NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 708
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 5 éve
Az éves - lassan hagyományos - Town Hall meeting. A riport 3 részes, a 3.-ban Irsay-el beszélget Saturday, de azt még nem rakták ki youtube-ra (a colts.com-on fent van), így csak a másik kettőt tudom ide betenni:Luck, Ebron és Maniac:
www.youtube.com/watch?v=hnD8H1pM0Gc
Reich és Ballard:
www.youtube.com/watch?v=HJILNL2mQL8
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Ben Banogu, Jackson Barton, Gerri Green, Javon Patterson és E.J. Speed alá is írták a rookie szerződésüket. És végül hivatalosan 9 UDFA-val szerződtünk le, ők azok:- Ashton Dulin, WR
- Penny Hart, WR
- Clayton Hatfield, K
- Hale Hentges, TE,
- Jegs Jegede, DE
- Jamal Peters, CB
- Chris Rayford, CB
- Johnny Robinson, DT
- Jordan Thompson, DT
A kickert érdemes lesz figyelni, mert az utóbbi 3 évben kb. akit idehoztunk, az utána mind valahol NFL kicker is lett. Hatfieldet a 3. legjobb college rúgónak jelölték tavaly, szóval neki is lehet esélye. (Remélem, hogy kitart a streak addig, amíg Vinny egyszer majd visszavonul. Fura fintora lenne a sorsnak, ha sorban adnánk a ligának a jó rúgőkat, aztán a Vinny utóddal meg besülnénk.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Kinéz vagy hetvennek, az biztos. És mostanság már jobban is van, mint pár éve volt. Néhány éve lett egy elég komoly degeneratív csípő és gerinc betegsége, jópár műtéten is átesett (ha jól tudom több protézist is kapott). az verte így földhöz. Aztán rácuppant a fájdalomcsillapítókra - gondolom a fájdalom miatt is, a sz*r derekammal sajnos én is tudom, hogy az ilyesmi kvára tud fájni -, mégpedig állítólag durván, állandóan be volt lényegében lőve gyógyszerekke. Ha valaki 2 éve hallotta beszélni, akkoriban egy értelmes, kerek mondatot is alig tudott elmondani, olyan volt mint akik konstansan részeg v. repül. Állítólag lejött a szerről már egy ideje, és szerintem látszik is rajta. Persze a rekedt "hey dude, how're you' stílus megmaradt, meg az elharapós beszéd és a szokásos hülye szófordulatok is, de ezek nem betegség eredetűek. (Bár egyesek szerint igen, az agyé. 😀 ) Lényeg a lényeg, hogy manapság - a görbültségtől eltekintve - sokkal jobban néz ki, mint pár éve. Most tisztán, érthetően fogalmaz, úgy tűnik a gerinc dolgon kívül most egyébként rendben van. Feltéve, hogy nincs pia és gyógyszer, akkor nagyon jó ellátáshoz jut ő hozzá ahhoz, hogy elhúzza még jó ideig. Ha nem, akkor jön a lány. Tulajdonképpen már így is a dolgok jelentős részét ő viszi, csak ő keveset van kamerák előtt.
És egyetértek, mint NFL owner szerintem is a jobbak közé tartozik. Egyrészt ért is hozzá, dolgozott edzőként alacsony szinten, majd GM-ként is - amiben meg nem volt jó 😊 - , de eleget tanult belőle ahhoz, hogy tulajként képben legyen. Értse hogy mit várhat el és mit nem, mibe érdemes beleszólni és nem, satöbbi. Pont annyira türelmes amennyire kell, és általában időben lép, ha már nincs jobb megoldás. A Colts tulajdonképpen azóta "releváns", amióta átvette az apjától a vezetést a múlt század utolsó évtizedében. (Az apja szintén szerette a sportot, de borzasztó sz*r owner volt. 😊) Jim szereti, sőt imádja a focit, és ő jól is csinálja. És költ is rá, nem sajnálja a pénzt. A tavalyi új, kibővített edzőközpont / főhadiszállás egészen top notch lett például. Ezt zsebből fizette.
több mint 5 éve
Szerencsetlennek nem adok mar tul sokat, az elmult harom evben latvanyos a leepulese.A saját draft doku-sorozat következő része, magáról a draftról. Reich a leglelkesebb. Four for four, örül, mint a majom a farkának, hogy elcsípték mind a négyet akit akartak. De akkor se gondoltam volna, hogy így tud örülni 3 védő és csak 1 elkapó draftolásának. 😊nehéz elhinni hogy Irsay csak 59éves 😀
Az első körös letrade idején azért érezni lehetett, hogy áll a levegő a teremben. És közben Dorsey, lol. 😀
www.youtube.com/watch?v=k5QNhKYq8WU&t=5s
peterk2005
braxa88
Teszem hozza, hogy sokan ekezik, de en imadom a csavot, mert amit tulajdonoskent o beleadott mindig is ebbe a Coltsba, az azert nem semmi. O a szive ennek a csapatnak, rengeteget foglalkozik mindennel es mindenkivel, szarik a penzre magasrol, neki a gyozelem a lenyeg, es ezert rengeteget aldoz es aldozott mindig is.
