Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 7 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 075 — Jaguars fan
Még mindig nehezen hiszem el, hogy 16-0-ás vezetésről sikerült kikapni...
Néztem a sorsolásunkat és nem tudok egy csapatot sem megnevezni, akit biztosan elkapunk...
Lesz még győzelmünk a szezonban?
dioadam
Lassan az a jó, ha nem. Bár ahogy Coughlin (vagy épp Caldwell) drafttol mostanság, sajna tökmindegy hol draftolunk.
iktriad
Tök mindegy kb, hogy honnan kezded a draftot. 2017-ben a Kansas 1/27-ről ment fel 1/10 és most nem szomorúak miatta. 1/5 -1/10 között húzott QB-tól se kell annyira fosni, mert pont annyira kiszámíthatatlan a dolog, hogy ne lehessen biztosra menni 1/3 választással se. Mert volt, amikor előtte az 1/1-re és 1/2-re se irányítót húznak, szóval Te választhatsz egyet a magad boldogságára, aztán még így se sikerül belenyúlni a tutiba. Nem sokat számít, hogy mennyit választasz az első 5-ben, mert egy évtizednyi ilyen választás se volt elég arra, hogy 2 jó szezont ki tudjon belőle rakni a Jags. A HC-QB párost kell eltrafálni, a többi szinte jön magától (értem ezalatt a konzekvens jó szereplést).
Én imádom a védelmet: Ngakoue, Telvin Smith, Myles Jack, Ramsey - sőt már Fowler-t is öröm nézni, még ha a Rams mezében is. De én csokorba kötve odaadnám Calaist, Marcell Dareust, Malik Jacksont, Gipsont, Haydent Churchel egyben egy jó QB-ért cserébe. Még csak nem is vívódnék ezen.

Szóval tök felesleges tankolni, mert a Luck féle 1000% biztos választás nem sok van, a többi miatt meg felesleges odaverni a morált és azt a hozzáállást, hogy következetes küzdjenek minden yardért. Soha nem legyen az, hogy "mindegy, kikapni jöttünk úgy is", mert onnan nagyon hosszú az út vissza.
több mint 7 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 986 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
A magam részéről csak annyit mondanék, hogy , ahogy azt már a saját topikunkban leírtam, a meccs közben -egészen a 3. negyedig- azon gondolkodtam, hogy mikor volt olyan , hogy lenulláztak minket. Annyira siralmasak voltunk.

Ben az utolsó két alapszakasz meccsen ellenetek 2 TD - 8 INT. Ezt csak egy kicsit kozmetikázta a PO-ban,amivel semmire nem mentünk.

Szóval ez a védelem még mindig durván hasítana, ha csak egy hangyafasznyival jobb O lenne mellette.

Igazából bele sem merek gondolni abba, hogy mit kaptunk volna tegnap, ha egy NFL irányító játszott volna nálatok.

több mint 7 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 672 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Néztem a sorsolásunkat és nem tudok egy csapatot sem megnevezni, akit biztosan elkapunk...
dioadam
Lassan az a jó, ha nem. Bár ahogy Coughlin (vagy épp Caldwell) drafttol mostanság, sajna tökmindegy hol draftolunk.
iktriad
Ik kedvenc draftod a harmadik körös punter volt... Mai napig rosszul vagy tőle gondolom

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 863 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
dioadam
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 863 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nyugi.
Ez csak alapszakasz.
Sima PO, aztan SB.
Lazulj le.Sobri Jóska
HOL A PÉNZEM SOBRI JÓSKA!!!!!

Mutasd a képkivágást, hogy megtetted a neten az 1 milliót a PO-ra! Ha már ennyire biztos voltál a PO-ban 😀 😀
Mr.Wipi
Gyáva voltál, nem fogadtál.

Mondjuk az tény, hogy a Patsnél sose láttam olyat, hogy garbage timeban meccset veszítsünk.
Már megérte átjönni.

Most már az a gond a PO-val, hogy nem rajtunk múlik, a Texans egy csomó meccset nyert indokolatlanul.
Itt valami anomália lehet a háttérben, iktriad, áruld el, ki a sorosügynök Floridában, ki puccsolja Coughlint?
Sobri Jóska
Meccsről meccsre változik. Most épp Bortles és az O-line volt a soros. Meg Coughlinnak is van miért elszámolnia....
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 228 — #NoStress
Nyugi.
Ez csak alapszakasz.
Sima PO, aztan SB.
Lazulj le.Sobri Jóska

Mutasd a képkivágást, hogy megtetted a neten az 1 milliót a PO-ra! Ha már ennyire biztos voltál a PO-ban 😀 😀
Mr.Wipi
Gyáva voltál, nem fogadtál.

