Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 7 éve
De, tényleg! Ő is értelmes, intelligens játékos. Mondjuk a stílusa nekem annyira nem jön be. Nem az személyiségre, hanem a "szakértői stílusra" gondolok. Olyan, mint Mayock, aki szerint minden draftoltból all pro lehet. Túltolja a pozitívizmust. Persze lehet, hogy nem tehet róla, ezt a szerepet kapta.MJD-t rendszeresen hallgatom az NFL netwörkön, Demescheknél is rendszeres vengég, stb. Kellemes meglepetés volt amikor először hallottam, hogy egy ex-futó ilyen média-kész, Intelligens, jól fogalmaz, értelmes dolgokat mondó legyen. Good for him, sok sikert neki az új "szakmában". (A másik ilyen "média kész" futó akit kedvelek egyébként Terell Davis a volt denveri hall of famer.)LT is tolta nem? Vagy ő nem volt jó?
peterk2005
Wyatt

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Hát az a 68-as rating nem valami veretes, jobban árnyalja a képet, hogy ezzel a 4. Helyre oda tudott érni csapaton belülNem véletlenül hívom udvarias támadósornak ("No offense") a mienket... 😊
kapitnono
na meg hogy az "idei" Fournette is beelőzte.Az hogy a 2018-as Fournette Top 3-ban van az offenseben
winston
1; Megmutatja milyen betonkemény volt tavaly az O. (DeDe-n kívül más komolyan vehető playmakerünk nincs)
2; Mennyire nem csak a QB-n múlt, hogy mennyire fogalmátlan volt egy idő után a támadósor(Foles kb olyan "jó lett volna/lenne jelenleg ezze a személyzettel a támadósorban mint Bajusz alatt a Ramsben).
3; Hogy a túróba tudta Fournette a PFF-nél beelőzni Yeldont (aki szvsz nagyon korrekt szezont zárt, és dalolva fog márciusban aláírni valami komolyabb contender csapathoz, tippre a Patshez)?
több mint 7 éve
na meg hogy az "idei" Fournette is beelőzte.A 4. helyezettet nagyon nem láttam jönni.Hát az a 68-as rating nem valami veretes, jobban árnyalja a képet, hogy ezzel a 4. Helyre oda tudott érni csapaton belül
Összehasonlításul itt a Top 5 védőnk a PFF szerint
Csak Linder férne be ide az átlagával, Az a Linder, aki fél szezont kihagyott sérülés miatt...
iktriad
kapitnono
több mint 7 éve
Mondjuk azért az elmúlt évek gyakorlata alapján a DL-embereket feljebb pontozzák az OL-eknél, szal így nincs szerintem sok értelme az összehasonlításnak

több mint 7 éve
A 4. helyezettet nagyon nem láttam jönni.Hát az a 68-as rating nem valami veretes, jobban árnyalja a képet, hogy ezzel a 4. Helyre oda tudott érni csapaton belül
Csak Linder férne be ide az átlagával, Az a Linder, aki fél szezont kihagyott sérülés miatt...
iktriad

több mint 7 éve
A 4. helyezettet nagyon nem láttam jönni. 

több mint 7 éve
Róla a déli akcentusa és DeMarco Murray rendszeres "Demarco Murr"-zése jut eszembe szakkomentátorként.MJD-t rendszeresen hallgatom az NFL netwörkön, Demescheknél is rendszeres vengég, stb. Kellemes meglepetés volt amikor először hallottam, hogy egy ex-futó ilyen média-kész, Intelligens, jól fogalmaz, értelmes dolgokat mondó legyen. Good for him, sok sikert neki az új "szakmában". (A másik ilyen "média kész" futó akit kedvelek egyébként Terell Davis a volt denveri hall of famer.)LT is tolta nem? Vagy ő nem volt jó?
peterk2005
Wyatt
több mint 7 éve
MJD-t rendszeresen hallgatom az NFL netwörkön, Demescheknél is rendszeres vengég, stb. Kellemes meglepetés volt amikor először hallottam, hogy egy ex-futó ilyen média-kész, Intelligens, jól fogalmaz, értelmes dolgokat mondó legyen. Good for him, sok sikert neki az új "szakmában". (A másik ilyen "média kész" futó akit kedvelek egyébként Terell Davis a volt denveri hall of famer.)LT is tolta nem? Vagy ő nem volt jó?
peterk2005

