Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 5 éve
Így is lett. Csak nem 4, hanem 5 év. Átlagra stimmel, évi 7, max 8.twitter.com/JoelAErickson/status/1139249426327752704
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ne zavarjon, mert nem slot receiver 😊Btw, a Raiders adott évi 10.5 misit egy nickel DB-nek, és 16.5 misit egy RT-nek. Szóval én már azon sem lepődnék meg, ha mégis ott játszatnátok végül őt 😊
több mint 5 éve
Zavart ez a "legjobban fizetett slot twitter.com/HolderStephen/status/1139195254198996992
És még a locker room is boldog, van miért hajtani a többieknek:
twitter.com/LockedOnColts/status/1139172920075276289
Egyelőre persze csak spekulálok, várom a végső számokat.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
En tenyleg imadom Irsayt. Egy jo forma, aki csinal baromsagokat, de imadja a focit, imadja a csapatat es mindent megtenne, hogy sikeres legyen a tarsasag. Szivvel-lelekkel ott van a csapat, Reich es Ballard mellett, de foleg azota van ez folyton igy, miota Grigsonek leleptek.Es imadom azt is, hogy Ballard meg Reich is allandoan foszereplo, tokeletesen dolgoznak egyutt, minden mozzanatukat szorosan a csapattal csinaljak vegig. A Ballard-fele Colts edzesei meg esemenyei lattan az embernek tenyleg az az erzese, hogy Indianapolisban egy teljesen uj felfogas es oltozoi legkor van. Mint egy CSAPAT. Nem az, mint ami Grigsonnal volt, hogy szinte csak a holt szezonban ment le az edzesekre, akkor is az arc es a fenyites ment, Paganora, de mindenki masra is szart magasrol, a jatekosok meg gyuloltek es kis tulzassal menekultek elole. De a tobbi edzo is. Jo latni, hogy ilyen osszhangot is ki tudtak alakitani a Coltsnal, foleg azok utan, hogy mekkora cirkusz volt az FO-ban, meg Reich is ugymond leesett nekunk JMD helyere, Ballarddal viszont nagyon egy huron is pendulnek.
Manapsag ezert is szeretek jobban barmilyen videot nezni a csapat haza tajarol, mert erezheto ez a plusz a levegoben.
több mint 5 éve
Irsay meg kezdi egész jól összeszedni magát. Már nem is olyan görbe, mint egy 90 éves mamóka. 😊twitter.com/Colts/status/1138963849116311552
több mint 5 éve
Ez azért meglepett. Moore nagy pozitív meglepetés volt - a pff szerint a 2. legjobb slot corner volt tavaly -, ráadásul amolyan "bébi" Chris Harris, aki amellett, hogy slotban jó, szélen is tud játszani. De nem voltunk rászorítva, hogy most hosszabbítsunk, lett volna még egy évünk kideríteni, hogy kifutott év volt-e, vagy tényleg ennyire jó lesz a srác.Nagyon bízhatnak benne, ha ilyen korán megdobták egy hosszabbítással. Ha beválik, ha tényleg kinövi magát egy Harris-é, akkor nagyot nyerhetünk vele, mert akkor 1-2 év múlva tuti, hogy jónéhány millióval többért tudtuk volna csak megtartani.
Nos, akkor Desir 3, Moore 4 (v. 5?), Quincy Wilson még 2, Rock Ja-Sin pedig 4 évre a miénk. És összesen fognak körülbelül annyit keresni, mint egy liga elit free agent corner. Magamat tudom ismételni csak: ha beválik ez a társaság, nagyot nyerhetünk velük.
