Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 7 éve
Minimum újabb 1 évet kell várni, hogy Boselli Cantonba jusson... Szemben Kevin Mawaeval, aki kb a 3. vagy 4. legjobb OL(Hutchinsont én előrébb rakom nála, de talán Fanecat is...) volt a finalisták közül, csak játszott vagy 10 évet New Yorkban... A Titans megint megverte a jagst...
A pozitívum, hogy jövőre max 1 vagy 2 ember lesz 1st ballot Hall of Famer szemben az idei 3-al. És Mawae miatt talán 1-el kevesebb OL között oszlanak majd meg a szavazatok.
Közben Foles ügyben vannak fejlemények.
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
Calais ma vette át a Bart Starr díjat Calais egyébként Boselliért is kampányol, ahogy tud.
Közben a finalistáknak megkezdődött a kampány a Hall of Fame-ért, jó lenne, ha ma éjjel már lenne fél-hivatalosan egy jaguár Cantonban.
Mondjuk Tonynak több esélye lenne, ha mondjuk Prisco és nem Sam Kouvaris tartana érte kortesbeszédet. Utóbbit (aki a jacksonville-i HOF szavazattal rendelkezik) többen már megtalálták, hogy nem végezett az elmúlt években túl jó munkát, hogy végre a 32 NFL csapat közül utolsóként nekünk is legyen egy arany öltönyös emberünk...
több mint 7 éve
SaLaRy CaP hElL update: a Jaguars talált extra majdnem 12 milliót idénre.Nem 12-t, hanem kb. 5-öt. Eredetileg is volt kb. 7 milla carry over, igaz, abból elvitt valamennyit Hyde. Bár lehet, hogy alig, mert a garantáltjait a Browns lenyelte, és nem sok meccsen volt aktív...
Ki gondolta volna ezt? | (Idzik meg én) | Mondjuk az kevésbé ennyire jó hír, hogy a másik 3 AFC South csapat mennyit extra cap spacet visz át idénre...
iktriad
Az lehet amit gordon írt, hogy a nem elért incentive-ek miatt illetve a pár kirakott ill. sérült játékos miatt megmaradt valamennyi pénz.
Ez egyébként egyszeri pénz, nem megújuló, mint az alap cap. Egyszer lehet elkölteni és kész, úgyhogy vagy egy évre lehet belőle igazolni, vagy ha több évre igazolnak ennek a terhére, akkor az egész contractot bele kell számolni. (pl. 3 év 9 milliónál 9 milliót.)
Ugyanilyen okokból viszont az sem vészes, hogy a többi South-os csapatnak mennyi a carry overe. Ezekből nem fog tudni senki komolyabbat igazolni, még a Colts sem. Egy 3 év 30 millás contract el is vinné a zömét, ha ennek a terhére igazolnának. Az igazi különbség abban van, hogy pl. a Colts keret összes aktív, szerződéssel bíró játékosának az összes szerződése kb. 128 milliót tesz ki, a Jagsnél ugyanez a szám 206 millió. (Van a listán még egy-két csapat egyébként akik elég szép carry overt visznek át jövőre, de mégis szoros lesz a gatya. Pl. Steelers. Nekik a Bell pénz maradt meg. A Jets meg csak 12-t visz át, mégis tele lesznek pénzzel, mert a roster náluk is olcsó, fiatal.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
SaLaRy CaP hElL update: a Jaguars talált extra majdnem 12 milliót idénre.az el nem ért bónuszok miatt van, de nyilván ti mindketten láttátok előre, hogy mindenki szar lesz...
Ki gondolta volna ezt? | (Idzik meg én) | Mondjuk az kevésbé ennyire jó hír, hogy a másik 3 AFC South csapat mennyit extra cap spacet visz át idénre...
iktriad
Így már csak -4 milla ami nem is vészes ..
több mint 7 éve
SaLaRy CaP hElL update: a Jaguars talált extra majdnem 12 milliót idénre. 
több mint 7 éve
De, tényleg! Ő is értelmes, intelligens játékos. Mondjuk a stílusa nekem annyira nem jön be. Nem az személyiségre, hanem a "szakértői stílusra" gondolok. Olyan, mint Mayock, aki szerint minden draftoltból all pro lehet. Túltolja a pozitívizmust. Persze lehet, hogy nem tehet róla, ezt a szerepet kapta.MJD-t rendszeresen hallgatom az NFL netwörkön, Demescheknél is rendszeres vengég, stb. Kellemes meglepetés volt amikor először hallottam, hogy egy ex-futó ilyen média-kész, Intelligens, jól fogalmaz, értelmes dolgokat mondó legyen. Good for him, sok sikert neki az új "szakmában". (A másik ilyen "média kész" futó akit kedvelek egyébként Terell Davis a volt denveri hall of famer.)LT is tolta nem? Vagy ő nem volt jó?
peterk2005
Wyatt

