NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 642
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 10 éve
igen, de már az O felállásokra nem tudtak időben reagálni, nemhogy cover, de snapnél még osztották, hogy ki merre. Az időket is azé írtam be, 4 támadás húsz pléje lemegy 7 perc alatt, az pléjenként 20 sec, rohadtul le volt osztva a zsuga és nagyon gyorsak voltak, az hogy benyelsz ijenből egyet-kettőt, a harmadikra már kellet volna valamit mozdulni.Ahogy én láttam, - volt egy Kolc O bünit az offenz felállásra, ( gondókozzunk csak) meg ehhez hogy a D támolyog mint egy csorda. Nagyon oda volt pakolva a zsuga. Ez, hogy Hiltont le kell védekezni, áá, akkor ment Fleenerre, Rogersre, Whalenre meg Donaldra. És két ember az életéért játszott, Alex mikor kellett felvette egymaga, az ha beljebb húzza a könyökét vagy a pályán nem adják meg a fumblit akkora latba esik, mint mikor Donaldtól kiütötték, azt bepottyan Drulukk kezibe. És itt apont; Donald Brown, ment vele a futás, hoszzúdrive-ot is tudtak és a kellő pillanatban rámosolygott az ég.sutianapNézd, neki állhatsz elég sok sémával egy támadósor ellen, de szerintem olyan sosem szerepel egy jól kidolgozott tervben,hogy az ellenfél legjobb támadója(Luck-on kívül) szabadon kapja el a 10+ yardos labdákat úgy,hogy 15 yardos körben sehol senki.undisputedly
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Ahogy én láttam, - volt egy Kolc O bünit az offenz felállásra, ( gondókozzunk csak) meg ehhez hogy a D támolyog mint egy csorda. Nagyon oda volt pakolva a zsuga. Ez, hogy Hiltont le kell védekezni, áá, akkor ment Fleenerre, Rogersre, Whalenre meg Donaldra. És két ember az életéért játszott, Alex mikor kellett felvette egymaga, az ha beljebb húzza a könyökét vagy a pályán nem adják meg a fumblit akkora latba esik, mint mikor Donaldtól kiütötték, azt bepottyan Drulukk kezibe. És itt apont; Donald Brown, ment vele a futás, hoszzúdrive-ot is tudtak és a kellő pillanatban rámosolygott az ég.sutianapNézd, neki állhatsz elég sok sémával egy támadósor ellen, de szerintem olyan sosem szerepel egy jól kidolgozott tervben,hogy az ellenfél legjobb támadója(Luck-on kívül) szabadon kapja el a 10+ yardos labdákat úgy,hogy 15 yardos körben sehol senki.
több mint 10 éve
Én nem szeretem túldimenzionálni. Meg lehetett volna nyerni a meccset 15 helyen, de nem nyertük meg. A végén is Bowe ha belép másik patával is, akkor FG távon vagyunk. Futunk hármat hogy lopjuk a távot, és középen legyen a laszti, aztán Succop mellédurr..., izé nyerünk.Jobb be sem jutni POba? Jobb a SBban kikapni? Márpedig csak egy csapat nyeri meg, a többi gondolkozhat hol rontotta el. Aki bejutott, épp nyert, akkor épp boldog. De a végén egy maradhat, meklód tudta ezt.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Ahogy én láttam, - volt egy Kolc O bünit az offenz felállásra, ( gondókozzunk csak) meg ehhez hogy a D támolyog mint egy csorda. Nagyon oda volt pakolva a zsuga. Ez, hogy Hiltont le kell védekezni, áá, akkor ment Fleenerre, Rogersre, Whalenre meg Donaldra. És két ember az életéért játszott, Alex mikor kellett felvette egymaga, az ha beljebb húzza a könyökét vagy a pályán nem adják meg a fumblit akkora latba esik, mint mikor Donaldtól kiütötték, azt bepottyan Drulukk kezibe. És itt apont; Donald Brown, ment vele a futás, hoszzúdrive-ot is tudtak és a kellő pillanatban rámosolygott az ég.