(Ja, és ez 4 ember. Szerintem 5 safetyt fogunk vinni, így 5 CB-nél nem lesz több rosteren. Nagy meccs lesz azért az 5. helyért Collins, Hairston, Milton között. Marvell Tell-t meg lehet, hogy IR-ra kell pakolni, nehogy elvigyék waiverről.)
több mint 5 éve
Szeretem ha előre gondolkodunk, egy jó frontloados szerződést kapott remélem.Kedvelem a hasonló sztorikat, UDFA-ból jól fizetett és megbecsült NFL klasszis. 😊
több mint 5 éve
Colts signed CB Kenny Moore to a four-year extension through 2023.Gigalike!
empty taxi
Kivancsi vagyok a szamokra, lehet iden nagyobb cap hit? Nem szokott magy signing bonust adni Ballard
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Colts signed CB Kenny Moore to a four-year extension through 2023.Allitolag o lett a legjobban fizetett slot CB ezzel, ugyhogy akkor ez evi 9 millio koruli zseton lesz.
empty taxi
több mint 5 éve
Colts signed CB Kenny Moore to a four-year extension through 2023.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Ma UNNEPLI 60. szuletesnapjat a vilag legjobb tulajdonosa, Jim Irsay. A kiraly.Még csak 60, néha 2x60-nak nézett ki szegény 😊
Stez
több mint 5 éve
Ma UNNEPLI 60. szuletesnapjat a vilag legjobb tulajdonosa, Jim Irsay. A kiraly.
több mint 5 éve
Kivételes az túlzás, de nem tipikus. Inkább OL/DL-ből konvertálódik a többség, és nem ennyire későn. Rhodes az NFL 2. évéig LB volt.Rhodes egyébként érdekes eset, aki esetleg nem tudná ki fia borja is a srác. Egy linebackerből konvertált snapperről van szó, aki ért a blokkoláshoz is. Sőt, első évében pár meccsen még gunnert is játszott (nem nálunk). Szóval lehet rá számítani azok után is, hogy feladta a snapet.És ez kivételes amúgy? 😊
peterk2005
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Rhodes egyébként érdekes eset, aki esetleg nem tudná ki fia borja is a srác. Egy linebackerből konvertált snapperről van szó, aki ért a blokkoláshoz is. Sőt, első évében pár meccsen még gunnert is játszott (nem nálunk). Szóval lehet rá számítani azok után is, hogy feladta a snapet.És ez kivételes amúgy? 😊
peterk2005
Szerkesztette: Wyatt
több mint 5 éve
Luke Rhodes, a longsnapperünk is kapott egy 4 éves hosszabbítást. 4 év 4.85 millió, évi 1.2 átlagban. Ezzel a liga legjobban fizetett longsnappere lett. És még azt mondják, hogy nem fizetünk csúcsgázsit. 😀Rhodes egyébként érdekes eset, aki esetleg nem tudná ki fia borja is a srác. Egy linebackerből konvertált snapperről van szó, aki ért a blokkoláshoz is. Sőt, első évében pár meccsen még gunnert is játszott (nem nálunk). Szóval lehet rá számítani azok után is, hogy feladta a snapet.
több mint 5 éve
Kibaszott jo amugy, Luck kiuli az egesz minicampet is a vadliserulese miatt. Ugy kezdtek meg hetekkel ezelott, hogy apro huzodas, most meg hetek ota nem is edzett emiatt semmit. Akkor megsem annyira apro huzodas.Inkább most pihentesse, mint januárban.
Stez
több mint 5 éve
Kibaszott jo amugy, Luck kiuli az egesz minicampet is a vadliserulese miatt. Ugy kezdtek meg hetekkel ezelott, hogy apro huzodas, most meg hetek ota nem is edzett emiatt semmit. Akkor megsem annyira apro huzodas.
több mint 5 éve
Ja, és Antonio Garcia 4 meccses eltiltást kapott PED használatért. Nagyon játszani akart a srác valahol ezek szerint, de így lehet, hogy nem nálunk fog. Báár, ha úgy teljesít, ahogy a betegsége előtt kinézett, és nincs sérülés a kezdő falban, akkor én simán bevállalnám azt a 4 meccset, mert akkor akár Castonzo utódja lehet belőle majd.
