Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 6 éve
Nyugi, nem vagy egyedül. Remélem nem fogjuk egymást agyon verni ha egyszerre találunk rá egy bölény tetemre 😀Én ősember vagyok, se insta, twitter, snapchat, myspace, se semmilyen más accountom nincs egy már szinte rozsdás FB accounton kívül. És ez egyre inkább úgy tűnik, hogy a legjobb döntés 😀Ennek most mi az üzenete, azon kívül, hogy kedves játékosunk egy retardált falepke IQ-jával van megáldva?Ezt megkérdezhetnéd az instagramra felrakott képek 80%-ával kapcsolatban. 😊
coltman
peterk2005
coltman
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Te ősember vagy, se insta, twitter, snapchat, myspace, se semmilyen más accountod nincs egy már szinte rozsdás FB accounton kívül.Én ősember vagyok, se insta, twitter, snapchat, myspace, se semmilyen más accountom nincs egy már szinte rozsdás FB accounton kívül. És ez egyre inkább úgy tűnik, hogy a legjobb döntés 😀Ennek most mi az üzenete, azon kívül, hogy kedves játékosunk egy retardált falepke IQ-jával van megáldva?Ezt megkérdezhetnéd az instagramra felrakott képek 80%-ával kapcsolatban. 😊
coltman
peterk2005
coltman
Egyebkent meg ha lenne szived, akkor tudnad, hogy poen. De nincs szived, se lelked. 8(
több mint 6 éve
Állítólag Ngakogue trade blockon van. Hejj basszus, kár, hogy egy divízióban vagyunk. 😊 (Küldjünk neki ki egy betiltott és újrafestett sisakot, hátha kirúgják. 😀 😀 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Én is a piros pirulánál maradtam. 😊Én ősember vagyok, se insta, twitter, snapchat, myspace, se semmilyen más accountom nincs egy már szinte rozsdás FB accounton kívül. És ez egyre inkább úgy tűnik, hogy a legjobb döntés 😀Ennek most mi az üzenete, azon kívül, hogy kedves játékosunk egy retardált falepke IQ-jával van megáldva?Ezt megkérdezhetnéd az instagramra felrakott képek 80%-ával kapcsolatban. 😊
coltman
peterk2005
coltman

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
deleted account
1 758
Én ősember vagyok, se insta, twitter, snapchat, myspace, se semmilyen más accountom nincs egy már szinte rozsdás FB accounton kívül. És ez egyre inkább úgy tűnik, hogy a legjobb döntés 😀Ennek most mi az üzenete, azon kívül, hogy kedves játékosunk egy retardált falepke IQ-jával van megáldva?Ezt megkérdezhetnéd az instagramra felrakott képek 80%-ával kapcsolatban. 😊
coltman
peterk2005
több mint 6 éve
Ennek most mi az üzenete, azon kívül, hogy kedves játékosunk egy retardált falepke IQ-jával van megáldva?Ezt megkérdezhetnéd az instagramra felrakott képek 80%-ával kapcsolatban. 😊
coltman

több mint 6 éve
deleted account
1 758
Hinesnak egy sundiszno a haziallata. Hosunk panaszkodott ra, hogy utalja ot a sajat haziallata es allandoan meg akarja szurni. XDEnnek most mi az üzenete, azon kívül, hogy kedves játékosunk egy retardált falepke IQ-jával van megáldva?
Es a csao frankon furdeti, ketrecben tartja.
“Every time I try to pick her up, she gets in a ball and starts puffing. She literally hates me, but we’re working on it. It’s a relationship.”
