Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Kansas City Chiefs

29 feliratkozó

több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
A brazil Kicker Cairo Santos azt mondta, Xboxon sokat játszik Maddennel, hogy berögzüljenek a játékszabályok minél hamarabb. 🏈

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 346 — Így remélem megfelelek nektek.....
Toub pedig az egyik legjobb ST edző a ligában, hiányzik is Chicagóból rendesen. Helyes, támogassák csak!
több mint 11 éve
Reid azt mondta, nem sok 6 RB a rosteren. Egyrészt a tehetség számít, az maradt, akiben hisznek.
Egyik full back, és igencsak jó (Charles futásátlaga 1 yarddal jobb mikor a pályán van). Másik Black Mamba, aki lehetne WRekhez is sorolva. Illetve McKnight jól fut, jó felépítésű (5'11 és 200+ font), de tud DB poszton is játszani, Sutton játszatta is már. Tökéletes ST játékos. Amiről azt mondta Toub az ST edző, hogy ha neki valaki nagyon kell, akkor Reidék rosteren hagyják, ha választani kell ezen játékos és valaki más közt, akit Toub kevésbé kért. Mindenkit megbeszélnek, de van ilyen. Nevet nem mondott, de Joe McKnightra ráillik leírás. Ahogy Kelcie McCray, a safety is ezért fogott rostert, ezt Reid el is ismerte gyakorlatilag. Nagyon komolyan támogatják Toub munkáját, nem véletlen jó a ST.

több mint 11 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 853 — Víí veeer dö cseempjönsz.
@pfbusiness
Alex Smith szerződését meghosszabbította a Chiefs 4 évvel, az új tartalom 68 millió dollár, amiből 30 aláíráskor, 15 jövőre garantált.
A teljes érték az idei keresetet is beszámítva: 5 év, 76 millió dollár.
Alex Smith ezzel a szerződéssel éves átlag alapján a 11. helyre jött előre az irányítók között.ulpianus
Remélem, nem kell újra minden meccsen az irányítót szidni 😀
több mint 11 éve
Előre is jól fut Alexejevics. Nekem az volt a kedvencem menekülésben, mikor egyik első meccsen kifutott balra pár lépést, majd átfutott jobbra a számokig, majd balra az oldalvonalig, és onnan passzolt. 😀 Mivel meg tud sérülni, tudjuk róla, nem annyira örömmel néztem végig. Aztán volt pár eset, mikor sackből kibújva rohangál fel alá egy kicsit, mielőtt dob. Mikor fut előre, azt elég jól válassza meg, és nem kockáztat, becsúszik. Akkor vetődik vagy átugorja a védőt, ha 3rd/4th down és muszáj az a kis yard is.
Szezon végére azért tavaly is nagyjából rendeződött a fal, bár nem volt olyan jó, mint vártuk. És az, hogy folyamatosan hozzák bele az elvtársakat, nem azt jelenti, hogy edzésen sokkal jobban mutatna.

több mint 11 éve
ehh Kansas City Chiefs 1 973 — Chiefs fan
Oline miatt rosszabb lehetJanek
benne van a pakliban, hogy többet fog futni (menekülni?) mint charles😊ehh
Hajlamosak az emberek elfelejteni h Alex elég mobilis egyébként, bár lehet h idén kénytelen lesz túlzásba esni 😊empty taxi
azért írtam😊
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 096 — Apu ökölbeszorított keze
Mobilis csak tavaly oldalra futott sokat

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 324 — NFL bracket champion '26
benne van a pakliban, hogy többet fog futni (menekülni?) mint charles😊ehh
Hajlamosak az emberek elfelejteni h Alex elég mobilis egyébként, bár lehet h idén kénytelen lesz túlzásba esni 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
ehh Kansas City Chiefs 1 973 — Chiefs fan
benne van a pakliban, hogy többet fog futni (menekülni?) mint charles😊
több mint 11 éve
15m/év, korrekt. Engedett a 21-ből ... illetve a 18-ból, és kapott egy hosszú távút. Ennyit meg is ér, ha nem lesz rosszabb, mint tavaly volt.peterk2005
Engedett egy milliót nagyjából. 2014re volt szerződése (7.5m$). Lényegében 17milliós éves átlaga lesz.

Kovács Sanci mellett Riedék letették a voksukat, ez volt a kérdés, az összeg már szinte szabott volt. Innentől ha sikeres lesz Sanyi, akkor sikeres az itteni munkája Dorseynak és Reidnek. Ha nem, akkor nekik sem. A tavalyi siker jó lesz a szurkolóknak. Illetve a statisztika oldalakon fennmarad, mekkora worst to first év volt. Ellenben ha nem jutnak rájátszásba leginkább jövőre, akkor nem beszélhetünk sikerről. Idén még a léyneg, hogy a Chiefs rostere egyik (harmadik) legfiatalabb, mégis van benne erő és lehetőség. Ki kell aknázni. Meglépték a megnyitást Reidék, visszaút nincs senkinek.

