NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 648
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 10 éve
dugo93
4 224
Grat srácok, hatalmas meccs volt. Sajnálom a sok sérültet. Mondjuk Charles kiesése eléggé megzavart minket is. Egész meccsén látszott, hogy nem számítunk Alex hosszú passzaira. Viszont ő is bizonyította, hogy ha gond van lehet rá számítani.Jövőre nagyon összeérhet ez a csapat is.
több mint 10 éve
Csak ha felhagy a passzra épülő játék kiépítésével, és run heavy-re vált. Ha viszont nem hagy fel, akkor Smith felejtős.nagy hülye lenne ha nem tennéFarkySmith magához és a fizetéséhez képest volt jó, Luck ezekhez képest nem volt ennyire jó. Kíváncsi vagyok,hogy Reid megtarja vajon Smithet...ender1112akkor Smith sem volt jó mert az ő elkapóiról is lemaradtak a védőink?Jó meccs volt. Az offense jól játszott. A védelem első félidőben jól, aztán nulla. Sajnos sok volt a kulcssérült is. Hali és Houston eleve sérülten, tudtuk hogy az gond lehet. Aztán Jamaal is ,Flowers is, a jól játszó Davis is. Nem bírtuk ki.Nem volt Luck ennyire jó, méterekkel maradtak le gyakran a célpontokról a védők.ender1112
Illetve Lucknak pár mázlis megmozdulása volt, ennyi belefér (kivéve a lol TDt).
Ez van, jó csapat a Chiefs, első évnek megfelel ez. CSak legyen további épülés, főleg Suttont kérdezném meg, hogy a védelem hogy eshetett szét ennyire. Bár igazából tényleg Luck fantasztikus volt, pár másodpercekre dobott igen nagy nyomás alatt pontosan sorozatokat. Ezt nem lehet levédekezni, ezért ér 100 milliót egy elit QB. Majd legközelebb, ez a szezon itt véget ért.ulpianus
Smith nagyon jó volt, pedig nem szeretem őt, de rám cáfolt és szerintem jövőre simán bejut a KC újra a PO-baFarky
több mint 10 éve
nagy hülye lenne ha nem tennéSmith magához és a fizetéséhez képest volt jó, Luck ezekhez képest nem volt ennyire jó. Kíváncsi vagyok,hogy Reid megtarja vajon Smithet...ender1112akkor Smith sem volt jó mert az ő elkapóiról is lemaradtak a védőink?Jó meccs volt. Az offense jól játszott. A védelem első félidőben jól, aztán nulla. Sajnos sok volt a kulcssérült is. Hali és Houston eleve sérülten, tudtuk hogy az gond lehet. Aztán Jamaal is ,Flowers is, a jól játszó Davis is. Nem bírtuk ki.Nem volt Luck ennyire jó, méterekkel maradtak le gyakran a célpontokról a védők.ender1112
Ez van, jó csapat a Chiefs, első évnek megfelel ez. CSak legyen további épülés, főleg Suttont kérdezném meg, hogy a védelem hogy eshetett szét ennyire. Bár igazából tényleg Luck fantasztikus volt, pár másodpercekre dobott igen nagy nyomás alatt pontosan sorozatokat. Ezt nem lehet levédekezni, ezért ér 100 milliót egy elit QB. Majd legközelebb, ez a szezon itt véget ért.ulpianus
Smith nagyon jó volt, pedig nem szeretem őt, de rám cáfolt és szerintem jövőre simán bejut a KC újra a PO-baFarky
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
ennél létezik nagyobb szopás, hogy kidől (a liga második) és csapatod legjobb játékosa, mellette még két pro bowler, vezettek 30-al, aztán a végén kiszoptok 1 ponttal?Ez a meccs nem az offense-n ment el.