Nem is tudom, mit csinalnek, ha olyan lenne, mint a Bucsnal, a Brownsnal vagy epp a Bengalsnal van, hogy csak a profitot nezik, fizetni nem akarnak senkinek es senkiert, az sem erdekli oket, ha a csapat vergodik, ha jon a penz. Meg az is kiakaszt, ha egy tulajdonos beleszol azokba a dolgokba, amihez nem ert.
Ugyhogy aki azert tisztaban van a dolgaival es a „munkassagaval” a Colts korul, az azert tudja, hogy o nem csak egy utolso alkoholista es drogos, aminek egyebkent kinez.
több mint 5 éve
braxa88
12 534
A saját draft doku-sorozat következő része, magáról a draftról. Reich a leglelkesebb. Four for four, örül, mint a majom a farkának, hogy elcsípték mind a négyet akit akartak. De akkor se gondoltam volna, hogy így tud örülni 3 védő és csak 1 elkapó draftolásának. 😊nehéz elhinni hogy Irsay csak 59éves 😀
Az első körös letrade idején azért érezni lehetett, hogy áll a levegő a teremben. És közben Dorsey, lol. 😀
peterk2005
több mint 5 éve
Ebben a mai vilagban mar dolgozni sem hagyjak az embert... XD
több mint 5 éve
A saját draft doku-sorozat következő része, magáról a draftról. Reich a leglelkesebb. Four for four, örül, mint a majom a farkának, hogy elcsípték mind a négyet akit akartak. De akkor se gondoltam volna, hogy így tud örülni 3 védő és csak 1 elkapó draftolásának. 😊Az első körös letrade idején azért érezni lehetett, hogy áll a levegő a teremben. És közben Dorsey, lol. 😀
több mint 5 éve
Fogadni is mertem volna, hogy ha FA-ról érkezik futó, akkor az vagy Kansas Cityből vag Seattle-ből. 😀Egy biztos, Ware nem egy agyon használt futó. 😉 Az öt év alatt van összesen kb. 350 snapje, abból is 250-et egy idény alatt termelt. Egyébként nem fut rossz átlaggal (4.6 yard). De gyanítom, hogy nagyobb súllyal esett latba az, hogy elkapásban jó.
Szerintem jó lesz ő nekünk. Annak drukkoljunk, hogy Mack ne sérüljön le, és akkor nem kell majd annak drukkolni, hogy Ware ne sérüljön le. 😊 Azt a rotációs meccsenkénti 10-15 snapet el fogja bírni, ami várhatóan neki jut. Bár .... Reich többször emlegetett már olyasmit, hogy "hot hand", ami nekem tetszene is. Amolyan Patriots módon, hogy sose tudja az ellenfél, hogy éppen ki fut majd többet.
(Igaz, akkor Macket kb. fantasyban le is lehet írni, pedig a jövő idényre ő az egyik sleeperem 😊 Már amennyire sleeper lehet még a tavalyi év után. Olyan nagyon nem.)
Ja, és ez azt jelenti, hogy valahova máshová kell beszuszkolni egy UDFA-t majd, hogy ne szakadjon meg a streak. Nem nagyon látom, hogy hova...
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
több mint 5 éve
Kiraktuk James Wrightot. Erzekeny veszteseg, azt sem tudtam, hogy itt van. 8D
több mint 5 éve
nojsz, meg jo hogy leigazoltam GM-ben (Y)Futot en varok a piacrol meg, valami veterant. Tobbeket is elhivtunk vizitre a draft elott, onnan meg nem jott senki. Es remelem, ez a valaki Ajayi lesz.Spencer Ware lett
Stez
Bence94
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
A p*csaba.Futot en varok a piacrol meg, valami veterant. Tobbeket is elhivtunk vizitre a draft elott, onnan meg nem jott senki. Es remelem, ez a valaki Ajayi lesz.Spencer Ware lett
Stez
Bence94
több mint 5 éve
Bence94
1 950
Futot en varok a piacrol meg, valami veterant. Tobbeket is elhivtunk vizitre a draft elott, onnan meg nem jott senki. Es remelem, ez a valaki Ajayi lesz.Spencer Ware lett
Stez
több mint 5 éve
Futot en varok a piacrol meg, valami veterant. Tobbeket is elhivtunk vizitre a draft elott, onnan meg nem jott senki. Es remelem, ez a valaki Ajayi lesz.
