Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 3 éve
deleted account
1 758
Ja ok, este van 😀 | meg agyhalott vagyok 😀 |Borbi kb nagyon lehúzza Staffordot, holott futástámogatása mindig is NULLA, Zéró, semmi még minimum se volt.Az egy szem Reggie Bush-on kívül nem tudom kire gondolsz, aki annyira über beelőzné Taylort. De RB-nek is egy szezonban sikerült nagyot alkotnia, 1000+ yard. De most nem igazán értem mire gondolsz, btw...Azért a 10-15-öt erősnek tartom - nem látom, hogy lehetne 14 QB-t mondani jelenleg Stafford elé - max statok alapján (de szerintem még úgy se), de azért az eyetest sem árt 😉Nézz rá a mellette nem létező futójátékra és a pass/run arányokra, majd írd le nekem, hogy ki volt a legjobb RB-je.
De hogy statozzunk, 1 4000 yard alatti szezonja volt, míg Wilson vagy Elisha is pl simán hoztak több szezont is kevesebbel. Ebron mint legjobb TE azért szintén nem a csúcskategória. Elkapóknál meg egyet kiemelni szerintem necces, mert nálunk is volt Luck éra alatt, amikor volt TY, és utána DHB és hasonló nagy képességűek sorakoztak - szenvedett is Luck ahogy kell. De ami sokkal többet nyom a latban szerintem, hogy Lionsnak sosem volt érdemi, komoly futójátéka, és így tudta folyamatosan hozni a 4000+ szezonokat - láttuk Pagano érában mekkora szívás tud ez a felfogás lenni. Ettől még benne lehet, hogy minőségi WR corp-pal, és jó futójátékkal sem fog jobban teljesíteni, de ezt nem látom, hogy statból bárhol is ki lehetne jelenleg hozni...
Egyébként csak apró sidenote, hogy kíváncsi lennék arra, hogy ezen statisztikák kimutatásai hány százalékban jönnek be - mert szép dolog mindig ezeket bedobálni, azt 5 év múlva már senki nem is emlékszik rá, hogy ki mit mondott, és hogy hányszor lett igazuk és hányszor lőttek über mellé 😉
coltman
Utána gondolj bele, hol tart Jonathan Taylor.
Willie Parker
coltman
Taylor kb instant a legjobb futója lenne, szóval máshogy szórna az a golyószóró, mint Detroitban.
Kvázi dicsértem.
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Borbi kb nagyon lehúzza Staffordot, holott futástámogatása mindig is NULLA, Zéró, semmi még minimum se volt.Az egy szem Reggie Bush-on kívül nem tudom kire gondolsz, aki annyira über beelőzné Taylort. De RB-nek is egy szezonban sikerült nagyot alkotnia, 1000+ yard. De most nem igazán értem mire gondolsz, btw...Azért a 10-15-öt erősnek tartom - nem látom, hogy lehetne 14 QB-t mondani jelenleg Stafford elé - max statok alapján (de szerintem még úgy se), de azért az eyetest sem árt 😉Nézz rá a mellette nem létező futójátékra és a pass/run arányokra, majd írd le nekem, hogy ki volt a legjobb RB-je.
De hogy statozzunk, 1 4000 yard alatti szezonja volt, míg Wilson vagy Elisha is pl simán hoztak több szezont is kevesebbel. Ebron mint legjobb TE azért szintén nem a csúcskategória. Elkapóknál meg egyet kiemelni szerintem necces, mert nálunk is volt Luck éra alatt, amikor volt TY, és utána DHB és hasonló nagy képességűek sorakoztak - szenvedett is Luck ahogy kell. De ami sokkal többet nyom a latban szerintem, hogy Lionsnak sosem volt érdemi, komoly futójátéka, és így tudta folyamatosan hozni a 4000+ szezonokat - láttuk Pagano érában mekkora szívás tud ez a felfogás lenni. Ettől még benne lehet, hogy minőségi WR corp-pal, és jó futójátékkal sem fog jobban teljesíteni, de ezt nem látom, hogy statból bárhol is ki lehetne jelenleg hozni...