😀😀😀DDDDDD
Stez
több mint 6 éve
deleted account
1 758
Hat pedig Eberflus tavozasaval mar most elkezdhetsz megbaratkozni, mert sajnos nem lesz olyan szerencsenk szerintem, hogy jovore is velunk kezdi meg az idenyt. Tul jol fest manapsag ez a vedelem, tul nagy halakat fogtunk meg.A csapatok alapvetően támadó HC-k felé hajlanak nagy részben, szóval én azért annyira nem aggódom halálra magam Eberflus miatt egyelőre. Tavaly is simán vitték Kitchenst meg még nem tudom kit helyette, ami azért már akkor is eyebrow raising volt. Logikusan teljesen valós lenne ez az aggodalom, de ahogy látjuk, azért van pár csapat, ahol nem divat ez a vonal. Plusz mondjuk Vrabel meg Patricia kezünkre játszik, mert két nagy húzásnak gondolták őket, azt szigorúan statokat nézve karcsú a teljesítmény.
Elso korben szerintem a 49ersbol Saleht fogjak elvinni (mondjuk nekem az a velemenyem, hogy o megint tipikusan a media hype-ja, es a kelletenel jobban ra lett verve a broki, mert micsoda emocionalis faszi, hogy minden jo jatek utan orgonj es orgazmusa van az oldalvonal mellett), de aztan Eberflus kovetkezik.
Mondjuk ez egy olyan dolog, hogy sajnos elkerulhetetlen, hogy egy jol teljesito stab meg tudjon maradni egyben. Nyilvan ha valaszthatnek, legyen Sirianni akkor mar inkabb, de olyan mazlink nem lesz, hogy o megy, Eberflus meg marad.
Stez
Pl Quinn helyére szinte biztos vagyok benne, hogy O HC kerül, azon felfogás mentén, hogy ha Quinn bukó, akkor mindent csináljunk másképp. Dallas ami miatt esetleg elkezdenék aggódni, ha Garrett-et menesztik, de ott JJ szinte biztos, hogy megint O HC-t húz.
több mint 6 éve
Hinesnak egy sundiszno a haziallata. Hosunk panaszkodott ra, hogy utalja ot a sajat haziallata es allandoan meg akarja szurni. XDEs a csao frankon furdeti, ketrecben tartja.
“Every time I try to pick her up, she gets in a ball and starts puffing. She literally hates me, but we’re working on it. It’s a relationship.”
😀😀😀DDDDDD
Szerkesztette: Stez
több mint 6 éve
Hat pedig Eberflus tavozasaval mar most elkezdhetsz megbaratkozni, mert sajnos nem lesz olyan szerencsenk szerintem, hogy jovore is velunk kezdi meg az idenyt. Tul jol fest manapsag ez a vedelem, tul nagy halakat fogtunk meg. Elso korben szerintem a 49ersbol Saleht fogjak elvinni (mondjuk nekem az a velemenyem, hogy o megint tipikusan a media hype-ja, es a kelletenel jobban ra lett verve a broki, mert micsoda emocionalis faszi, hogy minden jo jatek utan orgonj es orgazmusa van az oldalvonal mellett), de aztan Eberflus kovetkezik.
Mondjuk ez egy olyan dolog, hogy sajnos elkerulhetetlen, hogy egy jol teljesito stab meg tudjon maradni egyben. Nyilvan ha valaszthatnek, legyen Sirianni akkor mar inkabb, de olyan mazlink nem lesz, hogy o megy, Eberflus meg marad.
több mint 6 éve
Hát én se mondanám, hogy össze*****nám a gatyám az aggodalomtól, ha elvinnének valakit Reich támadó stábjából. 😊 Meglesz ő bárki nélkül. Jelenleg két embert "féltek": Eberflus, és Dodds. Őket kerülje el a figyelem még egy kicsit ha lehet...

több mint 6 éve
deleted account
1 758
Néha már nehéz eldönteni nálad, hogy amikor írsz valamit, akkor az komoly, vagy full szarkazmus, de akkor mea culpa 😛Oke. Es hol irtam, hogy elfogad barmit? En rohogve hoztam ezt a felvetest, aminek a lenyege az volt, hogy epp Sir tunt ki, holott koze sincs peldaul a jatekhivasokhoz, mig ezzel szemben a mar nyaron is egyesek altal uldozott, es egyre jobb Eberflus meg meg sincs emlitve.Lol. Reich melozik, Sirianni elmegy hcnak. 😀 Es ha jol latom, Eberflust nem raktak a listara.Azért itt halkan jegyzem meg, hogy az emberekben valamiért él az a dolog, hogy ha bármelyik csapat bármilyen feltételekkel ad neki egy HC offert, akkor az automatikus elfogadás. Tudom, ezt magyar fejjel nehéz megérteni, de ez azért nem mindenkinél így működik 😊 Csak hogy egy példát mondjak, egy Broncos gig most szerintem messze nem annyira vonzó, ahogy Elway kezeli a QB kérdést Manning óta.
