Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 11 éve
Pletykálnak egy Alberts cards tradet....Ne
Legyen igaz
több mint 11 éve
A sérült lista elég aggasztó pár poszton és a támadófalban:Kelce (TE), Fasano (TE), McGrath (TE), Charles (HB), Sherman (FB), Allen (OG), Asamoah (OG), Hudson (C), Fisher (OT), Colquitt (P), Flowers (CB), Cooper (DB), Johnson (LB), Lewis (S).
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Harlequin
332
Sziasztok!Érdekes dolgokat olvasok itt nálatok Smith-ről , így gondoltam hozzászólok. Nem rég nézek amerikai focit , nem is értek hozzá túl mélyen , de egyet azért látok. Kaptatok egy jó irányítót , 1/1-est , aki tavaly előtt főcsoportdöntőig vitte a Ninerst. Most 4-0-al kezdtetek , ez sem tisztán Smith érdeme , de nyilván van hozzá némi köze.(labdaeladások száma pl , most 3 van , tavaly ilyenkor 15-nél járt a csapat ha jól tudom).
Ezen felül sok Niners rajongó szimpatizál veletek , sőt , drukkol a Chiefs-nek. Ezzel nem nyertek meccseket , de gondolom jól esik.
Mi szerettük Alexet , szeressétek ti is...
Köszönöm.
több mint 11 éve
Robinson nem volt rossz. Volt egy szép pass deflected ütése (Demps, Berry, Coopernek volt kettő DJnek is 1), és pár jó szerelése. Csak egyszer hibázott, abból kaptunk egyedül pontot, és az csúnya eset volt, ami nem jól néz ki számára. De azért az jól nézett ki, hogy szinte teljesen nullázták a Giants offenset. Mert a blitzek része, hogy kevés tiszta célpontot hagynak. Demps ITje is azért volt, mert Eli nem talált célpontot. Eldobta mélyre, legyen incomplete, de nem látta, hogy még ott is van valaki. Simán elkapta.A Denver ellen nem egy corneren fog múlni semmi. Nemtom min fog. Fogalmam nincs, hogy tudnánk őket megverni. A védelmük verhető, minden meccsen kaptak legalább 20 pontot, nem csúsc támadósoroktól (Ravens, Giants, Raiders, Eagles) pedig Peyton nem 3&outokat játszik. De semmi jelentősége, mikor termelnek 40-50et ízlés szerint. Alex Smith sok mindenben jó, de hogy 50 pontot hozzon, abban biztos nem.
Eric Fisher lejött meccs közben, agyrázkódásveszély miatt. Azóta várom a híreket. Egyelőre annyit mondott hétfőn Reid, hogy nem is agyrázkódás, mert a vállára mértek ütést. Az legalább jó, hogy Donald Stephenson elég jól pótolta a meccs alatt.
több mint 11 éve
Nekem pl nem tetszett Dunta játéka és a giants o nem is volt éppen a toppon.Igaz Cruz ritka jó WR de mi lesz itt egy broncos ellen?
több mint 11 éve
Két embert is hoztunk utolsó pillanatban waiver listáról, akik nagyon is beváltak.Elsőként és főleg Sean McGrath a szakállas TE (Seattleből happoltuk el). Aki nem túl szép, nem túl gyors, nem túl képzett, de mindent elkap, és még blokkolni is tud futáshoz. Más kérdés, hogy pár utat tud rendesen megfutni, passzblokk egyszer jó egyszer nem. És egyelőre nem igazán rajta védekeztek. Alex pedig TE függő, rá fognak állni. De egy majdnem ingyen emberhez képest elég jó számai vannak. Első meccsen nem játszott, aztán lesérült lassan minden TE. 4ből elkapott kettőt, majd 4/4 és most 5/5 +TD. Ennél többet nem lehet reálisan várni tőle.
Másik a Janek által eredménykövetőben kérdezett Marcus Cooper CB (Ninersből csórtuk). Ő egyetemen (Rutgers) WR volt, de nem igazán kapott el jól, így hiába volt fizikális szörny, padozott két évig. Mikor is leesett neki, ebből így nem lesz karrier. Átment CBnek, ahol semmilyen technikát nem tudott jól. Szépen lassan bedolgozta magát a csapatba, bár igazi sztár nyilván nem lehetett. De rohamosan fejlődött. Pár szakértő 6-7. körbe, mások 5. körbe várták. A San Francisco 7.et adott érte, és waiver listán hagyták. Lenyúltuk, és mivel mindenki akit cB poszton hoztak (kábé 15-20 ember) besült, Flowers lesérült, Robinson az első negyedben jelezte, hogy mély utakon ki fog kapni Cruz ellen üzembiztosan, kezdő CB lett Cooper.
