Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 6 éve
uatu Indianapolis Colts 1 068 — uatu@freemail.hu
 twitter.com/KBowen1070/status/1191789709078540288?s=20
Bence94
Egy fokkal nyugodtabb vagyok, de lehet, hogy Brisett helyett inkább Kelly-t pihentetném Dolphins ellen.
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 831 — The only discipline that lasts, is self discipline
A végén még megleszünk elkapó kivételével a többi poszton. Vicces amúgy hogy nálunk a sérülések olyanok, mint az influenza járvány. Megtámad egy egységet és akkor az egészet ledönti. 😊 Pár hete a secondary volt dögrováson, most meg a top3 elkapó rehabol.

Apropó, Funches-ről nem látok híreket. Már elvileg edzhetne ha jól tudom.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Bence94 Indianapolis Colts 2 271
 twitter.com/KBowen1070/status/1191789709078540288?s=20
több mint 6 éve
deleted account 1 758
Végre van irányítótok, erre egyből ki akarjátok venni a kezdőből? Szívtelenek vagytok
Wyatt
Mi megadjuk a lehetoseget a fiataloknak,ellenben Veletek,ahol egy 23 eves QB koptatja a padot😛😛
Bence94
Hát a derék cserénk eddig amikor pályára került, pick-sixet dobott 😀
| (ne legyen igazam, de eddig eléggé anti-Jimmynek tűnik, ő villog az előszezonban, de amikor számít, akkor nem jó) |
Wyatt
Miért, Brady miket dob?!?! Azok is hat pontot érnek, mi ez a finnyáskodás 😀
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Végre van irányítótok, erre egyből ki akarjátok venni a kezdőből? Szívtelenek vagytok
Wyatt
Mi megadjuk a lehetoseget a fiataloknak,ellenben Veletek,ahol egy 23 eves QB koptatja a padot😛😛
Bence94
Hát a derék cserénk eddig amikor pályára került, pick-sixet dobott 😀
| (ne legyen igazam, de eddig eléggé anti-Jimmynek tűnik, ő villog az előszezonban, de amikor számít, akkor nem jó) |

több mint 6 éve
 twitter.com/zkeefer/status/1191786293178572801?s=20
több mint 6 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 857 — Colts Fan
Röhögtem, mikor írták Hoyernél hogy carrier high a 3 passzolt TD. 😂
több mint 6 éve
Wyatt
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 831 — The only discipline that lasts, is self discipline
És még fehér is.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

több mint 6 éve
Pedig Pascal mellett Campbellben volt leginkább életjel tegnap.

Hát akkor irány a 3TE felállás. Pascal és Ebron mint kvázi elkapó, plusz Doyle és Alie-Cox. A Dolphins ellen csak elég lesz ez is...
peterk2005
Szerintem Brissett is pihenhetne,ha nem 100%-os. Ezt a meccset Hoyerrel is hozni kene (de inkabb nem mondok semmit).
Bence94
Ilyesmit inkább ne is. 😊
peterk2005
NO, NO, NO, NOOOOOOOOOOOO!!!! Csak a holttestemen át! 😀

Ja ha már...Stez szívrohamot kapott a meccs alatt, vagy mi történt? 😀
coltman
Ilyent még viccből se. 😉 Inkább túlitta magát halloween örömére és még másnapos (harmadnapos) 😊
peterk2005
Vagy megkezdte a mar sokat emlegetett “Megbaszunk mindenkit, a noket ketszer is” turnet.🤣
több mint 6 éve

Hát akkor irány a 3TE felállás. Pascal és Ebron mint kvázi elkapó, plusz Doyle és Alie-Cox. A Dolphins ellen csak elég lesz ez is...
peterk2005
Szerintem Brissett is pihenhetne,ha nem 100%-os. Ezt a meccset Hoyerrel is hozni kene (de inkabb nem mondok semmit).
Bence94
Ilyesmit inkább ne is. 😊
peterk2005

coltman
Ilyent még viccből se. 😉 Inkább túlitta magát halloween örömére és még másnapos (harmadnapos) 😊

több mint 6 éve
deleted account 1 758

peterk2005
Bence94
Ilyesmit inkább ne is. 😊
peterk2005

több mint 6 éve
Kellyről van valami?
uatu
Kellyrol csend van. Vina meg tovabbra is elvezi a “bizalmat”.
több mint 6 éve
Kellyről van valami?
több mint 6 éve