NFL.com reports Colts OC Nick Sirianni will be "ready to interview" for head-coaching jobs this offseason.
The 38-year-old turned down a chance to talk to the Browns last December. The Colts were in the playoffs, and Sirianni might have been skeptical about the Browns' seriousness since they already seemed locked in on Freddie Kitchens. Excellent in 2018, Sirianni has taken things to a different level in 2019, barely missing a beat despite Andrew Luck's shock retirement. Frank Reich deserves the most credit, of course, but his top lieutenant will be a serious January candidate.
Stez
De amúgy is max februárban interjúzhat bármelyik is, hisz ameddig versenyben van a csapat, addig nincs interjú 😀
coltman
Ami meg Sirt illeti, ot nyaron a Browns el akarta hivni interjura, marpedig egy Mayfielddel csabito bulika az, de o koszonte szepen, nem kert a dologbol.
Stez
több mint 6 éve
Oke. Es hol irtam, hogy elfogad barmit? En rohogve hoztam ezt a felvetest, aminek a lenyege az volt, hogy epp Sir tunt ki, holott koze sincs peldaul a jatekhivasokhoz, mig ezzel szemben a mar nyaron is egyesek altal uldozott, es egyre jobb Eberflus meg meg sincs emlitve.Lol. Reich melozik, Sirianni elmegy hcnak. 😀 Es ha jol latom, Eberflust nem raktak a listara.Azért itt halkan jegyzem meg, hogy az emberekben valamiért él az a dolog, hogy ha bármelyik csapat bármilyen feltételekkel ad neki egy HC offert, akkor az automatikus elfogadás. Tudom, ezt magyar fejjel nehéz megérteni, de ez azért nem mindenkinél így működik 😊 Csak hogy egy példát mondjak, egy Broncos gig most szerintem messze nem annyira vonzó, ahogy Elway kezeli a QB kérdést Manning óta.
NFL.com reports Colts OC Nick Sirianni will be "ready to interview" for head-coaching jobs this offseason.
The 38-year-old turned down a chance to talk to the Browns last December. The Colts were in the playoffs, and Sirianni might have been skeptical about the Browns' seriousness since they already seemed locked in on Freddie Kitchens. Excellent in 2018, Sirianni has taken things to a different level in 2019, barely missing a beat despite Andrew Luck's shock retirement. Frank Reich deserves the most credit, of course, but his top lieutenant will be a serious January candidate.
Stez
De amúgy is max februárban interjúzhat bármelyik is, hisz ameddig versenyben van a csapat, addig nincs interjú 😀
coltman
Ami meg Sirt illeti, ot nyaron a Browns el akarta hivni interjura, marpedig egy Mayfielddel csabito bulika az, de o koszonte szepen, nem kert a dologbol.
több mint 6 éve
deleted account
1 758
Lol. Reich melozik, Sirianni elmegy hcnak. 😀 Es ha jol latom, Eberflust nem raktak a listara.Azért itt halkan jegyzem meg, hogy az emberekben valamiért él az a dolog, hogy ha bármelyik csapat bármilyen feltételekkel ad neki egy HC offert, akkor az automatikus elfogadás. Tudom, ezt magyar fejjel nehéz megérteni, de ez azért nem mindenkinél így működik 😊 Csak hogy egy példát mondjak, egy Broncos gig most szerintem messze nem annyira vonzó, ahogy Elway kezeli a QB kérdést Manning óta.
