Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 14 éve
Egyébként azt magyarázzátok meg, hogy hogy lehet az, hogy minden héten itt sírunk a secondary gyengeségén, hogy szét fognak bennünket dobálni az ellenfelek, közben meg 9.-ek vagyunk a listán passz ellen, alig pár yardra az éltől. Úgy vagyunk kilencedikek, hogy az eddigi 10 ellenfelünk közül csak a Chiefs és a Jags számít gyengébben passzolónak. (A top10 passer csapatból öttel játszottunk, és az említett kettőn kívül a többi is a mezőny első felében van.)mivel futás ellen is rosszak vagyunk így nem kényszerül rá az ellenfél, hogy szétpasszoljon.
Érdekes, nem?peterk2005
de szerintem a secondary nem szar. van 3 vállalható CB, egy gyengélkedő Bethea, aki még így is jobb, mint a liga FS-einek harmada 😛 csak a SS poszt botrány
több mint 14 éve
Egyébként azt magyarázzátok meg, hogy hogy lehet az, hogy minden héten itt sírunk a secondary gyengeségén, hogy szét fognak bennünket dobálni az ellenfelek, közben meg 9.-ek vagyunk a listán passz ellen, alig pár yardra az éltől. Úgy vagyunk kilencedikek, hogy az eddigi 10 ellenfelünk közül csak a Chiefs és a Jags számít gyengébben passzolónak. (A top10 passer csapatból öttel játszottunk, és az említett kettőn kívül a többi is a mezőny első felében van.)Érdekes, nem?
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 14 éve
Mindegy.... mostantól Go Jets, hogy legyen még egy Pats meccs és szétszedhessük az arcukat....A Pats ha WC-n jut be, akkor tuti 5.helyen. És akkor a 4-el játszana. Aki valószínűbb, hogy a West győztese lesz (Kansas, San Diego), mint ti.Mondjuk a home field advantage-t elfelejthetjük és szar lesz a hidegben játszani.szf61A Pats ellen még bejöhet egy wildcard meccs otthon. Azt szvsz nyernénk. 😊peterk2005
Szerintem 😊Sobri Jóska
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 14 éve
A Pats ha WC-n jut be, akkor tuti 5.helyen. És akkor a 4-el játszana. Aki valószínűbb, hogy a West győztese lesz (Kansas, San Diego), mint ti.Mondjuk a home field advantage-t elfelejthetjük és szar lesz a hidegben játszani.szf61A Pats ellen még bejöhet egy wildcard meccs otthon. Azt szvsz nyernénk. 😊peterk2005
Szerintem 😊
több mint 14 éve
ne szomorkodjatok, hogy kikaptatok, legalább van egy akkora királyotok, mint Blair. Go State!
több mint 14 éve
Már csak a védelemmel kell valamit kezdeni, mert a Pats 3 negyedig gyakorlatilag akkor csinált TD-t, amikor akart. Rossz volt nézni, ahogy simán átmasíroznak a pályán, pedig szívesebben néztem volna Meskó Zoli puntjait 😊A védelmünk idegenben mindig sz*rabb, idén különösen. A Pats első három negyedes menetelését én ettől függetlenül nem tartom olyan tragikusnak. Van olyan, hogy minden öszejön (lásd legutóbbi meccs) és van amikor sokáig semmi (tegnapi meccs). Összességében a passzjátékot levédekeztük, Brady 200 yard alatt maradt. A futás ellen puhányak voltunk, de ha ott lesz Session és Brackett, kevésbé leszünk azok. Ezt a meccset a 3 turnover miatt veszítettük el. Ha az nincs, akkor 17 pontos Pats vezetés sincs, és más a meccs képe.