Aki érdekes közvetetten, az Justin Houston. Vele is beszéltek. Ezek után visszatért edzeni. Már aznap mondta, a pénzről innentől nem beszél, majd jövőre kérdezzék.

több mint 11 éve
Oline miatt rosszabb lehet

több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 975 — The only discipline that lasts, is self discipline
15m/év, korrekt. Engedett a 21-ből ... illetve a 18-ból, és kapott egy hosszú távút. Ennyit meg is ér, ha nem lesz rosszabb, mint tavaly volt.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
@pfbusiness
Alex Smith szerződését meghosszabbította a Chiefs 4 évvel, az új tartalom 68 millió dollár, amiből 30 aláíráskor, 15 jövőre garantált.
A teljes érték az idei keresetet is beszámítva: 5 év, 76 millió dollár.
Alex Smith ezzel a szerződéssel éves átlag alapján a 11. helyre jött előre az irányítók között.

több mint 11 éve
Most gyorsan kinyomták a PS első 8 választottját is, amíg senki nem figyel:
 www.kcchiefs.com/news/article-2/Chiefs-Sign-Eight-to-Practice-Squad/4e454efe-02f3-4c37-bf59-4ec9689b8a7d

több mint 11 éve
Meglepetés!!!(?)
Chiefs agreed to terms with QB Alex Smith on a four-year, $68 million extension through 2018.Newman
45 millió$ a garantált állítólag.

több mint 11 éve
Jött egy csere DL is, Damion Square. Phillyből mentette át Reid, de gondolom ez most senkit sem érdekel. Mindenesetre a negyedik TE, Gordon repült.

több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 49 260 — Whoops, looks like something went wrong.
Chiefs agreed to terms with QB Alex Smith on a four-year, $68 million extension through 2018.

több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Meglepetés!!!(?)
Chiefs agreed to terms with QB Alex Smith on a four-year, $68 million extension through 2018.

több mint 11 éve
53. ember:
Albert Wilson. UDFA rookie WR. 5'9 magas, bár 202 font, ami jobb mint a megszokott. Mért ideje jó (4.42), gyors és robbanékony viszont még jobb a pályán, edzéseken minden CBnél gyorsabbnak tűnt.
Átlagosan kap el, főleg ha csak a kezét használhatja. Viszont elkapás után veszélyes. Kiváló visszahordó. Nagyon jól lát a pályán, érti a zónákat, látja/érti a blokkokat vagy védőket mozgás közben. Képes elszakadni nem bonyolult utakon is.
Fun stat: 23 TD elkapását 44.6-os yardátlaggal hozta.
Született "Reid system" elkapó. Van még vele munka bőven, eleve a határon táncol. Egyelőre azonban ő lett a befutó a keresett csere WR poszton.

több mint 11 éve
Arrowhead Pride összerakta az 53at:
 www.arrowheadpride.com/2014/8/30/6087591/kansas-city-chiefs-first-53-man-roster-depth-chart

több mint 11 éve
skullkill29 Kansas City Chiefs Texas Longhorns 329
Bronsont sajnálom őt kedveltem itt a preseason meccsek során, Succop meg sejthető volt.
több mint 11 éve
A lista:
 www.kcchiefs.com/news/article-2/Chiefs-Annouce-Roster-Moves-to-Meet-NFL-Mandated-53/9da98824-ea79-4974-afb3-d655d737264a

Kivágták Succopot, nem annyira meglepő. Ő az egyetlen kezdőjátékos.
Nico Johnsont (ILB), nem bizonyított, eddig vártak.
Illetve még Bronson a project safety, akit én esélyesnek tartottam.

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Succop kirakva, 7.7 millát kellett volna még adni neki 3 év alatt.
Santosnak 1.5 is elég lesz

több mint 11 éve
Tippelgethetnék, de igazából pár óra és meglesz a valóság. Sok újat egyébként sem tudok mondani. Tudod a biztos neveket te is, a többi kiderül hamar.
De tessék, az utolsó meccs snapszámai (gyakorlatilag kezdőjátékos nem játszott):
 espn.go.com/blog/kansas-city-chiefs/post/_/id/7377/snap-counts-vs-packers-and-what-it-means

több mint 11 éve
tipped az 53ra?

főleg az oline és a wr érdekel