Mondjuk az tény, hogy a Patsnél sose láttam olyat, hogy garbage timeban meccset veszítsünk.
Már megérte átjönni.

Most már az a gond a PO-val, hogy nem rajtunk múlik, a Texans egy csomó meccset nyert indokolatlanul.
Itt valami anomália lehet a háttérben, iktriad, áruld el, ki a sorosügynök Floridában, ki puccsolja Coughlint?

több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 947
Nyugi.
Ez csak alapszakasz.
Sima PO, aztan SB.
Lazulj le.Sobri Jóska

Mr.Wipi
Még van matematikai esély, nyugi 😊
bcsarli
Csak most teszi ra a pénzt, már jobb az odsz 😉
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 389 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Nyugi.
Ez csak alapszakasz.
Sima PO, aztan SB.
Lazulj le.Sobri Jóska

Mr.Wipi
Még van matematikai esély, nyugi 😊

több mint 7 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 275 — Bears & Illinois fan
Van egy jó mondás: ha elég jó vagy, akkor elbírod, hogy ha a bírók segítenek vagy 10 éve.....
Fel a fejjel, vannak szerethetőbb csapatok.....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 7 éve
Mr.Wipi 1
Nyugi.
Ez csak alapszakasz.
Sima PO, aztan SB.
Lazulj le.Sobri Jóska

több mint 7 éve
dioadam Jacksonville Jaguars 667

NBII-es futballisták a f@szomat már
több mint 7 éve
npetiii Jacksonville Jaguars 374 — Jaguars fan
Nehéz most szavakat találni, vertek volna inkább bucira minket, mint ez... Annyira ideges vagyok, hogy azt érzem soha többet nem fogom megnézni ezt a gyökér csapatot az elbaszott edzői stábjával. Aztán persze jövő héten megint itt leszek, hogy ismét felbaszhassam magam. Legalább Hackettet rúgnák ki, hogy valami apró örömöm legyen.

több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 184
Nem tudom szebben mondani, de az edzői stábotok ezt megnyerte nekünk. Iszonyat leálltatok a második félidőre, a balfarokságainkat pedig nem eléggé büntettétek meg

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 7 éve
I hate football.
több mint 7 éve
Schefter azt terjeszti, hogy a Jags gondolkozik Jalen Ramsey elcserélésén az offseasonban.
 twitter.com/AdamSchefter/status/1064180695797518336
Erre pár perce a jags kiadott egy ilyet.
 twitter.com/Jaguars/status/1064192706748985344
Amúgy minden nyugis.

Sajnos ma már tényleg nem ússzuk meg Ereck Flowerst LT-ben.
 twitter.com/Jaguars/status/1064193519626022912
De legalább Dareus és Cann is hadra fogható.

Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
Gondolom ezt a meccset most szívesen kihagynatok... A tavalyi két verés miatt nagyon vissza akar vágni a Pitts, és hát az aktuális formák alapján ebből akár egy komoly zakó is kinez.. Sajnos nem történt változás nálatok, azt hittem eddig a meccsig azért javulni fog a csapat! Nem marad más mint a becsuletert játszani és megneheziteni a dolgukat!
több mint 7 éve
Meeks nem játszik, Josh Walker és Ankou játéka kérdéses (egyik se fog játszani), Cann és Dareus(!) játéka kérdéses.
Bouye 100%, hogy játszik vasárnap.
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 947
Ne már srácok, ennyi negatív energia a földön nincs, mint itt. Tavaly is kétszer meg lettünk b.szva, pedig mi voltunk az esélyesek. Alig néhány meccs van hatra a szezonbol, aztán 9 hónap kínlódás, mert nincs foci. Majd lehet ott felvett meccseket visszanezni 😉😊
több mint 7 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 075 — Jaguars fan
Koyack sensei lesz a megmentőnk, meglásd... 😉
Stoki
Így legyen 😊

Bár kicsit tartok a Steelers-től, mert tavaly kétszer is nyertünk ellenük és gondolom vissza akarnak vágni. Ráadásul jó formában vannak velünk ellentétben 😕
dioadam
Én teljes nyugalommal ülők majd le meccset nézni. Annyi esélyünk van nyerni, mint mókusnak az erdőtűzben. Okokat lást feljebb. #tudomnelegyeknegatív #demitcsináljakhaszarokvagyunk?
iktriad
Én is sajnos, nyilván irónia volt, még a "Bills Koyack" is kevés lenne már a lelkemnek!
Stoki
Én lehet, hogy inkább megnézem a felvett Patriots-Jags meccset újra! 😊
több mint 7 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Stoki
Így legyen 😊