Okés fizikálisan a korosztályában szinte mindenben TOP5 (sebesség, irányváltás, fekvenyomás, magas- és távolugrás), és CBként rájött, hogy itt lehet izomból ütközni is, amit lájkol. De ettől még nem tud szerelni rendesen például. A back pedal, fordulások is csak ösztönből mennek, illetve WR tapasztalatból, ami hibákhoz vezet. Nem viccből lettek adott technikák évtizedek alatt kifejlesztve. Nem azért mert legyen mit tanulni. Ehhez képest, hogy a Chiefsben nincs safety segítség csak néha mélyen, nincs LB segítség, és Nickset vagy Cruzt így le tudta venni a pályáról, az nem rossz. Jó napja volt, nem is volt jó a giants (13 3rd downból egy sikerült harmadik negyed végéig asszem. Vagy mondhatom, a 7 (vagy 8?) darab 3&out "drive"jukat.)
Sokat kell még neki fejlődni, de én évek óta várok egy normális csere CBre, és ő az első akiről elhiszem, hogy sikerülhet. Ne feledjük, hogy 4. körben hoztuk Jalil Brownt, aki hasonlóan fizikálisan jó volt, bár nem ennyire, Cooper magasabb nála is (6'2)), csak buta volt mint a tök. Sosem tanult meg rendesen focizni. Két évig nyeltük róla a nagy játékokat, és leginkább STben zúzott néha szépet, de ennyi, Reidék ki is rúgták, nem is baj.
több mint 11 éve
Broncos játékosok a Chiefs teljesítményéről:Terrance Knighton (DT): "Hazudnék, ha azt mondanám, nem foglalkozunk vele, mit történik odaát. Szeretnénk, ha veszítenének. Ők pedig azt, ha mi veszítenénk. Megvan a saját motivációnk, de rajtuk tartjuk a szemünket."
Rahim Moore (S): "Mindig is voltak jó játékosaik. Csak nem tudták kihasználni. Most már igen."
több mint 11 éve
Sztem jó döntés volt a smith trade. Tudjuk h bitang jó a keret,megpróbálják egy game manager qbval. Azt ha nem jön be jövőre simán felmászhatnak egy top qb prospectért és egy tehetségesebb classból szerezhetnek franchise irányìtót...peachEgy game manager qb kevés ahhoz a rendszerhez, amit Reid csinál. Egy run heavyhez mondjuk elég lenne, akár Smith is, mert végül is nem rossz ő, de hát nincs run heavy, szóval...
több mint 11 éve
Sztem jó döntés volt a smith trade. Tudjuk h bitang jó a keret,megpróbálják egy game manager qbval. Azt ha nem jön be jövőre simán felmászhatnak egy top qb prospectért és egy tehetségesebb classból szerezhetnek franchise irányìtót...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
sok évet már nem lehet várni sapka miatt sem...Janekigen; jövök és húúúú | 😉 😛 |
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
sok évet már nem lehet várni a sapka miatt sem...