Egyébként csak apró sidenote, hogy kíváncsi lennék arra, hogy ezen statisztikák kimutatásai hány százalékban jönnek be - mert szép dolog mindig ezeket bedobálni, azt 5 év múlva már senki nem is emlékszik rá, hogy ki mit mondott, és hogy hányszor lett igazuk és hányszor lőttek über mellé 😉
coltman
Willie Parker
coltman
Taylor kb instant a legjobb futója lenne, szóval máshogy szórna az a golyószóró, mint Detroitban.
Kvázi dicsértem.
több mint 3 éve
deleted account
1 758
Az egy szem Reggie Bush-on kívül nem tudom kire gondolsz, aki annyira über beelőzné Taylort. De RB-nek is egy szezonban sikerült nagyot alkotnia, 1000+ yard. De most nem igazán értem mire gondolsz, btw...Azért a 10-15-öt erősnek tartom - nem látom, hogy lehetne 14 QB-t mondani jelenleg Stafford elé - max statok alapján (de szerintem még úgy se), de azért az eyetest sem árt 😉Nézz rá a mellette nem létező futójátékra és a pass/run arányokra, majd írd le nekem, hogy ki volt a legjobb RB-je.
coltman
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Azért a 10-15-öt erősnek tartom - nem látom, hogy lehetne 14 QB-t mondani jelenleg Stafford elé - max statok alapján (de szerintem még úgy se), de azért az eyetest sem árt 😉Nézz rá a mellette nem létező futójátékra és a pass/run arányokra, majd írd le nekem, hogy ki volt a legjobb RB-je.
coltman
több mint 3 éve
deleted account
1 758
Azért a 10-15-öt erősnek tartom - nem látom, hogy lehetne 14 QB-t mondani jelenleg Stafford elé - max statok alapján (de szerintem még úgy se), de azért az eyetest sem árt 😉De hogy statozzunk, 1 4000 yard alatti szezonja volt, míg Wilson vagy Elisha is pl simán hoztak több szezont is kevesebbel. Ebron mint legjobb TE azért szintén nem a csúcskategória. Elkapóknál meg egyet kiemelni szerintem necces, mert nálunk is volt Luck éra alatt, amikor volt TY, és utána DHB és hasonló nagy képességűek sorakoztak - szenvedett is Luck ahogy kell. De ami sokkal többet nyom a latban szerintem, hogy Lionsnak sosem volt érdemi, komoly futójátéka, és így tudta folyamatosan hozni a 4000+ szezonokat - láttuk Pagano érában mekkora szívás tud ez a felfogás lenni. Ettől még benne lehet, hogy minőségi WR corp-pal, és jó futójátékkal sem fog jobban teljesíteni, de ezt nem látom, hogy statból bárhol is ki lehetne jelenleg hozni...
több mint 3 éve
www.pff.com/news/nfl-matthew-stafford-trade-value-detroit-lionssorry, nem néztem h előfizus tartalom.
lényeg:
Stafford szitu (cserét kért, Lions mondja: oké), kik jöhetnek szóba: QB nélküli csapatok (pl mi), vagy ahol nem biztos a jelenlegi QB helyzet (pl 49ers).
10 szezonja során, amikor volt legalább 300 dropbackje, 3x volt a PFF-nél az év végén a top10 QB közt (qb grade). 6.volt a legjobb helye.
A legtöbb advanced statban QB8-QB16 között volt karrierje során (grade-ek, epa/play van említve példaként, de a legtöbb statban is így áll).
A legjobb éve a 2019-es szezon volt, de akkor csak 8 meccset játszott (kérdéses, teljes szezonban is olyan számokat hozott volna-e. a matek szerint valószínű, h nem).