Bár kicsit tartok a Steelers-től, mert tavaly kétszer is nyertünk ellenük és gondolom vissza akarnak vágni. Ráadásul jó formában vannak velünk ellentétben 😕
dioadam
Én teljes nyugalommal ülők majd le meccset nézni. Annyi esélyünk van nyerni, mint mókusnak az erdőtűzben. Okokat lást feljebb. #tudomnelegyeknegatív #demitcsináljakhaszarokvagyunk?
iktriad
Én is sajnos, nyilván irónia volt, még a "Bills Koyack" is kevés lenne már a lelkemnek!
több mint 7 éve
Ramsey szerint kommunikációs hiba volt az első hosszú Ebron TD-nél(én is ezt mondanám, főleg ha ezzel Todd Wash alatt is vághatom a fát...csak az a bibi, hogy már korábban is volt hasonló estekre példa...)
 www.youtube.com/watch?v=nSwyulJUX_M
Továbbá elmondta, hogy a rejtélyes hétfői tweetje a "fake fanok, fake whatever-öknek" szólt. Köszönjünk a mélyen szántó gondolataidat Jalen. Sokat segítettek most is.

Bouye játékára jó esély van, ez jó hír.
Josh Walker (a csere-cseréjének a cseréje) játékára viszont egyre kevesebbm kvázi 0. Ha a szintén nem 100%-os (és itt most nem az agyára gondolok kivételesen) Ereck Flowers fogja védeni Bortles vakoldalát, akkor a Steelersnek lesz vagy 6-8 sackje, ebből T.J. Wattnak egyedül kb 4-5. Tegnap erre még bónusznak A. J Cann is meghúzta a hamstringjét.
Csodás lenne kiállni egy Parnell-Omameh-Shatley-Norwell-Flowers O-fallal az egyik legjobb front 7 ellen....Már a Steelersnek, nem nekünk.

Stoki
Így legyen 😊

dioadam

Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
dioadam Jacksonville Jaguars 667
Stoki
Így legyen 😊

Szerkesztette: dioadam

NBII-es futballisták a f@szomat már
több mint 7 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
több mint 7 éve
Nos Bouye, ha limitáltan is, de edzett ma. Nem edzett Meeks, Ankou és Josh Walker. Ereck Flowers meg limitált volt. A végén még Omameh fog LT-t játszani vasárnap.... Marrone szerint azt is tud, ha kell....
több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 571 — The only discipline that lasts, is self discipline
Úgy tűnik ez az öntörvényűség nem új dolog Jalennél.
 twitter.com/zach_goodall/status/1062071155522068481
Egyébként Wash átrakta őt az Indy meccs második felében pár snap erejéig FS-be. Hm.
iktriad
Ne higyj el mindent Ik, amit az "elemzők" mondanak. Nézd meg a coaches filmet, a Colts play hívásait, a Jags védekezését. Church képtelen volt levédekezni a Colts TE-ket, ezért a meccs egy szakaszában kiküldték szélre cornerbe (mármint Church-öt), a kevésbé veszélyes Colts elkapókra vigyázni, és Ramseyt tették be Church helyére abban bízva, hogy ő jobban meg tudja majd fogni Ebron/Doyle-ékat. Ráadásul Reich a 3TE-s bunch felállásokkal alapból jól meg is zavarta a védelmet. Nem azért volt a tanácstalanság, mert Ramsey átment rouge-ba, hanem mert felkészületlenül érte őket, és keresték, hogy kinek kit kellene fognia.

A vegyes zóna+emberezés egyébként nem először van a Jags playbookban, játszottak ilyent már korábban is. Nem gyakran veszik elő, de időnként előveszik (pl. tavaly a playoffban nem is egyszer). Szóval, ha azt látod, hogy a védelem alapból zónázik, de Ramsey (vagy valaki más) viszont emberezik, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy a játékos lett önjáró. Lehet, hogy így lett hívva a játék.

(Zárójelbe: ez a védelmi séma amit a Jags játszik, jól ismert, a koordinátorok számára nyitott könyv. Ráadásul a Jags nem is bonyolítja, lényegében 2 felállást variálnak. Ez csak akkor működhet jól, ha kiváló játékosok vannak a védelemben, akik patentül megcsinálják ami ki van osztva számukra, különben egy jobb OC egy potensebb QB-val keresztben lenyeli. Lehet, hogy az utóbbi pár hétben azért voltak ilyen vegyes zóna+man játékok, mert hiányzik a másik oldalról Bouye, és a támadókat akarták vele off-guard kapni. Bouye rohadtul hiányzott ebből a védelemből vasárnap. Ha vissza fog térni, onnantól valószínűleg jobban fog működni a dolog megint. Hogy a tavalyi szinten-e, a turnover gyár is beindul-e, az más kérdés. Azt azért sokkal nehezebb dió évről évre hozni.)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)