Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 7 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Minden jel szerint Darrell Bevell lesz az új #Jaguars OC. Remélem itt is épít egy jó támadósort a nagy valószínűség szerint 1. körben érkező rookie QB köré, mint azt anno Russell Wilsonnal tette. És itt nem kell szenvednie Cable remek falembereivel.
iktriad
Anno Flynn volt a megvasarolt tuti terv. Wilson harmadik korben erkezett B tervkent, ha jol akarunk ertelmezni, emlekezni. Szoval akkor a harmadik korben erdemes figyelni.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 422 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Minden jel szerint Darrell Bevell lesz az új #Jaguars OC. Remélem itt is épít egy jó támadósort a nagy valószínűség szerint 1. körben érkező rookie QB köré, mint azt anno Russell Wilsonnal tette. És itt nem kell szenvednie Cable remek falembereivel.

Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 422 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
 twitter.com/RapSheet/status/1083450833071718400
iktriad
Sounds like it went well for both sides and things are headed in the right direction.

azt hittem ez azt jelenti, h kibasszatok mint macskat szarni ¯\_(ツ)_/¯
Borbinho
Ez a Jaguars, nem érdemes itt túl sok logikát keresni. Couglin erre a csávóra akarta felépíteni a Jaguars támadójátékát. Mindezt 2017-ben,...
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
iktriad
Sounds like it went well for both sides and things are headed in the right direction.

azt hittem ez azt jelenti, h kibasszatok mint macskat szarni ¯\_(ツ)_/¯

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Breaking: Fournette mea culpázott Coughlin és a csapat előtt, ezek szerint lehet mégse tradeljük el.
A "sztár RB" azért erősen barokkos túlzás Rapapa részéről... (Az pl. Zeke, Gurley, Barkley, vagy Bell kategória). Meg sztár futók nem szoktak 3,7-es yard/carry karrier átlaggal rendelkezni (hogy a tavaly idényátlagát már ne is emlegessem)...

És azért szerintem ez továbbra is egy nagyon törékeny munkakapcsolat, mindössze 2 év alatt masszív sérelmesekkel mindkét fél részéről, szóval olyan mélyre szerintem nem lesz elásva a csatabárd... De egyelőre egy problémával kevesebb.

Ha már RB-k, a héten csatlakozott Rawls reméli itt nem okoz majd csalódást.
 twitter.com/TRawls810/status/1083058904475619328

több mint 7 éve
A Broncos (még) DC-jét, Joe Woodst néztük ki magunknak új DB edzőnek.
 twitter.com/MikeKlis/status/1082667489849294848
több mint 7 éve
Dwayne Haskins kirakott egy pár képet a potenciális csapatok mezében, ahol kiköthet, így a miénkben is. Szinte mindenhol betaggelt 1-2 játékost, nálunk Ramseyt és Ngakouet is. Jalen az instáján jelezte NAGYON örülne, ha összejönne a dolog.
több mint 7 éve
Van egy Rawls Royce-unk - Thomas Rawls a fedélzeten RB depthnek.
 twitter.com/RapSheet/status/1083027871638188032
több mint 7 éve
Jön JDR egykori itteni WR edzője, Todd Monken is OC interjúra a mai nap. (Mellesleg anno ő volt az, aki meggyőzte Gene Smithéket, hogy semmi gond nincs Justin Blackmon személyiségével, amikor az Okie Statenél volt akkoriban OC, és ezért is tradeltünk fel Füves Alkeszért....A velünk a trade folyamán üzletelő Bucs meg egy scouot fizetett, hogy töltsön hónapokat Blackmon kedvenc bárjában, ahol remek WR-ünk gyakran meg is fordult, Alkesz meg az asztalról le az elfogyasztott piamennyiségtől.)
Ennek ellenére azóta OC-ként kifejezetten modern dolgokat művel azóta, szóval vele visszatérhetne a támadófilozófiánk 1978-ból 2019-be (egy megfelelő QB-val persze).

több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
"-Mi is a fél 5-ös komppal jöttünk.
-ÉS MI IS BALFASZOK VAGYUNK! "
 twitter.com/HaysCarlyon/status/1082312712804286465