több mint 10 éve
Ami hiányzott sztem pluszba, hogy második félidőben amikor meleg lett a pite, egy nagy játékot még összehozzon Smith. Erre kevés ő sztem, tipikusan jó erre az a play, amikor Grayt túldobta. Ha az megvan, vége a meccsnek. A védelemben ami hiba volt sztem, hogy engedték a nagy játékokat, ha 28 pont előnyben csak arra figyelnek, hogy 10 yardnál nagyobb playt ne szopjanak be, talán az is elég lett volna.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
...ulpianusUlpi, félig semlegesként élmény volt nézni Smith-t tegnap 😊
Sajnálom,hogy ilyen vanilla lett a D#, de igazából én azon kívül,hogy Fortuna úgy döntött itt most a Coltnska kell nyernie, a D# coordon verném le a dolgokat.
20+ pont előnyt akkor sem adsz le,ha hiányzik az egyik legjobb CB-d. Utoljára talán a pár évvel ezelőtti Houston volt ilyen egy PM elleni Colts meccsen.
Fel kellett volna ismernie,hogy Houston is pl nem épült fel teljesen, ennyi volt benne, és nem Őt erőltetni, hanem mondjuk +1 embert coverbe dobni, és bevállalni,hogy ha végig tudnak jönni 3&out nélkül akkor jöjjenek, még mindig ott a goalline stand lehetősége, illetve ezzel a feltehetőleg 15+ játékkal megölik maguknak az időt.
Hiltont kellett volna kiemelten figyelni, de se CB, se S cover nem volt rajta.
Amúgy Berry-ben nagyot csalódtam, voltak olyan homály dolgai, hogy nem is értem,ha ezek rendszeresek,hogyan kerülhetett ProBow-ba. Szerelni sem tudott, olyan 15 yardos misstackle-t csinált,hogy a fejemet fodtam.
Mindenesetre szerintem nektek így is szép a szezon, a védelmet kell rendbe tenni, hozni még egy elkapót, vagy AJ-t beilleszteni/fejleszteni, inkább mindkettő együtt, aztán szép jövő várhat rátok még egy project Qb-val.
több mint 10 éve
Valóban a védelem mondott csődöt második félidőben. Persze akkor már lehetett látni, hogy Hali és Houston hiába van teleinjekciózva, nem bírják leadni a teljesítményt. Houston rá is sérült. Flowers kiesésével meg is nyílt egy folyosó. Jamaal nélkül pedig az offense félkarú óriás. Lehet ezt nem figyelmebe venni ,de akkor vegyük ki Luckot a Coltsból meccs elején, és megnézem mikor szereznek 40+ pontot. A komplett támadás egyébkéntt nem Charlesra épül, ezt sokan benézték már idén. De ő adja az a pluszt, ami nélkül csak ez a darálás van. Még Bowe képes hozni extrát vagy DexMex, igazából hozták is, főleg Bowe.Sokan szidják, de jó volt a playhívás támadóoldalon. Évek óta ilyen jót a Chiefstől nem láttam. Nem volt jobb a Coltsé sem. Szinte minden playben siettették Luckot, megfogták a futást. Eleve úgy jött ki Luck, hogy shotgunból játszott hátrafelé, vagy menekülve a zsebben, zseben kívül. Mégis 2-3 másodpercekre dobott, és alig hibázott. Pedig kőkeményen kockáztatott. Mert alapjátékban megették volna. Ez kiderült első félidőben. Dobott is 3 picket, és dobhatott volna hatot is. De szerencséje volt a lecsúszó sackekkel, a jól pattanó labdával, az épp elért first downokkal, egy idő után mindennel, mindegy mekkora rizikót vállalt. Nyilván hosszútávon ez pickgyártás lesz, de nem is fogja ezt játszani mindig. Itt most ezt kellett, ekkora hátrányban, POban ezt kell.
Alex is megdobott egy olyan Hail Maryt félidőben, amit alapszakaszban soha meg nem próbálna ilyen állásnál. És majdnem bejött. Azzal nyerhettünk is volna. ez a PO itt ezt kell.