Az elmúlt évek draftjainak (+ egy idei esetleges jó évfolyamnak) köszönhetően a top10-ből többnyire már kiszorult és kiszorulhat. ezért is lehet 10-15 közé rakni.
innen picit matekos, amihez a grade-jeiket, meg az azokból kalkulált WAR-t használták többek közt
Bayes-tétel (valószínűségszámítás) alapján projektalt "karrierkimenetel": Staffordból valószínűtlen, h elit QB legyen (utolsó 10-15% a jobb oldalt). JimmyG-ben benne van (de az még valószínűbb, h gyengébb lesz, mint Stafford). Mert JimmyG habár csak 3 évvel fiatalabb, mint Stafford, mégis csak ötöd annyi snapje van, így kevesebb adatból lehet prediktálni.
+
Sokan azt hozzák fel, h azért kell cserélni érte, mert upside-ot jelent, miközben a statisztika azt mutatja, hogy egy "magas padlójú" irányítóról van szó, akinek van sok évnyi jó, de nem kiemelkedő teljesítménye.
Pár nonszensz h már 33.éves és valszeg csak 4-5 évnyi kiemelkedő teljesítményre lehetne szó maximum. Meg h 0/3 a PO-ban és h nem volt pro bowlban meg all pro-ban (who cares).
Ezekkel arra utal, h aki 1.körnél többet feladna érte, az kb abban reménykedne, h jobban fog játszani, mint eddigi karrierje során.
A védelmet szokták elővenni Stafford gyenge eredményeivel kapcsolatban, meg hogy nem volt körülötte jó offense.
A Lions védelme nem segítette ki, 1x voltak a top15-ben a PFF-nél 2011-2020 közt. De a védelem teljesítménye kevésbé befolyásolja a támadósor működését (egy szint nyilván), ami a fenti statokból látszik, hogy átlag/átlag feletti picivel többnyire.
A fala passzblokkban kifejezetten jónak mondható volt, 6x voltak a top10-ben az előző évtizedben.
Elkapónak viszont volt egy HoF Megatronja, egy karrierje csúcsán lévő Golden Tate, majd Marvin Jones (és Golladay).
Sok féle fegyvere egyszerre nem volt viszont, Ebron mint az egyik legjobb TE az adott időszakból, aki inkább a droppjairól híres mindenhol.
A legtöbb helyezés, statisztika az ő adataik alapján készült, azok vannak a cikkben is (de többé-kevésbé a többi hasonló metrika is ugyan ezt mutatja).
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
deleted account
1 758
This is a spot Stafford most definitely has his eyes on, from what I’m hearing. And NFL execs starting telegraphing this one last month.Igen.Azert az nem lenne semmi, hogy Manning utan Luck, majd egy Evre Rivers es esetleg Stafford. Kivancsi vagyok igazak-e a pletykak, hogy ide akar jonni.Már azt pletykálják, hogy ide akar jönni? Nem bánnám ha igaz lenne. 😊
undisputedly
peterk2005
Ezt én is olvastam.
Bazzani
“Makes a lot of sense, which is why the Colts will really look into making this work,” an NFC exec said.
És még az utolsó meccse előtt mondta több NFL analyst is, hogy ilyen sérüléssel, out of PO nagy sansz van rá, hogy azért játszik, hogy mutassa magát a GM-eknek.
több mint 3 éve
www.pff.com/news/nfl-matthew-stafford-trade-value-detroit-lionsHomerkedik Cole, de a legtobb advanced (qb) statban is 12-16 kozott volt Stafford, karrier nagyreszeben. Volt par jobb eve (top10) es par rosszabb eve (25.hely korul).
Jatek kepere mast mutat sokszor, de 10+ evnyi adat van mar.
Erre gondoltam, amikor azt irtam, h upgrade Rivershez kepest, de nem akkora, h a KC-vel/Billsel felvegyuk a versenyt.
