Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 9 éve
Az FTU beat writerei nem túl optimisták a Jaguarsszal kapcsolatban, egyikük sem tipplet még 50%-os mérleget se... STAFF PREDICTIONSA legutóbbi BCC-s podcastben pedig (ami még a Falcons meccs előtt lett rögzítve) szintén sok aggasztó probléma merült fel, Fowler eddig kilátástalan játékától Joeckel guardbeli szenvedésein át a hirtelen elég aggasztónak tűnő LB szituációig (Skuta és Poz lábaiból kifogyni látszik az energia, Telvin visszaesőben, de minimum kisebb hullámvölgyben van, no és hol fog játszani Myles Jack) sok minden terítékre került.
RYAN O'HALLORAN
Record: 7-9
First win: Week 3 vs. Baltimore
Record at Week 4 bye: 2-2
Blake Bortles’ TD/INT: 31/14
Chris Ivory rushing yards: 890
Allen Robinson receiving yards/TD catches: 1,485/16
Julius Thomas TD catches: 9
Sacks allowed: 53
Points per game ranking: 10th
Dante Fowler sacks: 11.5
Jalen Ramsey interceptions: 3
Myles Jack tackles: 61
Team interceptions: 11
Total defense ranking: 23rd
NFL MVP: Rob Gronkowski,New England
Coach of the Year: Dirk Koetter, Tampa Bay
Offensive Rookie of the Year: RB Ezekiel Elliott, Dallas
Defensive Rookie of the Year:
CB Artie Burns, Pittsburgh
Surprise team: Tampa Bay
Disappointing team: Oakland
AFC champion: New England
NFC champion: Green Bay
Super Bowl champion: New England
HAYS CARLYON
Record: 7-9
First win: Week 4 vs. Indianapolis in London
Record at Week 4 bye: 1-3
Blake Bortles’ TD/INT: 34/16
Chris Ivory rushing yards: 770
Allen Robinson receiving yards/TD catches: 1,600/12
Julius Thomas TD catches: 8
Sacks allowed: 55
Points per game ranking: 12th
Dante Fowler sacks: 8
Jalen Ramsey interceptions: 1
Myles Jack tackles: 85
Team interceptions: 14
Total defense ranking: 22
NFL MVP: QB Aaron Rodgers, Green Bay
Coach of the Year: Andy Reid, Kansas City
Offensive Rookie of the Year: WR Laquon Treadwell, Minnesota
Defensive Rookie of the Year: DE Noah Spence, Tampa Bay
Surprise team: Oakland
Disappointing team: Denver
AFC champion: Kansas City
NFC champion: Arizona
Super Bowl champion: Arizona
PHILLIP HEILMAN
Record: 6-10
First win: Week 2 at San Diego
Record at Week 4 bye: 2-2
Blake Bortles’ TD/INT: 34/17
Chris Ivory rushing yards: 790
Allen Robinson receiving yards/TD catches: 1,475/12
Julius Thomas TD catches: 10
Sacks allowed: 54
Points per game ranking: 11
Dante Fowler sacks: 8.5
Jalen Ramsey interceptions: 3
Myles Jack tackles: 80
Team interceptions: 13
Total defense ranking: 20
NFL MVP: Russell Wilson, Seattle
Coach of the Year: John Harbaugh, Baltimore
Offensive Rookie of the Year: RB Ezekiel Elliott, Dallas
Defensive Rookie of the Year:
DE Noah Spence, Tampa Bay
Surprise team: Oakland
Disappointing team: Buffalo
AFC champion: New England
NFC champion: Arizona
Super Bowl champion: New England
soundcloud.com/bigcatcountry/ep-6-jaguars-vs-bengals-2016-preseason-recap-luke-joeckel-dante-fowler-and-greg-hardy
Úgy tűnik a nagy offseason hype után kezd megint ránk nyitni a fájdalmas valóság...
több mint 9 éve
Újabb meglepetés cut - Nick Marsallnak is mennie kell.twitter.com/AaronWilson_NFL/status/772128091137150976
Josh Johnson és Gratz csatlakozik így a Ramsey, Amukamara, House trióhoz.
