Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 7 éve
Ik, ebből 4-5 sztem! nem jobb, de semmiképpen nem bizonytott többet.Én láttam a Kansasben is játszani a Jags ellen, hát nem voltam tőle ott se elájulva, pedig Andy Reid volt a HC-je. Mellesleg utána vissza is akart vonulni, csak visszahívta az Eagles.
S ez hogy Foles megbukott felejtsétek már el. Amikor Csip elcserélte, sérülésből jött vissza. Sztem akkor vesztette el a csapatot.
Fischer meg nehogy már mérvadó legyen...
Ik ennél te komolyabb ember vagy 😉
dande
több mint 7 éve
Ik, ebből 4-5 sztem! nem jobb, de semmiképpen nem bizonytott többet.S ez hogy Foles megbukott felejtsétek már el. Amikor Csip elcserélte, sérülésből jött vissza. Sztem akkor vesztette el a csapatot.
Fischer meg nehogy már mérvadó legyen...
Ik ennél te komolyabb ember vagy 😉
több mint 7 éve
BradyFoles a 13. legjobban fizetett QB lesz az NFL-ben.Hajrá!
Fejből lehet tudok mondani 15-t, aki jobb....
Jó, akkor most kipróbáljuk, hogy hat egy QB-ra, ha kezdetektől szidom, mint a bokrot.Megszoktad? xD Évekig tudod a szarabbnál szarabb QB-kat védeni.iktriad hívjuk a mentőket?Nem, már megszoktam, hogy egy ostoba franchisenak drukkolok.
Toto21
iktriad
Sixo
iktriad
dande
Rivers
Ryan
Mahomes
Wilson
Wentz
Watson
Luck
Brees
Roethlisberger
Cousins
Rodgers
Newton
Stafford
Carr
Goff
Garoppolo
Mayfield
Ez is mekkora dráma a mai napon, amikor vizesnyolcasok lettek a posztjuk legjobban fizetett emberei, hogy a 16-20. QB a 13. legjobban fizetett lesz. Hát ez lófasz. 2 év múlva a top20-ban nem lesz.Amikor kevés a salary caped, és tele vagy lyukkalkal, ráadásul egy max átlagos embernek adod ezt oda, számít.
gabokocka
Visszakérdezek, te hasonló helyzetben ne hánynál attól, hogy a csapatod (nehéz cap helyzetben sok needel) odabasz ennyi pénzt egy olyan embernek akiMost jött egy ezeknél simán jobb irányító, de el van könyvelve fosnak. Ki érti ezt.Megszoktad? xD Évekig tudod a szarabbnál szarabb QB-kat védeni.iktriad hívjuk a mentőket?Nem, már megszoktam, hogy egy ostoba franchisenak drukkolok.
Toto21
iktriad
Sixo
gabokocka
1; SENKI NEM KELLETT rajtunk kívül (lásd Denver, Redskins QB tradek, akkor miért nem Folesért tradeltek, ha olyan fasza?)
2; 2015-ben volt utoljára kezdő szeptemberben alanyi jogon
8-8 és QB purgatórium?Foles a 13. legjobban fizetett QB lesz az NFL-ben.Azt majd a következőnél kezd el, mert Folesnál viszonylat egyértelmű mi lesz nálatok.
Jó, akkor most kipróbáljuk, hogy hat egy QB-ra, ha kezdetektől szidom, mint a bokrot.Megszoktad? xD Évekig tudod a szarabbnál szarabb QB-kat védeni.iktriad hívjuk a mentőket?Nem, már megszoktam, hogy egy ostoba franchisenak drukkolok.
Toto21
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
Azon túl hogy egy olyan emberhez köteleztük el a közeljövőnket, hogy 2-ből 2-szer megbukott kezdőként, igencsak átlagos a posztján.... semmi.Nem ertem, mi a fene bajod van. Olyan jatekosok kapnak ennel meg tobbet is, akik meg annyit sem mutattak, mint Foles, needre jott, egyaltalan nincsen problema ezzel a penzzel. Te tenyleg azon hisztizel, hogy volt pofaja nem alairni diszkontaron? Raadasul ott volt a Miami is, mint lehetseges kero, hat evi 16-17 milliot ok is rohogve kifizettek volna peldaul. A legjobb pass rusherek is milliokkal tobbet keresnek annal, nem hogy egy iranyito...iktriad hívjuk a mentőket?Nem, már megszoktam, hogy egy ostoba franchisenak drukkolok.
