Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 13 éve
Imi1975 Indianapolis Colts 55
Azt a k...
több mint 13 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
nem értem hogy Caldwell vagy Christensen tegnap este felírta magának hogy milyen playeket fogunk hívni vagy mi a franc vezeti rá hogy amikor 5 kísérletből 5 yardot tudunk futni, akkor 1st és 2nd downnál is futást kell hívni ráadásul most tényleg Manning volt a hülye mindkét intnél
több mint 13 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Hayden inaktív, valószínűleg Lacey kezd (szuper.). Irsay nem kis forma twitteren.

szerk: 2 jó hír is. Pollak vissza RGnak, Conner kezd, nem Wheeler (és Angerer az SLB).

több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
A secondary nagyon gyenge nálunk.Newman fele olyan jó sincs mint amikor utoljára találkoztunk,mondjuk még ezzel is a legjobb CB a csapatban.Jenkinsről nem is beszélve,de legalább Sensabaugh kivételével mindenki misstackle gyáros.... Ha nem lesz atom passrush akkor Manning csúnyán szét fogja vágni őket,ebben az esetben csak akkor van esélyünk ha Kitna is god modba vált és kioszt 4TDt 400 yardal,de erre nem sok esélyt látok.Na majd meglássuk!

Bár az is igaz hogy ugyanez a sec Brees ellen úgy ahogy helyt állt.Nem tudom...Cowboykarcsi
ha vártak volna még a jövő hétig Philips megbuktatásával, akkor nem aggódnék.. de jó meccs lesz 😊

több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Addai doubtful, Collie és Wayne Q
Brackett, Session nem játszik gondolom.

Kikapunk megint. Hajrá Titans a Jax ellen.Höri
Ellenünk játszotok vazze no para 😀
Komolyra fordítva bőven kétesélyes meccs vsz.Blevi
Érdekes meccs lesz annyi szent. Ware megint megeszi majd a O-Line-t. Newmann valószínűleg leveszi a rossz formában lévő Wayne-t a pályáról. Tehát PM-nek marad a Haitininidzsa, Tamme és White. A furát megint nem lesz faktor, de 1-2 nagyobb (3-4 yard 😀 ) benne lehet a pakliban.....

A labda másik oldalán Kitna nem dobálgat rosszul, és van jónéhány célpontja is. Freeney és Mathis szerintem végre feléled és legalább egy kicsit megkergetik majd, máskülönben Witten középen és magaslati légtérben Austin sok gondot fog okozni. A futás szerencsére Dallasban sem dívik, úgyhogy nem ezzel fognak majd operálni.

Hazai pályán szerintem illene győznünk, nem lebecsülve persze a Dallas erejét. Ti mit éreztek a meccsel kapcsolatban?flzoli
A secondary nagyon gyenge nálunk.Newman fele olyan jó sincs mint amikor utoljára találkoztunk,mondjuk még ezzel is a legjobb CB a csapatban.Jenkinsről nem is beszélve,de legalább Sensabaugh kivételével mindenki misstackle gyáros.... Ha nem lesz atom passrush akkor Manning csúnyán szét fogja vágni őket,ebben az esetben csak akkor van esélyünk ha Kitna is god modba vált és kioszt 4TDt 400 yardal,de erre nem sok esélyt látok.Na majd meglássuk!

Bár az is igaz hogy ugyanez a sec Brees ellen úgy ahogy helyt állt.Nem tudom...

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
csak most esett le, hogy majdnem tökéletesen illik ez a régi klasszikus a Chargers elleni meccsre csak annyi a különbség, hogy 2 intet vittek vissza TD-r 😀

http://www.youtube.com/watch?v=Qwq7BYOnDrM
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Kitna ha jól dobál, akkor is pick gyár, szóval reménykedem a turnoverekben.
A másik oldalon Waret valahogy le kéne lőni.

több mint 13 éve
Brackett azért valószínűleg visszatér. Hart ismét az utolsó edzést hagyta ki, ő kérdésesebb. Sessionnel kapcsolatban pedig kezdek azokkal egyetérteni, akik szerint ő egy esetleges PO visszatérő lehet.

több mint 13 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 106 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Érdekes meccs lesz annyi szent. Ware megint megeszi majd a O-Line-t. Newmann valószínűleg leveszi a rossz formában lévő Wayne-t a pályáról. Tehát PM-nek marad a Haitininidzsa, Tamme és White. A furát megint nem lesz faktor, de 1-2 nagyobb (3-4 yard 😀 ) benne lehet a pakliban.....