Stez
több mint 6 éve
Lol. Reich melozik, Sirianni elmegy hcnak. 😀 Es ha jol latom, Eberflust nem raktak a listara. NFL.com reports Colts OC Nick Sirianni will be "ready to interview" for head-coaching jobs this offseason.
Szerkesztette: Stez
több mint 6 éve
deleted account
1 758
Brissett a pff-nél jelenleg a 24. helyen van, ha azokat a QB-kat nézem, akik legalább 3 meccset játszottak idén. (Ha az 1+ meccseseket is beleveszem, akkor 35.) Csak Daniel Jones, Josh Allen, Keenum és Trubisky van mögötte. Jobb nála Mariota, Winston, Dalton, Flacco, Garoppolo, Mayfield, Carr, Murray, Minshew, stb.. Lényegében mindenki, aki nem veszít el meccseket önmagától is a csapatának. Illetve néhány QB még ezek közül is jobb nála. Egyébként még ezen a héten is csak a 8 náluk, ha pure passer ratinget nézzük, és 15. ha overall teljesítményt. A 3INT-et dobó, a Jags meccset kb. egyedül elvesztő Dalton is előtte van. Egészen muris a friss AFC player of the week fényében. 😊Ohhh, good old'ye big data analysis 😀 Én azon szoktam röhögni, amikor két esemény együttállása a legtöbb embernek automatikus ok-okozat összefüggést jelent, és olyan események közé is relációt tesznek, aminél tisztán látszik, hogy nem létezhet reláció, vagy még jobb, az ok-okozat irányt ahogy kell felcserélik. Anno pl Lucknál is volt ilyen (asszem ESPN stat), hogy mennyire below average QB, mivel milyen kevés meccs alatt mennyi 4th Q/OT comeback-et kellett bemutatnia 😀 Végül is...
Sok éve vagyok az informatikának ebben a szeletében, mint "megoldás szállító". Rengetegszer láttam már visszaköszönni ezt a jelenséget. Úgy kezdődik, hogy nagyon sokan az elején zsigerből visszautasítják az egészet, és vért kell pisálni, hogy meggyőzzük az ügyfelet arról, hogy a - megfelelő(!) módszerrel végzett - adat gyűjtés és elemzés a hasznára lehet. Aztán ha sikerül meggyőzni, és elkezdi látni az eredményeit, akkor meg sok esetben megfordul a dolog. Eljut oda, hogy már azt hiszi - őszintén(!) -, hogy csillagot is jósolhat az általunk prezentált adatokból / analitikákból, már jobban hisz a táblázatoknak, mint a saját szemének, józan itélőképességének. És akkor meg azért kell vért pisálnunk, hogy meggyőzzük, hogy továbbra is használja azért a szemét / tudását / agyát is. 😊
peterk2005
Én igazából statot már csak úgy nézek, ahol lehet érdemlegesen hasonlítani, mindenféle szarrá facsart, negyedik negyedben, északi irányba támadva, SNF meccsen, hazai pályán, telt ház előtt, konferencián belüli, de csoporton kívüli, csere QB-val játszó ellenfél ellen, ahol a meccs során legalább 3 sérülés történt, és volt legalább 1 blokkolt FG/punt, még sosem nyert hazai irányító meccset, ha 6+ pont hátrányban volt. Fasza, és hova .....? 😀
több mint 6 éve
Campbell,Lewis es Moore is edzesbe allt ma.