És TE poszton is tisztul a kép.
twitter.com/mike_e_kaye/status/772073267691651073
Így a tavalyi két 7. körös pick, Koyack és Sterling lesznek Julius és Marcedes cseréi.
több mint 9 éve
Josh Evans személyében egy újabb draftpicktől vettünk búcsút.twitter.com/Rotoworld_FB/status/771874087811547136
Már csak 4-en maradtak a "csodálatos" 2013-as draftból, abból 2-en komoly veszélyben vannak. És jó sansz van rá, hogy a 8 pickből jövőre senki se legyen itt..
Ezzel Jarrod Wilson személyében lesz legalább 1 UDFA rookie, aki bekerül az 53-ba.
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Az első meglepetés: Jordan Tripp is megy. twitter.com/ryanohalloran/status/771819781255143424
Annyira meglepő, hogy Halloren 45 perccel előtte írta, szerinte Tripp helye biztos.
twitter.com/ryanohalloran/status/771806288644861952
Viszont Hayes Pullard ezzel szinte 100%, hogy kereten van. És valószínűleg Chris Smith is.
több mint 9 éve
Elkezdődtek a cutok - az első "áldozatok"OT Rashod Hill
twitter.com/TesslerSports/status/771785126590095360
Az idei egyik 6. körös pick DE/LEO Tyrone Holmes
twitter.com/mike_e_kaye/status/771804797657907204
LEO/LB Ryan Davis - Őt nagyon sajnálom. De így sanszos, hogy Hayes Pullard kereten marad
twitter.com/bigdavis813/status/771805810842271744
LB Thurston Armbrister
twitter.com/Rand_Getlin/status/771802743707017217
DT TJ Barnes
twitter.com/ILLUMANINETY/status/771792237617438724
több mint 9 éve
Azt hitték az FO-ban, hogy idénre már pontosabb lesz. Mondjuk extra pontot(amiben tavaly bűnrossz volt) még nem rúgott mellé. 😊 De mindent elmond, hogy twitteren egyes Jags szurkerek a camp bodynak hozott Finkent akarják rugónak...Myers mellérúgta a potenciális meccsnyertes FG-t. Csak hogy legyen még egy ok az aggodalomra az alapszakaszra.Én egyfolytában ezt hajtogattam (haveroknak is meg itt is), hogy kéne egy K, de nem nagyon találtam "partnerre" ebben...nem értem miért nem fontos ez, pedig az, nagyon az!
iktriad
Stoki
több mint 9 éve
Myers mellérúgta a potenciális meccsnyertes FG-t. Csak hogy legyen még egy ok az aggodalomra az alapszakaszra.Én egyfolytában ezt hajtogattam (haveroknak is meg itt is), hogy kéne egy K, de nem nagyon találtam "partnerre" ebben...nem értem miért nem fontos ez, pedig az, nagyon az!
iktriad
Szerkesztette: Stoki
több mint 9 éve
Végső tipp az 53-ra:QB(3): Bortles, Henne, Allen(Brandon az éjjel végleg bejátszotta magát az 53-as keretbe)
RB(4): Ivory, Yeldon, Grant, Banyard (Toca kedvence egyszerűen jobb, mint Denard)
WR(5): A. Robinson, Hurns, Lee, Greene, Walters (örülnék, ha Benn is keretre kerülne valahogy)
TE(4): Thomas, Lewis, Koyack, Bowman (Sterling a practice squadban tovább építheti fel magát, mint TE. Jövőre talán már játszhat is.)
OL(9): Parnell, Cann, Linder, Joeckel, Beachum, Shatley, Reed, Omameh, Wells (ha Wells IR-re megy akkor Bernardeau a 9. )
DL(10): Fowler, Miller, M. Jackson, Odrick, Ngakoue, A. Jones, Marks, Alualu, Day, C. Smith (Bennett menjen csak IR-re a friss combsérülésével. Chris Smith megérdemli a keretre kerülést)
LB (6): Skuta, Posluszny, T. Smith, M. Jack, R. Davis, Tripp(nagyon szeretném, ha Pullard kerete kerülne, de szerintem nem itt fog. Őt valaki tuti viszi waiveren.)