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Hát az a 68-as rating nem valami veretes, jobban árnyalja a képet, hogy ezzel a 4. Helyre oda tudott érni csapaton belülNem véletlenül hívom udvarias támadósornak ("No offense") a mienket... 😊
kapitnono
na meg hogy az "idei" Fournette is beelőzte.Az hogy a 2018-as Fournette Top 3-ban van az offenseben
winston
1; Megmutatja milyen betonkemény volt tavaly az O. (DeDe-n kívül más komolyan vehető playmakerünk nincs)
2; Mennyire nem csak a QB-n múlt, hogy mennyire fogalmátlan volt egy idő után a támadósor(Foles kb olyan "jó lett volna/lenne jelenleg ezze a személyzettel a támadósorban mint Bajusz alatt a Ramsben).
3; Hogy a túróba tudta Fournette a PFF-nél beelőzni Yeldont (aki szvsz nagyon korrekt szezont zárt, és dalolva fog márciusban aláírni valami komolyabb contender csapathoz, tippre a Patshez)?
több mint 7 éve
na meg hogy az "idei" Fournette is beelőzte.A 4. helyezettet nagyon nem láttam jönni.Hát az a 68-as rating nem valami veretes, jobban árnyalja a képet, hogy ezzel a 4. Helyre oda tudott érni csapaton belül
Összehasonlításul itt a Top 5 védőnk a PFF szerint
Csak Linder férne be ide az átlagával, Az a Linder, aki fél szezont kihagyott sérülés miatt...
iktriad
kapitnono
több mint 7 éve
Mondjuk azért az elmúlt évek gyakorlata alapján a DL-embereket feljebb pontozzák az OL-eknél, szal így nincs szerintem sok értelme az összehasonlításnak

több mint 7 éve
A 4. helyezettet nagyon nem láttam jönni.Hát az a 68-as rating nem valami veretes, jobban árnyalja a képet, hogy ezzel a 4. Helyre oda tudott érni csapaton belül
Csak Linder férne be ide az átlagával, Az a Linder, aki fél szezont kihagyott sérülés miatt...
iktriad

több mint 7 éve
A 4. helyezettet nagyon nem láttam jönni. 

több mint 7 éve
Róla a déli akcentusa és DeMarco Murray rendszeres "Demarco Murr"-zése jut eszembe szakkomentátorként.MJD-t rendszeresen hallgatom az NFL netwörkön, Demescheknél is rendszeres vengég, stb. Kellemes meglepetés volt amikor először hallottam, hogy egy ex-futó ilyen média-kész, Intelligens, jól fogalmaz, értelmes dolgokat mondó legyen. Good for him, sok sikert neki az új "szakmában". (A másik ilyen "média kész" futó akit kedvelek egyébként Terell Davis a volt denveri hall of famer.)LT is tolta nem? Vagy ő nem volt jó?
peterk2005
Wyatt
több mint 7 éve
MJD-t rendszeresen hallgatom az NFL netwörkön, Demescheknél is rendszeres vengég, stb. Kellemes meglepetés volt amikor először hallottam, hogy egy ex-futó ilyen média-kész, Intelligens, jól fogalmaz, értelmes dolgokat mondó legyen. Good for him, sok sikert neki az új "szakmában". (A másik ilyen "média kész" futó akit kedvelek egyébként Terell Davis a volt denveri hall of famer.)LT is tolta nem? Vagy ő nem volt jó?
peterk2005

több mint 7 éve
MJD-t rendszeresen hallgatom az NFL netwörkön, Demescheknél is rendszeres vengég, stb. Kellemes meglepetés volt amikor először hallottam, hogy egy ex-futó ilyen média-kész, Intelligens, jól fogalmaz, értelmes dolgokat mondó legyen. Good for him, sok sikert neki az új "szakmában". (A másik ilyen "média kész" futó akit kedvelek egyébként Terell Davis a volt denveri hall of famer.)