A labda másik oldalán Kitna nem dobálgat rosszul, és van jónéhány célpontja is. Freeney és Mathis szerintem végre feléled és legalább egy kicsit megkergetik majd, máskülönben Witten középen és magaslati légtérben Austin sok gondot fog okozni. A futás szerencsére Dallasban sem dívik, úgyhogy nem ezzel fognak majd operálni.

Hazai pályán szerintem illene győznünk, nem lebecsülve persze a Dallas erejét. Ti mit éreztek a meccsel kapcsolatban?

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

sajnos tudom.
semlegesként rátok tippeltem volna yahoo-n, de azért vannak elveim 😛

amíg nem tudjuk levédeni a futást és a passzt, addig nincs miről beszélni.
Bryant return TD-t vizionálok.

több mint 13 éve
Blevi 8 354 — Lions & Cowboys fan

Komolyra fordítva bőven kétesélyes meccs vsz.
több mint 13 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 911

Ahhoz képest, hogy Addainak 2-3 hét kihagyást mondtak...

több mint 13 éve

Kikapunk megint. Hajrá Titans a Jax ellen.

több mint 13 éve
Imi1975 Indianapolis Colts 55
Néztem hogy ha minden úgy alakulna,ami azért remélem nem fog,tulajdonképpen a forduló után mind a négy csapat 6-6-al is állhatna😊
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Az a baj, hogy másról beszélünk. Te a schedule erősségét 3 hónappal ezelőtti megítéléséhez méred. Azóta már lejátszottak 11 meccset, és nagyjából kirajzolódtak az erőviszonyok, ami alapján nem a sorsolás a legnagyobb idei gondunk.Escalade
Ez a schedule 11 meccs után is nagyon kemény. Öt tuti PO-s csapattal találkoztunk eddig, és a csoportellenfelek is kemények, akárki akármit mond. És jön a Dallas, ami megint simán PO erősségű csapat, tök mindegy, hogy mit mutat a mérlege.

Az a lényeg, hogy a csoport események kedvezően alakulnak, így még bármi lehet. 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Nathan Tripplett lett az új ST linebackerünk.
Idén draftolta a Vikings 5. körben Minnesotából.

Régi ismerősünk, Ramon Humbert meg elvitte a Saints hasonló céllal.

több mint 13 éve
Cody Glenn IR
Brandon James waive
jön helyette Taj Smith vissza.

több mint 13 éve
Ja emlékszem draft közbeni chatnél Höri nem is vágta ki ez akit a 3. körben húztatok 😀
Még a GM gamere készített draft boardján se volt rajta 😀tenorx
Az előbb elírtam, McClendon 4. körös volt.
Kevin Thomas volt a 3. pick. Róla azt mondtam, hogy meg fog sérülni a TC alatt. Lám, az is bejött.Höri
Mondjuk ez egy teljesen új sérülés volt. Pech.

Polian befoghatná a héten a száját, mert nem mond tetszetőseket. Állítólag Gonzo jól van (nem definiálták, de minden bizonnyal játszhatna idén, sőt). Döntést kellett hozni, melyik játékra képtelen játékost hagyja a rosteren, és nyilván Bob mellé tette le voksát. Persze akkor tényleg nem volt kérdés az inaktív csapat, annyi sérültünk volt, viszont egy Dawsont lehet mellőzni tudtunk volna. Eddig nem sok minden jött be idén az öregnek, jó szokás szerint egyesek a torkának is ugrottak a kinti blogokon. Mindenesetre Hughesról lehetett olvasni, hogy picit nyers még, viszont az meg sem fordult a fejemben, hogy a 12. héten még mindig ennyire használhatatlan lesz. Kezd eldurvulni a helyzet.

több mint 13 éve
Ja emlékszem draft közbeni chatnél Höri nem is vágta ki ez akit a 3. körben húztatok 😀
Még a GM gamere készített draft boardján se volt rajta 😀tenorx
Az előbb elírtam, McClendon 4. körös volt.
Kevin Thomas volt a 3. pick. Róla azt mondtam, hogy meg fog sérülni a TC alatt. Lám, az is bejött.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ON
a Tampa kirakta Sabby Piscitellit.
Le kéne igazolnunk.
Nem fogjuk 😕Höri
Egy próbát megérne, a töketlen Francisco helyett kipróbálhatnánk, hasonló rendszerből jönne úgyis.

