Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 12 éve
Közben dübörög a holtszezon. Letartóztatták az idióta Sean Smith:Sőt, olyat is olvasni hogy ennek örömére a heti edzésmunkát a második csapatnál töltötte italos úr.
www.kctv5.com/story/25742635/chiefs-player-cited-for-driving-drunk-and-carelesslyulpianus
Amúgy Smith hogyan muzsikált tavaly? Én amennyire hittem a draft utáni hypenak vele és Davisel kapcsolatban annyira lett elegem belőlük a pályán mutatott játékuk miatt. Látszott hogy ügyes játékosok de nagyon megbízhatatlanok, plussz egyik se volt túl okos.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Közben dübörög a holtszezon. Letartóztatták az idióta Sean Smith:www.kctv5.com/story/25742635/chiefs-player-cited-for-driving-drunk-and-carelessly

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Aaron Murray az újonc QB nyilatkozott pár kérdésben.A város neki is tetszik nagyon, mindenhol zöld növényzet. Nagyváros, de kertvárosi hangulat. Ezt minden ideérkező ki szokta emelni, a szokásos jópofizáson túl. Vannak valóban szép és élhető helyek.
Legnagyobb különbségnek azt találta egyetemhez képest, hogy ott focizni jó volt, mindenki élvezte, emellett tanultak és buliztak. Itt pedig dolgozni járnak a csapattársak. Ez nem hobbi vagy sztárság kérdése, ez megélhetés.
(Külön tetszett, hogy Alex Smitht kérdezte mit csinál hétvégén. Aki így: "Golfozni megyek haverokkal. Másnap állatkertbe a fiúkkal." Murray: "A támadófallal mész állatkertbe?" "Nem, a fiaimmal." válaszolta Alex. 😊)
Saját magát a Maddenben 70 körüli átlagra tenné.

több mint 12 éve
Big Red mondta, Alex mögött lehet végül Bray+Murray duó marad. A három játékos (C. Daniel a harmadik) teljesítményétől függ. Ez érdekes volna. Én már írtam, nekem ezt tetszene legjobban.

több mint 12 éve
Husi Abdullahról jó hírek érkeznek megint edésről. Nagy playmaker, ilyesmik. Oké, egyelőre én azt tudom mondani ,hogy utolsó két meccsen ő volt a kezdő FS, és akkor már elég jó volt, de előtte nem mindig. Kihagyott ő egy keveset, mióta a Vikings hasomló szerepkörben kezdette. És ott sem volt sztár, csak jobb híján tette a dolgát.

több mint 12 éve
Az edzőszám továbbra is élmezőnybe tartozik:www.bleedinggreennation.com/2014/6/1/5770030/philadelphia-eagles-coaching-staff-nfl-largest-2014

több mint 12 éve
Alex Smith azt mondta, Andy Reid továbbra is cheeseburgerrel díjazza őket, ez a "fenyegetés" a fejük felett lóg állandóan, bármikor képes elővarázsolni egyet. Ezt a szokását úgy látszik Reid áthozta az Eaglestől.

több mint 12 éve
Jó, hát azért még önmagában a hibátlan xp nem egy elvárhatatlan teljesítmény, tavaly a legtöbb kihagyott jutalompont egy játékos részéről egy darab volt, ilyen játékos is csak öt volt. Az összes többi játékos hibátlanul lőtte ezeket (nem véletlenül akartak erre azért új szabályozást hozni 😊 )Mondjuk a 78.6 százalékkal a 28. legpontosabb volt a ligában tavaly, ami azért nem éppen elit 😊WyattNyilván, attól még meglepett. De ha stat oldal, akkor az XP statja 100%. Azért az jelzi, hogy nem rugdos összevissza, illetve POban is 100%volt 8 kísérletből, pedig volt rajta nyomás. Bár lehet ezek alapszakasz értékelők. Mindegy, nekem jó Succop, nem rajta múlt siker. Volt itt olyan Kicker akit utáltam.ulpianus
Mondjuk hat mezőnygól kihagyása önmagában még nem olyan nagyon vészes, pláne, hogy ebből három is +50-es kísérlet volt, de ha csak a százalékokat lessük, akkor lehet, hogy ez volt az, ami miatt a liga végébe tartozó értékelést kapott

több mint 12 éve
Mondjuk a 78.6 százalékkal a 28. legpontosabb volt a ligában tavaly, ami azért nem éppen elit 😊WyattNyilván, attól még meglepett. De ha stat oldal, akkor az XP statja 100%. Azért az jelzi, hogy nem rugdos összevissza, illetve POban is 100%volt 8 kísérletből, pedig volt rajta nyomás. Bár lehet ezek alapszakasz értékelők. Mindegy, nekem jó Succop, nem rajta múlt siker. Volt itt olyan Kicker akit utáltam.