De legalább Haskins kijön a draftra. Ha véletlenül a Jaguarsban köt ki(ha már annyit voltunk a meccsein), tuti agyon nyomja majd a hatalmas várakozás vele szemben. Ja meg ez. (Via Empty Taxi)
 twitter.com/mortreport/status/1082382875062923265
Allen, Darnold és Trauby szóda megítélése még korai, de a többiek listán elég siralmas névsor....
Főleg ezzel összehasonlítva.
 twitter.com/mortreport/status/1082366812820590592

iktriad
Hát ahogy én nézem, itt ugyanúgy vannak szép zsákutcák, szóval talán nem ez dönt majd végső soron | (sokkal érdekesebb, hogy mennyire balfasz edzői stábot kap egy irányító) |

több mint 7 éve
Calais kapta idén a Bart Starr díjat, amit kiváló jellemmel rendelkező és pályán és azon kívül is igazi vezetőként viselkedő játékosnak adnak
 twitter.com/Jaguars/status/1082638563060187136
AZ eddigi díjazottak listája - illusztris névsor.

Darrell Bevell pedig MA van nálunk OC interjón.
 twitter.com/RapSheet/status/1082640251179487233

több mint 7 éve
"-Mi is a fél 5-ös komppal jöttünk.
-ÉS MI IS BALFASZOK VAGYUNK! "
 twitter.com/HaysCarlyon/status/1082312712804286465

De legalább Haskins kijön a draftra. Ha véletlenül a Jaguarsban köt ki(ha már annyit voltunk a meccsein), tuti agyon nyomja majd a hatalmas várakozás vele szemben. Ja meg ez. (Via Empty Taxi)
 twitter.com/mortreport/status/1082382875062923265
Allen, Darnold és Trauby szóda megítélése még korai, de a többiek listán elég siralmas névsor....
Főleg ezzel összehasonlítva.
 twitter.com/mortreport/status/1082366812820590592

több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 848 — The only discipline that lasts, is self discipline
Btw, már a csevegőben is néztem, a total mire vonatkozik? Mert tuti nem az átlagra
Amúgy sem a yardok számítanak, hanem a pontok, de az alapján nem lehet ilyen sok színes cuccot készíteni :d
Wyatt
A brainfart attól még brainfart marad. A táblázattal kapcsolatban itt néz körül a részletekért.
 twitter.com/fbgchase/status/1081293635621146624
iktriad
Hát... idézem: "The base stat we use to measure passing offenses is Adjusted Net Yards per Attempt, but if we want to be even more precise, we should incorporate first downs. As a result, the formula is: (Passing Yards (net of sack yards lost) + Passing Touchdowns * 11 + First Downs * 9 – Interceptions * 45) divided by (Attempts + Sacks)".

Szóval ez a ranking kb. ott van ahol egy középiskolás gyerek próbál játszani a számokkal, és elnevezi analitikának. 😀

Csak a józan észre hallgatva: mégis hogy lehet a Colt offense hátrébb a rangsorban, mint a Colts defense? Az a Colts offense, amelyik idén kb. a meccsei kétharmadát top5-top10 defense-ek ellen játszotta, és 5. scoring offense-ként végzett. Miközben a Colts defense a Houstonon kívül nem játszott számottevő potenciálú offense ellen egész évben. Na jó, talán az év eleji (legelei) Bengals még jó volt, meg a Philly elmegy. De aztán annyi.

Megjegyzem, kevesebb turnover ide, sacksonville eltűnése oda, néhány gyengébb meccs ide, több kapott pont oda, ez a Jags defense idén olyan tükörsimán top3 defense volt, mint a huzat. Csak, hát ha az offense a félpályán elveszíti a labdákat, meg 3 and out bajnokságot rendez, akkor a kínai nagy falat is fel lehet húzni, előbb-utóbb az NFL offense-ek azon is átmásznak...

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Jalen Ramsey volt az egyedüli Jags játékos, aki kapott az All-Pro szavazáson szavazatot
 twitter.com/phillip_heilman/status/1081334287775993857
Még Calais se kapott egyet se, ami szvsz meglepő, mert hatényony pass rusher volt és a futás ellen valóságos szörny.