peterk2005
Bence94
Ilyesmit inkább ne is. 😊

több mint 6 éve

peterk2005
több mint 6 éve

több mint 6 éve
 twitter.com/zkeefer/status/1191461520905048064?s=20

twitter.com/zkeefer/status/1191461763864236032?s=20
több mint 6 éve
A labda mindkét oldalán voltak jó megmozdulásaink, és mindkét oldalán voltak hibáink, én nem szedném szét egységekre. Hiába tartott jól a védelem, ha közben a félidő végén Leonard buta hibájából kaptunk 3 pontot. Ha csak az nincs, nyerünk. És nem csak ez az egy buta hiba jött a védelem oldaláról. Az offense esetén is hiába működik a futás, és hiába vannak jó drive-ok, ha időnként lábon lőjük magunkat egy olyan holdinggal, aminek köze nincs a játékhoz egyébként. Vagy elejtjük a labdát. Vagy beszed a QB egy olyan sacket ami az övé. Én még úgy se bontanám le, hogy mondjuk Leonard, Ya-Sin és Glowinksi ill. Rogers voltak sz*rok, mert szerintem tegnap Mack-en és Pascalon kívül mindenkinek up&down napja volt. Voltak mindenkinek jó megmozdulásai is - még Glowinskinek és Rogersnek is - de mellé voltak sokaknak elkerülhető buta hibái is. Az időnként törvényszerű hibák (pl. Pascal punt return fumblija ilyen volt, vagy a Steelers futó fumblija) benne vannak a meccsben, de az elkerülhető hibák csökkenthetők. Ha sikerül leszorítani őket, akkor az ilyen meccsek megvannak. Egy 16 meccses idényben persze benne van, hogy 1-1 meccsen sorozatban belehibázunk, másrészt általában a fiatal csapatokra jellemző ez, és mi azok vagyunk, de ez a cél. Le kell szorítani, ahogy a sárgákat is le tudtuk idénre (tavaly ugye a legtöbb sárgát szedtük be, idénre élvonalba kerültünk, szóval megcsinálható).

Engem a playoff akkor érdekelne komolyan, ha látnám az esélyt a SB-ra. Nem várom, hogy favoritok legyünk, de valami esélyt igen. Ez a csapat "jól utazik", sokkal jobban, mint az előző évekbeli bármelyik csapat. Úgyhogy igazából akár egy wild card is jöhetne, főleg ebben az idei AFC-ben. Viszont azt nem látom egyelőre, hogy 3 jó meccset össze tudnánk rakni egymás után. A védelem javulgat, az offense hullámokkal de nagyjából hozza magát. A három jó meccshez viszont az kellene, hogy valamelyik plafonja magasabban legyen a mostaninál. A védelem mondjuk képes legyen futni egy nagyot. Ezt most még nem látom. Talán a hátralevő meccseken összeáll. De valószínűbbnek érzem, hogy ha - valamikor egyáltalán - akkor inkább jövőre, mert azért még playmaker deficitben vagyunk. Nem kéne sok, mondjuk az elkapó sorban és a secondaryban (vagy passrushban) egy virtigli elit playmaker és máris más szintről indulhatnánk. És persze az az abszolút minimum, hogy az eddig Brissett szintnél ne legyen gyengébb a QB játék. De ha lehet inkább jobb.

több mint 6 éve
 twitter.com/KBowen1070/status/1191364000472354816?s=20
több mint 6 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 849
Nem tudom,Ti hogy vagytok vele,de en meg mindig kurva merges vagyok a tegnapi vereseg miatt...
Bence94
Ha ez lett volna az első ilyen idén, azt mondom ok. Sőt, akár örülhetnénk neki hogy a sérülések ellenére is meccsben maradt a csapat. De ez már legalább a harmadik olyan meccs, ahol az egész csapat, de leginkább a támadók alulteljesítenek. A védelem megadta a lehetőséget tegnap is és a Raiders ellen , de a támadók egyszerűen nem tudnak élni a lehetőségekkel és folyamatosan lábon lövik magukat. A tavalyi év második felére ez teljesen eltűnt, ehhez képest rengeteg amatőr hibát követnek el hétről hétre. Emellett a támadófal teljesítménye is rendkívül aggasztó, hetek óta nem tudják megvédeni az irányítót, akárki is legyen a center mögött.
Ebben a bukdácsoló AFC-ben ez a Coltsminimum egy wild card helyre jó lenne, de a következő nyolc meccsen összeszedetten kell játszani, mert a neheze csak most jön. Ha itt lenne Luck, valószínű hogy ezeket a meccseket is behúzzuk, de nincs itt és nem lehet arra várni hogy majd a QB megoldja. Ez a csapat csak úgy tud nyerni, ha okosan, wtf nélkül játszik folyamatosan.
És tegnap még az edzői stáb is bénázott, lásd az időkérések pazarlásátl az utolsó drive-ot, ahol a bírók vitték el csapatot, és a végén nem tudták megcsinálni a harmadik és 1-et, A Falcons ellen simán nekimentek negyedikre, itt is egy hasonló tökös hívás lett volna, amivel legalább az órát is lepörgetik. Remélem ez a pofon már tényleg észhez téríti a bagázst, de a Raiders és Broncos ellen nem tanultak, hát nem tudom hogy miért most térnének magukhoz.
több mint 6 éve
Nem tudom,Ti hogy vagytok vele,de en meg mindig kurva merges vagyok a tegnapi vereseg miatt...
Bence94
Szerintem tudod, hogy vagyunk vele. Pontosan úgy, ahogy Te. 😊

több mint 6 éve
több mint 6 éve
Az tény, hogy túl sok megy el Vinán, de amit megcsinált a múlt héten, az most is összejöhetett volna.
  Felkapott fórum témák