több mint 7 éve
MJD (aki a Rams rádióközvetítéseinél a color analyst, tehát majd az SB-n is lesz hivatalosan dolga) az új OC-nkről.twitter.com/phillip_heilman/status/1090642218522722306
A Ramsnél egyébként Brandon Allen játssza Brady szerepét az edzéseken. Végül is ő is 6. körös volt, mint a GOAT. 😊
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?v=-9ATvxVRR0Q
több mint 7 éve
Nekem Ramsey TD-je sem érhet fel ahhoz, hogy Myers Pro Bowl-er! Nem követtem a tagot a Jets-nél, pálfordulása volt, vagy csak megsajnálták?!Nem, elég jó szezont futott, még extra pontot is alig hagyott ki!
Stoki
több mint 7 éve
Nekem Ramsey TD-je sem érhet fel ahhoz, hogy Myers Pro Bowl-er! Nem követtem a tagot a Jets-nél, pálfordulása volt, vagy csak megsajnálták?!
több mint 7 éve
Zach Goodall kvázi kötelező Seniorbowl visszatekintése Jaguars needekre fókuszálva! www.lockedonjaguars.com/jaguars/2019-senior-bowl-jacksonville-jaguars-scouting-notebook/
Benne a teljes listával, akiről kiszivárgott, hogy találkozott a jagsszel Mobileban, az itt dobáló QB classról(a két hiányzó, Haskins és Murray volt a hét nyertese...) és egyéb nyalánkságokkal megtűzdelve.
Jalen (és Calais) meg jövőre egy Pro Bowl kerettagsággal elég illusztris társaságba kerülhet.
Ramsey Tony Boselli szinten gyűjtögeti a Pro Bowlokat, ami azt nézve, hogy utóbbi a Jags történetének legjobb játékosa, nem egy rossz dolog.
több mint 7 éve
Watson > Ramsey TD, csak maskepp mint gondolnátok:Megvan az 1. számú WR, Myles Jack meg LB mellett RB is lesz. Félig kész is az offense. Így már érthető, ha odaadjuk a fél draftunkat, hogy felmenjünk Haskinsért.
www.instagram.com/jalenramsey/p/BtKC7keh9wP/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=mhr22z4rttwm
winston
Jalen most még jobban fogja szeretni Watsont...
több mint 7 éve
Watson > Ramsey TD, csak maskepp mint gondolnátok:www.instagram.com/jalenramsey/p/BtKC7keh9wP/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=mhr22z4rttwm
több mint 7 éve
ez ilyen költői kérdés volt.Én nem tudom mit kezdene nálunk LF.Én tudom. Kikopna, mint Richardson a Coltsból. 😀
Janek
peterk2005
több mint 7 éve
Én nem tudom mit kezdene nálunk LF.Én tudom. Kikopna, mint Richardson a Coltsból. 😀
Janek

több mint 7 éve
?????????Fournettet majd a feltradeben passzoljuk el Haskinsért. 😊 Ha van esze a jagsnek, Folesért tuti nem adhat még extra picket, főleg mert Foles fizuja miatt kb csak cetlik meg olcsójános FA-k maradnak, hogy megerősítsük a siralmas támadósorunkat körülötte.
twitter.com/BrandonGowton/status/1089538826421317633
dande
Amúgy a Seniorbowlt elnézve sajna tényleg kinéz egy feltrade, mert ez egy 2 QB-s draft. (Illetve nekünk csak 1, mert Coughlint ismerve neki nem fog kelleni Murray a töpszlisége miatt.)