Menjunk fel Lancert (Lawrence meg a Mormon Mahomes nyilvan nem opcio).
Ujraneztem a 2019es szezonjat, vannak hibai, konnyu passzokat szorakozik el, de a pontossagot, timingot lehet tanitani, a karerot, atletizmust, "clutch" sagot nem.
Nagyon jo karja van, ugy odakurja a 10 yardos outot a tulso hashrol h orom nezni.
De emelett a touch passza is remek, bar neha tulsagosan is arra jatszik, h Wilsonosan odalobbolje, ahelyett h odakurna (egy olyan TD passz helyett, amit ARod dobott tnap MVSnek, roviden lobbolt egy passzt a WRjenek, akinek le is kellett lassitania es incomplete lett, ha erobol dobja sima td, mert volt 3 lepes elonye a WRnek. Pedig AR is lobbolte, de nem dobta fel a Holdig). De a technikaja mar megvan. Remekul mozog a zsebben, igaz a fala tobbnyire dominalta az ellen DL-jet, de ugyesen lepkedett fel amikor nyomas volt.
Zone read, rpo is hivhato, mert nem viszik le konnyen a kisebb vedok, a nagyok meg meg fognak lepodni a sebessegen (nem Lamar, nem is Josh Allen, de a ketto kozt van. Kaepre emlekeztettek a futasai 😀)
Jol is lat a palyan, de nem jatszott nagyon jo csapatok ellen, vedelmek pre es post snap olvasasaban biztos van meg mit tanulnia.
Plafonra sztem a legmagasabb a classbol, de a padloja valszeg alacsonyan lesz NFL vedelmek ellen az elejen.
Ott szar a keplet, h nincs QB akit beraknank ele.
De nem hiszem, h Mahomesbol mas QB lett vna, ha nem jatszik 1.evetol (Alex + Reid mentorsagabol semmit nem elveve. Vegtere is, Kelce mar oktober vegen arrol beszelt az ujsagiroknak, h foglalmuk sincs mi var rajuk amikor Mahomes majd palyara fog kerulni).
Ha jo coaching van es jo a csapat, akk max benyelunk par L-t, na bumm. Agyon csak nem verik a falunk mogott, ha hibazik meg legalabb lesz mibol tanulnia.
Amugy egy fel szemmel figyelni fogom majd Haskins pittsburghi palyafutasat. Nem lennek meglepve ha augusztusra mar nem lenne rosteren, de ki tudja, ha esetleg bejon, akk a semmibol szereztek QBt.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Igen.Azert az nem lenne semmi, hogy Manning utan Luck, majd egy Evre Rivers es esetleg Stafford. Kivancsi vagyok igazak-e a pletykak, hogy ide akar jonni.Már azt pletykálják, hogy ide akar jönni? Nem bánnám ha igaz lenne. 😊
undisputedly
peterk2005
Ezt én is olvastam.
több mint 3 éve
Azert az nem lenne semmi, hogy Manning utan Luck, majd egy Evre Rivers es esetleg Stafford. Kivancsi vagyok igazak-e a pletykak, hogy ide akar jonni.Már azt pletykálják, hogy ide akar jönni? Nem bánnám ha igaz lenne. 😊
undisputedly
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Azert az nem lenne semmi, hogy Manning utan Luck, majd egy Evre Rivers es esetleg Stafford. Kivancsi vagyok igazak-e a pletykak, hogy ide akar jonni.
több mint 3 éve
deleted account
1 758
twitter.com/NiceReedSteve/status/1353792998572744704?s=19Itt körübelül csak az a kérdés, hogy vérzik-e a kézfeje, amikor jár, vagy csak kirügyezik, ha vízbe rakod.