több mint 5 éve
Hogy szokták mondani? Way too early 53 prediction. Játsszunk. A rookie-k megcsillagozva, zárójelben pedig néhány helyre odaírtam még 1-2 nevet, aki kiszoríthatja a legutolsónak felsoroltat. Vagy bekerülhet, ha plusz 1 embert viszünk a poszton.Offense:
QB - Luck, Brissett (2)
RB - Mack, Hines, Wilkins, UDFA (Williams) (4)
WR - Hilton, Funches, Rogers, Campbell*, Cain, Pascal (6)
TE - Doyle, Ebron, Ali-Cox, Travis (4)
OL - Castonzo, Nelson, Kelly, Glowinski, Smith / Clark, Haeg, Boehm, Webb (Garcia) (9)
Defense:
DT/NT: Hunt, Stewart, Autry, Lewis, Ward (5)
DE - Houston, Sheard, Turay, Muhammad (4)
LB - Leonard, Walker, Okereke*, Banogu*, Adams, Franklin (Speed*) (6)
CB - Desir, Moore, Wilson, Ya-Sin*, Milton, Tell* (Jalen Collins) (6)
S - Hooker, Farley, Geathers, Willis* (Odum) (4)
Spect team:
Vinny, Sanchez, Rhodes (3)
PS:
Fountain, Green*, Barton*, Patterson*, Speed* (Franklin), (Odum), (Tell* ha Collins bent lesz), Philip Walker (vagy Kelly ha tényleg érkezik)
------------------------------------------------------------------------
A rookie-k közül 6 - Campbell, Okereke, Banogu, Ya-Sin, Willis, Tell - csípi meg nálam most az 53-at, plusz egy UDFA RB, hogy ne szakadjon meg a 20 éves UDFA streak 😊 Csak 4 DE't listáztam, mert Banogu, Ward és Lewis is bőven fog snapszámot kapni különböző szituációkban DE-ként. Szóval a rotáció bővebb lesz, csak őket máshol listázza a Colts.com, és én is oda tettem.
Hairston, Skai Moore nálam nem lesznek rosteren, hacsak nem történik sérülés. Ami sajnos fog. 😕 Bízzunk benne, hogy minél kevesebb.
több mint 5 éve
Ez sajna része a sikernek. Ballard csak most kezdte, de a médiának két év is elég, ha van benne egy "bombasztikusan" felvezethető. Két all-pro rookie az volt. Örüljünk neki, hogy észrevettek mert az a siker jele, a többit fül mellett el oszt jóvan.Kicsit átalakult a defense az utóbbi 2 évben.
twitter.com/KBowen1070/status/1122899152571072514
És az egész roster is. 90-ből 6 lókötő maradt
twitter.com/KBowen1070/status/1122899224125943810
több mint 5 éve
Komolyan rosszul vagyok ettol a Ballard-felszopastol most mar. Szoval en imadom, leszopom meg felszopom, de ez a szint, amit a kulfoldi media tol, ez nekem mar sok. Ha Ballard evi 83 milliot odaadott volna FA-n egy long snappernek, a kinti szakik mar abban is a zsenialitast latnak, komolyan. Zsenialis, ahogy mindenhol A-ra meg A--ra van ertekelve kb. a draftunk, de meg az elso kor is, amikor az egvilagon nem tettunk mast, mint kicsereltunk. Kaptunk egy jovo evi masodik kort, de ez boven lehet a masodik kor masodik feleben is 2020-ban. Ez nem rossz ertek, bar egyebkent nem is adtuk dragan az elso korunket, de ezt eloadni a kulfoldi medianak ZSENIALIS huzasnak, azert na.
A masodik napunk fel van cidrizve, az oke, mert Jaszin, Banogu es Okereke tetszetos huzas, tenyleg, de hogy peldaul a harmadik nap az hol A- peldaul, amikor a pickjeink felevel olyan jatekosokat hoztunk, akiknel a drafton a szakik kopni-nyelni sem tudtak, mondvan, ezek mekkora reachek...
Most meg ezekre verik es rahuztak, hogy Ballard tutira kurva jo faszikat hozott, mert Ballard kiraly ember.
Komolyan mondom, a kinti media fele meg mindig nincs is tisztaban azokkal, akiket hoztunk, csak a nyelve mindenkinek Ballard feneket tolja csillogosra.