CB (5)* : Ramsey, Amukamara, House, Marshall, Gratz (Én remélem, hogy Josh Johnsont a 2 pickje az 53-ba segítit, de Marshall mai INTje miatt ez nem fog megtörténni)
S(4): Gipson, Cyprien, P. Thompson, J. Wilson(Wilson és Evans között nehéz lesz dönteni, mert előbbiben sok a potenciál, utóbbi viszont akár sérülten is játszik, ha kell, mindkét poszton)
ST(3): Myers, Nortman, Tinker (Remélem jókor jött a mai pofon Myersnek. Sajna szerintem idén is meccs(ek) mehetnek el rajta. Remélem Josh Scobee telefonszáma még megvan Calldwellnek.)
*Colvin eltiltva az első 4 meccsre
több mint 9 éve
Myers mellérúgta a potenciális meccsnyertes FG-t. Csak hogy legyen még egy ok az aggodalomra az alapszakaszra.
több mint 9 éve
A lényeg.twitter.com/HaysCarlyon/status/771506699165437952
Myles Jack a Falcons első drivejában egyedül 3 & outra kényszerítette az Atlantát. Pl. ilyen playekkel vetette magát ma észre.
twitter.com/NFL/status/771487114269630464
Nick Marshallnak és Josh Johnsonnak is volt 1-1 pickje. Rágógumi kezdhet aggódni a helyéért.
Shaq Evans jó, hogy visszajött, van TD-je is. A végén még bekerül a practice squadba.
Michael Bennett pedig megsérült a vádliján. Ha IR-re menne, akkor megnyílhatna az út Tyrone Holmes, Chris Smith vagy Hayes Pullard előtt.
több mint 9 éve
Shaq Evans lett mára visszahozva, hogy 75-en legyünk. Hogy aztán majd holnap a meccs után cutoljuk. Akik ma nem játszanak:
Támadók:

Védők:

Mondjuk Joeckel igazán játszhatott volna LG-ben a vasárnapi után pár snapet... Henne is csak azért aktív, ha Allennelk történik valami(=sérülés), akkor beszálljon helyette.
több mint 9 éve
Mondjuk, ha Jockel után Fowler is bust lenne, az azért már clevelendi (pre-Jackson éra) szint.Súlyos sérülésből jön vissza. Sőt, a "visszajön" kicsit túlzás, mert még el sem kezdte az NFL-es karrierjét. Hány olyan passrusher van aki rookieként 10+ sacket csinál? Vagyis inkább kérdezném, hogy mekkora az ilyen játékosok aránya az összeshez mérten?Ezzel bincs is baj, csak az hogy az országosan adott meccsen Yannick kezdett és nem ő szerintem egy igen komoly jelzés felé, hogy preseason ide vagy oda, többet várnak tőle. Ettől függetlenül persze korai pánikolni, de azért valami csak nincs rendben jelenleg, hogy ezt meglépte Gus és Wash. Szerintem amúgy ma őt és Ngakouet is látni fogjuk, míg pl. a kezdők nagy részét nem.
Preseason. Semmit nem jelent. Amikor egy sack 0,2 másodpercen is múlhat, felesleges egy olyan meccset elemezni ahol nem volt tét. Pontosabban volt, hogy meg ne sérüljön.
undisputedly
Az is szinte biztos, hogy ma Brandon Allené lesz az egész mai meccs, hacsak nem sérül meg közben. És hacsak nem játszik ma botrányosan rosszul, szinte biztosan bekerül majd az 53-ba, mert lehet a vezetőség már úgy számol, hogy jövőre már ő lesz Bortles 1. számú cseréje és nem Henne.
iktriad
több mint 9 éve
Súlyos sérülésből jön vissza. Sőt, a "visszajön" kicsit túlzás, mert még el sem kezdte az NFL-es karrierjét. Hány olyan passrusher van aki rookieként 10+ sacket csinál? Vagyis inkább kérdezném, hogy mekkora az ilyen játékosok aránya az összeshez mérten?Ezzel bincs is baj, csak az hogy az országosan adott meccsen Yannick kezdett és nem ő szerintem egy igen komoly jelzés felé, hogy preseason ide vagy oda, többet várnak tőle. Ettől függetlenül persze korai pánikolni, de azért valami csak nincs rendben jelenleg, hogy ezt meglépte Gus és Wash. Szerintem amúgy ma őt és Ngakouet is látni fogjuk, míg pl. a kezdők nagy részét nem.