több mint 12 éve
Mondjuk a 78.6 százalékkal a 28. legpontosabb volt a ligában tavaly, ami azért nem éppen elit 😊

több mint 12 éve
Vagy Steelers szurkolók. 😀Succop is meglepett, hogy piros lett. Közel 80%ban pontos, az extra pontokat pedig mind bevágta (52x alapszakaszban és 5x PO (ott mindhárom FGt is)).ulpianusSuccop-ot én is furcsálltam. Valószínűleg a vezetékneve befolyásolta a helyes értékítéletüket. 😊peterk2005

több mint 12 éve
Succop is meglepett, hogy piros lett. Közel 80%ban pontos, az extra pontokat pedig mind bevágta (52x alapszakaszban és 5x PO (ott mindhárom FGt is)).ulpianusSuccop-ot én is furcsálltam. Valószínűleg a vezetékneve befolyásolta a helyes értékítéletüket. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Jó ez az értékelés. Csak megfelelően kell nézni.A támadófalban Fisher és Allen tényleg nem volt jó. Lehetne szépíteni, mert Stephenson sztem jobb, de ez az oldal a számokat mondja meg, nem azt ki milyen jó játékos.
Avery sem szuper playa, bár hozza amit neki kell. Volt majdnem 600 (596) yardja 14 fölötti átlaggal. Őt ezért fizetik, nem a lánchordozásért és 1000 yardért.
A depth a védelemben valóban kérdéses, de inkább nincs adatuk róluk. 5 emberről nyilatkoztak, ebből 3 átlagos kezdő, kettő egyel rosszabb. Ez (60% kezdőszint) azért annyira nem tragikus back up szinten. Illetve Commings lehet safety lesz, nem CB.
Succop is meglepett, hogy piros lett. Közel 80%ban pontos, az extra pontokat pedig mind bevágta (52x alapszakaszban és 5x PO (ott mindhárom FGt is)).

több mint 12 éve
PFF Depth chart: 2014 Depth Chart: Kansas City ChiefsNem tudom akad-e még egy csapat, amelyiknek a kezdőjében 4 blue chip is van...
Az oline-t viszont nem értékelték valami sokra. Ennél azért jobbnak kell lennie. Vagy Jamaalnak szárnyai vannak. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
www.thefalcoholic.com/2014/5/31/5759334/the-falcons-should-be-interested-in-trading-for-olb-justin-houstonÉrdekes lesz meddig lesz pletyka...
Mondjuk nem életszerű most picket adni érte főleg nem egy első kört..
Meg miért is engednénk el?
Egy oka lehet ha azt gondolják Alex fontosabb mint JH..mert kettejüket nehéz lesz megtartani...
és lassan közeleg Hali,Poe,DJ szerződésének vége is igaz Hali soakt kapott eddig is ....
uborkaszezon ez nem vitás
több mint 12 éve
Laurent Duvernay-Tardif OT azt mondta, erősségei hogy gyors és ésszel játszik. A technikája még nem elég jó, tanul ahogy bír. Nem Guardot játszott, de elfogadja hozzáértők véleményét (Dorsey célzott a sokoldalúságára: elég gyors OTnek és elég erős Guardnak). Kanadában nem sokan álmodnak az NFLről, ott játszik, ahol szükség van rá.Hatodik körösökről nem írtam ismertetőt, nfl.com elemzés:
+ videó:
www.hudl.com/athlete/1279374/highlights/97081375

több mint 12 éve
Pedig Reid szereti a TE játékot(is).Hátha faszanyó kibirja 😊
több mint 12 éve
Kansasben hirtelen mindenki olcsójánosnak érzi magát, vagy mi van?peterk2005Hudson esetében csak Janek célzott rá, hogy lejár a szerződése 2015re. De mivel második körös pénzen van, és elég jó, többet kell kapjon. Biztos fognak vele tárgyalni idén.
Más. Megint sérült Eric Fisher, ahogy sajnos vártam. Illetve a tavaly végig sérült Kelce is. Remek, hogy az üveg Moeaki helyére jött egy másik üveg TE.

több mint 12 éve
Kansasben hirtelen mindenki olcsójánosnak érzi magát, vagy mi van?

több mint 12 éve
Hudson is magasabb fizetést szeretne majd...
több mint 12 éve
Témába vág, hogy Reid szerint "Flowers nem mondta, hogy maradni szeretne." Nem is tudtam, hogy mindenkinek nyilatkozni kell erről rendszeresen. Van szerződése. Ők akarják hogy menjen, mit mondjon? Kérdezzék meg.Mindenesetre ha kirúgják, akkor az is lejön a capből. Illetve Berryvel egyeztettek eddig kétszer, hogy átalakítják a szerződését, abból nem lett semmi egyelőre.

több mint 12 éve
Az overthecap-et nézegetve úgy tűnik cap ügyben egész jól álltok. Houstonon és Smith-en kívül nincs és a közelgő években nem is jön más, aki alul van fizetve és nagy pénzt vár. Kis átrendezgetéssel akár mindkettőt meg lehetne tartani, ha Smith nem a 18 millió környékén gondolkodna, hanem az inkább reális 13-15 millió körül. Ha viszont 18 lesz belőle, akkor Houstonra nem látom honnan lesz pénz. Lehet, hogy emiatt is aggódik most. Maradni szeretne, de nem aprópénzért, és most úgy érzi jövőre már nem lesz rá esélye.