az meg már ezek után ugye nem meglepetés, hogy a csere futó kurvajól játszik, de amikor a legjobban kell, akkor megsérül ő is.😀
szimpatikus csapat ez a kansas, kár értük. mondjuk a második félidőben ha csak egy átlagosat hoz az offense, megvan a meccs.Zolee23
több mint 10 éve
Én nem utálom a Coltsot. Sőt, én kedvelem. Sosem utálom aki győz, mert jól játszik. Még csak szomorú sem vagyok. Igazából ha csak egyszer szerencsénk van amikor dadogott a labda minden irányba a Coltsnál, vagy Luckról lecsúszó sackekből egy megvan, akkor nyerünk. De nem volt, mert a sport ilyen. Gratulálni kell a győztesnek, és tovább fejlődni. Nem lehet mindig győzni, ez nekem egy kiváló szezon volt.ulpianusEzt a meccset +28 után nyerni kellett volna, jó szezon ide vagy oda. A győztesnek meg gratuláljanak a játékosok, én inkább utálom őket 😀
több mint 10 éve
Nem volt Luck ennyire jó, méterekkel maradtak le gyakran a célpontokról a védők.ender1112Ez is igaz, és főleg megint Dunta Robinson, aki sztem messe a legrosszabb igazolás volt Reidéktől.
De azért nagyon nagyot játszott Luck. Elképesztő gyorsan dobott olyan nehéz passzokat, hogy most azért sem fogom leírni, de nem sima előre 5 yardos beleállok nyugisan a begyakorolt playbe típusú dobások voltak.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Arról nem ő tehet,hihetetlen nyomás alatt is remekül dobott, jól érezte a zsebet, látta mikor kell futni. Ez Elit teljesítmény volt akármit mondasz.Jó meccs volt. Az offense jól játszott. A védelem első félidőben jól, aztán nulla. Sajnos sok volt a kulcssérült is. Hali és Houston eleve sérülten, tudtuk hogy az gond lehet. Aztán Jamaal is ,Flowers is, a jól játszó Davis is. Nem bírtuk ki.Nem volt Luck ennyire jó, méterekkel maradtak le gyakran a célpontokról a védők.ender1112
Nagyon sajnálom a Chiefs-t hihetetlen, hogy egy fumbli mennyire megtud borítani egy csapatot. Nem kellett volna akkor se visszább lépni és akkor szerintem könnyebb a meccs.
Ennyi kulcs sérülést meg már rég láttam. Viszont hihetetlen potenciál van a csapatban, remélem jobban kitudják majd hozni az edzők mint ma, főleg a 2.félidőben botrány volt az egész gárda, a hülyébbnél hülyébb időkérésekkel együtt.
több mint 10 éve
Smith magához és a fizetéséhez képest volt jó, Luck ezekhez képest nem volt ennyire jó. Kíváncsi vagyok,hogy Reid megtarja vajon Smithet...akkor Smith sem volt jó mert az ő elkapóiról is lemaradtak a védőink?Jó meccs volt. Az offense jól játszott. A védelem első félidőben jól, aztán nulla. Sajnos sok volt a kulcssérült is. Hali és Houston eleve sérülten, tudtuk hogy az gond lehet. Aztán Jamaal is ,Flowers is, a jól játszó Davis is. Nem bírtuk ki.Nem volt Luck ennyire jó, méterekkel maradtak le gyakran a célpontokról a védők.ender1112
több mint 10 éve
Hendrix
1 554
ennél létezik nagyobb szopás, hogy kidől (a liga második) és csapatod legjobb játékosa, mellette még két pro bowler, vezettek 30-al, aztán a végén kiszoptok 1 ponttal?az meg már ezek után ugye nem meglepetés, hogy a csere futó kurvajól játszik, de amikor a legjobban kell, akkor megsérül ő is.😀
szimpatikus csapat ez a kansas, kár értük. mondjuk a második félidőben ha csak egy átlagosat hoz az offense, megvan a meccs.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 10 éve
Én nem utálom a Coltsot. Sőt, én kedvelem. Sosem utálom aki győz, mert jól játszik. Még csak szomorú sem vagyok. Igazából ha csak egyszer szerencsénk van amikor dadogott a labda minden irányba a Coltsnál, vagy Luckról lecsúszó sackekből egy megvan, akkor nyerünk. De nem volt, mert a sport ilyen. Gratulálni kell a győztesnek, és tovább fejlődni. Nem lehet mindig győzni, ez nekem egy kiváló szezon volt.