Ja és egyre jobban idegesít Caldwell is. Úgy áll a pálya szélén, mint egy "utca embere", akit berángattak, hogy "figyelj, legyé' má HC egy meccsre, kösz" és nem tudja, mit kell csinálni. Csak néz ki a fejéből, nem látszik rajta semmi. Az edzők nagy része együtt él a játékkal, ami sokszor átragad a játékosokra is. Tudom, nem ilyen típus, de legalább ne bambuljon, mert borzasztó ránézni, mindig azt várom, hogy mikor indul meg a nyál a szájából...Bálesz
Caldwellel nekem most nem volt bajom. Jó volt a playcalling, jókor voltak az időkérések is. A fejéről és nézéséről meg nem tehet szegény. 😊 (Én egyébként jobban csípem az ilyen Dungy, Caldwell féle higgadt pasasokat, mint az oldalvonal mellett ordibáló/rohangáló típusokat. Nem csoda, nálunk sok éve ilyen edző van, és kondícionálódik az ember. 😊)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 14 éve
Mondjuk a home field advantage-t elfelejthetjük és szar lesz a hidegben játszani.szf61A Pats ellen még bejöhet egy wildcard meccs otthon. Azt szvsz nyernénk. 😊
több mint 14 éve
Mondjuk a home field advantage-t elfelejthetjük és szar lesz a hidegben játszani.szf61San Diegoban és Oaklandben meleg van 😀
több mint 14 éve
A csoportot megnyerjük.Jags az a Jags nincs mit aggódni.
Tennessee Moss-al, de QB nélkül.
Houston éppen most esik össze.
A playoffra meg csak rendbejönnek a sérültek.
Mondjuk a home field advantage-t elfelejthetjük és szar lesz a hidegben játszani.
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 14 éve
Remek cikk, főleg a végszó. Én is sajnálom a vereséget, de inkább emlékszem White két TDjére (egykezes mekkora arcozás volt már), meg Brady ideges arcára, mint a végső pickre..Azért egy védelem nem ártana.
több mint 14 éve
Ismét egy nagyszerű cikk az 18to88.com-ról.Aki még mindig kicsit másnaposan kullog, megéri elolvasnia, nyugtató hatású.
Collie amúgy elég félelmetes volt. Kapott rögtön 1-2 ütést fejre (Meriweather...), és nem is bírta. Páran IRról beszélnek, nem lepődnék meg, annál inkább ütné be az utolsó szöget a koporsóba.
több mint 14 éve
Öl az.Caldwell a csendes gyilkos. 😂Stez😀
De akkor legalább öljön...😊Bálesz
Az már mellékes, hogy csak a saját játékosainkra igaz ez, ezért van ennyi sérültünk. Caldwell a meccsek után szétcsap az öltözőben mindenkit.
több mint 14 éve
Caldwell a csendes gyilkos. 😂Stez😀
De akkor legalább öljön...😊
több mint 14 éve
Caldwell a csendes gyilkos. 😂
több mint 14 éve
Kár ezért a meccsért, nagyon kár. Bár tutira vettem a bukót, de így elég nehezen emészthetőre sikerült hozni a végén 😕Nyolcszáz sérülttel, nulla futással megint majdnem meglett -17-ről 😕
White hót üresen kolbászolt a 20-ason belül, PM-nek az egy laza csuklómozdulat lett volna. Na mindegy, ő érdemli meg a legkevésbé a kritikát, ismét igazi vezér volt.
White abszolút pozitívum, Garcon pedig egyre negatívabb.
Collie remélem csak a biztonság kedvéért nem jött vissza és nem azért, mert megint kidőlt pár hétre. Vele és egy visszatérő Addai-al azért bőven erősödhetünk előrefelé.