több mint 11 éve
Ha tudják, h bent lesz Geno Smith 2/2-ben, lehet, hogy nem hozzák Alexet. Máskérdés, h nem tradeel-e fel eléjük a JEST, ha tudják, h a KC előttük vinné őt... De ez már csak találgatás.Nem volt olcsó Alex Smith, se a fizetése, se a trade ára, de egy-két évig van egy elfogadható QB, s közben lehet keresni jobbat. Minél jobb mérleg annál nehezebb, de nem kell feltétlen nfl ready irányító.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
A Smith-trade-del az volt a bajom nekem személy szerint h egy igen valószínűen közepes játékosért adtak egy 2. kört, míg annál a picknél Manuelt leszámítva az összes QB prospect bent volt, én ebben a szituban ink bevállaltam volna egy kockázatosabb rookie-t, elvégre nem öreg a keret, ha idén nem is jön össze kiemelkedő eredmény van idő építkezni.empty taxiNekem sem tetszett, de Reid szemszögéből tökéletesen érthető, ő idén egyből eredményt akart, erre pedig maximálisan alkalmas Smith gamemanager játéka. Felmérte, hogy igen tehetséges a keret, bőven elég, ha a QB nem veszti el a meccset, nem kell megnyerje. Ráadásul még annyi mákjuk is volt, hogy Bray UDFA-ként hozzájuk került, így tanulhat nyugodtan a padon a class egyik legtehetségesebb QB-ja.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Fredo
205
A Smith-trade-del az volt a bajom nekem személy szerint h egy igen valószínűen közepes játékosért adtak egy 2. kört, míg annál a picknél Manuelt leszámítva az összes QB prospect bent volt, én ebben a szituban ink bevállaltam volna egy kockázatosabb rookie-t, elvégre nem öreg a keret, ha idén nem is jön össze kiemelkedő eredmény van idő építkezni.empty taxiAz elmúlt két év ment a kukába, gondolom nem akartak még 1-2-3 évet "lent tölteni". Ráadásul látjuk a rookie QB-k, hogy teljesítenek (kritikán alul) idén. Ennek fényében most úgy tűnik, hogy nem volt rossz döntés Smih, csak én sokallom a fizetését 😊
több mint 11 éve
A Smith-trade-del az volt a bajom nekem személy szerint h egy igen valószínűen közepes játékosért adtak egy 2. kört, míg annál a picknél Manuelt leszámítva az összes QB prospect bent volt, én ebben a szituban ink bevállaltam volna egy kockázatosabb rookie-t, elvégre nem öreg a keret, ha idén nem is jön össze kiemelkedő eredmény van idő építkezni.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Megnéztem én 8,5M látok A. Smith neve mellett idénre ami azért egy elég erős szám.FredoSzerintem Alex Smith volt a legjobb elérhető QB idén, a draftclassot is beleértve. Pech, h nem volt jobb, de a keret amúgy erősebb volt, semmint hogy még egy évet kidobjanak, h jövőre jöhessen top QB prospekt.
Cassel vagy Flynn, vagy CP vagy Geno vagy valaki más lehet h olcsóbb lett volna, lehet h jobb lenne árértékarányban is, de a KCnak nem kellett spórolnia...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Na igen.Alex továbbra is inkább fut, kevésbé dob jól. Picket is dobott kettőt. Nem lesz ez így jó. Eddig legalább nem adta el.ulpianusMondjuk az egyik pick során a labda J.Charles keze- bokája- védő keze- földön fekvő másik védő keze útvonalat járta be, csak a statok miatt számít INT-nek, de szerintem ezt te is tudod 😊Fredo
Egy másik labdavesztés még viccesebb volt. A center Hudson feladta a snapet Alexnek pro style, csakhogy a játék shot gun volt, Alex hátul nézte döbbenten a Hudson seggéről földre hulló lasztit XD és ugye ez papíron fumble, meg is szerezték a pass rushon lévő jókedvű védők.
Mindenesetre a harmadik akkor is pick volt. De inkább arra céloztam, hogy eddig volt nulla labdaeladás, most lett három.
több mint 11 éve
Fredo
205
Megnéztem én 8,5M látok A. Smith neve mellett idénre ami azért egy elég erős szám.Ő azt gondolta h Alex elég jó ehhez, ezért is költöttetek rá. Én személy szerint még nem mondanám ki h bust igazolás volt (bár nekem sose tetszett ez az üzlet), de egyetértek ulpival az offense tendenciáit illetően.empty taxiNyertünk! A defense király volt. Egy TDt kaptak, de az is egyetlen hossssszú play volt. Cruz lefutotta Robinsont és ennyi.Na igen, nem ártott volna, ha Reid qb-t is hoz a rendszeréhez.ender1112
A ST megint egy blokkolt puntot összebénázott, de ezen kívül Colquitt és Succop hozták a magas szintet. DexMex egy 89 yardos PR TDt is bemutatott, amit mindenképp érdemes megnézni, annyira ügyes volt.
Jamaal mutatott megint szép dolgokat, de nehéz dolga van az új power blocking mögött. McGrath (TE) nem tudjuk ki, de jól játszik. Alex továbbra is inkább fut, kevésbé dob jól. Picket is dobott kettőt. Nem lesz ez így jó. Eddig legalább nem adta el. Bár TDt is dobott hármat, meg pontosságban hozta a minimumot alulról. Eléggé kilátástalan ez így összességében, hogy se a futás se a passz nem megy.