több mint 10 éve
akkor Smith sem volt jó mert az ő elkapóiról is lemaradtak a védőink?Jó meccs volt. Az offense jól játszott. A védelem első félidőben jól, aztán nulla. Sajnos sok volt a kulcssérült is. Hali és Houston eleve sérülten, tudtuk hogy az gond lehet. Aztán Jamaal is ,Flowers is, a jól játszó Davis is. Nem bírtuk ki.Nem volt Luck ennyire jó, méterekkel maradtak le gyakran a célpontokról a védők.ender1112
Smith nagyon jó volt, pedig nem szeretem őt, de rám cáfolt és szerintem jövőre simán bejut a KC újra a PO-ba
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
Jó meccs volt. Az offense jól játszott. A védelem első félidőben jól, aztán nulla. Sajnos sok volt a kulcssérült is. Hali és Houston eleve sérülten, tudtuk hogy az gond lehet. Aztán Jamaal is ,Flowers is, a jól játszó Davis is. Nem bírtuk ki.Nem volt Luck ennyire jó, méterekkel maradtak le gyakran a célpontokról a védők.
több mint 10 éve
Ááá...legalább lesz kit utálnom a PO-ban...😀
több mint 10 éve
Jó meccs volt. Az offense jól játszott. A védelem első félidőben jól, aztán nulla. Sajnos sok volt a kulcssérült is. Hali és Houston eleve sérülten, tudtuk hogy az gond lehet. Aztán Jamaal is ,Flowers is, a jól játszó Davis is. Nem bírtuk ki.Illetve Lucknak pár mázlis megmozdulása volt, ennyi belefér (kivéve a lol TDt).
Ez van, jó csapat a Chiefs, első évnek megfelel ez. CSak legyen további épülés, főleg Suttont kérdezném meg, hogy a védelem hogy eshetett szét ennyire. Bár igazából tényleg Luck fantasztikus volt, pár másodpercekre dobott igen nagy nyomás alatt pontosan sorozatokat. Ezt nem lehet levédekezni, ezért ér 100 milliót egy elit QB. Majd legközelebb, ez a szezon itt véget ért.
több mint 10 éve
Davidka85
173
Grat a KC-nek az O nagyon odatette magát, de sajnos ma pont a csapat erőssége (bár idén sok meccsüket nem láttam, de gondolom ennél voltak jobb produkciók), a D mondott csődöt. 3 int-en kívül Luck teljesen szétszedte őket. Nem akartam elhinni, hogy folyamatosan megtalálta Hiltont, pedig mindenki tudta hogy ő az első számú célpont és mégis mindig üresen volt. Az lehet számotokra a bosszantó, hogy nem hatalmas bravúrpasszok voltak ezek diving catch-csel, hanem kilométeres körzetében általában nem volt senki (a többieknek sem mondjuk sokszor).
több mint 10 éve
Ulpi, Ehh és többiek: részvétem, S lehet hülyeséget mondok, de azért egy DC-t muszáj lesz szerezni. Mert tehetségből eddig megoldották a srácok az alapszakaszt, de Coach nélkül ez itt már kevés. Remélem jövőre Reid és csapata nem omlik össze....
több mint 10 éve
Durva ennyi sérülés, sajnálom Chiefst. Van valami gyors infó h mennyire súlyosak a térdsérülések?
több mint 10 éve
Chiefs inactive players: Bray, Moses, Kush, Watkins, Fisher, Gordon, Powe
több mint 10 éve
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Geoff Schwartz, Justin Houston and Rodney Hudson out for early warmupsÁllat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Pont egy éve szerződtették Andy Reidet egyébként.
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Tamba Hali @TambaHali91ITS #TAMBATIME
több mint 10 éve
Aranyos 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)