több mint 5 éve
Rigo szerződése 4 év 11.6 millió lett. Először kicsit csodálkoztam, hogy miért is hosszabbítottunk vele ilyen hamar, hiszen még 2 évig játszhatna, idén néhány százezerért, jövőre meg RFA tenderrel, de így értem. Szépen elosztottuk 5 évre a 4 éves contractot, előre véve pár milla cap terhet, így utána 4 évig potom 2 milla lesz a cap hitje. Már jövőre olcsóbb lesz, mintha egy 2 körös RFA tendert raktunk volna rá. Punter, nem egy nagy tétel, de szeretem ezt az előre gondolkodást. "Úszunk a lében" de Ballard így is odafigyel még ilyen apró pénzeknél is a hosszú távra. Szerintem már Kellyvel is hosszabbítottunk volna, hasonló módon, ha nem lenne a sérülés kérdőjel nála. De szerintem ha idén nem sérül le, akkor még az idény vége előtt meg fogjuk lépni, hogy tudjunk előre hozni néhány milla cap hitet, így ő is olcsóbb lehet utána, mint a piaci ára egy ilyen centernek.
Lucknak pedig még 2 éve van, jövőre lesz a legnagyobb cap hitje (28 milla), az utolsó évében viszont csak 21 milla már a fizuja. Az ő contractjához is hozzányúlhatunk akármikor, akár már ő is idén kaphatna hosszabbítást - megtoldva az ideivel együtt három évet mondjuk még hárommal, és elosztva a cap hitet, de szerintem vele érdemes várni. Ha jövő idény közepén / végén hoszabbítunk, akkor már 4 évvel lehet majd megtoldani, úgy, hogy a feltételezett 35+ körüli fizuját el tudjuk úgy osztani, hogy átlagban 30-ra ill. picit alá jön majd ki.
Ha jövőre nem kezdünk bele valami egészen bolond igazolgatásba, akkor a Colts cap szitut pár évig elrontani is nehéz lesz. Úgy, hogy közben már jónéhány saját, most még rookie-t is megfizetünk majd, beleértve Hookeréket is (a 2017-es classt). A dolog majd a 2018-as class, 2022 környékén kezd majd érdekes lenni, amikor jönnek Nelsonék. Nelson mellett Leonard, és ki tudja, hogy Cain, Turay, Lewis, stb. közül ki lesz csúcsgázsis játékos akkorra. Akár 4-en, 5-en is lehetnek majd. Igaz, addigra a mostani "nagy pénzes" veteránok (Hilton, Castonzo, Houston) vagy kikopnak majd, vagy jóval olcsóbbak lesznek, befejezni a pályafutásukat itt. Mint Reggie volt az utolsó három évében.
több mint 5 éve
twitter.com/pjsaturday63/status/1137704212928876544?s=19Imadom ezt a videot ezzel a zenevel, es ezzel a taggel foleg 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Azért aki egyszer megtanult dobni, az nem felejti el hamar. Reich labdáiban még így ötven fölött is több spin van, mint Manningéban volt. 😀twitter.com/brettbensley/status/1135993756325502976
több mint 5 éve
Valami ilyesmire gondolok, csak további nyilacskákkak 2019-be. 😊twitter.com/PFF_Colts/status/1132082086335139842
több mint 5 éve
6, illetve Houstonnal most már 7 Colt volt a pff szerint a 2018-as all-clutch-teamben.Ha ebbe még bele tudna nőni a fiatal secondaryból 1-2 játékos (jelölt lenne bőven: Jas-sin, Wilson, Hooker), izmos egy társaságot alkothatna, már 2019-ben is. (Azért már, mert én még mindig úgy kalkulálok, hogy ez a csapat 2020-2021 környékére futhat majd ki igazán. Minden ami előtte jön, ajándék.)
www.profootballfocus.com/news/pro-the-2018-nfl-clutch-team
több mint 5 éve
Közben Rigóval hosszabbítottunk. A részleteket még nem láttam. Nem miatta fogunk cap hell-be kerülni, úgyhogy tulajdonképpen mindegy is. 😊