Szívesen!

Btw, már a csevegőben is néztem, a total mire vonatkozik? Mert tuti nem az átlagra
Amúgy sem a yardok számítanak, hanem a pontok, de az alapján nem lehet ilyen sok színes cuccot készíteni :d
Wyatt
A brainfart attól még brainfart marad.

A táblázattal kapcsolatban itt néz körül a részletekért.
 twitter.com/fbgchase/status/1081293635621146624

több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Szívesen!

több mint 7 éve
Vigyázz mit kívánsz: az én utolsó emlékem a Colts támadóiról, hogy 60 perc kevés volt nekik elmozdulni a 0 pontról... Ilyet szeretnél jövőre??? 😊 😊 😊
Húsrágó
Szerinted?

Amúgy azt Reich cseszte el, ha FG-ket rúgat ahelyett, hogy mindenáron TD-t akar, lehet nyernek. Amúgy az év legpozitívabb kimenetelű brainfartja volt Taven Bryantől az a szabálytalanság Vina eredményes, de azt így annulláló FG-jénél, ami után sikerült 4 downból nem elérni semmit a Coltsnak.
több mint 7 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 076 — Jaguars fan
Kitérő kérdés: Ti kinek fogtok szurkolni a playoffban?
Én kíváncsi leszek a Ravens-re meg Lamar (LEmar 😊 )Jacksonra. Na meg hogy Foles-al mire megy az Eagels így, hogy most nincs meg a hazai pálya meg a bye week.
dioadam
Senkinek. Max annak, hogy a mai Texans- Coltson szakadjon a 2 csapatra a stadion. 😊
iktriad
Tavaly Jags és Titans, idén Texans-Colts. Jövőre gondolom kitaláljátok 😉
Willis
Mivel az AFC West és az NFC South lesz a 2 másik divízió ellenfél, simán kinézem, hogy csak 1 csapat kerül majd be innen jövőre...
iktriad
És az a Jaguars lesz 😊
dioadam
Ha lecseréljün a mia támadósorunkat a Coltséra esetleg. Egyelőre azt se tudjuk ki lesz a kezdő QB a nyitó napon, lehet még egyik QB sincs kereten azokból, akik majd itt lesznek ősszel.
iktriad
Vigyázz mit kívánsz: az én utolsó emlékem a Colts támadóiról, hogy 60 perc kevés volt nekik elmozdulni a 0 pontról... Ilyet szeretnél jövőre??? 😊 😊 😊
több mint 7 éve
Én kíváncsi leszek a Ravens-re meg Lamar (LEmar 😊 )Jacksonra. Na meg hogy Foles-al mire megy az Eagels így, hogy most nincs meg a hazai pálya meg a bye week.
dioadam
Senkinek. Max annak, hogy a mai Texans- Coltson szakadjon a 2 csapatra a stadion. 😊
iktriad
Willis
Mivel az AFC West és az NFC South lesz a 2 másik divízió ellenfél, simán kinézem, hogy csak 1 csapat kerül majd be innen jövőre...
iktriad
És az a Jaguars lesz 😊
dioadam
Ha lecseréljün a mia támadósorunkat a Coltséra esetleg. Egyelőre azt se tudjuk ki lesz a kezdő QB a nyitó napon, lehet még egyik QB sincs kereten azokból, akik majd itt lesznek ősszel.
több mint 7 éve
dioadam Jacksonville Jaguars 670
dioadam
iktriad
Willis
iktriad
És az a Jaguars lesz 😊

NBII-es futballisták a f@szomat már
több mint 7 éve
dioadam
iktriad
Willis
több mint 7 éve
Willis Jacksonville Jaguars 779 — Cornerback fan
dioadam
iktriad
több mint 7 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 930 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
dioadam
iktriad
Micsoda JINX 😁

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
dioadam
iktriad
A Texans-Colts meccs esetében én is sajnálom, hogy nem eshet ki mind a kettő egyszerre 😀 😀

több mint 7 éve
dioadam
több mint 7 éve