Preseason. Semmit nem jelent. Amikor egy sack 0,2 másodpercen is múlhat, felesleges egy olyan meccset elemezni ahol nem volt tét. Pontosabban volt, hogy meg ne sérüljön.
undisputedly
Az is szinte biztos, hogy ma Brandon Allené lesz az egész mai meccs, hacsak nem sérül meg közben. És hacsak nem játszik ma botrányosan rosszul, szinte biztosan bekerül majd az 53-ba, mert lehet a vezetőség már úgy számol, hogy jövőre már ő lesz Bortles 1. számú cseréje és nem Henne.
több mint 9 éve
Súlyos sérülésből jön vissza. Sőt, a "visszajön" kicsit túlzás, mert még el sem kezdte az NFL-es karrierjét. Hány olyan passrusher van aki rookieként 10+ sacket csinál? Vagyis inkább kérdezném, hogy mekkora az ilyen játékosok aránya az összeshez mérten?Én is azt remélem, hogy Wash nem szeretné felfedni a kártyáit. Viszont az a "Yannick kezd Fowler helyett a 3. meccsen" dolog azért ad okot némi aggodalomra Danteval kapcsolatban.Dante Fowler: 37 snaps, 0 sacks, 0 tackles, 1 pressureEz szerintem picit túl van tolva. J.J. Watt rookie évében (snap countot nem találtam) három darab tacklet hozott össze, sack nélkül. A statisztika bizonyítja, hogy Ngakue végtelenszer jobb pass rusher mint Watt.
Yannick Ngakoue: 44 snaps, 1 sack, 1 tackle, 0 pressures
"Greg Hardy? Dave Caldwell vagyok! Vissza tudnál jönni Jacksonvillebe?
iktriad
Fowler nem elsősorban az a rusher, aki behajlik, oszt lekapja az irányítót, ő sokkal inkább a stuntokra, meg az inside move-jára hagyatkozik. Na ezeket a dolgokat nem látod egy pre-season meccsen. Ettől függetlenül nyilván baromi jó lenne, ha megverné külső oldalról is a tacklet.
phylos
iktriad
több mint 9 éve
Én is azt remélem, hogy Wash nem szeretné felfedni a kártyáit. Viszont az a "Yannick kezd Fowler helyett a 3. meccsen" dolog azért ad okot némi aggodalomra Danteval kapcsolatban.Dante Fowler: 37 snaps, 0 sacks, 0 tackles, 1 pressureEz szerintem picit túl van tolva. J.J. Watt rookie évében (snap countot nem találtam) három darab tacklet hozott össze, sack nélkül. A statisztika bizonyítja, hogy Ngakue végtelenszer jobb pass rusher mint Watt.
iktriad
Fowler nem elsősorban az a rusher, aki behajlik, oszt lekapja az irányítót, ő sokkal inkább a stuntokra, meg az inside move-jára hagyatkozik. Na ezeket a dolgokat nem látod egy pre-season meccsen. Ettől függetlenül nyilván baromi jó lenne, ha megverné külső oldalról is a tacklet.
phylos
több mint 9 éve
Dante Fowler: 37 snaps, 0 sacks, 0 tackles, 1 pressureEz szerintem picit túl van tolva. J.J. Watt rookie évében (snap countot nem találtam) három darab tacklet hozott össze, sack nélkül. A statisztika bizonyítja, hogy Ngakue végtelenszer jobb pass rusher mint Watt.
iktriad
Made... Laid... Paid
több mint 9 éve
Fowler és Yannick minden pass rush kisérletének elemzése az első 3 előszezon meccsrőlwww.bigcatcountry.com/2016/8/31/12701006/dante-fowler-yannick-ngakoue-2016-preseason-snaps-charting-every-play
Nem túl biztató az összesítés egyelőre:
Dante Fowler: 37 snaps, 0 sacks, 0 tackles, 1 pressure
Freddie T még keményebb csávó volt, mint gondoltuk.
www.bigcatcountry.com/2016/8/31/12727030/fred-taylor-somehow-i-played-career-with-fractured-clavicle-two-partially-torn-labrum
Coughlin nem kevéssel lóg neki, amiért az ő faszsága miatt Fragile Fred volt a beceneve.
