik, hogy kezdenek-e jovore is ezt mondja?
Szerintem eleg jogos a kerdes, amikor top10 fizetesu 1.+3.korert hozo QBrol van szo.
Persze azert nem remenykedek, ahogy Hori mondta, hazudni fognak nekunk egesz offseasonban es elmegy meg egy ev :/
I WAS BEIN BURIED BY 🤡 ALL DAY BECAUSE OF THE COLTS‼️#PatMcAfeeShowLIVE pic.twitter.com/1F02VVZcpS
— Pat McAfee (@PatMcAfeeShow) January 10, 2022
En abban sem hiszek, hogy az OL hibaja az ideny. En abban hiszek, hogyha a gyerek elott iksz evig sokkal rosszabb volt a tamadofal, mint barki masnal, akit oda epp beraktak a helyere, akkor valamit ez a gyerek csinal rosszul, ami kihat a tamadofalra. Mert ennyi veletlen nincsen. Szinte ugyanez a tamadofal elit volt Luck, Brissett, de Rivers elott is. Azelott a Brissett elott, aki sokkal de sokkal lassabban olvasott es szabadult a labdatol, es azelott a Rivers elott, aki allo celpontkent funkcionalt es a totyogasaval szinte magara hivta a rushereket. Es megis mukodott.
Hirtelen, azelott meg nem, aki elott valahogy minden fal szetomlik. Furcsa.
Kivancsi leszek Ballard evertekolere. Ha fent nem veszik eszre, hogy nagy baj van ebben a csapatban, akkor bizony Ballarddal is gondok lesznek/vannak.
A változásban nem hiszek, Reich kezéből nem veszik ki a playcallingot- pedig szerintem remek vezető, de nem a legjobb OC ő, Wentz mellé pedig nem hozunk konkurenciát, mert ő azt nem tűri meg.
A franchise talan soha nem volt ennyire melyen meg.
Jon egy tankolos ev, jovore pedig total rebuild a nullarol:
tavozik Irsay, Reich, Ballard, Wentz meg par nagyobb fizetesu playa (Leonard, Smith, Buckner akikert akkor meg fogunk kapni erteket)
Mindezt 3 ev alatt.
Ben Banogu 19 szereles, 2.5 sack 3ev utan. 160 snapet jatszott 2000+ snapbol az elmult 2 evben 😀
Tyquan Lewis 56 szereles, 8.5 sack 4 ev alatt.
Turay 31 szereles, 11.5 sack 4 ev alatt.
Rock Ya-Sin iden volt eddig egyedul elfogadhato, persze iden szezon feleben serult volt 😀
Ya-Sin utan ment ki eggyel Deebo Samuel.
Banogu utan ment ki kettovel AJ Brown.
Campbell utan kiment kozvetlenul 3 kezdo safety, meg DK Metcalf.
Az a baj Irsayen latszott tegnap a meccs utan hogy o ebbe mar belenyugodott. A della igy is folyik be rendesen, o meg mat tul oreg es rokkant/szenilis, hogy eszrevegye mit csinal Reich meg Ballard.
Ballard kozben sztem rajott h atbasztak, de inkabb ul csendben a seggen, nehogy ot is kibasszak.
Egy tulaj aki kepben van a dolgokkal, az elmult 10 honap utan kerdes nelkul kirugna Ballardot es Reichet.
Igy elveszitjuk iden Doddsot, jovore meg majd indulhat a GM kereses is....
Jol mutatja h kvara nem szamit h valaki ott van helyben, vagy akar a csapatnal dolgozik, hogy 15k kilometerrol megjosoltuk hogy ez lesz.
A kibaszott beatwriterek egesz nyaron hypeoltak a WR sort meg Wentzet, meg a szezon soran is, sot meg 2 hete is 😀
Es minden alkalommal leugattak, hogy en vagyok a tul negativ, ok vannak ott minden edzesen.
Aztan hogy hogy nem tegnap mar arrol irtak, hogy Wentz nem volt jo de ilyen skill player sorral nem lehet megitelni.
Mondjuk itthon is hiaba tudja mindenki h faszsag stadionba/kacsausztatoba olteni a penzt amig szar a kepzes, megis az tortenik es 30 eve nem erti miert nincs elorelepes 😀
Jim Harbough-hoz mit szolnatok?Tizezer eve Haribora nyalazom itt a topikban, mindig le lettem hurrogva.
Van multja a csapatnal, hozhatna egy akkora valtozast/lenduletet amire egy ilyen szezon utan szukseg lenne.
Borbinho
En nagyon adom, megvan a tekintelye, tisztelik es o az NFL-ben is bizonyitott azert.
Mas kerdes, hogy o szerintem jol elvan Michiganben es nem fog visszajonni meg az NFL-be.
Megint mas kerdes, hogy ugy is marad Reich, mert Irsay kedveli. Es sajnos az elozo rezsim eseteben is radobott ez plusz ket evet a megfelelo idozitesre, amig Irsay azt mondta, hogy baratsag ide vagy oda, mennie kell.
Epp ezert Reich is csak jovore, vagy 2024-ben megy majd,