NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 590
42
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 10 éve
Márpedig akkor ha Jenkins sem válik be, muszáj lesz draftolni valakit, mert lesznek ilyen játékosok, én ki is néztem párat. De jobb volna ha nem kellene erre költeni.nem volt rossz szerintem sem, de egy meccs nem a világ sajnos😊 És ugye a chargers secondary-ról beszélünk, ahol simán kezdő lenne a mi B csapatunk is😊én számolok egyelőre akár egy első körös wr draft-al is. Amúgy Bailey nagyon jó volt.
Ki mit gondol erről? Jenkins csak nekem volt ígéretes? Ugyanis AJ Jenkins nagy problémája a fizikalitás hiánya.Egyszerűen egy erősebb CB eltolja a labda alól, kitolja a pályáról. De egyébként tehetséges, hozza amit várunk ezen poszton, és meglepően jó. Már ahhoz képest, hogy mennyire nem tudták használni a '9ersben, persze ott tényleg fizikális játék van, arra alkalmatlan. Sztem évek alatt összesen nem kapott el annyit, mint itt tegnap.ulpianus
több mint 10 éve
Tony Gonzalez visszavonul.17 szezon után ('97-2008 KC, '09-'13 ATL)
Ebből 13x volt Pro Bowler (ha jól emlékszem, Jerry Rice elkapott PB TD rekordját is megdöntötte. Tony már csak ilyen).
A posztján neki van NFLben minden idők legtöbb:
elkapott yardja = 15127 (KC 10940)
elkapott TDja = 111 (KC 76)
elkapása = 1325 (KC 916)
100 elkapott yardos meccse = 31 (KC 26)
Clark Hunt, a Chiefs tulajdonosa természetesen külön gratulált neki. Mégiscsak itt lett sztár, itt draftolták, és töltötte a legtöbb szezonját. Én többek közt miatta lettem Chiefs szurkoló, egyik kedvenc játékosom. Azért engedték el Kansas Cityből, hogy lehessen gyűrűje minden idők legjobb Tight Endjének. Ennyit megérdemelt. Sajnos nem jött össze.
Ha valaki, akkor Tony G könnyedén sétál be majd a HOF tagok sorai közé.
A Steelers szurkolókat megértem, ez őket nem hatja meg. Ahogy a Chargers fanbase más oldalról nem is foglalkozik ezzel. Azért ha Succop kihagy egy FGt POban és azon múlik a továbbjutás, akkor várhatóan sem én, sem Reid nem ezt fogjuk mondani. 😀
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
És ez még a kezdősor. Félidőre jönnek a cseréik. Na ott lesz az ,hogy már én sem fogom tudni pusztán mezszám alapján hogy ki is játszik. 😀Amúgy se. Eleve ki gondolta, hogy limitált gárdával majdnem megvertétek a csárdzsörzt. Az egy dolog, hogy Succop balfél, de szemrehányást nem lehet senkire vetni. Igazából én úgy ültem neki, hogy simán zakóztok. Aztán persze, hogy az ucsó pillanatokig úgy nézett ki nyertek, és ezzel mi PO-ba megyünk, így jobban fáj, de megtehettük volna magunknak, hogy nem mástól függünk - bár én mondtam eredménykövetőben is, hogy PO esetén se lenne nekünk sok babér ilyen D-vel. Akkó meg hótmindegy. Amikor kellett volna nagyon a W, akkor buktunk, úgy már nem lehetett sk javítani a 0-4-et- Ez van, így kellett lennie.