Hol kell ezt a forgatókönyvet aláírni, Phylos? 😊
több mint 9 éve
Egy ideje tervezem egy projekció írását, íme:Optimista becslés az idei szezonra. Ahogyan a schedule-t nézem, nem feltétlenül az irányítókra gyakorolt nyomás lesz a legfontosabb, hanem a futás elleni védelmünk.
Jax projection for 2016
vs GB: Szorosabb mérkőzést várok, de Rodgers miatt 22-27
0-1
at SD: Rivers eléggé szétszedett minket eddig, de a védelem itt felénk dönt. 27-20
1-1
vs Bal: A sérülések idén is komolyan tizedelik a Baltimoret, Flacconak is vissza kell rázódnia. 24-14
2-1
vs IND: A kérdés, hogy a Colts O-Line versus Jax D-Line mihez kezd egymással. Jackson, Marks, Miller, Odrick, még Leo nélkül is nagy belső nyomást generálnak. 30-24
3-1
at Chi: A macik védelme erősebb, mint tavaly, de Gase hiánya nagyon meglátszik a támadósoron. Nem papírforma, de szoros mérkőzést várok, sok futással. 23-21
4-1
vs Oak: Ha a futás elleni védelmünk rendben lesz, akkor nem kapunk ki nagyon. A Raiders D bitang erős, így 14-21.
4-2
at Ten: Itt is a futás elleni védelmet kell nagyon összerakni, hogy a LB-sor megfelelően tudjon reagálni a playactionre, meg a bootlegekre. 28-24
5-2
at KAN: A chiefsbe Houston is ott lesz már, ez a meccs nekik kedvez: a D rendben van és Smith sok kicsi passzát nagyon sok emberezéssel lehetne csak megfogni. 21-31
5-3
vs Texans: Nagyon fontos meccs, talán a szezon legfontosabbja. A hazai pálya miatt szorosnak mondanám. Ha Beachum tényleg jó, akkor talán 22-20.
6-3
at Det: Ez a meccs normális esetben nyerhető: 31-14.
7-3
at Bills: Második idegenbeli meccs egymás után egy kiváló védelem ellen. Ha néhányan rendbe jönnek a Billstől, akkor szoros meccs lehet. 28-27
8-3
vs Den: védelmek csatája, sima Broncos győzelem: 6-17.
8-4
vs Min: A liga egyik legjobb védelme + bivaly futójáték. Nagyon sok minden múlik azon, hogy ki játszik QB-t a Vikingsnél. Nálunk eddigre összeáll a védelem, ennek ellenére 21-28.
8-5
at Hou: O'Brian tapasztalata sokat segít a kiélezett és fontos meccseken: 20-31.
8-6
vs Ten: Ha egyszer rájátszásba akarunk kerülni, akkor illene normális csoportgyőzelmeket hozni. Ha a fiatalok összeállnak, akkor ez a meccs nekünk áll: 35-17.
9-6
at IND: Ez a meccs a PO-ért megy majd (wildcard vagy csoportgyőzelem). Szétfutjuk az ellenfelet, 30-17.
10-6
Made... Laid... Paid
több mint 9 éve
Tony Washington se lesz practice squados. Összeszedett tegnap egy hamstring sérülés, és ha nem kell senkinek, megy IR-re. Lassan már annyian lesznek ott szezonkezdet idején, mint Gene Smith idejében (neki volt a szokása odapakolgatni játékosokat).
több mint 9 éve
Szerintem Lindert már nem akarják elmozgatni center posztról, főleg hogy úgy tűnik ott is olyan jó lesz majd, mind LG-ben volt. Nekünk most egy megbízható guard kéne.John Sullivan, a Minessota centere. Kérdezd AP-t, hogy mennyire jó 😊Új ötlet a how-to-fix-the-O-Line témához:Jerry Sullivant a WR coacht?