Tony Adams
több mint 3 éve
twitter.com/NiceReedSteve/status/1353792998572744704?s=19
több mint 3 éve
Velhetoen ugy gondolkoznak, hogy Lucknak nem kell majd igazandibol edzo, ugyhogy odaultetnek valami mukit, hogy legalabb legyen penze.Scott Milanovich Brady kiszemeltje QB coachnak, CFL edző, 2017-19 ig a JAXnál alkalmazták QB coachnak.🤨Colts promote QBs coach Marcus Brady to offensive coordinatorhttps://t.co/2pnzUa5s6e pic.twitter.com/7UxgJN0kpn
— Around The NFL (@AroundTheNFL) January 25, 2021
empty taxi
Tony Adams
több mint 3 éve
Scott Milanovich Brady kiszemeltje QB coachnak, CFL edző, 2017-19 ig a JAXnál alkalmazták QB coachnak.🤨Colts promote QBs coach Marcus Brady to offensive coordinatorhttps://t.co/2pnzUa5s6e pic.twitter.com/7UxgJN0kpn
empty taxi
több mint 3 éve
A poen szokas szerint gyenge volt. En arra irtam, hogy nem most jar a pick. Hanem ha valaki leigazolja toletek.Tudom, harmadik.Kineveltunk egy szinesboru uriembert, jar nekunk az elso kor!Nem elso kor. De igazabol sztem akkor jar majd, ha eligazol valahova.
Stez
ulpianus
Nem pittyeg a humorjelzod. A gond termeszetesen nem a poennal volt.
Stez
Szerkesztette: ulpianus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Tudom, harmadik.Kineveltunk egy szinesboru uriembert, jar nekunk az elso kor!Nem elso kor. De igazabol sztem akkor jar majd, ha eligazol valahova.
Stez
ulpianus
Nem pittyeg a humorjelzod. A gond termeszetesen nem a poennal volt.
több mint 3 éve
Kineveltunk egy szinesboru uriembert, jar nekunk az elso kor!Nem elso kor. De igazabol sztem akkor jar majd, ha eligazol valahova.
Stez
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Kineveltunk egy szinesboru uriembert, jar nekunk az elso kor!
több mint 3 éve
Colts promote QBs coach Marcus Brady to offensive coordinatorhttps://t.co/2pnzUa5s6e pic.twitter.com/7UxgJN0kpn
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
deleted account
1 758
A főcsop döntőket illetően igen, én (is) röhögtem gazdagon (ugye legszebb öröm a káröröm 😀), hogy miket művelt pl a Packers vagy a Bills - FG? pfff....nem is jutottak SB-be.De amúgy pont ezért találták ki a four-eyes módszert (nem elég egy ember egy approve-hoz), mert ha még el is cseszel valamit, akkor a másik vissza tud rántani. Reich-nél az időmanagelést én nem tartottam akkora problémának, ott Rivers-hez való alkalmazkodás miatt is volt kicsit fura, vagy adódhatott ebből. De azért amikor a Bills ellen játékos sérülésnél bedobta a pirosat a 1000000%-osan hülyeségre az azért nem a hupsz kategória. Van 2-3 perced, hogy visszanézd, amit kb első visszajátszásból TV-n lehetett látni, hogy bukó lenne, és mégis húzol egy ilyet. Na erre nem tudom azt mondani, hogy belefér, vagy elnézhető, mert nem. Ha a TV-s ember mondott hülyeséget a fülére, ok, akkor repüljön ő, nem effektív Reich-et hibáztatom, de ha ezen múlt volna mondjuk Luck-kal egy PO meccs, akkor már nem ilyen nyugodtan taglalnád te sem, hogy mindenki hibázik - azért tud most mindenki ennyire nyugodt lenni, mert Rivers volt és nem Luck.
Reid meg olyan szempontból még rossz példa is, mert pont meccs közben mutatták be, hogy hogy tolta le 3-4. alkalommal is az elmúlt 1 hónapban tök ugyanazt a játékot tök ugyanannál a szituációnál - ergo nem gondolta túl, ha működik, akkor megyünk azzal. Megint csak IT-s módszert tudok mondani, KISS (Keep It Simple Stupid), ha valami működik ne akard túlvariálni. De ezt megint betudom a Rivers/limited playbooknak.