És az igazán durva, hogy a Chargers PO esélyes jelenleg! Minden jól alakul nekik, ha kikapnak és a Steelers megy be, akkor senkire nem mutogathatnak (jelenleg fest így).ulpianus
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
A Kick off visszahordás éves átlag NFL rekordját sikerült megdönteni. Nem véletlen mehet DexMex a Pro bowlra.1. 29.9 Kansas City 2013
2. 29.4 Chicago 1972
3. 28.9 Pittsburgh 1952
több mint 10 éve
Tegnap nekem tetszett AJ Jenkins. 7 passzt kapott, amiből kettő volt igen gyenge (Daniel sztem használhatatlan QB NFLben, bár ezt meccs előtt is tudtuk), az incomplete. További kettő volt olyan, hogy DPI miatt nem kapta el, de a yardok ott is meglettek büntiből, elég látványosan húzták vissza, akár TD lehetett volna mindkettő, jól megverte az emberét. A maradék három pedig nem drop, hanem elkapás, szumma 67 yard. Ez elég jó.A Reid offensebe kell egy megbízható mélységi célpont. Aki eddig nem volt. Avery lett volna, de sokat dropol, és keveset szakad el a CBtől. Nem jó a lábmunkája, kereszt utakat és fly-go utat tud futni megbízhatóan, azokat legalább jól, de ennyi. Hemingway lett volna, de ő meg buta vagy nemtom, de minden meccsen fut olyan rossz utat, hogy Alex (most Daniel) csak néz, hogy mit csinál ez az ember. DexMex lett volna, de ő multifunkciós WR/HB és visszahordó, nem akarták levenni a Joker szerepről, akkor nem tudjuk kihasználni hogy svájcibicska. Ami jobb is, kell ugyanis egy olyan is a sémába, és abban DexMexnél nincs jobb. Nem azt kell megjavítani/átképezni ami van.
Tehát nagyon fontos volna ,hogy meglegyen ez az ember. Mert Bowe szerepe is más, őt erre nem is lehet használni, de nem is kell.
Márpedig akkor ha Jenkins sem válik be, muszáj lesz draftolni valakit, mert lesznek ilyen játékosok, én ki is néztem párat. De jobb volna ha nem kellene erre költeni.
Ki mit gondol erről? Jenkins csak nekem volt ígéretes? Ugyanis AJ Jenkins nagy problémája a fizikalitás hiánya.Egyszerűen egy erősebb CB eltolja a labda alól, kitolja a pályáról. De egyébként tehetséges, hozza amit várunk ezen poszton, és meglepően jó. Már ahhoz képest, hogy mennyire nem tudták használni a '9ersben, persze ott tényleg fizikális játék van, arra alkalmatlan. Sztem évek alatt összesen nem kapott el annyit, mint itt tegnap.
több mint 10 éve
izgalmas meccs volt senki nem gondolt ilyenre látva kik játszanak...
több mint 10 éve
lletve bírók benéztek egy fumblit, amivel nyertük volna utána.ProFootballTalk @ProFootballTalk
ulpianus
It's believed Bill Leavy ruled that Eric Weddle's forward progress had been stopped, which isn't reviewable. (Helmet off is reviewable.)
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Reid papa akár mi is lesz egyértelműen HCOY büszke vagyok rá és a csapatra remélem sokáig jut a Chiefs!!!
több mint 10 éve
Succop elbénázta a lehetséges nyertes FGt. Illetve bírók benéztek egy fumblit, amivel nyertük volna utána.Mindenesetre jól játszott a cseresor. Hosszabbításban kikaptak egy számunkra lényegtelen meccsen az egyre jobban játszó Chargerstől.
Jöhet a rájátszás!
több mint 10 éve
A Colts necces, a Peccet simán ütjük 😉Natehát. Ha a Honvéd (Pats) veri a Billst, akkor a Colts ellen játszuk az első meccset.Egyik se túl jó mecsáp idegenben 😊Fredo
Ha a Bills nyer, akkor a Pats ellen.ulpianus
több mint 10 éve
Fredo
205
Natehát. Ha a Honvéd (Pats) veri a Billst, akkor a Colts ellen játszuk az első meccset.Egyik se túl jó mecsáp idegenben 😊
Ha a Bills nyer, akkor a Pats ellen.ulpianus
több mint 10 éve
Fredo
205
mostmár hogy kihirdették a kezdőt: 1,15nagyobb...asszem majdnem 1,4😊ehhMennyi volt az odds? 1.10 ? 😀 😀bobi0092És ez még a kezdősor. Félidőre jönnek a cseréik. Na ott lesz az ,hogy már én sem fogom tudni pusztán mezszám alapján hogy ki is játszik. 😀hát ha a chargers nem ver meg minket akkor dögöljenek meg, mert simán megtettem őket tippmix-en😊ehh
És az igazán durva, hogy a Chargers PO esélyes jelenleg! Minden jól alakul nekik, ha kikapnak és a Steelers megy be, akkor senkire nem mutogathatnak (jelenleg fest így).ulpianus
több mint 10 éve
Natehát. Ha a Honvéd (Pats) veri a Billst, akkor a Colts ellen játszuk az első meccset. Ha a Bills nyer, akkor a Pats ellen.