Íratsd alá Sullivant centernek, Linder meg mehet Left G-ba..
phylos
iktriad
phylos
több mint 9 éve
John Sullivan, a Minessota centere. Kérdezd AP-t, hogy mennyire jó 😊Új ötlet a how-to-fix-the-O-Line témához:Jerry Sullivant a WR coacht?
phylos
iktriad
Made... Laid... Paid
több mint 9 éve
Új ötlet a how-to-fix-the-O-Line témához:Jerry Sullivant a WR coacht?
phylos
Jeff Lageman elemezget keddenként a Jaguars Todayben. A felvételek alapján azt mondta, Beachum első 26 snapje, mint jaguár több mint biztatóra sikerült, bár a vége felé picit fáradtnak tűnt. Joeckel elmondása szerint 2 borzasztó playt csinált, az egyiket Geno Atkins ellen, a másikat az első snapben, amit LT-ben töltött. Jeff szerint most jön ki, mennyire peches volt a Jags, hogy Wells megsérült és emiatt Joeckelnek LT-ben kellett edzenie és játszania és nem guardban.
www.jaguars.com/media-gallery/audio/Jaguars-Today-0830/da447012-6628-4eb6-8c2a-6ca4005116b1
A többit részt is csak ajánlani tudom.
Azt már én teszem hozzá, hogy ha Gusék úgy által neki, hogy a tegnap bejelentett felállással számolnak, akkor nagy hülyeség volt Joeckelt LT-ben játszani. Le kellett volna igazolni Beatty-t, és ezzel meg lett volna oldva a minőségi csere LT és Joeckel gyakorolhatott volna LG-ben.
Ja és Björn Wernert pont a 26. szülinapján raktuk ki. Remélem Caldwell adott neki egy szelet tortát is, mikor behívatta az irodájába.
több mint 9 éve
Új ötlet a how-to-fix-the-O-Line témához:Íratsd alá Sullivant centernek, Linder meg mehet Left G-ba..
Made... Laid... Paid
több mint 9 éve
Közben hivatalos: Beachum a kezdő LT, Joeckel meg a kezdő LG. Utóbbitól nem kicsit fázom... www.jaguars.com/media-gallery/videos/Bradley_A_high_high_upside_at_guard/b2a5f1d6-0f46-4308-9cc4-c2179a9e48a5
Gus szerint Joeckelnek nagy az upsideja guardban is. Kb annyira mint LT-ben...Ez csak egy újabb szög Gus koporsójában.
Van egy jó hír is (Chris Smithnek és valamelyik DT-nek már nem annyira) Sheldon Day ma újra edzett.
Sample kiválásával Josh Evans örülhet, mert így szinte biztosan kereten marad.
TE-ben meg azzal, hogy Jacobs ment, a Bowman, Koyack, Sterling trió akár mindhárom tagja kereten maradhat majd.
Hm, Myles Jacket Telvin helyén fogjuk kipróbálni csütörtökön.
twitter.com/APMarkLong/status/770687393519239168
Érdekes...
Mehet a Bad Bonesba.Werner cutAz lehetetlen. NEM LÉTEZIK!
npetiii
Stez
Gabbertnek baromi befolyásos ügynöke van(A CAA - nem az FCS egyik legjobb divíziója- nagykutyája), az azért segít. Plusz látod, hogy lassan kiszoríthatatlan lesz a 49ers kezdőjéből, szóval még olcsón is adtuk. 😊Elboltolni meg nem fogjuk, mert kb egy kondíciós 7. kört kapnánk érte jelenleg...Gabbert is megért egy 6. kört és nem áltass senkit azzal, hogy jobbnak tűnt a posztján, mint most Luke... 😊 😊 😊
iktriad
Húsrágó
Ramsey h játszott?Tessék itt van egy videó róla bemikrofonozva a meccsen:
steelwolf
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Jags-Wired-Jalen-Ramsey/8ae8d891-ab2c-41e1-bde6-657341873184
több mint 9 éve
Werner cutAz lehetetlen. NEM LÉTEZIK!
npetiii