Reid Alex Smithből ennyit tudott kihozni. Ami sztem fantasztikus, Alexnek ez volt élete egyik legjobb teljesítménye. Ő ennél jobban nem tud játszani. És ez nem véletlen volt. Szezon kezdetétől építették föl ezt a játékot. A kérdés valóban az, amit ender feszeget, hogy ez elég-e Reidnek? Mert leállt megint a gép, mikor pedig kellett volna még egy ütés a Coltsba és végük van. Lehet találni jobb QBt, de az is kockázat.
De főleg nagy kérdés a védelem. Mert folyamatosan süllyedtek szezon kezdete óta. És elit QBkhoz nem érnek oda időben, de mivel mindent kockára teszünk a nyomás oltárán, ha nem jön be, akkor vége. Ezt még a Denver Broncos védelméről írtam, és ránk is igaz. Ezzel lehet nullázni gyenge irányítókat, megverni közepes QBket, de nagyon visszafele sül el, ha elit a QB és jó napot is fog ki. Majd elemezgethetünk eleget, hogy hol is lenne ésszerű kezdeni a reparálást. Mostanság nézem a rájátszást, lesz még erre idő off seasonben.
több mint 10 éve
Nagyon sajnallak titeket! 😕Charles rogton az elejen kidolt,azt hittem itt mar vege is a meccsnek.Erre olyan driveokat lattam toletek,azt hittem rosszul latok!Felidoig....es ugy latszik ez mar NFL betegseg is,hogy nagy elonynel leall egy csapat,azt hiszik meg van....de meg innen is visszajonnek.
2. felidoben nem ertem mi lett veletek,Luckyek mi.den driveot pillanatok alatt TD-ig vittek...neektek meg folyton 3&out.
Tenyleg nagyon sajnalom... 😕
több mint 10 éve
Azt láttam egyszerűen nem tud felállni a D, már elindítja Luck a labdát és még mindig egyeztetnek. Egyszerűen nem hittem el 80y 1:52, 40y 1:28, 80y 1:41, 80y 1:15. Áhhhhhhhh
több mint 10 éve
Hendrix
1 554
Ez a meccs nem az offense-n ment el.ender1112jogos, de ez az utolsó negyedben szerzett 3 pont nevetséges. (nyilván ha van normális védelem, az utolsó negyedben már nem lett volna meccs)
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 10 éve
Alex dobott majdnem 400 yardot 4TDt. Az nem menedzselés. Más kérdés, hogy Luck 3 pick után is felállt 3 TD hátrányból, és jobb volt mint valaha. Ezért mondtam, hogy legenda született ma. Innentől el fogja hinni, hogy képes bármire, és képes is. Nos, ehhez képest Alex tényleg sehol nincs.
több mint 10 éve
Szerintem meg pont az ellenkezőjét mutatta meg a 2. félidőben, amikor a hátára kellett volna venni a csapatot támadásban.szerintem meg pont ma mutatta meg h tud ő több is lenni annál, pedig eddig én is azt gondoltam rólaFarkyMárpedig Smith egy jó qb manager, és nem több.ender1112Akkor Reidnek igazodnia kellene Smith képességeihez, különben megint csak az idő vesztegetése zajlik majd, hogy várunk egy megfelelő irányítóra.ender1112Ő nem fog igazodni. Egyféle támadójátékot tud több variációban ,de egyfélét. Smith ha hozza a mostani játékát maradhat ,ha nem, akkor más lesz a QB. De a játék ugyanez lesz. És igazából ez egy jó játék. Csak QB függő, nem lehet menedzselni, bármennyire is ezt sulykolják, nem.ulpianus
több mint 10 éve
Davidka85
173
Nme tudom miért volt (no huddle, sérülés, ...), de a pass rush állandóan későn indult. Sokszor a labda már Lucknál volt, mire elindultak felé (én mintha Halit láttam volna sokszor, de ez nem biztos, nem volt a legjobb a képminőség) és emiatt esély nem volt még csak a zavarásra sem.Azzal nem számolt, hogy a ligaelső defense bottom lesz közben.ulpianusAz látszott, hogy sem Hali, sem Houston nem voltak teljesen rendben, elég súlytalan volt a pass rush szinte végig, ennyire meg nem jó ez a secondary (főleg Flowers nélkül).somoskovig
több mint 10 éve
Márpedig Smith egy jó qb manager, és nem több.ender1112Akkor megvan a válasz. Sztem nem az, csak nem is elit, nem ért 1/1et. De igazából azt mondom, hogy nem lehet pass happyt menedzselni. Főleg a Reid támadójátékot nem lehet.