több mint 10 éve
Dolphins és Ravens kikapott. Ezen a meccsen fog eldőlni, hogy kié az utolsó PO hely. Chargers vs Steelers.Janhát...sok esélye nincs a steelers-nek
több mint 10 éve
nagyobb...asszem majdnem 1,4😊Mennyi volt az odds? 1.10 ? 😀 😀bobi0092És ez még a kezdősor. Félidőre jönnek a cseréik. Na ott lesz az ,hogy már én sem fogom tudni pusztán mezszám alapján hogy ki is játszik. 😀hát ha a chargers nem ver meg minket akkor dögöljenek meg, mert simán megtettem őket tippmix-en😊ehh
több mint 10 éve
Dolphins és Ravens kikapott. Ezen a meccsen fog eldőlni, hogy kié az utolsó PO hely. Chargers vs Steelers.
több mint 10 éve
bobi0092
4 353
Mennyi volt az odds? 1.10 ? 😀 😀És ez még a kezdősor. Félidőre jönnek a cseréik. Na ott lesz az ,hogy már én sem fogom tudni pusztán mezszám alapján hogy ki is játszik. 😀hát ha a chargers nem ver meg minket akkor dögöljenek meg, mert simán megtettem őket tippmix-en😊ehh
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 10 éve
És ez még a kezdősor. Félidőre jönnek a cseréik. Na ott lesz az ,hogy már én sem fogom tudni pusztán mezszám alapján hogy ki is játszik. 😀hát ha a chargers nem ver meg minket akkor dögöljenek meg, mert simán megtettem őket tippmix-en😊
több mint 10 éve
És ez még a kezdősor. Félidőre jönnek a cseréik. Na ott lesz az ,hogy már én sem fogom tudni pusztán mezszám alapján hogy ki is játszik. 😀És az igazán durva, hogy a Chargers PO esélyes jelenleg! Minden jól alakul nekik, ha kikapnak és a Steelers megy be, akkor senkire nem mutogathatnak (jelenleg fest így).
több mint 10 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Egyébként engem nem érdekel a csere QB Daniel. Nálam leszerepelt pre seasonben.Úgyhogy szurkolni fogok, hogy Tyler Bray pályára léphessen hamar. Alex inaktivitása is ennek szól, mert különben nem lehetne a harmadik inaktív QB (Bray) a pályán, csak véglegesen (nem jöhetne be a másik két aktív QB onnantól).
Így pedig az inaktív Alex még bejöhet (nem fog), de inkább fontos, hogy lecserélhetik Danielt Brayre simán. Remélem világos.
több mint 10 éve
Legfrissebb infó a meccs komolyságáról:Chiefs inactives: Alex Smith, Charles, Derrick Johnson, Albert, Bowe, Hali, Poe
több mint 10 éve
Nem teljesen tét nélküli. A Chargersnek muszáj győzni, különben nincsenek rájátszásban. Tehát a Chiefs ki is ütheti őket a POból ma, mindegy ki mit játszik máshol. És nem biztos, hogy egy ma győztes Chargers jobb ellenfél bármelyik alternatívánál.Mindenesetre az biztos, hogy Reid inkább keresni fogja ma, hogy a perem szélén táncoló játékosok, mint AJ Jenkins, szezon végén maradjanak-e avagy nem. Illetve a POban kit vethet be a cseresorból, ha szükséges. Vagyis őt nem érdekli a Chargers esélye.
több mint 10 éve
KANSAS CITY CHIEFS at SAN DIEGO CHARGERS, Sunday 4:25 PM on CBS, Qualcomm Stadium, San Diego, CaliforniaTét nélküli, rossz meccs várható, vereséggel; nem túl izgi 😀
CHIEFS:
OUT: WR Dwayne Bowe (concussion), LB Tamba Hali (knee).
PROBABLE: T Branden Albert (knee), T Eric Fisher (shoulder), LB Justin Houston (elbow), LB James-Michael Johnson (shoulder), CB Ron Parker (ankle, shoulder), T Donald Stephenson (knee), K Ryan Succop (right groin).
CHARGERS:
QUESTIONABLE: WR Eddie Royal (toe).
PROBABLE: G Jeromey Clary (hand), LB Thomas Keiser (elbow), DE Sean Lissemore (shoulder), RB Ryan Mathews (ankle), CB Shareece Wright (foot).ulpianus
több mint 10 éve
www.nfl.com/videos/nfl-player-interviews/0ap2000000304702/NFL-Fantasy-Live-Charles-wins-Player-of-the-Year