több mint 6 éve
Brissett a pff-nél jelenleg a 24. helyen van, ha azokat a QB-kat nézem, akik legalább 3 meccset játszottak idén. (Ha az 1+ meccseseket is beleveszem, akkor 35.) Csak Daniel Jones, Josh Allen, Keenum és Trubisky van mögötte. Jobb nála Mariota, Winston, Dalton, Flacco, Garoppolo, Mayfield, Carr, Murray, Minshew, stb.. Lényegében mindenki, aki nem veszít el meccseket önmagától is a csapatának. Illetve néhány QB még ezek közül is jobb nála. Egyébként még ezen a héten is csak a 8 náluk, ha pure passer ratinget nézzük, és 15. ha overall teljesítményt. A 3INT-et dobó, a Jags meccset kb. egyedül elvesztő Dalton is előtte van. Egészen muris a friss AFC player of the week fényében. 😊 Sok éve vagyok az informatikának ebben a szeletében, mint "megoldás szállító". Rengetegszer láttam már visszaköszönni ezt a jelenséget. Úgy kezdődik, hogy nagyon sokan az elején zsigerből visszautasítják az egészet, és vért kell pisálni, hogy meggyőzzük az ügyfelet arról, hogy a - megfelelő(!) módszerrel végzett - adat gyűjtés és elemzés a hasznára lehet. Aztán ha sikerül meggyőzni, és elkezdi látni az eredményeit, akkor meg sok esetben megfordul a dolog. Eljut oda, hogy már azt hiszi - őszintén(!) -, hogy csillagot is jósolhat az általunk prezentált adatokból / analitikákból, már jobban hisz a táblázatoknak, mint a saját szemének, józan itélőképességének. És akkor meg azért kell vért pisálnunk, hogy meggyőzzük, hogy továbbra is használja azért a szemét / tudását / agyát is. 😊
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 6 éve
Valahogy eleg sokat elarul, hogy az NFL Brissett nevet keptelen volt helyesen leirni az AFC het jatekosa posztjaban. Brissett meg is jegyezte, hogy legalabb a nevet ne basszak mar el. En aztan a legnagyobb kritikusa vagyok, de hogy mennyire keresztul neznek rajta... Brady, Brees, Rodgers vagy Mahomes eseteben ilyen biztos nem tortenhetne. Azert ez eleg gaz szerintem.
több mint 6 éve
A 7-9, 8-8 szerintem csalodas lenne,latva az eddig mutatott jatekot. A kovetkezo 4 meccs sorsdonto lesz. Ha mindegyiket nyerjuk (amit illene),akkor talan a bye weekre is lehet eselyunk. Szvsz a 10-6 meglesz, de elnezve az idei AFC-t, a 9-7 is eleg lehet a WC helyre. Nyilvan lesznek szarabb meccsek, de nagyon meglepne a nagy merteku visszaeses ( mondom ugy,hogy tavaly a Panthers 6-2-rol hozott ossze 7-9-es merleget..).Tök jó hogy megvertünk két rájátszás kaliber csapatot, ráadásul úgy hogy alapvetően az edzői stáb ellenfele felé nőtt. Csóri BOB esetében ez nem olyan nagy szó (bár én őt nem tartom egy tragikusan rossz edzőnek, ő a Texans Paganoja, sokkal jobb rosterrel), Reid viszont az egyik legjobb edző a ligában. Szóval van ok a bizakodásra, de még nagyon az elején vagyunk. Ahogy peterk is írta, előbb verjük a Broncost. A Raiderst is illett volna (bár sokat fejlődtek tavalyhoz képest), ehhez képest egy arcátlanul gyenge teljesítmény jött ellenük. Remélhetőleg ebből tanultak és gyengébben teljesítő csapatokat is komolyan veszik.
Bence94
Egyébként ok hogy négy papíron gyengébb csapat jön, de Pittsburgh ellen már emberemlékezet óta nem nyertünk, az egy nagyon szoros találkozó lesz. A Jaguars pedig minden évben leszopat minket legalább egyszer. Idegenben utoljára öt éve nyertünk, és hazai pályán is vért kell pisálni ellenük.
Nagyon korán van a számolgatáshoz, én a magam részéről izgatottan várok minden meccset mert nem tudom megmondani hogy mire számíthatok.