több mint 10 éve
szerintem meg pont ma mutatta meg h tud ő több is lenni annál, pedig eddig én is azt gondoltam rólaMárpedig Smith egy jó qb manager, és nem több.ender1112Akkor Reidnek igazodnia kellene Smith képességeihez, különben megint csak az idő vesztegetése zajlik majd, hogy várunk egy megfelelő irányítóra.ender1112Ő nem fog igazodni. Egyféle támadójátékot tud több variációban ,de egyfélét. Smith ha hozza a mostani játékát maradhat ,ha nem, akkor más lesz a QB. De a játék ugyanez lesz. És igazából ez egy jó játék. Csak QB függő, nem lehet menedzselni, bármennyire is ezt sulykolják, nem.ulpianus
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
Márpedig Smith egy jó qb manager, és nem több.Akkor Reidnek igazodnia kellene Smith képességeihez, különben megint csak az idő vesztegetése zajlik majd, hogy várunk egy megfelelő irányítóra.ender1112Ő nem fog igazodni. Egyféle támadójátékot tud több variációban ,de egyfélét. Smith ha hozza a mostani játékát maradhat ,ha nem, akkor más lesz a QB. De a játék ugyanez lesz. És igazából ez egy jó játék. Csak QB függő, nem lehet menedzselni, bármennyire is ezt sulykolják, nem.ulpianus
több mint 10 éve
Akkor Reidnek igazodnia kellene Smith képességeihez, különben megint csak az idő vesztegetése zajlik majd, hogy várunk egy megfelelő irányítóra.ender1112Ő nem fog igazodni. Egyféle támadójátékot tud több variációban ,de egyfélét. Smith ha hozza a mostani játékát maradhat ,ha nem, akkor más lesz a QB. De a játék ugyanez lesz. És igazából ez egy jó játék. Csak QB függő, nem lehet menedzselni, bármennyire is ezt sulykolják, nem.
több mint 10 éve
Aki ezek után le akarná cserélni Alexet az nagyon vak ehhez a játékhoz. Ma sem rajta múlt. A felvetés is röhögséges.dandeFrancot sem számít, hogy ma rajta múlt vagy nem. Az számít, hogy Reid képes/akar Smithre építeni a támadó szisztémát a jövőben. És ez a felvetés cseppet sem nevetséges.
több mint 10 éve
Azzal nem számolt, hogy a ligaelső defense bottom lesz közben.ulpianusAz látszott, hogy sem Hali, sem Houston nem voltak teljesen rendben, elég súlytalan volt a pass rush szinte végig, ennyire meg nem jó ez a secondary (főleg Flowers nélkül).
több mint 10 éve
Hendrix
1 554
elég alibi szöveg, meg ilyenkor nyilván senkit nem vigasztal, de azért a liga legszarabb csapatából, egy nyár alatt sikerült építeni playoff csapatot. a csapat a 26 év átlagéletkorral a hetedik legfiatalabb a ligában, szóval nem lehet mondani hogy ez ilyen now or never playoff run volt.együtt kell tartani ezt a csapatot, egy-egy értelmes drafttal/igazolással lehet foltozni, és hosszútávon nagyon jók lehetnek.
mondjuk az azért kibaszott idegesítő, hogy a szezon legfontosabb meccsén ennyi sérülés van, ráadásul pont ilyenkor dől ki charles. (persze ettől függetlenül ez nem mentség, mert +28-ról meccset kell nyerni)
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 10 éve
Alexnek nem nagyon van alternatívája. Drafton nem leszünk elöl. Chasse Danieltől a Jóisten mentsen meg, ezt láttuk. Tyler Bray nekem nagy kedvencem de ő messze nem kész produktum, talán sose lesz. egyelőre egy dobókéz hihetetlen potenciállal. FAn pedig nem lesz jobb, mint Alex. Aki rájátszásba vitte az 1/1es csapatot akkor is, mikor a defense megdöglött szezon közepén. Mert onnantól volt támadójáték, ami nagy szerencsénk. Nem fogják leváltani. Más kérdés, hogy egy éves szerződése maradt úgy, hogy ha kivágják nulla caphit marad utána. Várjuk Brayt ,de addig Alexnek nincs kihívója.ulpianusAkkor Reidnek igazodnia kellene Smith képességeihez, különben megint csak az idő vesztegetése zajlik majd, hogy várunk egy megfelelő irányítóra.