Toto21
iktriad
Stez
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
Foles a 13. legjobban fizetett QB lesz az NFL-ben.Azt majd a következőnél kezd el, mert Folesnál viszonylat egyértelmű mi lesz nálatok.
Toto21
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 7 éve
Ez is mekkora dráma a mai napon, amikor vizesnyolcasok lettek a posztjuk legjobban fizetett emberei, hogy a 16-20. QB a 13. legjobban fizetett lesz. Hát ez lófasz. 2 év múlva a top20-ban nem lesz.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Foles a 13. legjobban fizetett QB lesz az NFL-ben.Hajrá!
Toto21
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 7 éve
Csak egyszer kellett volna többször leírnod, hogy ne adjátok 18/évnél többet neki 😀 amúgy jags po lesziktriad hívjuk a mentőket?Nem, már megszoktam, hogy egy ostoba franchisenak drukkolok.
Toto21
iktriad
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Ezt akartam írni. Már a vak is látta, hogy Gabbert vagy Bortles egy rakás fos, de még ment a duma hogy ez meg az meg amaz, ferdén nézett az elkapó, csúnya volt a fal, szar a futó, rossz az edző, nem a QB a hibás. Most jött egy ezeknél simán jobb irányító, de el van könyvelve fosnak. Ki érti ezt.Megszoktad? xD Évekig tudod a szarabbnál szarabb QB-kat védeni.iktriad hívjuk a mentőket?Nem, már megszoktam, hogy egy ostoba franchisenak drukkolok.
Toto21
iktriad
Sixo
több mint 7 éve
Nem ertem, mi a fene bajod van. Olyan jatekosok kapnak ennel meg tobbet is, akik meg annyit sem mutattak, mint Foles, needre jott, egyaltalan nincsen problema ezzel a penzzel. Te tenyleg azon hisztizel, hogy volt pofaja nem alairni diszkontaron? Raadasul ott volt a Miami is, mint lehetseges kero, hat evi 16-17 milliot ok is rohogve kifizettek volna peldaul. A legjobb pass rusherek is milliokkal tobbet keresnek annal, nem hogy egy iranyito...iktriad hívjuk a mentőket?Nem, már megszoktam, hogy egy ostoba franchisenak drukkolok.
Toto21
iktriad
több mint 7 éve
Foles a 13. legjobban fizetett QB lesz az NFL-ben.Fejből lehet tudok mondani 15-t, aki jobb....
Toto21
iktriad
Sixo
több mint 7 éve
Megszoktad? xD Évekig tudod a szarabbnál szarabb QB-kat védeni.iktriad hívjuk a mentőket?Nem, már megszoktam, hogy egy ostoba franchisenak drukkolok.
Toto21
iktriad
több mint 7 éve
iktriad hívjuk a mentőket?Nem, már megszoktam, hogy egy ostoba franchisenak drukkolok.
Toto21
több mint 7 éve
De most tényleg. Ha egy sérülékeny saftey annyit kap amennyit, akkor egy viszonylag frissen SB MVP (sztem😊) közel sem reménytelen QB ennyi, nincs mese.
több mint 7 éve
értelmes ember ilyet nem tett volna. Ilyenkor annyira sajnálom a Jags szurkolókat. Még csak azt az örömet se adják meg nekik, hogy bizakodjanak offseason-ben. 😀Olyanokat csak te tudsz adni.iktriad hívjuk a mentőket?Majd, ha kiderül h ebből 50 misi garantált. 😀
Toto21
Beki
Sixo
több mint 7 éve
csipkelli
4 010
Ez diszkont. 2 superbowl után jöhet a holdout a nagy pénzért.
több mint 7 éve
Olyanokat csak te tudsz adni.iktriad hívjuk a mentőket?Majd, ha kiderül h ebből 50 misi garantált. 😀
Toto21
Beki
több mint 7 éve
A 88 milliobol 50 a garantalt.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Guranteed money for Nick Foles in Jacksonville, per source: $50.125 million. - Schefter😀
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
iktriad hívjuk a mentőket?Majd, ha kiderül h ebből 50 misi garantált. 😀
Toto21
több mint 7 éve
Ahhoz képest, amit Collins kapott...
több mint 7 éve
4 évreEzt mondtam, én inkább adtam volna 1-2 misivel többet, de nem 4 évre. Bár az még nincs meg mikor lehet relatíve jól kiszállni.
több mint 7 éve
iktriad hívjuk a mentőket?
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Bortles pedig repül is, mihelyst Foles aláír.
több mint 7 éve
4y/88M$

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
évi 22