Staffordnál meg igazából az az előny megvan, hogy van még két év, hogy testközelből meg tudjuk nézni, hogy mit bír még a teste, van-e decline, mennyire erős, stb. És nála azért a karon kívül a scrambling tudás is megvan, Rivers néha inkább emlékeztetett valami burleskre, amikor futni próbált - kb mint amikor Manning vagy Brady futott 35-ön túl - kb Benny Hill zene hiányzott csak alóla 😛 Pont a video amit betettél, mutatta, hogy tudja nyújtani a játékot, tehát nem egy sitting duck, és azért ez nem fog hirtelen eltűnni azzal, hogy sebesség megkopik, mert nem csak az kell ehhez, hanem érzék is.
Sérülés veszély meg pont olyankor van benne, ha nincs előtte fal, lásd Luck első évei, vagy az előbb említett video, ahol telibe verte a D falember. Azért nálunk ennél minőségibb a fal - bár ott az idei visszaesés oka számomra még mindig kérdés, hogy miből adódik. Részben az is Rivers, de azért a playek felénél nem ebből adódóan volt gyenge a fal, hanem valami más oka volt - szerintem minden meccssen volt, hogy érintés nélkül állították meg Hinest vagy Taylort a LOS mögött.
több mint 3 éve
De ezert irtam nehany hete, hogy szerintem hibazni mindenki hibazik. Ez tiszta sor. A kerdes, hogy ki mennyit. Reich az atlaghoz kepest nem sokat, de szerintem pont annyit, ami azert mar kozrejatszott abban, hogy a Colts es a tobbiek kozott van egy szakadek. A tobbiek az nyilvan a Chiefs, a Ravens, a Bills. Meg hat utobbi kettovel szemben azert ez a szakadek kicsi, szoval boven athidalhato. A Chiefsszel szemben viszont oriasi. Na, hat ezeket a szakadekokat lehet athidalni egy jo iranyitoval. Egy olyan jatekossal, aki kepes kontrollalni a meccs lefolyasat. Aki kepes hosszu drive-ok vezetesere, aki meg tud csinalni 2 minute drive-ot, aki kepes arra, hogy dominalni tudja az ellenfel vedelmet. Ilyen volt Luck, aztan azota ugye nalunk senki sem. Egy Stafford szerintem mar eleg lenne, hogy szintet lepjen a csapat. Legalabbis szerintem, mert nem vagyok benne azert teljesen biztos, mivel sajnos a vedelmunk tulsagosan is hullamzo, es barmelyik heten kepes arra, hogy leszedje a palyarol Rodgerst, viszont hulyere szopassa egy Minshew peldaul. Ez meg azert baj. Nyilvan a labda masik oldalan jo lenne, ha allandosulna a vedelem formaja. Itt azert kerdojel lesz, hogy Walker helyet hogyan lesz kepes atvenni Okereke peldaul, en tole tartok egy picit, noha vannak jo meccsei, sokszor elegge el van veszve. Raadasul futas es passz ellen is ossze tud zuhanni.
több mint 3 éve
A tegnapi két főcsoport döntő fényében a mi "edző kérdéseinkkel" kapcsolatban nem lehet kihagyni, hogy "be carefull what you wish for". 😊 Oké, vágyni bármire lehet, de... Az időmenedzseléssel kapcsolatban Reid félidei időkérése, majd a Bills nem megy rá negyedikre. A Packers meccsen a végén szintén inkább FG-t rúgnak, hogy aztán képtelenek legyenek megállítani az egész félidőben szenvedő Bucs offense-t. Amely Bucsban a végén a játékos állítólag edzői utasításra ment le 2:02-nél? Hogy lényegében adjon egy extra időkérést a Packersnek? És ami Bucs offense nagyjából ugyanazt játssza, ha húsz pont előnyben van, ha éppen elmenőben van a meccs?És akkor a játékos kérdőjel is, hogy mi lett egy hét alatt Allennel, hogy Rodgers mégis miért nem futott inkább, mert ha nem is tudja bevinni, de 2-3 yardig kétszer is simán elvihette volna. Onnan meg már kinyílt volna jobban a playbook, futás is hívható, nem védekezhet a Bucs csak passz ellen. Ja, és egyébként - playhívás kérdés - első két downból miért is nem próbáltak meg - ugyanezért - futni egyet light box ellen?