4-0, ez a lényeg, nem hittem volna.ulpianus
több mint 11 éve
Ő azt gondolta h Alex elég jó ehhez, ezért is költöttetek rá. Én személy szerint még nem mondanám ki h bust igazolás volt (bár nekem sose tetszett ez az üzlet), de egyetértek ulpival az offense tendenciáit illetően.Nyertünk! A defense király volt. Egy TDt kaptak, de az is egyetlen hossssszú play volt. Cruz lefutotta Robinsont és ennyi.Na igen, nem ártott volna, ha Reid qb-t is hoz a rendszeréhez.ender1112
A ST megint egy blokkolt puntot összebénázott, de ezen kívül Colquitt és Succop hozták a magas szintet. DexMex egy 89 yardos PR TDt is bemutatott, amit mindenképp érdemes megnézni, annyira ügyes volt.
Jamaal mutatott megint szép dolgokat, de nehéz dolga van az új power blocking mögött. McGrath (TE) nem tudjuk ki, de jól játszik. Alex továbbra is inkább fut, kevésbé dob jól. Picket is dobott kettőt. Nem lesz ez így jó. Eddig legalább nem adta el. Bár TDt is dobott hármat, meg pontosságban hozta a minimumot alulról. Eléggé kilátástalan ez így összességében, hogy se a futás se a passz nem megy.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Fredo
205
Alex továbbra is inkább fut, kevésbé dob jól. Picket is dobott kettőt. Nem lesz ez így jó. Eddig legalább nem adta el.ulpianusMondjuk az egyik pick során a labda J.Charles keze- bokája- védő keze- földön fekvő másik védő keze útvonalat járta be, csak a statok miatt számít INT-nek, de szerintem ezt te is tudod 😊
több mint 11 éve
Hát ulpi , nem szakértő szemmel is meglehet mondani hogy a Giants , legszebb szóval mondva "gyenge". Nem tudom hogy gondoltad , hogy a ez a Giants elveri a Chiefset.Petikievak01Peti!
Nyertünk! Nyertünk négyszer egymás után! Nyeeertünk! Ki hitte volna? Jó, te ezek szerint tudtad, nekem ennyire nem volt egyértelmű. Én most nagyon örülök.
Igazad is van, meg nem is, hogy kérdőre vonsz. Nézőpont kérdése minden. Simább volt mint vártam. Nem érdekel, örülök neki! Mégsem hiszem, hogy tévedtem abban hogy a passzjátékunk gyenge. Abban sem, hogy ettől még Reid nem fogja futtatni a labdát. Abban sem tévedtem, hogy ha a Defense meg a ST legyőzi az ellenfeleket, akkor nyerünk. Egyébként nem. Abban sem, hogy Flowers hiánya komoly gond lehet (az egyetlen TDt is ezért kaptuk, mert nincs harmadik, komoly vonal melletti CB Flowers és Smith mögött. Robinson jó nickel ,de ehhez ő már lassú. Simán, egyenesen Cruz lefutotta.)
Legyőztük a Giantset, akik több komoly hibával játszottak este. A végére a védők is feladták, látva a támadók reménytelen helyzetét. Hozzátéve, most nekünk is volt 3 turnover, amiről szintén beszéltünk előre. Csak jó helyen és időben szerencsére.
Meglátjuk a továbbiakat, én hittem a Giants védőiben és edzőiben. Illetve Eliban. Aki egyszer nem kapott az arcába blitzeket (taktikai okból prevent ment egy driveban), így nem volt gond a rossz OL, és máris tudott jól játszani. Ez jelezte mi a gond.
több mint 11 éve
Nyertünk! A defense király volt. Egy TDt kaptak, de az is egyetlen hossssszú play volt. Cruz lefutotta Robinsont és ennyi.Hát ulpi , nem szakértő szemmel is meglehet mondani hogy a Giants , legszebb szóval mondva "gyenge". Nem tudom hogy gondoltad , hogy a ez a Giants elveri a Chiefset. Papírforma lett a meccs , még a várhatónál is simább lett.
több mint 11 éve
Nyertünk! A defense király volt. Egy TDt kaptak, de az is egyetlen hossssszú play volt. Cruz lefutotta Robinsont és ennyi.Na igen, nem ártott volna, ha Reid qb-t is hoz a rendszeréhez.