Vagy ennyire bíznak Bobó visszatérésében? Én sok pénzt nem tennék rá, hogy ebben a szezonban játszani fog még.
több mint 13 éve
edit: flzoli, a bitang sorsolást a csapatok az évi játéka határozza meg. Maga a csoport gyengébb, mint amilyennek tűnt, az NFC Eastről nem is beszélve. A draft (szezonról lemondás) kérdése fel sem merült, ellenben azzal, hogy Manningnek konzervatívabbnak kéne lennie. Ez a jelenlegi csapat (sérülésekkel) egy átlagos Peyton meccset nem él túl.Escalade
Ezzel nem értek egyet. NFC EAST most is bombaerős. A Phili Vick-el és a Sacondary-ével bárkit megverhet. A Giants védelme szebb napjain egy QB rémálom sackgyár. A NE és a SD-ról pedig előre lehett tudni, hogy jók lesznek. Főleg, hogy én csak a 11. havi menettrendről beszélek.

És szerintem előzetesen joggal lehett tartani a kő kemény novemberi programtól: Kezdésnek a feltörekvő Texans, majd a Phily, a csoportot söprő Bengals, a nagy rivális Pats, és az örök mumus SD. Mi ez ha nem egy bitang kemény sorozat?flzoli
Az a baj, hogy másról beszélünk. Te a schedule erősségét 3 hónappal ezelőtti megítéléséhez méred. Azóta már lejátszottak 11 meccset, és nagyjából kirajzolódtak az erőviszonyok, ami alapján nem a sorsolás a legnagyobb idei gondunk.

több mint 13 éve
3.) Nem értem ezt a Linkenbach gyereket minek erőltetjük miközben McClendon ott zsolozsmázik a padon.szf61
McClenson egy bust. Höri
Ha azt mondtad volna, hogy McClendon egy "project" egyetértenék. Mivel nem szerepelt egyetlen komoly draft board-on sem.

De hogy "bust" ??
Egyetlen meccsnyi esély nélkül?
Come on !!szf61
jó az igaz, hogy 4. körös emberre nem ildomos a bust szót használni. legyen akkor csak szar húzás.

minek projekt embert húzni, mikor vannak kész játékosok is?
a körökkel később húzott Ted Larsen már négyszer kezdett Tampában például.

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 377 — Wrath of Khan
Még a GM gamere készített draft boardján se volt rajta 😀
több mint 13 éve
szf61 Indianapolis Colts 1 343 — We got Luck.
3.) Nem értem ezt a Linkenbach gyereket minek erőltetjük miközben McClendon ott zsolozsmázik a padon.szf61
McClenson egy bust. Höri
Ha azt mondtad volna, hogy McClendon egy "project" egyetértenék. Mivel nem szerepelt egyetlen komoly draft board-on sem.

De hogy "bust" ??
Egyetlen meccsnyi esély nélkül?
Come on !!

“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 13 éve
Ezzel nem értek egyet. NFC EAST most is bombaerős. A Phili Vick-el és a Sacondary-ével bárkit megverhet. A Giants védelme szebb napjain egy QB rémálom sackgyár. A NE és a SD-ról pedig előre lehett tudni, hogy jók lesznek. Főleg, hogy én csak a 11. havi menettrendről beszélek.flzoli
OFF a csodás Eagles secondary ellen Cutler csaknem hiátlan ratinget mutatott be vasárnap. Ez Samuel nélkül sem menő.

ON
a Tampa kirakta Sabby Piscitellit.
Le kéne igazolnunk.
Nem fogjuk 😕