több mint 7 éve
MJD-t rendszeresen hallgatom az NFL netwörkön, Demescheknél is rendszeres vengég, stb. Kellemes meglepetés volt amikor először hallottam, hogy egy ex-futó ilyen média-kész, Intelligens, jól fogalmaz, értelmes dolgokat mondó legyen. Good for him, sok sikert neki az új "szakmában". (A másik ilyen "média kész" futó akit kedvelek egyébként Terell Davis a volt denveri hall of famer.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
MJD (aki a Rams rádióközvetítéseinél a color analyst, tehát majd az SB-n is lesz hivatalosan dolga) az új OC-nkről.twitter.com/phillip_heilman/status/1090642218522722306
A Ramsnél egyébként Brandon Allen játssza Brady szerepét az edzéseken. Végül is ő is 6. körös volt, mint a GOAT. 😊
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?v=-9ATvxVRR0Q
több mint 7 éve
Nekem Ramsey TD-je sem érhet fel ahhoz, hogy Myers Pro Bowl-er! Nem követtem a tagot a Jets-nél, pálfordulása volt, vagy csak megsajnálták?!Nem, elég jó szezont futott, még extra pontot is alig hagyott ki!
Stoki
több mint 7 éve
Nekem Ramsey TD-je sem érhet fel ahhoz, hogy Myers Pro Bowl-er! Nem követtem a tagot a Jets-nél, pálfordulása volt, vagy csak megsajnálták?!
több mint 7 éve
Zach Goodall kvázi kötelező Seniorbowl visszatekintése Jaguars needekre fókuszálva! www.lockedonjaguars.com/jaguars/2019-senior-bowl-jacksonville-jaguars-scouting-notebook/
Benne a teljes listával, akiről kiszivárgott, hogy találkozott a jagsszel Mobileban, az itt dobáló QB classról(a két hiányzó, Haskins és Murray volt a hét nyertese...) és egyéb nyalánkságokkal megtűzdelve.
Jalen (és Calais) meg jövőre egy Pro Bowl kerettagsággal elég illusztris társaságba kerülhet.
twitter.com/TDickman89/status/1089562987357265921
Ramsey Tony Boselli szinten gyűjtögeti a Pro Bowlokat, ami azt nézve, hogy utóbbi a Jags történetének legjobb játékosa, nem egy rossz dolog.
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
Watson > Ramsey TD, csak maskepp mint gondolnátok:Megvan az 1. számú WR, Myles Jack meg LB mellett RB is lesz. Félig kész is az offense. Így már érthető, ha odaadjuk a fél draftunkat, hogy felmenjünk Haskinsért.
www.instagram.com/jalenramsey/p/BtKC7keh9wP/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=mhr22z4rttwm
winston
Jalen most még jobban fogja szeretni Watsont...
több mint 7 éve
Watson > Ramsey TD, csak maskepp mint gondolnátok:www.instagram.com/jalenramsey/p/BtKC7keh9wP/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=mhr22z4rttwm
több mint 7 éve
ez ilyen költői kérdés volt.Én nem tudom mit kezdene nálunk LF.Én tudom. Kikopna, mint Richardson a Coltsból. 😀
Janek
peterk2005
több mint 7 éve
Én nem tudom mit kezdene nálunk LF.Én tudom. Kikopna, mint Richardson a Coltsból. 😀
Janek

több mint 7 éve
?????????Fournettet majd a feltradeben passzoljuk el Haskinsért. 😊 Ha van esze a jagsnek, Folesért tuti nem adhat még extra picket, főleg mert Foles fizuja miatt kb csak cetlik meg olcsójános FA-k maradnak, hogy megerősítsük a siralmas támadósorunkat körülötte.
twitter.com/BrandonGowton/status/1089538826421317633
dande
Amúgy a Seniorbowlt elnézve sajna tényleg kinéz egy feltrade, mert ez egy 2 QB-s draft. (Illetve nekünk csak 1, mert Coughlint ismerve neki nem fog kelleni Murray a töpszlisége miatt.)
több mint 7 éve
Még a rotoworls forrása is az 'úgy tűnik" jelzőt használja, szóval még nem hivatalos.Ellentétes hírek jöttek ASJ sorsáról. De a csapat szerint még nem raktuk ki, és még nem döntöttünk arról, hogy lehívjuk-e a szerződésének 2. évét.Már hivatalos, hogy elküldtétek:
twitter.com/TDickman89/status/1088548350570442753
Azért ne lepődjünk meg, ha majd úgy dönt a Jags, hogy elválnak vele az útjaink... Főleg, hogy ASJ ezt tweetelte ki pár órája.
twitter.com/Aesj88/status/1088536715294318597
Valószínűleg a Jags szólt neki mi a terv vele, de ez majd csak februárban lesz hivatalos.
iktriad
www.rotoworld.com/player/nfl/9400/austin-seferian-jenkins
Nandito
twitter.com/FieldYates/status/1088539052234686470
De sok esélyt nem létok, hogy visszatérne. Újabb poszt a támadóoldalon, ahova nagyon kell majd ember. Remélem ez nem jelenti azt, hogy hozzá akarunk vágni egy komoly szerződést James O'Shaughnessyhez, mert ő a szegény ember ASJ-je...
több mint 7 éve
Ellentétes hírek jöttek ASJ sorsáról. De a csapat szerint még nem raktuk ki, és még nem döntöttünk arról, hogy lehívjuk-e a szerződésének 2. évét.Már hivatalos, hogy elküldtétek:
twitter.com/TDickman89/status/1088548350570442753
Azért ne lepődjünk meg, ha majd úgy dönt a Jags, hogy elválnak vele az útjaink... Főleg, hogy ASJ ezt tweetelte ki pár órája.
Valószínűleg a Jags szólt neki mi a terv vele, de ez majd csak februárban lesz hivatalos.
iktriad
www.rotoworld.com/player/nfl/9400/austin-seferian-jenkins
Music City Miracle
több mint 7 éve
Ramsey bemikrofonozva a Pro Bowlonwww.youtube.com/watch?v=X_fPEfyzt2w
Ő meg Derwin James tényleg elválaszthatatlanok. És látom Gus Bradleyvel továbbra is jó a viszony.
több mint 7 éve
Ellentétes hírek jöttek ASJ sorsáról. De a csapat szerint még nem raktuk ki, és még nem döntöttünk arról, hogy lehívjuk-e a szerződésének 2. évét.twitter.com/TDickman89/status/1088548350570442753
És megvannak Jarrod Wilson új szerződésének a számai.
twitter.com/RapSheet/status/1088492962626105345
Szolid fizetésemelés egy egykori UDFA-nak.
Szerkesztette: iktriad