En is bizom Ballardban, nem is fikazom egyik pickjet sem, viszont azert latom a fatol az erdot, a mostani classunk pedig az, amit nem lehet igazan hova tenni, azt sem lehet ra mondani, hogy kiraly, de azt sem, hogy rossz. Olyan kozepes, aztan ket ev mulva mar tudjuk, hogy Ballardek szemszoge tenyleg zsenialis-e, vagy hogy lesz jo ket Bashamunk, aki megy a kukaba es nem tudja megugrani ezt a szintet.
Kezdem erteni, mire gondolt peterk, amikor azt ecsetelte, hogy egeszen elvakult „ballardizmus” utotte fel a fejet a tengerentulon. En azert remelem, hogy ez nem megy at elmebetegbe, mert azert az sem jo, hogy tulzottan nagy elvarast es nyomast helyeznek ra, aztan minden egyes huzasanal szupersztart meg kiralyt varnak. Aztan ha meg nem jon be nehany, akkor raszabadul Amerika es o lesz a szar ember.
több mint 5 éve
Baba Yaga
832
Erről mehetett a tárgyalás, ez lehetett az a csábító ajánlat amit Ballard emlegetett és erősen gondolkoztak rajta. Ezek szerint Sweat-et nem sajnálták Ballardék, de Ya-Sin-ről nem akartak lemondani:Az parádés lett volna ha azt a picket adjuk el a Jetsnek amit ők adtak nekünk tavaly. Annál jobban nehéz lehúzni egy csapatot 😊.
twitter.com/MMehtaNYDN/status/1122796059011571712
Ha felugrás lett volna a 3/2-ről, akkor is minimum jövő évi 2. kör, de inkább 2+4 lett volna. Ha meg szimplán meg akarták volna venni, az jövő évi első kör. Nem csodálom, hogy gondolkodóba estek.
(Sidenote: a jövő évi draftot már most kezdik "minden idők"-ös jelzőkkel illetni, ami persze rohadt korai. Mindenesetre sokkal jobbnak és mélyebbnek ígérkezik, mint az idei volt. Annak a 2. körnek amit nyertünk az 1/26-ról hátra-trade-el, szerintem még nagyon fogunk örülni.)
peterk2005
több mint 5 éve
Erről mehetett a tárgyalás, ez lehetett az a csábító ajánlat amit Ballard emlegetett és erősen gondolkoztak rajta. Ezek szerint Sweat-et nem sajnálták Ballardék, de Ya-Sin-ről nem akartak lemondani:twitter.com/MMehtaNYDN/status/1122796059011571712
Ha felugrás lett volna a 3/2-ről, akkor is minimum jövő évi 2. kör, de inkább 2+4 lett volna. Ha meg szimplán meg akarták volna venni, az jövő évi első kör. Nem csodálom, hogy gondolkodóba estek.
(Sidenote: a jövő évi draftot már most kezdik "minden idők"-ös jelzőkkel illetni, ami persze rohadt korai. Mindenesetre sokkal jobbnak és mélyebbnek ígérkezik, mint az idei volt. Annak a 2. körnek amit nyertünk az 1/26-ról hátra-trade-el, szerintem még nagyon fogunk örülni.)
több mint 5 éve
😀twitter.com/KBowen1070/status/1122575774119268358
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=oeq2avEQa3kaz h tetszik a class es bizakodo vagyok, nem kifejezes 😊
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Felesleges belemagyarázások vannak itt fiúk, annyi történt h Ballard előző este PS-ezett:Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Cowher megjövendőlte a Colts pickeket röviddel a második nap kezdete előtt. Nem újdonság, sok minden szeret megjövendölni, és általában nincs igaza. 😊 Természetesen most sem talált el egy nevet sem.És mégis.... érdemes véginézni a clipet, mert tulajdonképpen tökéletesen fejin találta a szöget. 😊
www.youtube.com/watch?v=rAhRCRjpOsE
több mint 5 éve
Henry szerint Willis nem egydimenzios box safety, mindenhol jatszott a Spartansban. Ettol fuggetlenul a box kornyeken a legjobb, de van esze es jol lat a palyan, igy passz ellen is hasznos. A karaktere levette a labarol a stabot, vag az esze, emellett minden edzoje es csapattarsa szerette. Jatszott boxban, FS-t, nickelt, es mindenhol jo volt. Sebessege is boven megvan a poszthoz, 4.4 koruli 40et futott. Nagyon oda van a scout Willis eszeert + karaktereert. Ha megnezitek a vidit amit linkelt rola Peterk akk nem nehez megerteni mit lattak benne.Köszönöm a felszopást, jól esik, hogy végre valaki meglátja a bennem lapuló tehetséget.
Borbinho