Nincs tökéletes csapat, játékos és edző sem. Tökéletlenekkel is lehet nyerni, ha egyébként "elég jók" ahhoz, hogy esélyt adjanak maguknak. Ami egy-egy meccsen simán lehet nem "elég jó".
Úgyhogy maradjon csak Reich, még Flus maradására is rábólintok, legyen. Csak jöjjön valaki QB posztra is, aki "elég jó", ha nem is tökéletes. 😊
Stafford teste egyébként valóban rizikó faktor lehet. Nem is rövid távon, mert még tavaly / idén is inkább az volt, hogy ha megsérül, akkor három hét helyett két héten belül visszatér. De az kérdéses lehet, hogy meddig bírja. Nála mondjuk annyival jobb a helyzet Manninghez, Rivershez képest, hogy bomba karja van és gyors a release-e. Ha le is lassul, inkább a láb, a test lassul. Azzal még lehet játszani, egy pocker passernek. Az a nagyobb baj, ha már a labdát is csak ívelni képes. Másrészt kinél nincs ott a sérülés veszély? Dak most tér vissza. Wentznek nem volt éve, hogy ne esett volna ki, vagy sérült volna meg kicsit vagy jobban. Watsonnak meg a stílusából adódóan örök kérdés lesz, hogy végigmegy-e az adott szezonja. Meg az is, hogy meddig bírja így.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Nem tudom eldonteni, hogy orulnek-e Staffordnak. Mert orulnek is, meg nem is. Nagyon kedvelem ot, jo gyerek, jo iranyito, vezer, nem balhes. Inkabb mondom azt, hogy kicsit tartok tole. Nem tole, hanem attol, hogy vajon mikor mondja be a teste az unalmast. Rengeteget kapott az elmult evekben, oriasi hiteket, sokszor jatszott serulten. Kivanom, hogy ne igy legyen, de tartok tole, hogy egyszer csak nem fogja mar birni annyira a teste, elkezd konnyebben, tobbet serulni, sulyosabban is.
Imadnam, ha nalunk kotne ki, ez tolem szimplan csak felelem, a multjaba belegondolva. Ettol fuggetlenul viszont nem tudnek semmi negativat mondani ra, es arra, ha megszereznenk. Bar nem gondolom, hogy nalunk fog kikotni, szerintem lesz csapat, ami tobbet is ad majd erte.
több mint 3 éve
deleted account
1 758
twitter.com/TomPelissero/status/1353354007536955395Végén bazzeg még a Lucas Oil műfüvét is fel fogják bontani, mert hogy mennyivel jobb, mint máshol? 😀
Közben workoutra hívtunk egy rakat játékost. Egy csomó WR (tán öten, hatan is vannak), többféle alkat, szerepkör. Nagyon keresgélünk, lehet, hogy ebből búcsú lesz T.Y.-tól? Nem mintha workoutos utód lenne a reális, de akkor is érdekes ennyi elkapó.Ballard minden évben ezt csinálja, ahogy nézem, szóval én ebből nem vonnék le semmilyen következtetést. Plusz ha Stafford nálunk köt ki, akkor szerintem pont hogy marad TY, mert ő meg PC kettős nagyon jó deep threat lehet, amit Stafford ki is tud használni.
peterk2005
Szerkesztette: deleted account