Már csak a védelemmel kell valamit kezdeni, mert a Pats 3 negyedig gyakorlatilag akkor csinált TD-t, amikor akart. Rossz volt nézni, ahogy simán átmasíroznak a pályán, pedig szívesebben néztem volna Meskó Zoli puntjait 😊
Ja és egyre jobban idegesít Caldwell is. Úgy áll a pálya szélén, mint egy "utca embere", akit berángattak, hogy "figyelj, legyé' má HC egy meccsre, kösz" és nem tudja, mit kell csinálni. Csak néz ki a fejéből, nem látszik rajta semmi. Az edzők nagy része együtt él a játékkal, ami sokszor átragad a játékosokra is. Tudom, nem ilyen típus, de legalább ne bambuljon, mert borzasztó ránézni, mindig azt várom, hogy mikor indul meg a nyál a szájából...
Mindent egybevéve grat a Hazafiaknak.
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
Imádom, hogy nem kevés szurkoló képes varázsütésre elfelejteni azt a rengeteg comebacket, jó döntést és fantasztikus dobást, amit Peyton az elmúlt években produkált. Nem tudom hány NFL irányítónak lett volna lehetősége, hogy meccseldöntő picket 30 mp-el a vége előtt... Egyedül ő tett izgalmassá a meccset, hozott egy nagyon rossz döntést (szimplán a dobás irányát, nem is értem hova ez a nagy FGozás, 30 mp, 25 yard, 2 TO, momentum és amilyen könnyedén mentünk az utolsó negyedben...ezek szerintem TDre hajazó körülmények), de ritka elkényeztetett szurkolók vagyunk.pedig majdnem sikerült megint elbukni egy agyonnyert meccset...
Nem mellesleg grat a Patsnek. Jobbak voltak összességében, még a kisebb 4. negyedes összezuhanással együtt is.Escalade
grat azért a feljövetelhez, még ha nagyon vastagon benne is voltunk
több mint 14 éve
Imádom, hogy nem kevés szurkoló képes varázsütésre elfelejteni azt a rengeteg comebacket, jó döntést és fantasztikus dobást, amit Peyton az elmúlt években produkált. Nem tudom hány NFL irányítónak lett volna lehetősége, hogy meccseldöntő picket 30 mp-el a vége előtt... Egyedül ő tett izgalmassá a meccset, hozott egy nagyon rossz döntést (szimplán a dobás irányát, nem is értem hova ez a nagy FGozás, 30 mp, 25 yard, 2 TO, momentum és amilyen könnyedén mentünk az utolsó negyedben...ezek szerintem TDre hajazó körülmények), de ritka elkényeztetett szurkolók vagyunk.Nem mellesleg grat a Patsnek. Jobbak voltak összességében, még a kisebb 4. negyedes összezuhanással együtt is.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Aha, akkor csak majdnem odaért. Esc: Hát igen, sajnos vékonyak vagyunk egyelőre. Na de majd a rájátszásra, (majdnem) mindenki visszatér, pihenten, egészségesen. 😀
több mint 14 éve
fasz vagyok, tényleg 1. és 10 volt, 35 másodperc.nem 4.re mentünk neki FG távban hanem 3.-ra és volt hátra 20 mp.1st down is volt, 30+ mp.... Nem most fogok tudni elaludni.Escalade
Höri
így akkor súlyozottan igaz amit írtam:
aki ilyenkor FG-t rúgat az nem ért a focihoz. 😊
több mint 14 éve
Senki sem említi, ezek szerint akkor én láttam rosszul, hogy a védő odaért a passz előtt, és megbillentette Peytont?ZoloNem. Csak felé nyúlt, a dobókezét érte el majdnem sztem.
http://www.nfl.com/gamecenter/2010112112/2010/REG11/colts@patriots#tab:watch
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Senki sem említi, ezek szerint akkor én láttam rosszul, hogy a védő odaért a passz előtt, és megbillentette Peytont?ZoloPicit, de alapból rossz döntés volt. 3 DB vs. TE, WR.
Valamint ez velejárója, ha Ryan Diem a RT. Ez, meg a garantált false start.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Senki sem említi, ezek szerint akkor én láttam rosszul, hogy a védő odaért a passz előtt, és megbillentette Peytont?