Eredménytől függetlenül (na jó nem teljesen) ez egy nagyon szerethető csapat, a keret tele van szimpatikus és tehetséges karakterekkel, és végre van egy normális edzői stáb. Luck nélkül nekem ennyi bőven elég, akár lesz rájátszás akár nem.
több mint 6 éve
deleted account
1 758
En meg tuti biztos vagyok benne, hogy a Jax ellen egyszer kikapunk, es a masik meccs sem lesz konnyu. Mi pontosan a Minshew-stilusu iranyitok ellen szenvedunk, rendre az egyszeru jatekokat szopjuk be, es azzal tartjak lent a tamadosorunk a palya szelen.Én Reich rendszerében sokkal kevésbé látom azt a törékenységet, amihez itt a sok év alatt hozzászoktunk : ha nem megy az A terv, akkor jön Luck és hero üzemmódban kezébe adjuk a dolgokat, hogy hátha megmenti a meccset. Tényleg gondolkodom, mikor volt ennyire balansz közeli a csapat, amióta nézem a Colts-ot, de kb Edge ideje ugrik be, azóta eleve a futójáték az erősen a hiányzó láncszem volt, ahogy a védelem is sokszor csak arra volt jó, hogy esetleg a 7 helyett csak 3-at kapjunk, de hogy stopokat mutasson arra nem feltétlen, főleg a Luck éra alatt.
De nem is akarok csapatonkent josolgatni, azok utan, hogy mekkorat szoptunk a Raiders ellen, amit alapesetben rohogve nyernunk kellett volna. A TB is teljesen ketarcu, a Steelers abszolut nem rossz, meg Big Ben nelkul sem, a Panthersnel lesz 81 elkapasa CMC-nek, a nagyjat nyalni fogjuk, ahogy Ekelernel is tettuk, a NO-ban meg Brees azert friss lesz.
Papiron illene hoznunk egy 9-10 W-t, de en nem gondolom, hogy ez meglesz. Illetve az az igazsag, hogy azert en varok majd Brissett-tol is majd egy 2-3 hetes kipukkadast, meg egy-ket siralmas meccset is, ahogy Reichtol is varok blamakat. Eberflustol es a vedelemtol mar kaptunk kettot, de azert biztos lesz is meg azert.
Mindegy, igazabol sok ertelme nincs ezeken agyalni, ami nem 16–0, az csak szar lehet. Ugyhogy szar szezonunk van, pont!
Stez
Ez persze most azt is jelenti, hogy a Manning/Luck érához képest az O jóval szerényebben teljesít, amit Manning meg Luck megoldott, azt Brisett értelem szerűen nem fogja bevállalni, megoldani, that's no-brainer. Raiders meccset is adom, és benne lehet még szar meccs, de ugyanakkor meg váratlan meccs is, lásd pl KC, amit mindenki tuti bukóra vett. És Reichben meg Eberflusban látom azt, amit utoljára Dungy alatt, hogy készülünk az ellenfél ellen, és nem felmegyünk egy "mi ezt tudjuk" felállással, azt ha bejön, akkor megmagyarázzuk, hogy mennyire chop wood, meg heck of a player, ha meg nem, akkor kb ugyanez.
Atlanta ellen is, mindenki számított a futás dömpingre, és jött Brisett és megmutatta Reich, hogy tudunk passzolni is, ahogy a Texans ellen is. Ezért vagyok én most optimistább. Persze lehet, hogy ez hamar visszanyal, ki tudja, de ettől most még az vagyok. Aztán ha a Broncos lenulláz minket, akkor vsz elmúlik majd 😀 | csak hogy eljinxeljem 😀 |
Szerkesztette: deleted account
több mint 6 éve
A 7-9, 8-8 szerintem csalodas lenne,latva az eddig mutatott jatekot. A kovetkezo 4 meccs sorsdonto lesz. Ha mindegyiket nyerjuk (amit illene),akkor talan a bye weekre is lehet eselyunk. Szvsz a 10-6 meglesz, de elnezve az idei AFC-t, a 9-7 is eleg lehet a WC helyre. Nyilvan lesznek szarabb meccsek, de nagyon meglepne a nagy merteku visszaeses ( mondom ugy,hogy tavaly a Panthers 6-2-rol hozott ossze 7-9-es merleget..).
több mint 6 éve
twitter.com/Colts/status/1186983132668583941