több mint 10 éve
Azért halkan megjegyzem, hogy a Colts majdnem belefutott abba a csapdába amit sejtettem. Valahogy a fél nfl nem vette észre, hogy a Chiefs offense sokat javult szezon közben folyamatosan. Reid ezt altatta igazából az utolsó meccseken. Jamaal kiesése miatt visszaestek (igen, lehet röhögni de tudom miről beszélek, elég sok kulcsplay beragadt a playbookba, mert nincs más scatback, aki tudná amit ő). Avery kiesése is gond, mert 3rd&long 30%ban Avery cross.Szóval nálam amit Reid művelt a szezon elején reménytelen támadójátékkal, azelőtt megemelem a kalapom. Azzal nem számolt, hogy a ligaelső defense bottom lesz közben.
több mint 10 éve
Aki ezek után le akarná cserélni Alexet az nagyon vak ehhez a játékhoz. Ma sem rajta múlt. A felvetés is röhögséges.
több mint 10 éve
A Chiefs secondary egy kalap sz@r volt a második félidőben, ezt se feledd. Nem volt nehéz dolga a dobálással.Arról nem ő tehet,hihetetlen nyomás alatt is remekül dobott, jól érezte a zsebet, látta mikor kell futni. Ez Elit teljesítmény volt akármit mondasz.Jó meccs volt. Az offense jól játszott. A védelem első félidőben jól, aztán nulla. Sajnos sok volt a kulcssérült is. Hali és Houston eleve sérülten, tudtuk hogy az gond lehet. Aztán Jamaal is ,Flowers is, a jól játszó Davis is. Nem bírtuk ki.Nem volt Luck ennyire jó, méterekkel maradtak le gyakran a célpontokról a védők.ender1112
Illetve Lucknak pár mázlis megmozdulása volt, ennyi belefér (kivéve a lol TDt).
Ez van, jó csapat a Chiefs, első évnek megfelel ez. CSak legyen további épülés, főleg Suttont kérdezném meg, hogy a védelem hogy eshetett szét ennyire. Bár igazából tényleg Luck fantasztikus volt, pár másodpercekre dobott igen nagy nyomás alatt pontosan sorozatokat. Ezt nem lehet levédekezni, ezért ér 100 milliót egy elit QB. Majd legközelebb, ez a szezon itt véget ért.ulpianus
Nagyon sajnálom a Chiefs-t hihetetlen, hogy egy fumbli mennyire megtud borítani egy csapatot. Nem kellett volna akkor se visszább lépni és akkor szerintem könnyebb a meccs.
Ennyi kulcs sérülést meg már rég láttam. Viszont hihetetlen potenciál van a csapatban, remélem jobban kitudják majd hozni az edzők mint ma, főleg a 2.félidőben botrány volt az egész gárda, a hülyébbnél hülyébb időkérésekkel együtt.Toca
több mint 10 éve
Alexnek nem nagyon van alternatívája. Drafton nem leszünk elöl. Chasse Danieltől a Jóisten mentsen meg, ezt láttuk. Tyler Bray nekem nagy kedvencem de ő messze nem kész produktum, talán sose lesz. egyelőre egy dobókéz hihetetlen potenciállal. FAn pedig nem lesz jobb, mint Alex. Aki rájátszásba vitte az 1/1es csapatot akkor is, mikor a defense megdöglött szezon közepén. Mert onnantól volt támadójáték, ami nagy szerencsénk. Nem fogják leváltani. Más kérdés, hogy egy éves szerződése maradt úgy, hogy ha kivágják nulla caphit marad utána. Várjuk Brayt ,de addig Alexnek nincs kihívója.